Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

saol bicim.....inşallah...hepimizin tabiki.....

Sardunya ne yaptı acaba? doktora gidicekti???

Tuanatay, tüpler açıkmı canım?

kızlar yellow dan haber varmı sardunyadan

selam canlarım :) ne zamandır yazamıyordum size.geçmişe şöyle bi göz atmaya çalıştım bi değişiklik yok sanırım kimsede...
ben dr.a gittim.dr.un muayenesinden memnun kaldım,bu ay yumurtam olmamış.zaten bunu az çok biliyoruz artık :) hala adet olmadım tabiki (sat 22 mart)..eşimden spermiyogram benden de rahim filmi istedi.eşim yarın spermiyogram için lab.a gidecek,onun sonuçları 1 günde çıkıyormuş.sonucuna göre dr. benden rahim filmi isteyecekmiş.rahim filmi için önce adet söktürücü kullanmam lazımmış.siklusun 10. gününde çekiliyormuş. bunlar da ek bilgi :) anestezili çektirmemi önerdi..umarım tüpler açıktır. ondan sonra da klomene başlayacakmışız.en fazla 6 ay kullandırırım dedi,normali 4 aymış.dr.un söyledikleri beni şimdilik tatmin etti, çok şeker bir adam, biraz da rahat biri :) o rahatlığı karşısındakine de geçiyor ve ister istemez insan rahatlıyor :)
bicim sen ne yaptın canım? tatilde misin öyle birşey okudum sanırım..
biricik hoşgeldin. düzenli regl olmana öyle seviniyorum bir bilsen :) bana göre bu düzenli yumurtladığın anlamına geliyor.kısa zamanda hedefimize ulaşacaksın sabırsızlıkla bekliyorum :)
MiniEtek sen nasılsın?Minnoş napıyor?Büyümüştür artık iyice..Sağlıkla gelsin bebeğimiz :)
nediyim ve moon sizlerin hamilelikleri nasıl gidiyor, iyi misiniz?
reyyan içinde bulunduğunuz duruma üzüldüm, sizi anlayabiliyorum.soğukkanlı olup eşine destek olma zamanı..her aile böyle şeyler yaşayabilir zaman zaman..herşey yoluna girer emin ol..

evet tatil yapıyorum çok iyi geçiyor :) iyi geldi hastalık durumlarından uzaklaştım baya iyi hissediyorum...
reyhan umarım eşin bir an önce istediği gibi bir iş bulsun
sardunya haberlerini sonuçlarını bekliyoruz canım
yelloww test yapacaktın sonucunu yazdın mı ben göremedim?...

kızlar nasılsınız gebiş varmı :44:
kızlar bu ay bende acayip bir durum oldu
adetimin 22.günü 3 gün süren kahverengi çamur gibi kanama oldu normalde en erken 35.gün adet olurum kanama bittikten sonra 3 gün boyunca uzayan şeffaf yumurtlama akıntısı geldi ayrıca belirgin bir kasık ağrım oldu ve ateşim yüksek seyrediyor
kızlar sizce kanamadan sonra yumurtlama olması mümkünmü çok şaşkınım :111:

canım bızım bu yumurtalardan hersey beklenır:)) ıns. Vardır bı yumosta esının amelıyatından sonra suprız yapıp gelır bebısın..

canım 2 günde bir ilişki olursa yumoşu yakalaman büyük olasılık inşallah hamile kalırsın bu ay ama çalışmalardan sonra hemen kalkma yatt uyu
iyiyiz canım inşallah ikili test sonuçlarımızı aldık bugün dr gidicem inşallah bakcaz bebeğimee ve sonuçlara

benim bir arkadaş adetten hemen sonrakı ılıskı ıle hamıle kaldın olabılır canım inşallah süpriz yapar sana yumurtaa

kızlar yellow dan haber varmı sardunyadan

merhabalar minietekcim
benim bugün adet olmam lazım ama henüz gelen giden yok bugün idrar testi yapsam çıkar mı acaba

buarad senin bebiş nasıl sanırım buradaki hamilelerin bulantıları olmuyor benim en merak ettiğim şeydi bulantı acaba olur mu bende diye

canım naslsın

henüz test yapmadım acaba bugün yapsam mı diye düşünüyorum ama idrar testi yapacağım bugün adet olmam gerekiyor dün akşam sanki içim oyuluyor gibi bir ağrı girdi ara ara neyin nesi anlamdım

evet canım yumurtlama olmuş resmen..bazı kadınlarda yumurtlamada kan geliyor. hatta bana doktorum sormuştu ama bende böyle birşey olmuyor.....umarım değerlendirdiniz....,
biliyorum eşinde sorun vardı ama yine de kimbilir, ne mucizeler oluyor değilmi???

canım saol hoşbulduk.....bu adımı attığına çok sevindim..hadi bakalım, hayırlı haberlerini bekliyoruz senin ve eşinin...

adet geciktikten 12 gün sonra diyorlar idrar testini galiba, yanılıyorsam beni düzeltin arkadaşlar....

