ya öyle kötü düşünmekte istemiyorum ama zaman zaman aklıma geliyor işte gittiğim bir ara sorarım dra yada yakında gidecek olan arkadaşlar varsa sorarsa çok sevinirm moon sen ctesi gideceksin dimi sorarmısın benim için
Ben bugün doktora gittim ultrason ile baktı doktor polikistik olduğumu söyledi.. Adetinin 3. günü gel hormon testlerini yapalım dedi.. ama şimdi ben bakıyorum ultrason filmlerine 3 tane işaretlemiş doktor
1- 8,29 cm
2- 2,65 cm
3- 3,50 cm çok büyük değil mi 1. si ama doktor birşey demedi onunla ilgili yorum yapmadı büyük falan demedi.. Korkuyorum
Selam kızlar.
Benim ayın 25'inde adet görmem gerekiyordu. Doğum kontrol hapını bıraktığım ilk ay. Test yaptım. Ama sonuç malesef olumsuz. Çok üzüldüm. Oysa tüm belirtileri de hissediyordum. İki tane almıştım. Birisini de yarın sabah yapacağım. Gerçekten çok üzgünüm.
biciminde bugün kontrolü vardı yarası için inşallah iyi haberlerle döner
Ben bugün doktora gittim ultrason ile baktı doktor polikistik olduğumu söyledi.. Adetinin 3. günü gel hormon testlerini yapalım dedi.. ama şimdi ben bakıyorum ultrason filmlerine 3 tane işaretlemiş doktor
1- 8,29 cm
2- 2,65 cm
3- 3,50 cm çok büyük değil mi 1. si ama doktor birşey demedi onunla ilgili yorum yapmadı büyük falan demedi.. Korkuyorum
Selam kızlar.
Benim ayın 25'inde adet görmem gerekiyordu. Doğum kontrol hapını bıraktığım ilk ay. Test yaptım. Ama sonuç malesef olumsuz. Çok üzüldüm. Oysa tüm belirtileri de hissediyordum. İki tane almıştım. Birisini de yarın sabah yapacağım. Gerçekten çok üzgünüm.
ben çıkıyorum doktora geç kalmayım ablama da gideceğim izmirde hava nasıl kapalı gece gibi yağmur yağıyor...
öpüyorum sizi kızlar...
:)
ben çıkıyorum doktora geç kalmayım ablama da gideceğim izmirde hava nasıl kapalı gece gibi yağmur yağıyor...
öpüyorum sizi kızlar...
:)
doğum kontrol hapları bırakıldığında pko olmayan kadınların bile yumurtlamalarında ilk 3 ay sapmalar yapabiliyor.. bundan olabilir umarım sonraki aylar düzelir mesela ben hapları bırakalı 4 ay oldu bırak yumurtlamayı yumurta gelişimi dahi yok...
merhaba cancazzlarım
tuanataycım giriyorum ama geçmişi okumamıştım tam başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah.
minietekk ayy ne kadar sevindimm sen şimdii pembiş pembiş başlarsın Rabbim hayırla kucağına almak ve büyütmek nasip etsinn bende erkek istiyordum ilk bebeğimi fikrim değişti babasına aşık bi prenses istiyrum bende
yellow senin için çok sabırsızlanıyorum ya innan ilk girdiğimde erken ama ahh yazsan hamileyimm diye bide biricik ablammm ahh senide çok bekliyorum hattaaaa seninle ayn anda kalmak hayal ediyorumm senden bilgilenirisssssbu arada çok ağladık yattık kardeşim kalktık kardeşimm ama kardeşimin yeri değiştiiiiiiiiiiiii urfaaya gidecekk kurban olduğum Rabbimm dualarımız kabul oldu..
canım çok sevindim kardeşin için hayırlısıyla görevini tamamlayıp gelir inşallah allah yardımcısı olsun onun ve tüm askerlerimizin
canım inşallah o haberi size vermeyi çok istiyorum benim 7 günüm var bakalım nasıl bir sonuç çıkacak
az kaldı yaşasınn inşallah hayırlarlaa karşılarsın haftaya bu günü ayy şimdi haftaya ben annemlere gidicem kardşeim dağıtıma gelecek.ay ben meraktan çatlarım o gün yoldayım akşama kadar hayırlı haber olsunda beklicesssss napalım ben sizi çok seviyorum her zaman dediğim gibi kardeşlerimin evlatları olsa bu kadar sevinirim ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?