anladım umarım yumurtlamanız da diğer belirtiler gibi sağlıklıdır... bu da hormon tahlili ile belli olur...doktorunuz emin olmak için bunu istemiştir...yani olumsuz sonuç çıkacak diye bişey yok..
inşallah her şey yolunda gitsin...
adet dönemimden önce ve adetimin ilk günü de dahil olmak üzere soğan kürünü uyguladım, adetim biteli 2 gün oluyor ama kahverengi bi akıntı oluştu acaba soğanlamı ilgili? böyle bişey yaşayan varmı?
adet dönemimden önce ve adetimin ilk günü de dahil olmak üzere soğan kürünü uyguladım, adetim biteli 2 gün oluyor ama kahverengi bi akıntı oluştu acaba soğanlamı ilgili? böyle bişey yaşayan varmı?
evet soğan küründe böyle oluyor. ben adetim gelsin diye içmiştim, 45 gün sonra nihayet bu kürle gelmişti...
ben soğanı 10 gün fln kullandm snra adetim geçsn 1 hafta snr tekrar başliim die bıraktım. şimdide böyle olunca telaşlandm biras. soğandan snra incr kürü kullandnmı
kızlar şuan bende incir kürü deniyorum bakalım cumaya kotrole gidicem size gelişme olup olmadıgını yazarım buay ilaç kullanmıyorum bitkisel şeyler kullanıyorum inşallah faydasınuı görürüm
bayanlar evimde buz gibi soğuk rüzgarlar esiyor eşim üzgün kırgın çaresiz.bana öyle gözlerle bakıyorki devamlı özür dilerim diyor.onu öyle görmek!!!bugün isten ayrılmış.saatlerdir başı ağrıyor
canım ben de ankaradayım. yenimahallede lina kadın merkezine gidiyorum. henüz yeni başladım ama içimde bir güven oluştu. eğer düşünürsen aklında bulunsun.
yengeminde yumurtaları çatlamıyo yumurtalıklarında problem var + ilaçsız adet göremiyo 32 yaşında 15 senelik evli hiç hamile kalamıycakmı
az önceki mesajımda da yazmıstım.. ben de oraya gidiyorum ve çok memnun kaldım.. daha önce akay hast. randevu almak istedim yaklaşık 2 ay sonraya gün verdiler.. özel olmasına rağmen böyle bir şeyle karşılaşınca şok oldum.. daha sonra etlik lokman hekime gittim.. orda da çok kötü bir muamele ile karşılaştım ve daha muayene bile olmadan çıktım odadan..
devlet hastanelerinin önünden bile geçmeyi hiç düşünmedim.. en son bi arkadaşım Sema hanım ile doğum yapmıştı anlatıp duruyordu, önce bir telefon görüşmesi yaptım ve yaklaşık 6 ay sonra cesaretimi toplayıp gittim :)) konustuğumuz herşeyi hatırladı şok oldum :)) çok sempatik bi bayan.. en basiti anlayışlı.. ve açıklayıcı.. oturup herşeyi anlatıyor.. fiyatları çok değil.. ben en son gittiğimde 25 verdim sanırım muayeneye, smear testi için de 25-30 bişi aldılar.. çok hatırlamıyorum rakamları ama hormon testlerime de 65 lira ödedim.. yani toplamda 100 - 110 arası bişey tutmuştu.. denemekte fayda var derim ben..
ayrıca gidicem demiştim bak yine gidemedim :)) ama artık gidiyorum, yarın görüşürüz kızlar..
anladım sağol.. bana baya külfetli olur orası.. her ay hormon kan smear neyse devlete devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?