Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

inşallah canım şüpesiz ama tedavi görüyosun güzel bi sonuç olsun diyorsun ama sonuç negatiffffffff

tatlım bız sana nekadar uzulme desekte sen bugun keyıfsız dolasıcaksın(kendımden bılıyorum) ama yarın helebıde reglın baslarsa yenı aya yenı umıtlerle bakacaksın onun ıcın suan sen bu durumu bız uzulsekte yasayıp atlatıcaksın hepımızın ılk gun aynı oluyo ama yıne toparlanıyoruz.allah tez zamanda melegını nasıp etsın canım

hmm.. nasıl yan etkiler yapıyo ki?
ben gerçi hamilemişim içmeye başlayınca ama uykusuzluk kabzılık şişkinlik iştahsızlık bunlar hep yan etkileri ve hepsi de oldu bende:26:

kızlar hamilelik testi yaptırdım sonuç negatifffff
olsun cnm üzülme inş en kısa zamanda hayırlsını versin RABBİM herkese..

canım sıkma güzel canını
bak hepimiz birbirimize desteğiz sağlık olsun...
bir sonraki seferde olur olacak inşallah...
Allah isteyenleri ümitsiz ve bebeksiz bırakmasın...

olsun cnm üzülme inş en kısa zamanda hayırlsını versin RABBİM herkese..

inşallah canım sabır ediyoruz ben 2-3 yıldır istiyorum ama tedavi görmüyordum şimdi tedaviyle olmayınca üzüldüm bide benim klomen 6 defa çatlama da 4 defa kulanıldı artık ne olucak bilmiyorum....

sen tedavi görüyormuydun bence kiste dönüşsse bile bence sancı falan yapmaz ya adet olucaksındır yada meleğin seninledir adetin gecikti mi
adetim 5 gün kadar gecikti..ben tedavi görmüyorum henüz.glukofene de dayanamadım bıraktım..yeni bir dr.la görüşeceğim ve adam gibi bi tedaviye başlamak istiyorum artık..hala test yapmadım ama umudum yok,o yüzden yapmıyorum...

sardunya ve hulyadan bugun guzel haberler beklıyorum ıkısınınde gunu gectı ama hala test yaptırmadılar.ıns. Bugun yaptırır ve guzel haberı paylasırlar.
canım,yapamıyorum testi inan elim gitmiyor..hatta her an ağlamaklıyım bile diyebilirim..negatifi henüz görmedim ama göreceğim düşüncesi bile yetiyor.hulyanın da negatif çıkmış.onunkisi benden daha ümitliydi,en azından yumurtasının çatladığını biliyorduk.ben belki bu ay yumurtlamadım bile

kızlar hamilelik testi yaptırdım sonuç negatifffff
üzülme canım..ilk günlerde yıkılıyoruz ama her yeni başlayan ay yeni bir ümit..ben de hamile değilsem bari regl olayım diye dua ediyorum.

demettuba83 hikayeni soluksuz okudum..azmine hayran kaldım.bebeğine,sana ve eşine sağlıklı uzun ömürler diliyorum. bu arada benim de sat 22 mart..ama hala test yapmadım.daha doğrusu ayın 20 sinde yaptım ama negatifti.ondan sonra da yapmadım,klasik pko gecikmesidir diye düşünüyorum.

MiniEtek prensesini şimdiden öpüyorum ve pembiş kıyafetler içinde hayal ediyorum :) kendine dikkat et.

Kızlarr bir prenses geliyorrr

oy oyyy oyyy.. hayırlı olsun prensesimiz.. sağlıkla gelsin annesine babasına mutluluklar getirsin.. teyzelerinin umudu olsun.. minik prensese benden sıcacık bir dokunuş yap annesi..

Son düzenleme:
bu arada kızlar ablam aradı saat 23.30 gibi veee hürrem gene hamile hadi artık kadın 3.yü doğuracak sende tık yok dedi ayy krize girdim yaa.. ne olur sanki bizde senaryodaki gibi zırt diye hamiş olsak :95:

herkese mutlu rüyalar diliyorum..

aah ah keske oyle olsa.aynı seyı bende reklamında gorunce dusundum kadının ustune ceket atsan hamıle kalcak:)

mınıetek canım nasıl sevındım anlatamam prensesın saclarından selaleler yaparsın artık:) allah sonuna kadar saglık versın hayırlısıyla dogum haberlerınıde alalım tatlım..

günaydın herkeslere...
zırt diye hamile kalsak o zaman bu kadar zevki olmazdı kızım :)) şaka bi yana bizler alıştık ya bu duruma aslında yani kendi adıma konuşayım sizler gibi güzel arkadaşlar edindim güzel haberlerinize seviniyorum siz sıkılınca üzülüyorum...bir de bizim bebeklerimiz çok kıymetli olacaklar ya zor elde edilen her şey gibi bu sebepten çok şanslı çocuklar olacak ve hepimizin de olacak ben bunu içimde bi yerlerde hissediyorum...

sardunyacım hadi bir cesaret canım yap şu testi kanda baktır artık biz arkandayız canım...
en fazla olmadı diyeceğiz sağlık olsun diyeceğiz ama böyle muallakta kalman daha kötü bu stresle adetde gecikir ben sana diyim...

minietek Allah analı babalı büyütmek nasip etsin melek kızını adı ne olacak canım?

bir de 16. haftada bebekte tiroid hormonları gelişimi olur bitermiş iyot almak gerekliymiş bu dönemde... hamilelere duyurulur...

inşallah canım sabır ediyoruz ben 2-3 yıldır istiyorum ama tedavi görmüyordum şimdi tedaviyle olmayınca üzüldüm bide benim klomen 6 defa çatlama da 4 defa kulanıldı artık ne olucak bilmiyorum....

canım tedavi bırakıldığında da hamile kalma şansın var çünkü ilaçlar seni 10 aydır yumurtlama düzenine soktu yani vücut buna alışıp bir süre daha yumurtlama oluyor ben böyle biliyorum bence bir süre kendi haline bırakadabilirsin bir doktorunla konuş... tabi aşılama önerebilir onu da deneyebilirsin...
birisini tanıyorum ben her yöntemi deneyip hamile kalamayıp en sonunda tüp bebekle kızını doğurduktan 11 ay sonra doğal yoldan hamile kalıp da oğlunu dünyaya getirmiş ve çok şaşırmış pko sendromlu biri bu ve yaşı 39 sonu 40lı yaşlarda... yani bu demek oluyor ki hepimizin çocuğu olacak...zamanı var hepimizinkinin...
bu sebeple kızlar benim içim çok rahat o kadının çocuğu oldu ya herkesin olur diye düşünmeye başladım.... olacakmış gibi düşünün ve rahatlatın kendinizi stres organların kasılmasına neden olur ve hiç bir hastalığı olmayan kadınlar bile sırf bu stres sebebiyle hamile kalamıyorlar bunu da unutmayın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…