Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

doğru çıkmaz idrarda ve kanda baktırmak için de bence 3 mayısı bekle emin olalım tamam mı?

canım o gün eşim yurtdışına çıkacak ben artık adet günümü beklerim annesinde kalacağım için bir yere bırakmazlar beni böylede garip bir durumdayım işte

21 inde iğne vurulmuşsun 22 sinde çatlamış olsa bu gün 8 gün olur ve yetersiz zaman...3 mayıs bile az ki ben sana sabredemiyorsun diye dedim...normali tabiki 5-6 mayısta idrar ya da kandan baktırman...

canım o gün eşim yurtdışına çıkacak ben artık adet günümü beklerim annesinde kalacağım için bir yere bırakmazlar beni böylede garip bir durumdayım işte

evinde kalsana sen neden annesinde kalıyorsun ki anlamadım...
ya da kendi annene git bence... :2:
canını sıkıyorlar senin onlar off bu hiç iyi olmamış evinde kalmana izin yok mu yani...
o zaman sen adetini bekle ondan sonra eczaneden testi alır bakarsın evde canım...

Son düzenleme:
evinde kalsana sen neden annesinde kalıyorsun ki anlamadım...
ya da kendi annene git bence... :2:

ahh keşke bende kendi annegitmek istiyorum ama maalesef işte ne kadar dirensemde burada kalıcakmışım kendi evimde tek bırakmazlar onlarda kalıcağım illaki bende anlamadım valla aslında hiç kalmak istemiyorum bunalıma giriyorum orada ama neyse katlanıcağım mecburen
offfki ne offff
eşim alıcaktı bugün onları yapmam bende artık adet günü yaparım

Son düzenleme:

canım yapma yanlış çıkacak iyice moralin bozulacak...
madem onlarla kalıyorsun boş sözlere kulak tıkamaya devam et tamam mı?
kaç gün kalacak eşin inşallah çok uzun değildir...
canını sıkma sıkıldıkça bizlere yaz internet var mı onlarda...

yok canım yapmayacağım adet günüm geçince yapıcağım takmayacağım artık napıyım konuşur konuşur susar 1 hafta kalıcak canım hiç istemiyorum gitmesini ama napıyım iş işte
internet var orada ama ben kendi evime iner iner yazarım sizlere

tabi mutlaka habersiz bırakma canım....kendi evin yakınsa da sık sık git kafanı dinle yalnız...
çok öptüm çıkıyorum şimdi netten canım işler var ben de yarın ablamla istanbula gideceğim 1 hafta kalacağız akrabalarda... şimdi ütüyü halledeyim...
görüşmek üzere canım... eşine malum olmuş ya inşallah hamilesindir olumlu düşün dua edeceğim senin için...

evim çok yakın canım kaynanamın alt katındayım sık sık girmeye çalışacağım bende malum olduğunu düşünüyorum normalde bu kadar önemsemezdi yani ilk defa böyle oldu artık hayırlısı diyorum bende sizler için dua ediyorum canım çok saol

hadi sana kolay gelsin canım iyi gezmelr sana çok öptüm görüşürüz

Son düzenleme:

ah canım benım yetısebılırmıyım yumurtaya bılmıyorum kı esım ızmırde ben ankaradan bı 4 gun sonra donucem.gercı yumurta varmı yokmu onuda bılmıyorum ama bundan sonrası nasıp artık bugun kontrolumede gıttım tupler tamamen acık dedıler.

moontorentin bugün kontrolü vardı gelişmeleri yaz canım bekliyoruz

slm kızlar bende aranıza katılabilirmiyim bir pcolu olarak...bende 3 yıllık evliyim ve çok istememize rağmen çocuğumuz olmuyor kaçtane dr gittim klomen progestan kullandım tabi dr hatası var iyice adetlerim düzensizleşti oda yetmezmiş gibi aşılama iğneleri yapıldım ama yumurtam gelişmedimve dr siklusu iptal etti yeniden başlamak istedi bizde kabul etmedik.... ve bu dr dan allah razı olsun yanlış detavi olduğumu en başta laparoskopi yapılmasını söledi bende 28 haziranda oldum ve bklemem gerektiğini söledi 1 sene içinde olur dedi şuan bekliom ama en azından adetlerim düzenlendi çünkü ondan çok sorunluydum okadar dr a gittimm ya çok fazla geldi adetim yada hepten kesildi şimdi düzene girdi sayılır eskisine göre çoook çok ii şimdi benim gibi laparoskopi geçirip çocuğu olan varmı lütfen cevap bekliorm ben boş yeremi ümitleniyorum gerçekten bir sene içinde çocuk oluyormu allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah enkısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

