Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım Allah bir kapıyı kaparsa diğerini açıyor. bugünler de geçecek ve sabrınızın mükafatını alacaksınız inşallah.

kızlar günaydın

adetime 3 gün var ama ben adet olucağım sanırım çünkü genelde adet olamadan önce göğsümdeki fibrokistler canımı yakar dün tesadüfen baktığımda dokunduğumda canımı yakıyor ondan bu ay ben boşum sanırım aerık diğer aylara bakıcağız

dış gebelik tüplerde gelişmeye başlayınca oluyo oda ameliyat gerektiriyo kimyasal gebelik ise tamamen vücudun hazır olmayıp onu dışa atması demek kanama fazla olabilir normal yani kızlar

canım reglın baslayana kadar umudunu kaybetme bu ay olmadıysada onumuzdekı ay calısmalara devam uzulme emı..

merhaba herkeseee!!! döndüm hafta sonu, yorgunum.....

birazdan sayfaları şöyle bir inceleyeceğim, değişiklik varmı arkadaşlar?

ben perşembe günü adet oldum :-( ama ne adet, aman allahıımmm....

o kadar yoğundu ki, tansiyonumu falan oynattı yerinden, sanırım hava değişikliğinden oldu. bu sefer 27 gün, yani genelden (30 gün) erken geldi.....
bir ara korktum, durmak bilmedi..doktora gidicektim, ama bekledim ve henüz bugün bitti...böyle olmazdı bende normalde. artık bebe aspirirnini hafta 3 kere kullanmaya karar verdim....

bu aydan zaten umutlu değildim, ama önümüzdeki aylardan çok umutluyum

orada çocukluk arkadaşlarımla görüştüm, bir tanesi 2. çocuğunu doğrucak 2 hafta sonra, ebesi evine gelip doğum provası yaptık ))) çok değişik bir tecrübeydi kızlar, kocalarınızın size sancı anlarında nasıl masaj yapabileceğini falan öğrendim, hangi pozisyonlarda nasıl nefes alıp verilir onu öğrendim....

çokk güzel ama birazda korkutucuydu, yani ben biraz korktum

merhaba arkadaşlar,

engin bilgilerinize ve tecrübelerinize dayanaak bir soru sormak istiyorum.

kıdemli pkoluyum. bu ay adetim gecikti yine gerçi sürekli tarihleri oynar ama 40 gün oldu. 2 gündür kahverengi akıntı geliyor, ara ara adet kanaması renginde de görüyorum ama afedersiniz pelte biçiminde koyu kahverengi akıntı var. bunu adet yerine mi saymalıyım? gögüslerim de hiç normal adet olmuşum gibi agrımıyor, hafif kasık batmalarım var sadece. eşim sürekli evde olmadığı için konduramıyorum ama hamilelik olabilir mi?

bir de ankarada pko ve gebelik üzerine çok çok iyi (çünkü artık bıktım) ve sürekli gidebileceğim bir doktor var mı önerebileceğiniz? özel olsa da olur.

çok teşekkür ederim.

canım reglın baslayana kadar umudunu kaybetme bu ay olmadıysada onumuzdekı ay calısmalara devam uzulme emı..

halada umutluyum ama o bezeyi hissedince anladım yani adet olacağımı canım buradaki arkadaşlarda böyle olan var mı acaba?

benm de pko varmıs (

düzensiz adet oluyodumm zekai tahire gittim ultrasona aldılar
her ıkı over de polikistik' yazıo :/
simdi adet sokturcu verdı adet ol 2 veya 3 günü gel hormon testi alcaz dedı doktr

halada umutluyum ama o bezeyi hissedince anladım yani adet olacağımı canım buradaki arkadaşlarda böyle olan var mı acaba?

canım ya hani olumsuz düşünmeyecektin adet görsen bile ya da belirtiler olsa bile gebelik testini yarından sonra yap mutlaka tamam mı....ve bizlere de yaz sonucu... biliyorsunuz gebeliğin ilk ayında regl görülebiliyor birçok kadın yaşar bunu ve üstüne görme denir ve bebek düşmez yani bunu da aklınızın bir kenarında bilgi olarak saklayın....
bak buralardan da yetiştim yazdım sana hadi iyi geceler sıkma canını sakın...

canım benim çok saol desteğin için

ama ben adet olsamda takmıyorum alıştım artık ben buna hayırlısı diyorum artık sadece sizlerle paylaşmak istedim sana iyi gezmeler çok öptüm iyi geceler

canım benim çok saol desteğin için

ama ben adet olsamda takmıyorum alıştım artık ben buna hayırlısı diyorum artık sadece sizlerle paylaşmak istedim sana iyi gezmeler çok öptüm iyi geceler

yine de zamanı geldiğinde testini yap mutlaka canım bekliyorum bak takip edeceğim...
adet görmedin ama değil mi daha...

biricik hoş geldin canım işlerinde kolay gelsin...
adet olman çok iyi zaten yumurtlamıştın beklenen bişeydi... tam zamanında olmuşsun
ileriki aylarda da her şey istediğin gibi olsun...

yine de zamanı geldiğinde testini yap mutlaka canım bekliyorum bak takip edeceğim...
adet görmedin ama değil mi daha...

testi yapıcağım zaten canım henüz adet görmedim daha 3 günüm var 5nde olacağım hayırlısı canım

biricik hoş geldin canım işlerinde kolay gelsin...
adet olman çok iyi zaten yumurtlamıştın beklenen bişeydi... tam zamanında olmuşsun
ileriki aylarda da her şey istediğin gibi olsun...

saol bicim.....inşallah...hepimizin tabiki.....

Sardunya ne yaptı acaba? doktora gidicekti???

Tuanatay, tüpler açıkmı canım?

kızlar aranızda incir kürü ve bal çörekoptu tarçın kullanan oldumu .........

canım ben de ankaradayım. yenimahallede lina kadın merkezine gidiyorum. henüz yeni başladım ama içimde bir güven oluştu. eğer düşünürsen aklında bulunsun.

bende de adet düzensizliği var rahimb ölgem de kasıklarımda ağrı ve sancım oluyo.. belim ağrıyo 1 saat ayakta ancak durabiliyorum... bu 3- 4 yıldır böyle jinekologa gittim ürolojiye gittim bişey çıkmadı ne yapacğimı şaşırdım.. sizde de var mı bu sancılar herzaman var bazen artıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…