Bence halinize dua edin kötünün kütüsü var szde adet düzensizligi var
beni sorarsaniz hic adet olmadim azda olsa düzensizde olsa olmadim yani senlerce tedavi gördüm en sonunda hapla olmaya basladim suanda hamileyim cok sükr
kimle paylaşayım bilemedim canım çok sıkkın eşimin işinde sıkıntıları varmış ve çok bunalmış haftaya çıkmadan yeni işler bakacağım diyor demekki durum kritik çok canım sıkıldı ben eşimin durumu çok iyi derken allak bullak olduk.tedavimde böyle giderse yarım kalacak.gerçi ben çalışırım dedim ama sesi çıkmadı.onu öyle görmek bunalmışş çaresiz ne yapmalıyım bilemiyorum.kafan rahat değilse çok baskı varsa bi gün bile bekleme dedim ilk defa bana her işe razıyım burda kalamayacağım kusura bakma seninde düzenin kötüleşecek dedi oyyyy beni düşünüyorr haftaya annenlere git uzuncada kal seni gördükçe işsiz kalırsam bu bana çok koyar diyor yalnız geçireyim bu durumu diyor benim için en iyisi diyor ne yapayım kıyamıyorum gitmek hiç istemiyorum napıcam bilmiyorumm.
moontorentin bugün kontrolü vardı gelişmeleri yaz canım bekliyoruz
peki buay ilaç kullandınmı canım kilo sorunun varmı benim bu dr kafamı karıştırdı valla bişeyb anlamadım iğne tedavisine geçelim dedi bana sonuçlar için eşim gitti hormon bozuklugu var demiş bakalım buay ilaçsız takip yapılıcak ama ben bal tarçın çörekoytu yiyorum bakalım neolacak canımmmm
canım vitamin verdi. progestan sonra ki adım dedi. yani onları eğer bebek yoksa konuşacağız.pazartesi kan tahlili sonucundan sonra arayacağım.
inşallah dediğin gibi olmuştur. gece uyuyamadım. pazartesiye kadar nasıl sabrederim bilmiyorum.
evet canım herşy cok guzeldi yumurtam gelişti ve kendiliğinden çatladı.. ama sonuç hüsran.
dediklerine katılıyorum ama tedavi beni nereye götürecek onu da bilmiyorum bu saatten sonra.. artık umarsız davranmak istiyorum. umursadıkça ,inadına olmuyor..
sağolun canım hep bu siteden okuyordum ama cesaret edemiyordum yazmaya ama bugün aranıza katılmak istedim...peki yumurtlama takibini nasıl yaptırıyoruz canım.:26:
bende aranıza geldim.. bende pko luyum ne yazıkki.. ve kilo alıyorum ayrıca veremiyorum hemen hemen 10 kilo fazlam var suan.. göbeğimde ve belimde birikmiş hespsii.. bebeğimde olmuyor.. ne yapacagız? diyet falan uygulayanlarınız varmı? ya da kilo problemi yaşanayn.. lütfen yardımcı olurmusunuz..bu arada doktora gittim pko dedi ama ilaç vermedi.. yumurtalarım 14mm ve küçük küçük 5 10 tane vardı güzel adetinin 3. günü gene gel dedi.. ben anlamadım hiçbirşey bu durumdan.. pko yumurtaların büyüyememesi diye biliyordum ama yumurtam büyümüş :S kafam allah bullak.. kilo da veremiyorumm psikolojim bozulduu..
canım sen ne yaptın tedaviye başlayacak mısın doktora karar verdin mi?
kendiliğinden gebe kalma durumumuzda var küçük ihtimal de olsa var ancak kendi kendimizin doktoru da olmayı bilmeliyiz doktor bana insülin direncinden söz etti... su içsen yarar dedi sürekli uygun diyeti yapacaksın dedi... doğumdan sonra da bu pko çoğu kadında %40 oranında iyileşme gösteriyormuş :) bu çok sevindirici...
yok ben ilaç kullanmamaya bir süreliğine karar verdim sadece progestan o da benim için gerekli ilaç zaten bu hormonum hiç çalışmıyor bakacağım kaç yumurta oluşuyor ne kadar ne kadar gelişiyor falan... bu ay ilaç kullanmadan normal regl zamanımı 20 mayıs bekliyeceğim... yumurtlama olmazsa normal regl dönemi gelipde regl olmazsam gebelik testi yapıp progestan içeceğim bu hap tüm kistleri yani çatlamayan yumurtaları temizliyor...
bir süre böyle kontrol edeceğim kendimi belki işe yarar bir umut işte tabi diet yaparak 5 kilo fazlam var onu vereceğim...
sonra bu sistemle sonuç elde edemezsem yumurta geliştiren haplara geçmeyi düşünüyorum doktor kilo kaybıyla da yumurtlama elde edebileceğimi söylemişti...
cnm bu perşembe gidiorum doktora hüseyin ceyberiden randevu aldım, kan tahlilllerimin yapılmasını istiycem. gerçekten pko olduğum netleşirse bebiş için tedaviye geçip geçmeme konusunu konuşurum drla benm 5 aydr korunmamamıza rağmen olmuyor bu süre yeterlimi acaba bilmiorum belki 6. ayın sonuna kadar beklerim tedavi için. dr yönlendirir zaten beni die düşünüorum
inşaşlah canım iyi bir dr gidersen kafandaki tüm sorulara cevap alıyorsun ama devlet hastanesi rezillik dr umrunda degil senin durumun valla ben buay da özele gittim dr buy ilaç kullanmadan takip yapsak deddim sen nasıl istersen dedi daha sonra iğneye başlarız ozaman daha çok yumurtan oluşur inlşallah dedi yani bakalım ben buay karışım yapıcam önümüzdeki ay ilaç bakalım hayırlısı canım
canım randövuyu alman iyi olmuş çok sevindim...
ben de 4 ay olmuştu korunmayalı ben en az 6 ay daha bekleyeceğim ama takibe de gideceğim kontrol altında olacak herşey... sen de eşinle konuşup karar ver bence...
doktor sonucunu ve doktorundan memnun kalıp kalmadığını yaz canım bizlere de inşallah iyi neticeler çıkar...
en güzelini yapmışsın canım özele gitmekle inşallah hemen büyür yumurtalar da çatlatır doktorun :)
valla bu yumurtalardan nedir çektiğimiz böyle biri yumurta dedi mi artık tuhaf oluyorum :))
tmm cnm yazarım. bende açıkçası biraz daha beklemeden kendimi ilaçlarla boğmak istemiorum. drla da konuşucam bu durumu. belki 1-2 ay daha beklerim ilaç tedavisi vermek isterse.. şuanki hamile kalamama sebebim kistler mi yoksa doğum k haplarının uzayan etkileri mi onu bile bilmiorum. arkadaşım yasmin içmayi bıraktıktan 10 ay snra hamiş kalmıştı mesela..
canım evet bu yumurtalar neymiş bizi mahvetti bide klomen bende kalitesiz yumurta üretti heralde canım çünkü klomen kullandıgımda yumurta 20mm oluyordu ve hatta birinde çokdha büyümüştü hemde adetin12. günü 25mm olmuştu şimdi oyüzden heralde adetim 9 günü gel dedi ben hem incir hemde karışıma devam ediyorum bakalım gelişmeleri size yazarım canım yani benim sorun ne pkoluyum oyüzden nezaman gelişecek çatlıycak belli olmuyor ama acaba çatlama iğnesimi yumurtayı güzel çatlatmıyor valla herşeyi düşünür oldum yanii........
düzenli adet görsek bile pkoda ymurtaların ne zaman çatlayacağı belli olmuyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?