Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ben sadce bura duyduğumu paylaşma istedim araştırma falanda yapmadım bunu hurafe diye adlandırman yanlış ne olursaolsun sonuçta burada ben aksi bir düşünce ile bunu yazmdım duydum ve eğer oluyorsa arkadaşlarımada söyliyim onlarda faydalansın dedim

canım bence de tabiki herkes istediğini yazmakta özgür...

nasıl geçiyor şu günlerin
beklemek zor geliyor mu?

evet cnm klomne kullandım ve 2.ayımda hamile kaldım doktorum çok iyi cvp verdiğimi söylemişti nasip olursa ikizlerim olacak

canım ya gerçekten sen ilaç tedavilerine çok iyi cevap vermişsin maşallah :)
inşallah ben de o tedavilere geçtiğim zaman aynı sonuçları alacağım... bu aralar çok olumlu bakıyorum herşeye sanki mucizeler bizim için de gerçekleşecekmiş gibi geliyor...
inşallah yelloww ve biricikten de güzel haberler alırız...Reyhan da sırada tabi...
bu arada ayrı yumurta ikizleri sadece bu tarz klomen tedavileri ile sağlanabiliyor ve bence çok da güzel hem aynı anda doğacaklar hem de iki bebeğin de birbirinden farklı olacak umarım kısa zamanda cinsiyetleri de belli olur kontrolün cumartesi de mi bekliyoruz çok güzel haberlerini...

canım bence de tabiki herkes istediğini yazmakta özgür...

nasıl geçiyor şu günlerin
beklemek zor geliyor mu?

canım merhaba nasılsın

buraya hergün girdiğim için sanırm beni oyalıyor ve hiç aklıma bile gelmiyor inanırmısın bu ay öyle bir rahatlama varki üstümde geçen aylarda hep başlardım strese sanırm burad birşeyleri paylaşmanın verdiği rahatlık ve tedavinin bitmesi

ay çok sevindim canım inşallah hep böyle devam etsin.. güzel haberini alalım hep beraber sevinelim
zaten moral bozacak bişeyyok bir de sen ne gerekiyorsa uyguladın artık rahat olma ve sabırla bekleme dönemi bence de...ne zaman bir sıkıntımız olsa paylaşıyoruz ben de yapıyorum burada bunu belkide kimseyle paylaşmadıklarımı yazıyorum sizlere ve bence de çok rahatlatıyor....
ben de iyiyim doktora gitmek rahatlattı hatta tedaviye başlamadan önceki dönemlerimde bile rahat olacağımdan eminim egzersizlere başladım hedefim 50 kiloya inmak 56.8 olmuşum yaklaşık 5 kilo vereceğim...

Son düzenleme:
canım sogan suyunu adettin kaçıncı günü başladın nasıl kullandın yazarmısın............

canım adetin bittikten sonra yedinci gün başlayacaksın 15 gün daha sonraki 2 ay adetine 7 gün kala içmeye başlayacaksın ben ilk ayda kaldım darısı sana inşallah

burası benim için deşarj olma yeri böyle anlattıkça rahatlıyorum bu arada eşinle konuşmakta seni motive etmişir aranızdaki diyalog hoşuma gitti anlayışlı bu konuda

birde benim dünden beri karnım ağrıyor ama öyle adet sancısı falan değil idrar yollarımda iltihaplanmavar ondan olabilir mi acaba birde bu sabah kalktım ve belim inanılmaz ağrıyor tıpkı yumurtlama zamanımdaki gibi birde kızlar 2 gün önce bende yumurta akı gibi sıvı geldi bu neyin nesi oluyor anladım bende,

kilomuz seninle hemen hemen aynıymış ama ben şuan verdim 52 ile 53 arası gidip geliorum birde kızlar ben evlendiğimde 48dim ve 2 ayımda kendilğimden hamile kaldm ve düşükle sonuçlandı gerçekten kilo vermek bizim hastalıkta çok öenmli şimdi benmde hedefim 48e düşmek inşallah

Son düzenleme:
nese kızlar benim biraz işim var bitirince yine gelirim buarada herkese hayırlı cumalar

Son düzenleme:

o zaman canım sen de hedef belirle kendine birbirimize destek olarak kilo verelim tabi hamile değilsen.... ama ben inanıyorum gebelik oluştuğuna az kaldı öğrenmemize sabır artık... bu arada evet eşimle konuşuruz her konuda ve dün geceki konuşmaları benim fikrimi değiştirecek kadar beni rahatlattı...anlayışlıdır hatta bana der senin doktorun önce sensin sonra benim her zorluğu beraber aşacağız diye...
idrar yollarındaki iltihaplanma çok zamansız olmuş ama sorun değil ne zamandır var bu canım?
üşüttün mü soğuk havalarda ondan beri mi...

Son düzenleme:

evlendiğimde çıktı ondan önce yoktu böyle bir sorunum ben ayaklarımı ne zaman üşütsem çıkar iltihaplanma çok zamansız yaa

hedefim 48 canım hadi bugünden itibaren başlayalım diyet ve spora ben zaten bi ara plates yapıyrdum onuda bıraktım ama gün içinde yediklerime dikkat etmeye çalışırım

ben de yediklerime özen gösteriyorum ama metabolizmayı çalıştırmak için en azından yürüyüş yapmak gerekli... bir de sen bir süre daha bekle zamanı geldiğinde kanda gebelik baktırdıktan sonra başlarız kilo hedefimize doğru gitmeye tamam mı... ama tabi kendini yormadan basit hareketlerle de başlayabilirsin...
plates çok faydalıymış ben de düşünüyorum başlamayı...

evet doğru söylüyorsun canım o zamana kadar bekliyim ben ne olur ne olmaz birde gebelik varsa kendimi riske atmıyım nese canım çok öptüm seni ben kaçtım

yaz gelse de sıcak kumlara basa basa yürüsek:) çok faydalıymış...

çıkıcam diyorum ama bir türlü çıkamıyorum
doktorum banakaplıcalara git demişti orasıda faydalıymış aslında kumlara basmakta faydalıdır bu sene tatile gittğimizde bende basarım kumlara

çıkıcam diyorum ama bir türlü çıkamıyorum
doktorum banakaplıcalara git demişti orasıda faydalıymış aslında kumlara basmakta faydalıdır bu sene tatile gittğimizde bende basarım kumlara

tabi önemli olan huzur aklının rahat olması sıcak su sıcak kum yürüyüş vs bunlar insanı motive eden rahatlatan şeyler pozitif enerji veren şeyler bu sebeple kesinlikle yapmalıyız bence de...

ALLAH razı olsun cm inşallah güzel haberler veririm size inşallah herkes istediği bebişlere kavuşur bakalım neler olucak yarın merakla bekliyorum..

selammm kızlarr günaydıın güzedl haber var mıııı
canım yaprak sarma zeytınyağlı dolmaaa istiyooooo yemek ıcın sabırsızlanıyorummmmmmmm

selammm kızlarr günaydıın güzedl haber var mıııı
canım yaprak sarma zeytınyağlı dolmaaa istiyooooo yemek ıcın sabırsızlanıyorummmmmmmm

:)
ay ne güzel bebişin mi senin mi canın istedi acaba :)
yapması da zordur
kolay gelsin ve afiyet olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…