Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

diane 35 i banada vermişti ama kullanmadım ben

mrb ben pko luydum doğum kontrol hapı kullandım 2 kutu geçtimi geçmedimi bilmiyorum kontrolede gitmedim.Korkuyorum gitmeye geçmedi derse o kilo aldıran ilaçlardan biraz daha kullnmak istemiyorum

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Ben de pkolyum 2.5 yıllık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz henüz bişey yok doktor gebe kalma şansımın olduğunu 3-4 ayda bir iyi yumurtladığımı söyledi; ama bu ayda hüsran sizce zaman kaybetmeyip tedaviye başlasam mı ?

mrb ben pko luydum doğum kontrol hapı kullandım 2 kutu geçtimi geçmedimi bilmiyorum kontrolede gitmedim.Korkuyorum gitmeye geçmedi derse o kilo aldıran ilaçlardan biraz daha kullnmak istemiyorum

ben 11 aydır kullanıyorum doğum kontrol hapı, bu sürede 22 kilo verdim, yakında doktora gideceğim bakalım durum ne olacak

yeni çıkan ilaçların eskiye oranla daha az kilo aldırdığını söyledi benim dr.banada verdi kist için ben kullanmak istemedim ama beni ikna etti .ilacı 1 kere kullandım problemim kalmadı kilo almadım bunun bir sebebide kullandığım şeker ilacı olabilir klomenle birlikte alıyorum

merhaba canım. yaş ile de ilgili biraz. 30 yaşa kadar 6 ay normal yollardan denemek normalmiş. 30-35 arası ise 1 yıl diyorlar. Ama pkolular için 1 yıl normal sanırım. genelde burada okuduklarıma göre doktrolar 1 yıl normal yolla tavsiye ediyorlar. madem doktorun böyle güzel bir açıklama yapmış ama sen bilirsin. bugün ben de test yaptım yine negatif çok üzgünüm senağlama bu ay doktora gidip öğrenicem bakalım durum ne, kist var mı ne durumda.. hamile kalmamda bi sakınca var mı.. yoksa ovulasyon testi almayı düşünüyorum. hayırlısı şekerim. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah :çok üzgünüm:

doktora gitmeni tavsiye ederim. eğer pko luysan ve bebek istiyorsan takipte olmanın yararı var.

ayyy defneeee çok sevindiiimmm a.s. tebrik ederim. inşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

mrhb defne çok sevindim senin adına bizim gibi pkolulara ümit oldun allah sağlıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin.bende 6 ay gonaphane kullandım ama sonuç alamadım.şimdi aşılamaya geçicez inş.

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benim bir sorum olacak ne olur cevap yazın :çok üzgünüm:
benim adet düzensizligim var kaç kere doktora gittim kan idrar ultrason bütün hepsi normal çıktı ama gelmiyor doktor bana pcossun demedi ama sizce bende de yumurtlama problemi mi var size bu tehşisi hangi sonuçlardan sonra koydu ne olur cezap yazın ssk yok doktorada gidemiyorum şimdi ne olur birşeyler söyleyin çok çagresizim senağlamasenağlamasenağlama

canım,pcos'ta çok belirti var ama herkeste hepsi olmuyor.adet düzensizliği,kilo fazlası,kilo vermekte zorluk,tüylenme,hamile kalamama,saç dökülmesi,sivilce aklıma ilk gelenler... karından bakılan ultrasonda yağ tabakası kistlerin görülmesine engel olabiliyormuş,vajinal ultrason daha güvenilir bir sonuç veriyor.bende hem bazı belirtiler vardı,hem de ultrasonda kistler görüldü.teşhiste etkili olan hormon testleri adetin 3. ve 22. günlerinde yapılıyor.
umarım yardımcı olabilmişimdir,lütfen dert etme ve kendini çaresiz hissetme.

merhaba arkadaslar
canım benimde pko oldugum vajinal ultrason ile belli oldu yani ultrasonda goruldu ve belirtilerimde var gıdıgımda, gobekte, belimde falan tuylenme var kilo sorunu var, gebe kalamıyorum 15 aydır ,adet duzensizligi felaket derecede var boyle canım yumurtlama problemi olabilir belki sende cunku biliyorsunki yumurtladıktan sonra adet oluyorsun bazı istisnalar var tabi yumurtlamadan da adet oluyorlar hakkımızda hayırlısı bende birdahaki ay klomene baslıyorum inşallah hersey yolunda gider ve hamile olurum duam hepimiz için Allah ım tum isteyenlere versin inşallah

bayanlar ben pkolu değilim ama az önce tvde ibrahim saraçoğlu bi soğan küründen bahsetti 2 hfta kullanımla etkili oluyomuş isterseniz araştırın

arkadaşlar bugun ibrahim saraçoglundan duydum sizin için yazdım 1adet orta boykurusoganı kabugunu soyup dorde bolup 2bardak su ile 5dak kaynatıyoruz ılıdıktan sonra gunde ıkı kez içilcekmiş 15gün süre ile deneyin derim fayda göre bilirsiniza.s.

arkadaşlar ben de biraz önce dinledim saraçoğlu hormon ve adet düzensizliği için 1 tatlı kaşığı aslanpençesi otunu 1 bardak kaynamış suya atıp sabahları kahvaltıdan 2 saat sonra için dedi

önemli not: hergün yeniden yapılacakmş taze taze içilecekmiş

pko nun bir başka belirtiside adet kanamasının rengi dedi dr bana ben renginden anlıyorum.çok koyu kahve zift gibi pis bi rengi oluyor.doktora gittiğimde yine kist oluştu galiba kan rengim böyleydi dediğimde kist çıkıyor artık anlıyabiliyorum yani

bunu bilmiyordum canım,teşekkür ederim.demek ki benim kistlerim doğum kontrol hapı kullandığım dönemde oluştu.öncesinde ne adet düzensizliği,ne tüylenme ne de kilo verememe vardı.hapı kullandığım dönemde bahsettiğin şekilde adet görmeye başladım;10 kilo aldım ve yediklerime dikkat ettiğim,her gün 1,5 saat yürüyüş yaptığım halde 1 kilo bile verememiştim.belki bize yan etkisi olmayan haplar da vardır ama ben hayatımdan o hapları sonsuza dek çıkarmak,hiç bir şekilde kullanmamak istiyorum.paylaşım için tekrar teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…