Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

teşekkür ederim... umarım iyi olur.. perşembe günü gideceğim inşallah bakalım ne cıkacak..

adet dönemimden önce ve adetimin ilk günü de dahil olmak üzere soğan kürünü uyguladım, adetim biteli 2 gün oluyor ama kahverengi bi akıntı oluştu acaba soğanlamı ilgili? böyle bişey yaşayan varmı?

evet soğan küründe böyle oluyor. ben adetim gelsin diye içmiştim, 45 gün sonra nihayet bu kürle gelmişti...

evet soğan küründe böyle oluyor. ben adetim gelsin diye içmiştim, 45 gün sonra nihayet bu kürle gelmişti...

ben soğanı 10 gün fln kullandm snra adetim geçsn 1 hafta snr tekrar başliim die bıraktım. şimdide böyle olunca telaşlandm biras. soğandan snra incr kürü kullandnmı

ben soğanı 10 gün fln kullandm snra adetim geçsn 1 hafta snr tekrar başliim die bıraktım. şimdide böyle olunca telaşlandm biras. soğandan snra incr kürü kullandnmı

kızlar şuan bende incir kürü deniyorum bakalım cumaya kotrole gidicem size gelişme olup olmadıgını yazarım buay ilaç kullanmıyorum bitkisel şeyler kullanıyorum inşallah faydasınuı görürüm

kızlar şuan bende incir kürü deniyorum bakalım cumaya kotrole gidicem size gelişme olup olmadıgını yazarım buay ilaç kullanmıyorum bitkisel şeyler kullanıyorum inşallah faydasınuı görürüm

aynen bende bitkisel şeyler deniyorum. soğan kürü kullandm 1 haftalık aradayım şuan. tekrar başlıycam soğana, sonrasında incire geçicem bakalım ne olucak. sende gelişmeleri yazarsan seviniriz cnm...

yengeminde yumurtaları çatlamıyo yumurtalıklarında problem var + ilaçsız adet göremiyo 32 yaşında 15 senelik evli hiç hamile kalamıycakmı

biricik hoşgeldin :))
bicim sana iyi tatiller..
yeni hamiş haberleri okurum diye her gün girip bakıyorum ama yazmaya vaktim olmuyo..
arkadaşın biri Ankara'da doktor sormuş.. bende Ankara'dayım ve Lina kadın sağlığı merkezine gidiyorm.. doktorum Sema hanım.. şimdilik çok memnunum.. her sıkıntımda telefon edip derdimi anlatıyorum ve her seferinde aynı sıcaklıkla bıkmadan usanmadan cevap alıyorum.. :))

herkese iyi geceler diliyorum.. mutlu rüyalar..

hayırlısı olsun.. sıkmayın canınızı umarım en kısa zamanda eşin iş bulur herşey düzelir..

merhaba bende ymahallede oturuyorum lina kadın merkezinin altın daki sokakta.. iyi birhastaneye benziyor ama hiç gitmedim.. devlet hastanesine gidiyorum ama koyun gibi ne birşey söylüyorlar ne yapıyorlar.. tavsiye edermisin orayı? he yakın da bana..ücretleri cok mu?
canım ben de ankaradayım. yenimahallede lina kadın merkezine gidiyorum. henüz yeni başladım ama içimde bir güven oluştu. eğer düşünürsen aklında bulunsun.

[/QUOTE]merhaba bende ymahallede oturuyorum lina kadın merkezinin altın daki sokakta.. iyi birhastaneye benziyor ama hiç gitmedim.. devlet hastanesine gidiyorum ama koyun gibi ne birşey söylüyorlar ne yapıyorlar.. tavsiye edermisin orayı? he yakın da bana..ücretleri cok mu?
[/QUOTE]

az önceki mesajımda da yazmıstım.. ben de oraya gidiyorum ve çok memnun kaldım.. daha önce akay hast. randevu almak istedim yaklaşık 2 ay sonraya gün verdiler.. özel olmasına rağmen böyle bir şeyle karşılaşınca şok oldum.. daha sonra etlik lokman hekime gittim.. orda da çok kötü bir muamele ile karşılaştım ve daha muayene bile olmadan çıktım odadan..
devlet hastanelerinin önünden bile geçmeyi hiç düşünmedim.. en son bi arkadaşım Sema hanım ile doğum yapmıştı anlatıp duruyordu, önce bir telefon görüşmesi yaptım ve yaklaşık 6 ay sonra cesaretimi toplayıp gittim :)) konustuğumuz herşeyi hatırladı şok oldum :)) çok sempatik bi bayan.. en basiti anlayışlı.. ve açıklayıcı.. oturup herşeyi anlatıyor.. fiyatları çok değil.. ben en son gittiğimde 25 verdim sanırım muayeneye, smear testi için de 25-30 bişi aldılar.. çok hatırlamıyorum rakamları ama hormon testlerime de 65 lira ödedim.. yani toplamda 100 - 110 arası bişey tutmuştu.. denemekte fayda var derim ben..

ayrıca gidicem demiştim bak yine gidemedim :)) ama artık gidiyorum, yarın görüşürüz kızlar..

Son düzenleme:
yrn dra gdyrm. güzel şeyler duyarım umarım. ilk kez tanışıcaz drmla bakalım nasıl olucak. kistlerimin kaybolduunu görürüz inşallaaahhhhh

bayanlar sıksık kuru incir ve fındık yiyin pko olanlara çok faydalıymış yani oturduğunuz yerde hergün atıştırın işte

yengeminde yumurtaları çatlamıyo yumurtalıklarında problem var + ilaçsız adet göremiyo 32 yaşında 15 senelik evli hiç hamile kalamıycakmı

ya kardeşim olur inşallah.. Böyle şeyler yazıp da bizim de moralimizi bozma.

kızlar,
öncelikle sizlerle kısa bi süredir yazışıyorum ama şunu söylemek istermki sanki sizi uzunca bi süredr tanıyor gibiyim. yakınlarımla konuşamadklarımı sizlerle konuşabiliorum. hepimizin derdi hepimizin hayali aynı. bizler birbirimizi anlıyoruz. birbirimizin negatif sonuçlarına üzülüyor, hamilelik haberlerine sevinioruz. inanın bana sizler olmasanız bu süreci nasıl atlatrdm bilemiorum, yalniz olmadığımı hissediyorum sizlerle. iyi ki varsınız, sizi seviorum... dualarım sadece kendim içindi önceden, artık hepimiz için...

anladım sağol.. bana baya külfetli olur orası.. her ay hormon kan smear neyse devlete devam...

ooh be evıme geldım sonunda ne kadarda alısmısım daha 8ay yenı bıttı evlılıgımde ama yınede benım evım yaaa:)
ne oldu bızım buralara gelen gıden olmuyo artık.herkez ıyıdır umarım gercı hep takıp ettım ama suan yanlızken daha rahat yazıyorum.bu arada adetımın 15.gunu ve hsg den sonra ılk calısmayı yaptık:))umarım yumos vardırda tutar okadar acıyı bosuna cekmıs olmayım..

anladım sağol.. bana baya külfetli olur orası.. her ay hormon kan smear neyse devlete devam...

ıyıde canım heray hormon degerlerıne smear testıne bakılmıyokı bence 25tl muayene cok degıl o testlerı bıkere yaptırıyon tekrarı ıcın ustunden cook uzun zaman gecıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…