Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar...
Rabbim içimizdeki hevesi, henüz yaşayamadığımız, anlatamadığımız duygularımızı hayırlı zamanda hayırla gelen sağlıklı bir evlatla taçlandırsın inşallah (amin).

minietek bebeğiniz neşesiyle gelsin...

çok sağol canım darısı başına inşallahh en kısa zmaanda

belli oldu demek cnm ne güzellllll bende çatlıyorum bi cmtesi gelsinde görelim bizde diyeeeeeeee bende bi kızım olsun çok istiyorum eşimde çok istiyor hayırlısı yinede ama genede sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar ALLAH korkusu olsun anne babasını bilsin
Kızlarr bir prenses geliyorrr

Son düzenleme:

bu aralar stresimi azaltmak ve aklıma getirmemek için çok fazla tv izler oldum, dün egece de onlardan biriydi. mahidevranın durumu gerçekten içimi burktu sanki kalbimde hissettm onun hamile olmadıı için çektii acıyı, üstüne bide hürrem Gebeyim deyince... aklıma gelmesin derken yine aklıma geldi yine stres oldum. o diziyi izlemycem bi daha sürekli hamile o kadın yaaa

canım benim dr aşılamaya sıcak bakmıyor çünkü eşimde sorun yok zaten 2 ay mola veriyorum sogan kürü yapıcam bakalım...........

canım benim dr aşılamaya sıcak bakmıyor çünkü eşimde sorun yok zaten 2 ay mola veriyorum sogan kürü yapıcam bakalım...........

cnm soğan suyunun çok işe yaradığını duydum ben (9. günüm olucak bugün) yapıyorum. ama dün adet olmam gerekirken olmadım hala. soğan suyundan olabilirmi acaba die düşünüorum. bide mantar için fitil hap krem kullanmıştım 4 gün önce bitti, belkide ondandr yani günahını almiim soğanın:)

günaydin kizlar,

sayfalarin kabaca üstünden gecebildim...

Tuanatay cim basiniz sagolsun, Allah teyzene sabir versin...

bu arada rahim filmini ne yaptin? cektirmedin herhalde? yoksa burda okurdum???

ben 2 gün sonra dönüyorum, evimi özlleddiimmm

gecen bahsettigim ates basmasi bitti, sadece 2 aksam arka arkaya oldu....neydi bende anlamadim..

MiniEtekcigim:
cookk sevindim minik prensese, hemen güzel bir isim düsünmek lazim

canım sanırım sogan suyuna en uygun zaman adetten sonraki 7. gün başlıyorsun 15 gün içiyorsun sonra adet oluyorsun 7 gün ara ve tekarar 7 gün içip kür sonlandırılıyor.........

inşallah canım benim bu 4. çatlam iğnesiydi olmadı bakalım dr hangi aşamaya geçecek ............

bende 6. çatlatma iğnesiydi bu ay ama ben başımda o kadar moral bozan olmasına rağmen senden daha moralliyim ve benim bu ay tedavim bitti çünkü doktor aşılama dedi ama biz biraz daha erteliyoruz aşılaamyı bende 4 ay klomen kullandım 2 ayda femara diye bir ilaç kullandım artık herşeyi akışına bıraktım rabbim hayırlısını versin inşallah

biciminde bugün kontrolü vardı yarası için inşallah iyi haberlerle döner

yok tatlım ya cektıremedım fılmı cenaze araya gırdı sımdıde ankaraya dogru yoldayız bu ay nasıp olmadı fılm.

canım fermara nasıl bir ilaç odamı yumurta geliştirici sen klomen kullanmadınmı bide benim dr aşılamaya pek sıcak bakmıyor çünkü o eşte sorun olursa oluyormuş.........ama iğne tedavisi dedi olabilir diye bide kardeşim ankara hacettepede onun hocası klomen sağlıklı yumurta geliştirmiyor 10 kadından birinin ki sağlıklı oluyor demiş oyüzden şansa bırakmayın işinizi önce iğne sonra aşılama olsun iyi bir merkezde demiş sanırım doğru klomenle yumurta büyüyo ama gebelik olmuyor...........

Ben bugün doktora gittim ultrason ile baktı doktor polikistik olduğumu söyledi.. Adetinin 3. günü gel hormon testlerini yapalım dedi.. ama şimdi ben bakıyorum ultrason filmlerine 3 tane işaretlemiş doktor
1- 8,29 cm
2- 2,65 cm
3- 3,50 cm çok büyük değil mi 1. si ama doktor birşey demedi onunla ilgili yorum yapmadı büyük falan demedi.. Korkuyorum

korkulacak boyutta degildir inşallah canım sogan suyu yap istersen canım kistleri eritip yumurtalıkları temizliyormuş....

canım femarada yumurta geliştirici ama bende birden fazla geliştirdi ve çok bel ağrısı yapıyor buda kaliteli yumurta üretmesinin işaretiymiş ben 2 ay kullandım femarayı ikisindede 3er tane yumurta büyüttü ama bu ay nedense doktorum 2 yumurtamı gösterdi ben yarım klomenle başladım ondada büyüdü ama gebelik oluşmadı femarada kullandım yine gebelik oluşmadı işte 7 günüm kaldı adetime inşallah bu ay oluşmuştur bende eşimde aşılamayı biraz erteledik eşimde bir sorun yok gayet iyi benmde kistlerimde gitmiş bu ay gittiğimde doktorum sen pko değilsin sennki bundan sonra gebelilk oluşmadığı için sebepsiz infertilite birde bizim ailede birde halamında sebepsiz infertiliteden bebeği olmadı insan ister istemez bendde onun gibimiyim diye soruyor kendine rabbim bizede nasip eder inşallah

kötü düşünme cnm benim halamında çocuğu yok ama eşinde problem vardı onun belkide genlerden geçmiştir doktoruna sorarsın böle bi ihtimal varmı diye

kötü düşünme cnm benim halamında çocuğu yok ama eşinde problem vardı onun belkide genlerden geçmiştir doktoruna sorarsın böle bi ihtimal varmı diye

ya öyle kötü düşünmekte istemiyorum ama zaman zaman aklıma geliyor işte gittiğim bir ara sorarım dra yada yakında gidecek olan arkadaşlar varsa sorarsa çok sevinirm moon sen ctesi gideceksin dimi sorarmısın benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…