Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar glukophage a başlayalı 2 ay olucak yakında ama benim adetim yine gecikti 10 gün oldu (( ilacın faydası olmadı yani bana...Adet olamamak çok kötü bişey yaaaa..
Soğan kürü yapıcam şimdi başlasam ne olur sizce yoksa adet olmayı bekelemeli mi ne dersiniz?Geçmişi okuyamadım.Herkes iyi umarım...

peki geçen ay düzenli reglin geldi mi yani bu ay gebe olma ihtimalin var mı?
soğankürü gebelikte yapılmıyor da...
istersen önce test yap canım sonra da farlutal falan için adet gelene kadar...

canım geçen ayın 25'inde adet görmüştüm. 4 gün geçmiş oluyor yani yaklaşık olarak. hem de nasıl sabırsızlanıyorum var ya birisi beni uyutsa da yarın uyansam diyorum.

herhangi bi belirtin varmı??? benimde geciktide korkudan test yapamıyorum negatif sonucunu görmemek için

peki geçen ay düzenli reglin geldi mi yani bu ay gebe olma ihtimalin var mı?
soğankürü gebelikte yapılmıyor da...
istersen önce test yap canım sonra da farlutal falan için adet gelene kadar...

Yok canım yaa nerdeee...son 4 ayda 2 defa ilaçla adet oldum.Adet olamamaya başladım kendi kendime ..Hamile değilim..Galiba en doğrusu farlutal ile adet olup 7. gün soğan kürüne başlamak..Ne dersiniz kızlar?

Yok canım yaa nerdeee...son 4 ayda 2 defa ilaçla adet oldum.Adet olamamaya başladım kendi kendime ..Hamile değilim..Galiba en doğrusu farlutal ile adet olup 7. gün soğan kürüne başlamak..Ne dersiniz kızlar?

soğan kürü dene tabi istersen ama gliforu da bırakma bence... çünkü onun etki süresi 3 aymış biricik arkadaşımız öyle demişti o 1 yıldır düzenli kullanarak yumurtlamaya başladı tabi sıkı dietde yaptı...
doktorlara kalsa soğan kürünü önermiyorlar ben sordum ama yine de dene istersen ben başlayıp yarım bırakmıştım çok dokundu bana şişirdi karnımı ve zaten kokusu da evden çıkmak bilmiyor içimi de zor...

Son düzenleme:
günaydın kızlar iyi haftasonları dilerim...
limonlu kek inşallah bu sabah bebek haberini vereceksin bize :126: :112:

biricik döndün mü artık... özlettin kendini... nasıl geçti uzun yolculuk?

ben de önümüzdeki hafta İstanbul da olacağım nete giremeyebilirim kızlar...

bu arada ben diete devam edeceğim bu ay belki sıkı diet sayesinde yumurtam gelişir çatlamasa da gelişmesine razıyım... bu ay geçen aydan daha umutlu geçen ay hiç yumurta gelişimi yoktu 15. günde.. bu ay ise kendiliğinden iki yumurta küçük de olsa oluşmuş...bu da benim için yeterli... demek ki diete devam edersem bu yumurtalar gelişecek ve kendiliğimden de yumurtlamaya devam edebileceğim belki...
gliforu da sordum doktor gerekirse elbette gebelikte takviye olarak vereceğim dedi. ama sen diet yapmadığın sürece zaten ilaçların faydası olmaz dedi... yani ilacı vermedi şu anda gerekli değil gerekirse veririm dedi :) ben kendi kendime halledeceğim yani kızlar bu kilo verme işini...

Son düzenleme:
inşallahh bebeğine en kısa zmaanda kavuşursun canımm
saol canım benım.bı muddet bebek dusunmıcem sanırım:)

tuanatay ama senın bu ay hamıle kalma şansım çokk yüksek bu ay dene barii lütfennn bır daha ki aylar beklemeye alırsın lütfenn bu ay denee neeolluurrr

tuanatay şimdilik vaz mı geçtin canım
gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap hem belki bu tedavinin ardından kendiliğinden olur sen bişey yapmadan hiç belli olmuyor ki bizlerin yumurtlama dönemleri, zamanı... nediyim de öyle olmuştu ya anlatmıştı....bu sebeple sıkma kendini bence de artık bırak sürpriz gelsin miniğin baktın olmadı sonraları tekrar denersin....

bence canım adetin 14. günde bir git ilaç kullanmadan yumurtan geliş mi baktır... doktor seni buna göre yönlendirecektir...

canım gittim dr heralde hormon bozuklugu var demiş eşime buay ilaç kullanmadan senin dedigin gibi takip yaptırıcam ben şuan tarçın çörek otu bal ypıyorum bide incir kürü yapıyorum bakalım nekadar faydası olacak adetin 9 günü gel dedi...........

canım sogan kürüne adet olup bittikten sonraki 7. gün yapılıyormuş .......

merhaba arkadaşlar tünaydın

kızlar ben bugün idrar testi yapsam çıkmaz dimi ama eşim tutturdu yapalım diye dün gece ben sana birşey söyliceğim dedim daha ne söyliyeceksin diye sormadan bana hamilemisin dedi acaba içine mi doğdu bugün için bana hatırlat test alıyım da yapalım eşim nedense içini bir merak sardı inşallah olurda bu sefer eşimin hevsi kursağında kalmaz

canım adet günün neydı sen yumoş takıbıne gıtmısmıydın

canım adet günün neydı sen yumoş takıbıne gıtmısmıydın

evet yumurta takibi yaptıyordum çatlatma iğnesini vuruldum ayın 5inde adet olmam lazım 5 günüm var yani ayın 21inde vuruldum iğneyide

Son düzenleme:
evet yumurta takibi yaptıyordum çatlatma iğnesini vuruldum ayın 5inde adet olmam lazım 5 günüm var yani ayın 21inde vuruldum iğneyide

canım kesınlıkloe cıkmaz sımdı ıdrarı bırak kanda bıle çıkmaz telaş yapma bugun yaparsanız çıkmıcak ve üzülceksınız

kanda en erken adete 4 gun kala cıkıyo adette en erken de bır gün öncesınden çıkıyo o da baya silik olarak

yarın kanda baktırırım o zaman cannım

sevindim canım gidecek olmana ben 15. gün gitmiştim geçen ay hiç yumurta yoktu bu ay ise 10 gün 2 tane var ancak çok geç gelişiyor benim...bu sebeple diyet yapıyorum...

Son düzenleme:
3 mayıs kanda baktırman için uygun zaman yelloww canım daha önce doğru netice vermez ve negatif zanneder üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…