kızlar hamilelik testi yaptırdım sonuç negatifffff
kızlar hamilelik testi yaptırdım sonuç negatifffff
inşallah canım şüpesiz ama tedavi görüyosun güzel bi sonuç olsun diyorsun ama sonuç negatiffffffff
ben gerçi hamilemişim içmeye başlayınca ama uykusuzluk kabzılık şişkinlik iştahsızlık bunlar hep yan etkileri ve hepsi de oldu bende:26:hmm.. nasıl yan etkiler yapıyo ki?
olsun cnm üzülme inş en kısa zamanda hayırlsını versin RABBİM herkese..kızlar hamilelik testi yaptırdım sonuç negatifffff
Kızlarr bir prenses geliyorrr[/
tebrik ederim cnm yaa kız mı yaniiiii:)
Kızlarr bir prenses geliyorrr
sabır sabır canım hayırlısıyla sağlıkla rabbim hepimize nasip edicek
canım sıkma güzel canını
bak hepimiz birbirimize desteğiz sağlık olsun...
bir sonraki seferde olur olacak inşallah...
Allah isteyenleri ümitsiz ve bebeksiz bırakmasın...
tatlım bız sana nekadar uzulme desekte sen bugun keyıfsız dolasıcaksın(kendımden bılıyorum) ama yarın helebıde reglın baslarsa yenı aya yenı umıtlerle bakacaksın onun ıcın suan sen bu durumu bız uzulsekte yasayıp atlatıcaksın hepımızın ılk gun aynı oluyo ama yıne toparlanıyoruz.allah tez zamanda melegını nasıp etsın canım
olsun cnm üzülme inş en kısa zamanda hayırlsını versin RABBİM herkese..
adetim 5 gün kadar gecikti..ben tedavi görmüyorum henüz.glukofene de dayanamadım bıraktım..yeni bir dr.la görüşeceğim ve adam gibi bi tedaviye başlamak istiyorum artık..hala test yapmadım ama umudum yok,o yüzden yapmıyorum...sen tedavi görüyormuydun bence kiste dönüşsse bile bence sancı falan yapmaz ya adet olucaksındır yada meleğin seninlediradetin gecikti mi
canım,yapamıyorum testi inan elim gitmiyor..hatta her an ağlamaklıyım bile diyebilirim..negatifi henüz görmedim ama göreceğim düşüncesi bile yetiyor.hulyanın da negatif çıkmış.onunkisi benden daha ümitliydi,en azından yumurtasının çatladığını biliyorduk.ben belki bu ay yumurtlamadım bilesardunya ve hulyadan bugun guzel haberler beklıyorum ıkısınınde gunu gectı ama hala test yaptırmadılar.ıns. Bugun yaptırır ve guzel haberı paylasırlar.
üzülme canım..ilk günlerde yıkılıyoruz ama her yeni başlayan ay yeni bir ümit..ben de hamile değilsem bari regl olayım diye dua ediyorum.kızlar hamilelik testi yaptırdım sonuç negatifffff
bu arada kızlar ablam aradı saat 23.30 gibi veee hürrem gene hamile hadi artık kadın 3.yü doğuracak sende tık yok dediayy krize girdim yaa.. ne olur sanki bizde senaryodaki gibi zırt diye hamiş olsak :95:
herkese mutlu rüyalar diliyorum..
bu arada kızlar ablam aradı saat 23.30 gibi veee hürrem gene hamile hadi artık kadın 3.yü doğuracak sende tık yok dediayy krize girdim yaa.. ne olur sanki bizde senaryodaki gibi zırt diye hamiş olsak :95:
herkese mutlu rüyalar diliyorum..
inşallah canım sabır ediyoruz ben 2-3 yıldır istiyorum ama tedavi görmüyordum şimdi tedaviyle olmayınca üzüldüm bide benim klomen 6 defa çatlama da 4 defa kulanıldı artık ne olucak bilmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?