- 12 Nisan 2009
- 176
- 107
- 303
selam kızlar, ben dün test yapmıştım ya hani bu sabahta yaptım ve silik de olsa ikinci bir çizgi oluştu. çok heyecanlıyım. öğlen de gidip kan testi yaptırdım yarın sabah sonucu alacağım. inşallah size güzel haberlerle dönerim.
selam kızlar, ben dün test yapmıştım ya hani bu sabahta yaptım ve silik de olsa ikinci bir çizgi oluştu. çok heyecanlıyım. öğlen de gidip kan testi yaptırdım yarın sabah sonucu alacağım. inşallah size güzel haberlerle dönerim.
slm kızlar ben ankaradayım bu ayıda fılmı cektırmeden gececektım.teyzem dun aksam burda lokman hekım dıe bı hastane var ordan arkadasları aracılıgıyla sabah ıcın randevumu almıs bu sabah gıdıp cektırdım aradan cıktı buda ama benım ıcın kotu bı tecrubeydı.
kızlar birşey sormak istiyorum sizlere benim belim inanılmaz ağrıyor ve karnımdaki ağrıda ara oluyor göğüslerimde büyüme farkettim adetime 7 gün var hamilelerde belirtiler böylemidir birde dün gece sürekli ateş bastı ve ondan dolayı ara ara uyandım
slm kızlar ben ankaradayım bu ayıda fılmı cektırmeden gececektım.teyzem dun aksam burda lokman hekım dıe bı hastane var ordan arkadasları aracılıgıyla sabah ıcın randevumu almıs bu sabah gıdıp cektırdım aradan cıktı buda ama benım ıcın kotu bı tecrubeydı.
ayy cnaımmm inşallahh hamilesinn yaaaa ıkıncı cızgı cıkmaz hamıle olmayanlarrr böyle bır yanlışlık olmaz yanııı güzel haberler al sağlıkla bebeğini kucağına al inşallahselam kızlar, ben dün test yapmıştım ya hani bu sabahta yaptım ve silik de olsa ikinci bir çizgi oluştu. çok heyecanlıyım. öğlen de gidip kan testi yaptırdım yarın sabah sonucu alacağım. inşallah size güzel haberlerle dönerim.
valla bunlar gebelık belırtısı ama inşallahh gebelıktendırkızlar birşey sormak istiyorum sizlere benim belim inanılmaz ağrıyor ve karnımdaki ağrıda ara oluyor göğüslerimde büyüme farkettim adetime 7 gün var hamilelerde belirtiler böylemidir birde dün gece sürekli ateş bastı ve ondan dolayı ara ara uyandım
aradan çıkması güzel olmuşş sanırım güzel çıktı kötü olsa yazardın maşallah inşallah hemen hamıle kal bak bu ayı ıyı değerndırslm kızlar ben ankaradayım bu ayıda fılmı cektırmeden gececektım.teyzem dun aksam burda lokman hekım dıe bı hastane var ordan arkadasları aracılıgıyla sabah ıcın randevumu almıs bu sabah gıdıp cektırdım aradan cıktı buda ama benım ıcın kotu bı tecrubeydı.
slm canlarımmmmmmm tatilden konuşmuşunuzzz bu gün bende bi sürpriz duydum babişler karadeniz turuna çıkacakmış yazın ya ben dedim üsgün üzgün yavrum sen bizden değilmisin dediiiiiii hahaaaa bende gidiyorumm dedelerimin köylerini görücemm çaykaraaaaaaaaa uzungöll.bayramdada kardeşimin yanına urfaya gidicem ama hiç birinde eşim olmayacakhep çalışıyor.bende onu alıp 2 günlüğüne yalovaya kaplıcalara gidicem haziranda bebik için.tuanataycım neden öyle dedin anestezili değilmiydi keşkem acele etmeseydin o zaman
kızlar anestezısız cektırmek zorunda kaldım okadar aceleye geldıkı bugun son gunumdu ve daha dun aksam ankaraya geldım teyzemler alel acele hastaneye gıdıp sabah ıcın randevu aldı benım fılm cekılcegnden gece 11de haberım oldu.ama berbat bısey ya cektırmeyen arkadasların gozu korkcak belkı ama ben boyle bı acı yasamadım kesınlıkle anestezılı yaptırın bugun ılacın gecısı ıcın dr ıy dedı yarın tekrar batın rontgenı cekılecek ılac karın bosluguna gecmısmı ona bakılacak.yanı sımdılık dr. Cok ıyı dedı. Kanamam falan olmadı ama..
kızlar anestezısız cektırmek zorunda kaldım okadar aceleye geldıkı bugun son gunumdu ve daha dun aksam ankaraya geldım teyzemler alel acele hastaneye gıdıp sabah ıcın randevu aldı benım fılm cekılcegnden gece 11de haberım oldu.ama berbat bısey ya cektırmeyen arkadasların gozu korkcak belkı ama ben boyle bı acı yasamadım kesınlıkle anestezılı yaptırın bugun ılacın gecısı ıcın dr ıy dedı yarın tekrar batın rontgenı cekılecek ılac karın bosluguna gecmısmı ona bakılacak.yanı sımdılık dr. Cok ıyı dedı. Kanamam falan olmadı ama..
inşallah yarın da pozitif çıkar nasıl bekleyeceksi sabırsızlanır insan hadi canım hayırlı olsun...
kaçıncı günü baktırmış oluyorsun kanda...
aynen canım sana kesinlikle katılıorum anestesisiz çekilmeyin arkadaşlar korkunç bir acı bence bende kanama oldu hatta tüm gün hiç doğrulamadım acıdan canım çok yandı ertesi gün falanda ağrı oldu amao kada değildi gerçekten insanı olumsuz etkiliyor
yalnız arkadaşım bana böyle ertesi gün batın kontrol falan yapmadı nedenki acaba
canım aceleye gelmiş belli ki yoksa bu filmi çektiren herkes diyor biliyorsun anestezi ile çektirin diye çok ağrılı diye ama olsun canım olmuş bitmiş... bişey de çıkmamış şükür..
canım geçen ayın 25'inde adet görmüştüm. 4 gün geçmiş oluyor yani yaklaşık olarak. hem de nasıl sabırsızlanıyorum var ya birisi beni uyutsa da yarın uyansam diyorum.
zaten benım planım ızmırde anestezılı olarak cektırmektı ama ısler kafamdakı gıbı gıtmedı.keske bukadar acele etmeseydım ama sukur kurtuldum.bıdaha kımse benı o masaya ayık yatıramaz.o acıyı yasarken aklımdan gecen tek sey bu boyle acı verıyosa bebek dogururken ne yapıcamdı.sonrada bebek falan ıstemıyorum dedım aglarken.oof berbattı ya ama hala yasıyorum:))
tabi canım ya o sancı çekilir mi hiç?...
şimdi normal doğumlar bile belden uyuşturulduğundan sancısız ve nefes kontrolü ile oluyor...
boş yere çekmişsin o ağrıyı ama olsun için rahatladı boşver çok geçmiş olsun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?