- 12 Nisan 2009
- 176
- 107
- 303
kızlar bugün sonucu aldım. kafam biraz karışık. değerim 9 çıktı. 5'ten büyük ama çok da düşük bir değer. Doktora gittim hemen. Dedi ki ya hamilelik çok yeni ya da kimyasal gebelik. pazartesi tekrar kan testi yapıracağım. ondan sonra belli olacak bakalım. eğer değer 35'e falan çıkarsa iyi.
bu arada polikistik hakkında da konuştuk baya rahatlattı beni. doktorumu da bulmuş oldum böylece, eğer bebek yoksa da gideceğim doktoru yani. ki muhtemelen yok gibi gözüküyor.
maalesef kırmızıları gördümilk serophene tedavim cok guzel ilerlemesine ragmen başarısızlıkla sonuçlandı.. pzt tekrar başlayacağım, ama bu sefer ümitli olmayacağım..
sevindim canım gidecek olmana ben 15. gün gitmiştim geçen ay hiç yumurta yoktu bu ay ise 10 gün 2 tane var ancak çok geç gelişiyor benim...bu sebeple diyet yapıyorum...
canım peki ilaç falan verdi mi progestan, vitamin vs..
umarım pazartesiye değer yükselir... kafan karışmasın belki de tahmininden sonra oluşmuştur yumurtanın çatlaması ve gebeliğin...
canım çok güzel ilerlemesine rağmen derken yumurtlaman gerçekleşti ancak gebelik mi olmadı bunu mu demek istiyorsun...
bunu yaşayan çok arkadaşımız var ne sinir bozucu bişey ya... ya pko olmayanlarda hemen oluyor da bizim niye bu kadar güçhalbuki yumurtlamayı da sağlayabiliyorken.....neyse üzülme... canım tedavine devam et yılmak yok....
evet canım herşy cok guzeldi yumurtam gelişti ve kendiliğinden çatladı.. ama sonuç hüsran.
dediklerine katılıyorum ama tedavi beni nereye götürecek onu da bilmiyorum bu saatten sonra.. artık umarsız davranmak istiyorum. umursadıkça ,inadına olmuyor..
hoşgeldin aramıza...
laparoskopi olmadım olan arkadaşlar yazarlar ancak adetlerin düzene girdiyse yumurtlaman da oluyordur diye düşünüyorum.. bence yumurtlama takibi yaptır ne zaman yumurtladığını tesbit et doktorun da ona göre ilişki günleri belirleyecektir.. olur bence olumsuz bakma... ben de yumurtlama gerçekleşmezse hep progestan ile adet görenlerdenim...çok geçmiş olsun...
kızlar bugün sonucu aldım. kafam biraz karışık. değerim 9 çıktı. 5'ten büyük ama çok da düşük bir değer. Doktora gittim hemen. Dedi ki ya hamilelik çok yeni ya da kimyasal gebelik. pazartesi tekrar kan testi yapıracağım. ondan sonra belli olacak bakalım. eğer değer 35'e falan çıkarsa iyi.
bu arada polikistik hakkında da konuştuk baya rahatlattı beni. doktorumu da bulmuş oldum böylece, eğer bebek yoksa da gideceğim doktoru yani. ki muhtemelen yok gibi gözüküyor.
senin için 2 gün nasıl zor geçer şimdi canım sabırlı ol kendini rahatlat ve strese sokma derim ben çünkü bebek var ise (inşallah vardır bunu gönülden söylüyorum)onuda etkileyeceksin kafanı oylayacak birşeyler bulabilirsin
bende aranıza geldim.. bende pko luyum ne yazıkki.. ve kilo alıyorum ayrıca veremiyorum hemen hemen 10 kilo fazlam var suan.. göbeğimde ve belimde birikmiş hespsii.. bebeğimde olmuyor.. ne yapacagız? diyet falan uygulayanlarınız varmı? ya da kilo problemi yaşanayn.. lütfen yardımcı olurmusunuz..bu arada doktora gittim pko dedi ama ilaç vermedi.. yumurtalarım 14mm ve küçük küçük 5 10 tane vardı güzel adetinin 3. günü gene gel dedi.. ben anlamadım hiçbirşey bu durumdan.. pko yumurtaların büyüyememesi diye biliyordum ama yumurtam büyümüş :S kafam allah bullak.. kilo da veremiyorumm psikolojim bozulduu..
lagrimaa seni 2 milyondan 76 mily. topiğinden tanıyorum demi :44:
sendemi pko var üff yaa :93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?