kızlar iyice tedirgin oldum artık..çatlamayan yumurta kiste filan dönüşmüş olabilir mi?bu sancı adet sancısı da değil.böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce..ya da hamile olan arkadaşlar regl geciktikten sonra kasıklarda ovulasyon dönemindeki sancılara benzer sancılar ve batmalar hissettiniz mi?
biricik ablamında dönüşü müjde ile olsa desekiiii hamileyimmmmmmmmmmmm uzatsa böyleee ne sevinirim yaaaa...
cnm dra gittikten sonra ne olduğunu yazarmısın? yani dr pko tanısı koydumu koymadımı hangi ilacı verdi fln?Merhaba arkadaşlar,
Bende de uzun süredir kilo problemi ve tüylenme problemi var genelde her ay adet olurum fakat günleri değişir ben bunu beslenme düzenime bağlardım + saç dökülmesi ve sivilcele de var..
Yani neredeyse Pko lu olduğuma eminim yarın doktordan randevu aldım ilk defa doktora gideceğim...
Ben 6 aydır diyet ve spor yapıyorum ama hiç kilo veremedim gerçekten bu nedenle psikolojim bozuldu..
Pkolu olupta tek başına kilo veren varmı ?
Bu forumda biraz okudum da pkolu hastalara Glukofen verilmiş kilo verdiriyormuş..
Bu glukofen bütün Pko'lu hastalar kullanabilir mi?
Eğer Pko'lu olduğum çıkarsa sonuçta doktor bu ilacı yazmazsa ben yazmasını söyleyeyim mi?
Çünkü başka türlü kilo veremiyorum çok uğraştım gerçekten
cnm dra gittikten sonra ne olduğunu yazarmısın? yani dr pko tanısı koydumu koymadımı hangi ilacı verdi fln?
Peki ozaman öyle yapayım.. Teşekkürler
hamile olanlara bir sorum var:
benim 2 aksamdir atesim basiyor, zaten bir kac güne kadar gripdim ama simdi iyiyim...
sizde de böyle birsey oldumu?
acaba burdaki hava degisikliginden mi? yoksa???? inanin simdi aklima geldi böyle bir sey ya...
ama ben hic heyecanlanmiyorum siz de benim icin heyecanlanmayin, olurmu????
öylesine sordum iste....
günaydın kızlar
günaydınnn kızlarrr
ben bırazdan gıdıcem çapaya esım gelıp alcak inşallah güzel sonuclar çıkarrrr
günaydınnn kızlarrr
ben bırazdan gıdıcem çapaya esım gelıp alcak inşallah güzel sonuclar çıkarrrr
hayırlısıyla guzel sonuclar cıkar tatlım heyecan yapıp bebısımızı yorma ıcerde..
inşallah canım güzel sonuçlarla beklioruz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?