Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar bugün sonucu aldım. kafam biraz karışık. değerim 9 çıktı. 5'ten büyük ama çok da düşük bir değer. Doktora gittim hemen. Dedi ki ya hamilelik çok yeni ya da kimyasal gebelik. pazartesi tekrar kan testi yapıracağım. ondan sonra belli olacak bakalım. eğer değer 35'e falan çıkarsa iyi.
bu arada polikistik hakkında da konuştuk baya rahatlattı beni. doktorumu da bulmuş oldum böylece, eğer bebek yoksa da gideceğim doktoru yani. ki muhtemelen yok gibi gözüküyor.

canım peki ilaç falan verdi mi progestan, vitamin vs..
umarım pazartesiye değer yükselir... kafan karışmasın belki de tahmininden sonra oluşmuştur yumurtanın çatlaması ve gebeliğin...

maalesef kırmızıları gördüm ilk serophene tedavim cok guzel ilerlemesine ragmen başarısızlıkla sonuçlandı.. pzt tekrar başlayacağım, ama bu sefer ümitli olmayacağım..

canım çok güzel ilerlemesine rağmen derken yumurtlaman gerçekleşti ancak gebelik mi olmadı bunu mu demek istiyorsun...
bunu yaşayan çok arkadaşımız var ne sinir bozucu bişey ya... ya pko olmayanlarda hemen oluyor da bizim niye bu kadar güç halbuki yumurtlamayı da sağlayabiliyorken.....neyse üzülme... canım tedavine devam et yılmak yok....

merhaba arkadaşlar ben yıllardır hep adet düzensizliğiyle mücadele ediyorum hamile kalmak için defalarca tedavi gördüm 2 düşük yptım 1 dış gebelik geçirdim,hep yumurtlama olmuyo dediler ama sebebini hiç söylemedielr en son gittiğim doktorum pko olduğumu söyledi tüylenme problemimde var lazer epilasyon yaptırıyorum şuan.neyse doktor ovülasyon uyarıcı ilaç veriyodu bana ama ben neredeyse her yıl bi düşük ypatığım için şuan gebelik istemediğimi şimdilik sadece tüylerimden kurtulmak istediğimi söyledim.gynelle diye bi ilaç verdi bir aydır kullnıyorum ama ikinci adetim geldi kanama daha kesilmedi,bide fazla kilo problemim vardı ilaca başlamdan önce diyet yapmıştım ve 10 kilo verdim dr um bunun benim için büyük bi avantaj olduüunu söyşedi ama ben bu ilacı kullanmaya başladıktan sonra 2 kilo aldım:83: araştırdım kilo yapıyomuş,bu ilacı kullanan varmı:? bununla birlikte başka ilaçta veriyolarmış benim dr vermedi alsam diye düşünüyorum yanlışmı yaparım acaba ama verdiğim kiloları geri almak istemiyorum bilgisi olan varmıı?

sevindim canım gidecek olmana ben 15. gün gitmiştim geçen ay hiç yumurta yoktu bu ay ise 10 gün 2 tane var ancak çok geç gelişiyor benim...bu sebeple diyet yapıyorum...

peki buay ilaç kullandınmı canım kilo sorunun varmı benim bu dr kafamı karıştırdı valla bişeyb anlamadım iğne tedavisine geçelim dedi bana sonuçlar için eşim gitti hormon bozuklugu var demiş bakalım buay ilaçsız takip yapılıcak ama ben bal tarçın çörekoytu yiyorum bakalım neolacak canımmmm

canım peki ilaç falan verdi mi progestan, vitamin vs..
umarım pazartesiye değer yükselir... kafan karışmasın belki de tahmininden sonra oluşmuştur yumurtanın çatlaması ve gebeliğin...

canım vitamin verdi. progestan sonra ki adım dedi. yani onları eğer bebek yoksa konuşacağız.pazartesi kan tahlili sonucundan sonra arayacağım.
inşallah dediğin gibi olmuştur. gece uyuyamadım. pazartesiye kadar nasıl sabrederim bilmiyorum.

evet canım herşy cok guzeldi yumurtam gelişti ve kendiliğinden çatladı.. ama sonuç hüsran.
dediklerine katılıyorum ama tedavi beni nereye götürecek onu da bilmiyorum bu saatten sonra.. artık umarsız davranmak istiyorum. umursadıkça ,inadına olmuyor..

