Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bebe aspirinini ben de adet dönemlerimde içiyorum çünkü geçmişte uzun dönem doğum kontrol hapları kullandım bu haplar kan pıhtılaşmasına neden oluyor aspirin de kan akışını düzeltiyor...

canım hiç bilmiyorum bakalım doktorumuz verirse içeriz :) şimdiden ilaçmı içicek ayy hemde bebe aspirini

banada 1lere düşürcez demişti.bu arada izmirdemisin?ben izmirdeyim.nereye gidiyosun tedaviye?

ben basmane Şifada Berrin Korkuta gittim tavsiye üzerine memnun kaldım ancak yeri çok uzak geldiğinden yarın karşıyakada başka bir doktora daha gideceğim özele gideceğim bu defa tavsiye üzerine... ondan memnun kalırsam onunla devam edeceğim...karşıyaka devlet hastanesinde de çalışıyor kendisi...Kıvanç Bilici...

Son düzenleme:

hmm.bende bornova şifaya gidiyorum.arzu gülüzar turan'a.iyi bi dr gibi.şimdilik memnunum.ama çok yoğun oluyo.çok beklemek zorunda kalıyorum.

kızlar şimdi kafama birşey takıldı.. benim doktor bana folik asit vermedi.. ama mayıs ayındaki kontrolden sonra sizi çalıştırmaya başlayacağım dedi.. eee folik asit kullansam iyi olmaz mı? doktora ulaşamadım aradım ama kendim alıp içsem herhangi bir sakıncası olur mu? sonucta gebelik öncesi içilen bir ilaç.. off ne zormuş yahu bu süreç..

hmm.bende bornova şifaya gidiyorum.arzu gülüzar turan'a.iyi bi dr gibi.şimdilik memnunum.ama çok yoğun oluyo.çok beklemek zorunda kalıyorum.

hımm anladım canım özel muayenehanesi olmadığı sürece yani ara ara özeline de gidilmediği sürece ne yazıkki öyle ben de aynı çok bekliyordum ve görüşme süreleri açısından da yetersiz geldi yoksa doktor çok iyi deneyimli ve eli hafif...

demettuba83 arkadaşımızın hikayesi de bir umut.. pkolu olup hamile kalanları gördükçe mutlu oluyorum.. darısı tüm isteyenlerin başına olsun...

genelde veriyorlar ama öncesinde bilemedim...

genelde veriyorlar ama öncesinde bilemedim...

kuzenim bebek istemeye başladığında içmiş ve gebeliğin 3. ayına kadar da içmiş.. sabah o soktu aklıma.. sen neden folik asit içmiyorsun dedi.. o şimdi ikinci bebeği düşünüyor hemde sonbaharda hamile kalmayı planlıyor şimdiden başlamış folik asite.. aklım karıştı doğrusu..

ben bu sefer dr değiştirmeyi düşünmüyorum.çünkü her dr yeniden kendi tedavisine başlıyor.şimdilik böyle devam:)

canım hikayne bizlere gerçekten bir umut oldu inşallah hayırlısıyla rabbim bizlerede nasip eder

seninde evladını hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

gerçekten böyle hamile haberleri duydukça bir kere daha umutlanıyoruz inşallah bizim içinde zaman gelmiştir canım rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

bizlere hayırlı zamalarda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

cnm bende 3 sene boyunca bunun için gittim doktora ama hiçbiri vermedi :26::26:sadece tesadüf işte yada doktorumun anlamasında bana nisan 13 te verdi bende 1 gün sonra başladım ve hamileyim şu anda ama öncesinde hiç kullanmadım sende doktoruna başvur ilk önce bide çok yan etklieri var bilgin olsun

hmm.. nasıl yan etkiler yapıyo ki?

haklısın tabii ki.. ama bu süreçte en önemli şeylerden birisi moral.. pozitif olmak için çabala.. aklından çıkartmaya çalış, kendini oyalayacak birşeyler bul :)) gelecek hepimizin meleği gelecek..kalpten inan buna ve dua et.. Allah'ım kimseye aratma, çok uğraştırmadan ver bebeklerini.. amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…