- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
kesinlikle bu haplar hiç doğru gelmiyor bana keşke ben içmeseydim diyorum şimdi... sonuçta progestan ile regl olabiliyor ve kistlerimi temizleyebiliyorum boş yere korunmuşuz bu güne kadar...
ne yapalım artık önümüze bakacağız...
ben 1 hafta İstanbulda olacağım gece gidiyorum... oradan yazamam döndüğümde görüşürüz yine....
bence de bi süre beklemen en iyisi canım:)
hepimiz için hayırlısı olsun...
dün arkadaşlara gittik eşi 10 haftalık gebeydi... öyle çok bulantıları vardı ki hep yakındı söylendi, çıkardı tamam çok zordur elbette ama ben içimden dedim ki Allahım sen bana çocuk ver de bulantı da olsa hiç sorun değil yeterki sağlıklı bir çocuğum olsun dedim çok yürekten dua ettim hepimiz için...
geçmiş olsun canım bu duyguları bende yaşadım tabiki insan çok üzülüp yıpranıyor valla ben buay ilaç kullanmadan takip olucam bakalım ama birde ben bitkisel şeyler kullanıyorumm bakalım neolacak sıkam canınıkızlar bugün adet oldum. kimyasal gebelik geçirmişim. bebek hayalleri sona erdi yani bu ay için en azından. salı günü de doktora gideceğim hormon testleri için. oysa çift çizgiyi ve 9'u görünce ne de çok umutlanmıştım.
Allah kolaylıklar versin öncelikle sabır isteyen bişey bu...ben gi glisemik indeks dieti uyguluyorum çok faydasını gördüm...karnımda incelme oldu...3. günü hormonlara bakacak adet söktürücü falan verdi mi? o kistler adet ile temizleniyor bende... yumurtanın gelişimi çok iyi yeterli büyüklüğe geldiğinde 21mm gibi kendiliğinden çatlaması lazım çatlamazsa iğne ile çatlatıyorlar...
doktorun gerekli tedaviyi verecektir hormon sonuçlarını buraya da yazarsan arkadaşlarım değerlendirir... 21. gün de progesterona bakılır eğer yumurta çatladıysa progesteron değeri 9 un üstünde 10 12 civarında çıkar oradan da anlayabilirsin çok geçmiş olsun...
Ronya, perşembe günü hüseyin ceyberiye gidiorum. bakalım nolucak
canım eminim çok memnun kalıcaksın
dünya tatlısı işinde süper bir doktor
ben ilk gittiğimde sizi kk dan buldum demiştim çok gülmüştü
sende söyleyebilirsin
benim hiçbir zaman adet düzensizliğim olmadı ki cnm.. pko belirtilerinden sadece göbeğimde yağlanma ve çenemde hafif tüylenme var ama hiç konduramamıştım.. çokşükür düzenli adetoluyorum hiç şaşmaz... tamam adetimin 3. günü gidicem zatenn cağırdı bakalım....
sorarsa söyliycem zaten cnm:) tahlillerim,i nerede yaptırayım sence?
limonlu kek canım ya üzüldüm ancak sağlık olsun tabiki peki bu kimyasal gebeliğin zararı varmıymış adet ile yok olan bişey mi? onu da sordun mu doktoruna merak ettim. çünkü hepimizin başına gelebilecek birşey...geçmiş olsun canım ve umudunu asla yitirme demek ki zamanı değilmiş öbür aylarda olacak inşallah...
kızlar bugün adet oldum. kimyasal gebelik geçirmişim. bebek hayalleri sona erdi yani bu ay için en azından. salı günü de doktora gideceğim hormon testleri için. oysa çift çizgiyi ve 9'u görünce ne de çok umutlanmıştım.
salı günü gideceğim canım doktora o zaman soracağım. karnım çok ağrıyor şu an tek problemim o. ve kanamam normaldekinden daha fazla. muhtemelen doğum kontrol hapından dolayı oldu diye düşünüyorum ben. kalitesiz yumurta üretimi sanırım.
herşeyin bir sebebi vardır. illa bunun da bir sebebi vardır. hayırlısı böyleymiş demek ki zamanı değilmiş.
çok sağol canım. burda birbirimizin hamilelik haberlerini alacağız ve birbirimiz için sevineceğiz. çok inanıyorum.
bayanlar evimde buz gibi soğuk rüzgarlar esiyor eşim üzgün kırgın çaresiz.bana öyle gözlerle bakıyorki devamlı özür dilerim diyor.onu öyle görmek!!!bugün isten ayrılmış.saatlerdir başı ağrıyor
canım yaa eşin için ne kadar zor bir durum seni zor duruma düşürdüğünü düşünüyor ve sen onunla ilgilen onu motive edicek konuşmalar yap sonuçta varlıkta yoklukta beraber çıktınız bu yola kendini kötü hissettirmemeye çalış
bekar olsa zaten bu kadar canı yanmazdı bi yola girmiştik ve o yolda benim ne kadar istekli olduğumu biliyordu canını yakan tedavim yarım kalacak işsiz duramaz zaten ama bi yer tutturana kadar bocalayacak canı yanacak ve bende buna dayanamıyorum herşeyi çekerim açlığı giyimsizliği ama onun kaşı düşmesin
evet zor insanın içi acır o zaman sende tedaviye daha sonrada devam ederiz de tabi tedavide önemli ama ona artık önemsemediğini hissettir bu süreç geçene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?