benim farkettiim de o kim ne zaman umudu keserse o zaman oluyor gibi.

sağolun canım hep bu siteden okuyordum ama cesaret edemiyordum yazmaya ama bugün aranıza katılmak istedim...peki yumurtlama takibini nasıl yaptırıyoruz canım.:26:

senin için 2 gün nasıl zor geçer şimdi canım sabırlı ol kendini rahatlat ve strese sokma derim ben çünkü bebek var ise (inşallah vardır bunu gönülden söylüyorum)onuda etkileyeceksin kafanı oylayacak birşeyler bulabilirsin

çok sağol canım inşallah.
bir de aklıma ne geldi. en kötü ihtimalle bu kimyasal gebelikse bu, polikistik over durumundayken kimyasal da olsa gebelik olması bir ilerleme sayılabilir mi?

bende aranıza geldim.. bende pko luyum ne yazıkki.. ve kilo alıyorum ayrıca veremiyorum hemen hemen 10 kilo fazlam var suan.. göbeğimde ve belimde birikmiş hespsii.. bebeğimde olmuyor.. ne yapacagız? diyet falan uygulayanlarınız varmı? ya da kilo problemi yaşanayn.. lütfen yardımcı olurmusunuz..bu arada doktora gittim pko dedi ama ilaç vermedi.. yumurtalarım 14mm ve küçük küçük 5 10 tane vardı güzel adetinin 3. günü gene gel dedi.. ben anlamadım hiçbirşey bu durumdan.. pko yumurtaların büyüyememesi diye biliyordum ama yumurtam büyümüş :S kafam allah bullak.. kilo da veremiyorumm psikolojim bozulduu..

maşallah kızlar yine coşmuşuz :))
herkes iyidir inşallah.. bugün annelik provası yapıyorum:) eşimin teyzesinin 2 yaşında bir kızı var, ismi Ece.. Ece hanım bu gün bendeydi ve geceyi de benimle geçirecek.. köyde dedenin yemeği vardı herkes oraya gitti ve biz Ececik ile başbaşa kaldık.. yedir,altını aç, giydir, aman yine altını aç falan derken akşam oldu.. bir de duşa sokup bıcı bıcı yaptırdım,saçları kuruttum vee pijamaları giydiğimiz gibi doğru yatağa :)) yaklaşık 1 buçuk saattir mışıl mışıl uyuyor.. bende gidip gelip bakıyorum.. Allah'ım bizlere de ver diye dualar ediyorum.. bambaşka birşey bu yaaa..

basligi gorunce hemen geldim cunki bende pcoluyum allah yardimcimiz olsun bende su an 61 kiloyum olmam gereken kilo 52 54 civalarinda insallah kilo veririz neyse bu arada 3 ay tedavi oldum 4 cu ayda hap ultason verecekti ama 12 gun once adet oldum benden iyice sinirlerim bozuldu moral diye birsey kalmadi bu arda 3 vsenedir evliyiz 1 seneden fazla bebek istiyoruz hakimizda hayirlisi bence hersey bahane allah vakti zamani bekliyor verende allah alanda allah herkeze bol sifalar versin

kızlar pkolular için ist.avcılar fatma tülünoğlu derim kesinlikle alanında çok iyi..bende pkoydum evlenince çocuk problemi yaşamazsın yumurtlaman güzel dedi

lagrimaa seni 2 milyondan 76 mily. topiğinden tanıyorum demi :44:
sendemi pko var üff yaa :93:

Bence halinize dua edin kötünün kütüsü var szde adet düzensizligi var
beni sorarsaniz hic adet olmadim azda olsa düzensizde olsa olmadim yani senlerce tedavi gördüm en sonunda hapla olmaya basladim suanda hamileyim cok sükr

sanırım evet ben öyle her topiğe girip cıkıyorm :): ewet pko dan tut rahim yarası karaciğer enzimlerinde ykselme kanda pıhtilaşma kilo sorunu şu sıralar isteksizlik hormanlar almış başını gitmiş oooooo.
lagrimaa seni 2 milyondan 76 mily. topiğinden tanıyorum demi :44:
sendemi pko var üff yaa :93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…