Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

duaların için tşkler cnm. ben bu hafta dr dönüşü izlenimlerimi yazarım senin için. önümüzdeki hafta ankaraya gidiorum ve 1 hft yokum bende. maalesef yumurtlama dönemime denk gelio bu ayda hamile kalma şansm azalıo böylece

kızlar bugün adet oldum. kimyasal gebelik geçirmişim. bebek hayalleri sona erdi yani bu ay için en azından. salı günü de doktora gideceğim hormon testleri için. oysa çift çizgiyi ve 9'u görünce ne de çok umutlanmıştım.

yumurta geliştirici karışım (bu karışım çocuk sahibi olmada etkilidir)
1 su bardağı çörekotu
1 su bardağı soyulmuş,kavrulmuş defne tohumu
yarım su bardağı hünnap
yarım su bardağı polen
1100 gr bal

hepsini öğütüp bal ile karıştırın.
her gün aynı saatte (tavsiye edilen gece yatmadan önce) 1 çorba kaşığı yenecek

yanında çay olarak
böğürtlen kökü
6 litre suda yarım saat kaynatılıp süzülüp soğutulup dolaba konur
akşam-sabah 1 çay bardağı içilir

geçmiş olsun canım bu duyguları bende yaşadım tabiki insan çok üzülüp yıpranıyor valla ben buay ilaç kullanmadan takip olucam bakalım ama birde ben bitkisel şeyler kullanıyorumm bakalım neolacak sıkam canını

benim hiçbir zaman adet düzensizliğim olmadı ki cnm.. pko belirtilerinden sadece göbeğimde yağlanma ve çenemde hafif tüylenme var ama hiç konduramamıştım.. çokşükür düzenli adetoluyorum hiç şaşmaz... tamam adetimin 3. günü gidicem zatenn cağırdı bakalım....

canım eminim çok memnun kalıcaksın
dünya tatlısı işinde süper bir doktor
ben ilk gittiğimde sizi kk dan buldum demiştim çok gülmüştü
sende söyleyebilirsin

sorarsa söyliycem zaten cnm:) tahlillerim,i nerede yaptırayım sence?

anladım umarım yumurtlamanız da diğer belirtiler gibi sağlıklıdır... bu da hormon tahlili ile belli olur...doktorunuz emin olmak için bunu istemiştir...yani olumsuz sonuç çıkacak diye bişey yok..
inşallah her şey yolunda gitsin...

limonlu kek canım ya üzüldüm ancak sağlık olsun tabiki peki bu kimyasal gebeliğin zararı varmıymış adet ile yok olan bişey mi? onu da sordun mu doktoruna merak ettim. çünkü hepimizin başına gelebilecek birşey...geçmiş olsun canım ve umudunu asla yitirme demek ki zamanı değilmiş öbür aylarda olacak inşallah...

salı günü gideceğim canım doktora o zaman soracağım. karnım çok ağrıyor şu an tek problemim o. ve kanamam normaldekinden daha fazla. muhtemelen doğum kontrol hapından dolayı oldu diye düşünüyorum ben. kalitesiz yumurta üretimi sanırım.
herşeyin bir sebebi vardır. illa bunun da bir sebebi vardır. hayırlısı böyleymiş demek ki zamanı değilmiş.
çok sağol canım. burda birbirimizin hamilelik haberlerini alacağız ve birbirimiz için sevineceğiz. çok inanıyorum.

canım çok üzüldüm keşke olsaydı ama hayırlısı diyeceğiz artık inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebişlerimiz karnının ağrımasıda tehlikeli olabilir çünkü bende düşük yağpmıştım ve yarısı içimde kaldı karnım çok ağrıyordu ve kanamanın çokluğuda düşükten dolayı o yüzden dikkat et kendine bence dra bir görün derim ben

geçmiş olsun canım ama kimyasal gebelik denen sanırım dış gebelik oda kürtaj olmak lazım diye biliyorum içeriyi temizliyolar ama yanlış bilmiyorsam tabi çünkü böle gebelik geçirenler kürtaj oluyo diye biliyorum canım yanlışım varsa lütfen düzeltin canlarım

bayanlar evimde buz gibi soğuk rüzgarlar esiyor eşim üzgün kırgın çaresiz.bana öyle gözlerle bakıyorki devamlı özür dilerim diyor.onu öyle görmek!!!bugün isten ayrılmış.saatlerdir başı ağrıyor

canım yaa eşin için ne kadar zor bir durum seni zor duruma düşürdüğünü düşünüyor ve sen onunla ilgilen onu motive edicek konuşmalar yap sonuçta varlıkta yoklukta beraber çıktınız bu yola kendini kötü hissettirmemeye çalış

bekar olsa zaten bu kadar canı yanmazdı bi yola girmiştik ve o yolda benim ne kadar istekli olduğumu biliyordu canını yakan tedavim yarım kalacak işsiz duramaz zaten ama bi yer tutturana kadar bocalayacak canı yanacak ve bende buna dayanamıyorum herşeyi çekerim açlığı giyimsizliği ama onun kaşı düşmesin

evet zor insanın içi acır o zaman sende tedaviye daha sonrada devam ederiz de tabi tedavide önemli ama ona artık önemsemediğini hissettir bu süreç geçene kadar

Son düzenleme:
evet zor insanın içi acır o zaman sende tedaviye daha sonrada devam ederiz de tabi tedavide önemli ama ona artık önemsemediğini hissettir bu süreç geçene kadar

öyle yapıcam ailem yardımcı olur ama ondan gizli olması lazım yoksa çok gurur yapar ben demiştim demek istemiyorum ama yaptıklarının yalnış oldğuğunu taa bi sene önce söylemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…