Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

birde dün benim ara ara karnım ağrıdı acaba neden gece yataken kasıklarım değilde karnımda ağrı hissettim acaba meleğim mi yerleşiyor
kasıklarımada dokunduğum zama acıyor

Son düzenleme:

ben soğan suyuna başladım cnm kistleri duyunca. eritiyormuş kistleri diolar, bakıcaz artık. hem ilaçlardan daha doğal bişey sonuçta soğan. bi dene bence sende...

Selam kızlar.
Benim ayın 25'inde adet görmem gerekiyordu. Doğum kontrol hapını bıraktığım ilk ay. Test yaptım. Ama sonuç malesef olumsuz. Çok üzüldüm. Oysa tüm belirtileri de hissediyordum. İki tane almıştım. Birisini de yarın sabah yapacağım. Gerçekten çok üzgünüm.

üzülme canım stres sıkıntı yapma demekki zamanı değilmiş rabbim hayırlı zamanda nasip eder inşallah

cm olduğuna eminmisin mm lik kist oluyor pko en fazla 27mm gibi yani 3 cm denk gelir canım takrar gittiğinde sor iyice öğren ya da sonuç elindeyse oradan yazdıysan bilemedim...

doğum kontrol hapları bırakıldığında pko olmayan kadınların bile yumurtlamalarında ilk 3 ay sapmalar yapabiliyor.. bundan olabilir umarım sonraki aylar düzelir mesela ben hapları bırakalı 4 ay oldu bırak yumurtlamayı yumurta gelişimi dahi yok...

ben çıkıyorum doktora geç kalmayım ablama da gideceğim izmirde hava nasıl kapalı gece gibi yağmur yağıyor...
öpüyorum sizi kızlar...
:)

bicim, drunla ilgili bütün izlenimlerini yazıp bizi aydınlatırsan çok sevinirim, umarım memnun kalırsın da bende giderim...

ben çıkıyorum doktora geç kalmayım ablama da gideceğim izmirde hava nasıl kapalı gece gibi yağmur yağıyor...
öpüyorum sizi kızlar...
:)

hayırlı haberlerle dön inşallah canım..
ankarada öyle bi tuhaf hava var.. içim zaten kararmış bu hava iyice beni içe itiyo.. bi güneş açsa da çıkıp dolaşsak dağda bayırda..

merhaba cancazzlarım
tuanataycım giriyorum ama geçmişi okumamıştım tam başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah.
minietekk ayy ne kadar sevindimm sen şimdii pembiş pembiş başlarsın Rabbim hayırla kucağına almak ve büyütmek nasip etsinn bende erkek istiyordum ilk bebeğimi fikrim değişti babasına aşık bi prenses istiyrum bende
yellow senin için çok sabırsızlanıyorum ya innan ilk girdiğimde erken ama ahh yazsan hamileyimm diye bide biricik ablammm ahh senide çok bekliyorum hattaaaa seninle ayn anda kalmak hayal ediyorumm senden bilgilenirisssssbu arada çok ağladık yattık kardeşim kalktık kardeşimm ama kardeşimin yeri değiştiiiiiiiiiiiii urfaaya gidecekk kurban olduğum Rabbimm dualarımız kabul oldu..

limonlu keke umut bana da üzüntü oldu bu yazdığın aslında çokkk doğru sölemişsin bebeğim amaben bırakınca hemen hamiş kalıcam sanıyorum gerçi ben bıraktığım ay yumurtlayıcılara başlıycam ama ayy ben nie çok umutluyum yüz üstü düşecemm herhall

canım çok sevindim kardeşin için hayırlısıyla görevini tamamlayıp gelir inşallah allah yardımcısı olsun onun ve tüm askerlerimizin

canım inşallah o haberi size vermeyi çok istiyorum benim 7 günüm var bakalım nasıl bir sonuç çıkacak

az kaldı yaşasınn inşallah hayırlarlaa karşılarsın haftaya bu günü ayy şimdi haftaya ben annemlere gidicem kardşeim dağıtıma gelecek.ay ben meraktan çatlarım o gün yoldayım akşama kadar hayırlı haber olsunda beklicesssss napalım ben sizi çok seviyorum her zaman dediğim gibi kardeşlerimin evlatları olsa bu kadar sevinirim ancak

bende sizleri çok seviyorum gerçekten benim için burdan hamile haberi duymak kadar sevindirici bir haber yok sabah kalkarkalkmaz açıyorum bakıyorum kimler hamil diye gece yatmadan önce bakıyorum rabbim inşallah bizlere hayrlısıyla naisp eder tek isteğim tek dileğim bu gerçekten burda birbirimizide anlamak güzel dışardan birine anlatmak gibi değil burası burda üzüntümüzede sevincimizide ortak oluyoruz birbirimiz göremesekte aramızda bir bağ var kızlar

hayırlı zamanlarda hamile kalmka dileğiyle

minietek naber nasılsın nasıl gidiyor hamilelik hayat
sohbet edicek birilerni bekliyordum bende bugün çok sıkıldım evde

kardeşinin yeni yeri de hayırlı olsun :)) ohh içiniz daha rahat olur şimdi.. ama orda askerliğini yapanlarda bizim kardeşlerimiz.. Allah hepsinin Yar ve yardımcısı olsun..

yelloww heyecanlı bekleyiş inşallah mutlu haberle sonlanacak..dualarım hepinize kızlar.. hepimiz bir gün burda hamile haberini verecek ama sırayla işte :)) sabreden derviş muradına erermiş misali bekleyelim bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…