evet canım bir kız :)Kızlarr bir prenses geliyorrr[/
tebrik ederim cnm yaa kız mı yaniiiii:)
sağlıklı olsunda evet canım erkek farketmez ılk bebek zatenayy canım çok sevindim yaa bende hep kız çoçuklarına daha bir düşkünüm ama evladın erkeğide kızıda bir sağlıklı eli ayağı düzgün olsun yeter tekrar tebrikler
inanın çok ediyorum kızlarr bır hamıle ıhtımalını duyunca bıle çok sevınıyorummminşallah canım hayırlısıyla gelsin ..........kendine dikkat et bizlerede dua canım
Rabbim herkese evlatlarını göndersın en kısa zamanda kalbınızı ferah tutun kızlar Allah ım HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSIN İNŞALLAHHH
teşekür ederim canımm evet bende hayal edıyorum kesın yaramaz bır kız olcak benım kızım babasına ceker yaramazlıktademettuba83 hikayeni soluksuz okudum..azmine hayran kaldım.bebeğine,sana ve eşine sağlıklı uzun ömürler diliyorum. bu arada benim de sat 22 mart..ama hala test yapmadım.daha doğrusu ayın 20 sinde yaptım ama negatifti.ondan sonra da yapmadım,klasik pko gecikmesidir diye düşünüyorum.
MiniEtek prensesini şimdiden öpüyorum ve pembiş kıyafetler içinde hayal ediyorum :) kendine dikkat et.
dokundumm darısı HEPİNİZE İNŞALLAHHH KIZLARR GÖBÜŞLERİNİZ SAĞLIKLI BEBEKLERLE DOLSUN ÖNÜNÜZDEKİ TÜM ENGELLERI AŞINNN GÜZEL HABERLER ALIN HEPP İNŞALLAHoy oyyy oyyy.. hayırlı olsun prensesimiz.. sağlıkla gelsinannesine babasına mutluluklar getirsin.. teyzelerinin umudu olsun.. minik prensese benden sıcacık bir dokunuş yap annesi..
OKUMUSSUN SIIRIMI EVET ÇOK SÜSLÜ BIR KIZIM OLUR HERHALDE ANNESININ AKSINE ONU SUSLU YAPICAMmınıetek canım nasıl sevındım anlatamam prensesın saclarından selaleler yaparsın artık:) allah sonuna kadar saglık versın hayırlısıyla dogum haberlerınıde alalım tatlım..
BABASI ŞİRİN İSTİYO BENCE DE GÜZEL İSİM YANINA LİNA OLABILIRsardunyacım hadi bir cesaret canım yap şu testi kanda baktır artık biz arkandayız canım...
en fazla olmadı diyeceğiz sağlık olsun diyeceğiz ama böyle muallakta kalman daha kötü bu stresle adetde gecikir ben sana diyim...
minietek Allah analı babalı büyütmek nasip etsin melek kızını adı ne olacak canım?
bir de 16. haftada bebekte tiroid hormonları gelişimi olur bitermiş iyot almak gerekliymiş bu dönemde... hamilelere duyurulur...
SARDUNYA CANIM GEBELIK TESTINI YAPTIN MI GÖRMEDIM AMA İNŞALLAHH GÜZEL HABERLER ALIN TUANAY SARDUNYA BIRICIK VE REYYAN BU AY SIZ HAMILE KALIN VE SIRANIZI SAVIN İNŞALLAHH
KIZLAR ŞİMDİ BURDAKİ HERKESIN HAMILE KALMASI İÇİN DUA EDELİMM
BU YAZIYI GÖREN HERKES GÖZLERINI KAPASIN VE AKLINA İLK GELEN DUAYI BEBEK ISTEKLERI İÇERİSİNDE ALLAHA DUA ETSİN ŞİMDİ BEN DE EDİCEMM HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞYAAA HEMEN EDIYORUM BURDA YAZAN HERKESİİNN EN KISA ZAMANDA GÖBÜŞLERİ SAĞLIKLI EVLATLARLA DOLSUN YARABBİMMM HADİ BAŞLIYORUMM OKUYAN HERKES BAŞLASINNNNNN
kızlar...
