Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

sen tedavi görüyormuydun bence kiste dönüşsse bile bence sancı falan yapmaz ya adet olucaksındır yada meleğin seninledir adetin gecikti mi

canlarım kardeşim için yorum yazan herkeze çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla gider gelir bende anne olamazsam hala olurumhadi bi hamiş haberi alalım yaaa dört gözle beliyorum buna çok ihtiyacım var.kardeşlerim kaderdaşlarım inşallah hepimizi güzel günler bekler isteklerimiz hayırlısıyla olur.bu doğum k. hapı tüylenmemiyavaşlattı ay ne güzel bişey yaa.mayıstada eşime bakılacak inşallah onda bişey çıkmaz rahim filmimden beri bende sorun varsa ya varsa deyip duruyor.bide evimizden yol geçme davası var daha bu ev yapılalı 2 sene olmuş valla büyük masraflar yapılmıştı yol geçerse inanılmaz zarardayız.hayırlısı diyelim olacağa çare yok.benden haberler böyle okuyorum sizleride.ya bu gelmeyenler nihalite vardı mesela onu çok merak ediyorum bayaaadır gelmiyor netti acaba.biricik ablamında dönüşü müjde ile olsa desekiiii hamileyimmmmmmmmmmmm uzatsa böyleee ne sevinirim yaaaa...

kizlar iyi geceler!!!
burda cok yogunum, gecmisi iananin okuyamadim..bakmayali 20 sayfayi gecmis...
biri beni güncellesiinnnnn!!!

hamile olanlara bir sorum var:

benim 2 aksamdir atesim basiyor, zaten bir kac güne kadar gripdim ama simdi iyiyim...
sizde de böyle birsey oldumu?
acaba burdaki hava degisikliginden mi? yoksa???? inanin simdi aklima geldi böyle bir sey ya...

ama ben hic heyecanlanmiyorum siz de benim icin heyecanlanmayin, olurmu????

öylesine sordum iste....

biricik ablamında dönüşü müjde ile olsa desekiiii hamileyimmmmmmmmmmmm uzatsa böyleee ne sevinirim yaaaa...

hehhehe, sanmam ama...dur bakalim..önümüzdeki aylardan cok umutluyum..

kisa okuyabildim ama kardesin icin gecmisler olsun, hayirli teskereler...

benim de adetlerim hep 2 ayda bir oluyordu ve ben düzenim bu zannediyordum ama bugün öğrendim ki öyle değilmiş. pko teşhisim kondu ve farlutal ve glokofen kullanmaya başlayacağım.

neredeyse 3 ay olacak ve ben de hala adet kanaması yok :/

Merhaba arkadaşlar,

Bende de uzun süredir kilo problemi ve tüylenme problemi var genelde her ay adet olurum fakat günleri değişir ben bunu beslenme düzenime bağlardım + saç dökülmesi ve sivilcele de var..
Yani neredeyse Pko lu olduğuma eminim yarın doktordan randevu aldım ilk defa doktora gideceğim...

Ben 6 aydır diyet ve spor yapıyorum ama hiç kilo veremedim gerçekten bu nedenle psikolojim bozuldu..
Pkolu olupta tek başına kilo veren varmı ?
Bu forumda biraz okudum da pkolu hastalara Glukofen verilmiş kilo verdiriyormuş..

Bu glukofen bütün Pko'lu hastalar kullanabilir mi?
Eğer Pko'lu olduğum çıkarsa sonuçta doktor bu ilacı yazmazsa ben yazmasını söyleyeyim mi?
Çünkü başka türlü kilo veremiyorum çok uğraştım gerçekten

cnm dra gittikten sonra ne olduğunu yazarmısın? yani dr pko tanısı koydumu koymadımı hangi ilacı verdi fln?

gunaydınlar ben bıraz daha ıyım bugun olenle olunmuyo lafı dogruymus yanı.tum bas saglıgı dıleyen arkadaslar sag olsun evlerınızden uzak olsun bu durum.
Bakıyorumda baya kalabalıklastık maalesef buna hıc sevınemıyorum bu kadar cok kısının bu sorunu yasaması gercekten uzucu. Pco oldugunu yenı ogrenen arkadaslar sakın uzulmeyın bı 10 sene once ılk ogrendıgımde sok olmustum tabı ozaman sımdıkı kadar ustune dusup arastırmamıstım sız daha sanslısınız suan enazından buradakı tecrubelerden faydalanırsınız..
Pco da tedavı 2 ye ayrılıyo kızlar adet duzenını saglama ıcın d. Kontrol hapı(kı ben senelerce kullandım bı fayda etmedı)2.bebek ıcın yapılan tedavı yanı ne ıstıyosan ona gore tedavı verılıyo.kesın tedavısı yok ama hayat sartlarımızı dusurmeden gecıcıde olsa tedavı seceneklerımız var.

canım bu ates progesteron hormonundan kaynaklanıyo yanı suan o ıs basında rahmı kalınlastırmaya calısıyo.eger gebelık varsa bu ates adetın baslayacagı gunden sonrada sabıt kalıcak (kı ıns. Vardır gercı umut etmeyelım ama neyseee) bebek yoksada yerını ostrjene bırakıp adet kanaman baslayacak yanı adet gunune kadar atesının olması normal.

sardunya ve hulyadan bugun guzel haberler beklıyorum ıkısınınde gunu gectı ama hala test yaptırmadılar.ıns. Bugun yaptırır ve guzel haberı paylasırlar.

ooh ne guzel ıkı hamısımızde burdalar. Moon ve mını hersey yolundadır umarım 2lı testlerınız basladımı??

günaydınnn kızlarrr

ben bırazdan gıdıcem çapaya esım gelıp alcak inşallah güzel sonuclar çıkarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…