Merhabalar
aranıza yeni katıldım sayılır üye olmustum ama bu ilk mesajım :)
bende bi PKOS liyim bende belirtiler kilo alamama ve tüylenme ile başlayıp adet olamamaya kadar varmıştı.
Doktorum diane 35 verdi...
41 kilo 1.67 olan ben 6 ay sonra su an 60 kiloyum ve bunalımdayım ne yapsam verilmiyor bu kilolar.
Bu şekilde kilo alan oldu mu? ne yaptı ? ::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
mrb ben pko luydum doğum kontrol hapı kullandım 2 kutu geçtimi geçmedimi bilmiyorum kontrolede gitmedim.Korkuyorum gitmeye geçmedi derse o kilo aldıran ilaçlardan biraz daha kullnmak istemiyorum
nasıl kilo verdin ??? yardım lütfennnn
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Ben de pkolyum 2.5 yıllık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz henüz bişey yok doktor gebe kalma şansımın olduğunu 3-4 ayda bir iyi yumurtladığımı söyledi; ama bu ayda hüsran sizce zaman kaybetmeyip tedaviye başlasam mı ?
mrb ben pko luydum doğum kontrol hapı kullandım 2 kutu geçtimi geçmedimi bilmiyorum kontrolede gitmedim.Korkuyorum gitmeye geçmedi derse o kilo aldıran ilaçlardan biraz daha kullnmak istemiyorum
Arkadaşlar, ben de pcos olduğumu yaklaşık 6 ay önce öğrendim. ilk 2 ay diane 35 kullandım, sonra bebek isteğimizi ertelememeye karar verdik ve ilacı bıraktım. doktorum 6 ay tedavi uygulamayacağını söyledi, 6 ay içinde hamilelik olmazsa tedaviye geçeriz demişti. denemelere başladıktan yaklaşık 2 ay sonra yani dün hamile olduğumu öğrendim :)
arkadaşlar burdan da size umut olmak istedim. bazen ben de burda yazılanları okuyup stres oluyordum, ama içimdem de hep mutlaka hayırlısıyla bigün olacak diyordum.
ümidinizi hiç yitirmeyin, rahat olun.
inşallah Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip eder.
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benim bir sorum olacak ne olur cevap yazın :çok üzgünüm:
benim adet düzensizligim var kaç kere doktora gittim kan idrar ultrason bütün hepsi normal çıktı ama gelmiyor doktor bana pcossun demedi ama sizce bende de yumurtlama problemi mi var size bu tehşisi hangi sonuçlardan sonra koydu ne olur cezap yazın ssk yok doktorada gidemiyorum şimdi ne olur birşeyler söyleyin çok çagresizim senağlamasenağlamasenağlama
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benim bir sorum olacak ne olur cevap yazın :çok üzgünüm:
benim adet düzensizligim var kaç kere doktora gittim kan idrar ultrason bütün hepsi normal çıktı ama gelmiyor doktor bana pcossun demedi ama sizce bende de yumurtlama problemi mi var size bu tehşisi hangi sonuçlardan sonra koydu ne olur cezap yazın ssk yok doktorada gidemiyorum şimdi ne olur birşeyler söyleyin çok çagresizim senağlamasenağlamasenağlama
arkadaşlar bugun ibrahim saraçoglundan duydum sizin için yazdım 1adet orta boykurusoganı kabugunu soyup dorde bolup 2bardak su ile 5dak kaynatıyoruz ılıdıktan sonra gunde ıkı kez içilcekmiş 15gün süre ile deneyin derim fayda göre bilirsiniza.s.
pko nun bir başka belirtiside adet kanamasının rengi dedi dr bana ben renginden anlıyorum.çok koyu kahve zift gibi pis bi rengi oluyor.doktora gittiğimde yine kist oluştu galiba kan rengim böyleydi dediğimde kist çıkıyor artık anlıyabiliyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?