Rabbim içimizdeki hevesi, henüz yaşayamadığımız, anlatamadığımız duygularımızı hayırlı zamanda hayırla gelen sağlıklı bir evlatla taçlandırsın inşallah (amin).
Minietek bebeğiniz neşesiyle gelsin...
Kızlarr bir prenses geliyorrr
bu arada kızlar ablam aradı saat 23.30 gibi veee hürrem gene hamile hadi artık kadın 3.yü doğuracak sende tık yok dediayy krize girdim yaa.. ne olur sanki bizde senaryodaki gibi zırt diye hamiş olsak :95:
herkese mutlu rüyalar diliyorum..
evet canım bir kız :)
sağlıklı olsunda evet canım erkek farketmez ılk bebek zaten
inanın çok ediyorum kızlarr bır hamıle ıhtımalını duyunca bıle çok sevınıyorummm
Rabbim herkese evlatlarını göndersın en kısa zamanda kalbınızı ferah tutun kızlar Allah ım HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSIN İNŞALLAHHH
teşekür ederim canımm evet bende hayal edıyorum kesın yaramaz bır kız olcak benım kızım babasına ceker yaramazlıkta
dokundumm darısı HEPİNİZE İNŞALLAHHH KIZLARR GÖBÜŞLERİNİZ SAĞLIKLI BEBEKLERLE DOLSUN ÖNÜNÜZDEKİ TÜM ENGELLERI AŞINNN GÜZEL HABERLER ALIN HEPP İNŞALLAH
OKUMUSSUN SIIRIMI EVET ÇOK SÜSLÜ BIR KIZIM OLUR HERHALDE ANNESININ AKSINE ONU SUSLU YAPICAM
BABASI ŞİRİN İSTİYO BENCE DE GÜZEL İSİM YANINA LİNA OLABILIR
SARDUNYA CANIM GEBELIK TESTINI YAPTIN MI GÖRMEDIM AMA İNŞALLAHH GÜZEL HABERLER ALIN TUANAY SARDUNYA BIRICIK VE REYYAN BU AY SIZ HAMILE KALIN VE SIRANIZI SAVIN İNŞALLAHH
KIZLAR ŞİMDİ BURDAKİ HERKESIN HAMILE KALMASI İÇİN DUA EDELİMM
BU YAZIYI GÖREN HERKES GÖZLERINI KAPASIN VE AKLINA İLK GELEN DUAYI BEBEK ISTEKLERI İÇERİSİNDE ALLAHA DUA ETSİN ŞİMDİ BEN DE EDİCEMM HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞYAAA HEMEN EDIYORUM BURDA YAZAN HERKESİİNN EN KISA ZAMANDA GÖBÜŞLERİ SAĞLIKLI EVLATLARLA DOLSUN YARABBİMMM HADİ BAŞLIYORUMM OKUYAN HERKES BAŞLASINNNNNN
şirin güzel bi isim benm de hep aklımdan geçer kızım olrsa şirin koyiim die. lina da kulağa çok hoş gelio anlamı nedir?
canım tedavi bırakıldığında da hamile kalma şansın var çünkü ilaçlar seni 10 aydır yumurtlama düzenine soktu yani vücut buna alışıp bir süre daha yumurtlama oluyor ben böyle biliyorum bence bir süre kendi haline bırakadabilirsin bir doktorunla konuş... tabi aşılama önerebilir onu da deneyebilirsin...
birisini tanıyorum ben her yöntemi deneyip hamile kalamayıp en sonunda tüp bebekle kızını doğurduktan 11 ay sonra doğal yoldan hamile kalıp da oğlunu dünyaya getirmiş ve çok şaşırmış pko sendromlu biri bu ve yaşı 39 sonu 40lı yaşlarda... yani bu demek oluyor ki hepimizin çocuğu olacak...zamanı var hepimizinkinin...
bu sebeple kızlar benim içim çok rahat o kadının çocuğu oldu ya herkesin olur diye düşünmeye başladım.... olacakmış gibi düşünün ve rahatlatın kendinizi stres organların kasılmasına neden olur ve hiç bir hastalığı olmayan kadınlar bile sırf bu stres sebebiyle hamile kalamıyorlar bunu da unutmayın...
