- 12 Nisan 2009
- 176
- 107
- 303
bayanlar evimde buz gibi soğuk rüzgarlar esiyor eşim üzgün kırgın çaresiz.bana öyle gözlerle bakıyorki devamlı özür dilerim diyor.onu öyle görmek!!!bugün isten ayrılmış.saatlerdir başı ağrıyor
geçmiş olsun canım ama kimyasal gebelik denen sanırım dış gebelik oda kürtaj olmak lazım diye biliyorum içeriyi temizliyolar ama yanlış bilmiyorsam tabi çünkü böle gebelik geçirenler kürtaj oluyo diye biliyorum canım yanlışım varsa lütfen düzeltin canlarım
canım gideceğin yer tahlil yapmıyormu ki yapması gerekli...
hormon tahlillerini diyorsun değil mi?
kızlar günaydın
adetime 3 gün var ama ben adet olucağım sanırım çünkü genelde adet olamadan önce göğsümdeki fibrokistler canımı yakar dün tesadüfen baktığımda dokunduğumda canımı yakıyor ondan bu ay ben boşum sanırım aerık diğer aylara bakıcağız
canım reglın baslayana kadar umudunu kaybetme bu ay olmadıysada onumuzdekı ay calısmalara devam uzulme emı..
halada umutluyum ama o bezeyi hissedince anladım yani adet olacağımı canım buradaki arkadaşlarda böyle olan var mı acaba?
canım ya hani olumsuz düşünmeyecektin adet görsen bile ya da belirtiler olsa bile gebelik testini yarından sonra yap mutlaka tamam mı....ve bizlere de yaz sonucu... biliyorsunuz gebeliğin ilk ayında regl görülebiliyor birçok kadın yaşar bunu ve üstüne görme denir ve bebek düşmez yani bunu da aklınızın bir kenarında bilgi olarak saklayın....
bak buralardan da yetiştim yazdım sana hadi iyi geceler sıkma canını sakın...
canım benim çok saol desteğin için
ama ben adet olsamda takmıyorum alıştım artık ben buna hayırlısı diyorum artık sadece sizlerle paylaşmak istedim sana iyi gezmeler çok öptüm iyi geceler
yine de zamanı geldiğinde testini yap mutlaka canım bekliyorum bak takip edeceğim...
adet görmedin ama değil mi daha...
biricik hoş geldin canım işlerinde kolay gelsin...
adet olman çok iyi zaten yumurtlamıştın beklenen bişeydi... tam zamanında olmuşsun
ileriki aylarda da her şey istediğin gibi olsun...
saol bicim.....inşallah...hepimizin tabiki.....
Sardunya ne yaptı acaba? doktora gidicekti???
Tuanatay, tüpler açıkmı canım?
merhaba arkadaşlar,
engin bilgilerinize ve tecrübelerinize dayanaak bir soru sormak istiyorum.
kıdemli pkoluyum. bu ay adetim gecikti yine gerçi sürekli tarihleri oynar ama 40 gün oldu. 2 gündür kahverengi akıntı geliyor, ara ara adet kanaması renginde de görüyorum ama afedersiniz pelte biçiminde koyu kahverengi akıntı var. bunu adet yerine mi saymalıyım? gögüslerim de hiç normal adet olmuşum gibi agrımıyor, hafif kasık batmalarım var sadece. eşim sürekli evde olmadığı için konduramıyorum ama hamilelik olabilir mi?
bir de ankarada pko ve gebelik üzerine çok çok iyi (çünkü artık bıktım) ve sürekli gidebileceğim bir doktor var mı önerebileceğiniz? özel olsa da olur.
çok teşekkür ederim.
acıkmıs canım saol sordugun ıcın.hosgeldın buarada nasıpse bende yarın donuyorum ızmıre kocısımı cooook ozledıım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?