gözünaydın canım sevindim tüplerin açık olmasına dediğin gibi nasip gerçekten hayırlısı olsun artık

canım o zaman sorun yok madem alt kattasın gece yukarıda kalırsın gündüz evinde ben de uzak sanmıştım.. canım önemsiyor eşin seni elbette zaten bu güne kadar aldığın tedavilerin ne kadar ağır olduğunun o da farkındadır.. bu sebeple sana umut vermiş bence bu da çok güzel bişey... olumlu düşün hep tamam mı?

bende önemsediğinin farkındayım canım zaten o önemsemese gerçekten tedavi süreci daha zor atlatılırdı
pozitifim olumluyum

hoşgeldin aramıza...
laparoskopi olmadım olan arkadaşlar yazarlar ancak adetlerin düzene girdiyse yumurtlaman da oluyordur diye düşünüyorum.. bence yumurtlama takibi yaptır ne zaman yumurtladığını tesbit et doktorun da ona göre ilişki günleri belirleyecektir.. olur bence olumsuz bakma... ben de yumurtlama gerçekleşmezse hep progestan ile adet görenlerdenim...çok geçmiş olsun...

bende önemsediğinin farkındayım canım zaten o önemsemese gerçekten tedavi süreci daha zor atlatılırdı
pozitifim olumluyum

bak mesela ben cesaret edemedim doktor başlayalım tedavilere demesine rağmen bu denli uzun tedavi süreçlerini göze alamadım... bir süre daha kendi kendine olacak mı diye denemeye karar verdim çünkü korunmadan geçen süre bizim kısa oldu ..... yani ben sizleri tedavi gören tüm arkadaşları çok takdir ediyorum sonuç ne olacak olumlu olumsuz diye düşünmeden umutla yürüdünüz hep... tabi ben de o aşamalardan geçeceğim ama şu devrede buna pek hazır değilim...
her zamanda arkanızdayım sizler için kendim için hep umutluyum...

gerçekten cesaret meselesi olur mu olmaz mı demeden başladık ama ben her ay hep umutla baktım tabi yıkıldığım zamanlarda oldu ama birdahaki tedavi sürecine başladığımda rahatladım hep şükrettim birde ben tedaviye başlar başlmaz olucağını düşüdüm baktım hep büyüyorlar hiçbir problem yok olmayınca ondanda biraz sarsıldım sonra sonra idrak ettim tedaviyi çünkü pek bilgim yoktu bu konularda ilk hamileleiğimde burdan çok şey öğrenmiştim bu siteyi tesadüfen buldum ve bütün belirtiler vardı oradaki anlatılanlar gibi daha sonra nasip değilmiş zaten

işte bu rahatsızlığın ismini öğrendikten sonrada buldum bu siteyi ama nedense hiçbirşey yazmak istemiyordum daha sonrada bende paylaşmak istedim ve paylaşarak bu sıkıntının azaldığını hissettim ve iyikide sizlerle paylaştım yeni bilgiler öğrendim ve iyikide buradayım nasipse eğer birgün bende belkide bu ay bende buraya hamileyim yazmak istiyorum ve bekliyorummmmmmm

ben de öyle pko yazınca direk bu site çıktı karşıma ve girip yazmaya sizlerle paylaşmaya başladım...
inşallah canım inşallah sen de bu sitede Hamile olduğunu ilan edeceksin ben de... tüm isteyenler... duygulandım yazdıklarını okurken ne güzel dile getirdin...herkes emeklerinin karşılığını alsın. Allah görüyor çabalarımızı... tüm isteklerimiz kabul olsun....
sen nasıl bir duygu olduğunu daha iyi biliyorsundur ilk düşük yaptığın için... ama bu seferki bebeğin inşallah hemen gelsin ve annesine sımsıkı tutunsun....daha fazla da bekletmesin...

inşallah canım inşallah hepimizin olsun hep dualarımdasınız evet o kadar güzel bir duyguki tarifi imkansız yaa onun senin olduğunu bilmek helede sevdiğinle senin olduğunu bilmek çok başka birşey allahım herkese nasip etsin çok başka bir duygu

maalesef kırmızıları gördüm ilk serophene tedavim cok guzel ilerlemesine ragmen başarısızlıkla sonuçlandı.. pzt tekrar başlayacağım, ama bu sefer ümitli olmayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…