canım benim dr aşılamaya sıcak bakmıyor çünkü eşimde sorun yok zaten 2 ay mola veriyorum sogan kürü yapıcam bakalım...........
cnm soğan suyunun çok işe yaradığını duydum ben (9. günüm olucak bugün) yapıyorum. ama dün adet olmam gerekirken olmadım hala. soğan suyundan olabilirmi acaba die düşünüorum. bide mantar için fitil hap krem kullanmıştım 4 gün önce bitti, belkide ondandr yani günahını almiim soğanın:)
inşallah canım benim bu 4. çatlam iğnesiydi olmadı bakalım dr hangi aşamaya geçecek ............
günaydin kizlar,
sayfalarin kabaca üstünden gecebildim...
Tuanatay cim basiniz sagolsun, Allah teyzene sabir versin...
bu arada rahim filmini ne yaptin? cektirmedin herhalde? yoksa burda okurdum???
ben 2 gün sonra dönüyorum, evimi özlleddiimmm
gecen bahsettigim ates basmasi bitti, sadece 2 aksam arka arkaya oldu....neydi bende anlamadim..
MiniEtekcigim:
cookk sevindim minik prensese, hemen güzel bir isim düsünmek lazim
bende 6. çatlatma iğnesiydi bu ay ama ben başımda o kadar moral bozan olmasına rağmen senden daha moralliyim ve benim bu ay tedavim bitti çünkü doktor aşılama dedi ama biz biraz daha erteliyoruz aşılaamyı bende 4 ay klomen kullandım 2 ayda femara diye bir ilaç kullandım artık herşeyi akışına bıraktım rabbim hayırlısını versin inşallah
Ben bugün doktora gittim ultrason ile baktı doktor polikistik olduğumu söyledi.. Adetinin 3. günü gel hormon testlerini yapalım dedi.. ama şimdi ben bakıyorum ultrason filmlerine 3 tane işaretlemiş doktor
1- 8,29 cm
2- 2,65 cm
3- 3,50 cm çok büyük değil mi 1. si ama doktor birşey demedi onunla ilgili yorum yapmadı büyük falan demedi.. Korkuyorum
canım fermara nasıl bir ilaç odamı yumurta geliştirici sen klomen kullanmadınmı bide benim dr aşılamaya pek sıcak bakmıyor çünkü o eşte sorun olursa oluyormuş.........ama iğne tedavisi dedi olabilir diye bide kardeşim ankara hacettepede onun hocası klomen sağlıklı yumurta geliştirmiyor 10 kadından birinin ki sağlıklı oluyor demiş oyüzden şansa bırakmayın işinizi önce iğne sonra aşılama olsun iyi bir merkezde demiş sanırım doğru klomenle yumurta büyüyo ama gebelik olmuyor...........
canım femarada yumurta geliştirici ama bende birden fazla geliştirdi ve çok bel ağrısı yapıyor buda kaliteli yumurta üretmesinin işaretiymiş ben 2 ay kullandım femarayı ikisindede 3er tane yumurta büyüttü ama bu ay nedense doktorum 2 yumurtamı gösterdi ben yarım klomenle başladım ondada büyüdü ama gebelik oluşmadı femarada kullandım yine gebelik oluşmadı işte 7 günüm kaldı adetime inşallah bu ay oluşmuştur bende eşimde aşılamayı biraz erteledik eşimde bir sorun yok gayet iyi benmde kistlerimde gitmiş bu ay gittiğimde doktorum sen pko değilsin sennki bundan sonra gebelilk oluşmadığı için sebepsiz infertilite birde bizim ailede birde halamında sebepsiz infertiliteden bebeği olmadı insan ister istemez bendde onun gibimiyim diye soruyor kendine rabbim bizede nasip eder inşallah
kötü düşünme cnm benim halamında çocuğu yok ama eşinde problem vardı onun belkide genlerden geçmiştir doktoruna sorarsın böle bi ihtimal varmı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?