saoll canımmmm, geç oldu biraz ama, 1 hafta yoktum işlerim yoğun malum......
herkese şimdiden iyi haftasonları......

kızalr bende adet düzensizliği vardı pko durumu var demişti doktor tedavi olmadım ayın 20 sinde gidecem doktora da. ben yumurtlama yok diye rahattım tabi korunuyodukta ama gece 65 gün sonra adet olunca kesin yumutlam yok bende dile adetten sonra korunmasız yaptık şimdi hamilel falan olurmuyum acaba

MINIETEK canım ben 2 gunde bı ılıskıye odaklanmıs durumdayım ama esım ınanılmaz uykucu onun ıcın calısma saatlerını erkene cekmem gerekıyodu ve yataktan kalkmama olayıda bu durumda ımkansız gıbıydı ama bu ay gece uyandırcam artık kocısı napalım:)) hersey bebek ıcın.
YELLOW tatlım senınde ıdrarda testı yapman ıcın bıraz erken sanırım ama ınsallah cıkar canımda bu ayda senın ıcın bı kutlama yaparız:) bayadır kesat gıdıo bızım topıc.
BICIM sanada ıyı tatıller....

canım değerlendirdik ben ateşte ölçüyorum ateşimde oldu diyor
ama çok ilginç bir durum adet gibi kahverengi kanamam oldu çok azdı yoğun değildi
kanama bittiği gün uzayan akıntım başladı 4 gün sürdü
yani adetten kalıntı gibi değil şeffaf uzayan bariz yumurtlama akıntısıydı
eşim varikosel ameliyatı oldu canım olalı 7 gü olmuştu biz çalıştık
canım seninde adetlerin artık düzenli olmuş yumurtlamanda düzenli çok sevindim
artık şansın çok fazla
canım bu arada eşin hala test yaptırmadıysa muhakkak yaptırsın
biz sorunu hep bende aramıştık 1 yıl sonra eşim test verdi durum berbattı
erkekler için zorda olsa onların test vermesi bizimki kadar can acıtıcı değil :97:

bende hiç bulantı olmadı canım inşallah olmaz sendede ve hepinizde

kızlar şuna bir kesınlık getırelım adett günü idrar tesstı sonucu doğru çıkar yüzde 80 adet ı 2 gün geçsede yüzde 99 sonuç doğru çıkıyo bunu yumurta takibi yapıpta çatlama gününden emın olan kişiler de deneyın ıstersenız kesınlıkleee doğru ve bunu hem kendı mstr lerımde denedım hem kendımdee benım adetten 1 gün önce sılık çizgim çıkmıştı

kandada yumurtlamadan emın oldugunuz gunden 12 gün sonra kanda kesınlıkle çıkıyor bende onu yumurtlamadan 13 gun sonra yanı adetten 1 gün önce yaptım değerım düşük oldugu halde çıktı
adet geciktikten 12 gün sonra diyorlar idrar testini galiba, yanılıyorsam beni düzeltin arkadaşlar....
canım o zamn çocuk 1,5 aylık oluyoo adet günü test yapabılırsınızz sabah idrarıylaa olmadı adetten 2 gün sonra doğru sonuç verir

canım yumurtlama ihtimalin olan günlere özen göster en azından çok istiyorum hamile kalmanızı hepinizin onun için yapabılceğiniz herşeyi yapın ve inşallah sonuçlarını nur topu bebeklerle alın inşallahh

çok ağır yemekler yeme özellıkle bayanlar ilşikiden sonra yarım saat kalkmayın

bir de biraz abes olabilir ama

bence değill kesinlikle
bayan altta olcak
ve ben eşimin içimden çıkma hemen dedım çünkü hemen çıkınca biraz dışarı çıkan oluyo ihtimali fazlalaştırmak için 1-2 dakıka o çıkmadı ve ben sabaha kadar kalmadım ve yattım benım yumoş sağdaydı sağ tarafıma dönüp yattım

Son düzenleme:

biliyorum canım, benim eşim bu konuda az huysuz...daha erken diyor, şöyle bir kaç ay deniyelim falan demişti...olmadı haziran ayında yaptırırım dedi, bende o günden sonra konuyu açmadım, çünkü fazla etkileniyor böyle şeylerden....gerçekten 2-3 ay sonra değerlendirip birşey olmazsa (kendime göre böyle düşündüm) o zaman tekrar dile getireceğim.....

merhaba arkadaşlar

ben iğneyivurulduktan 11 yada 12 gün sonra idrar testi yaptım ama negatif eğerki bugünde adet olmazsam 2 yada 3 gün sonra test yapıcağım çünkü bugün kasıklarıma ara ara ağrı giriyor birde belim ağrıyor ondan dolayı pek ihtimal veremiyorum bakalım bugün geçsinde eğer olmazsam mutlaka 2 yada 3 gün sonra test yapacağım kızlar öyle karar aldım evde 1 tane yedek test var onu yapacağım

Son düzenleme:

kesinlikle öneriyorum. bana da çok sağolsun sevgili tuncss önermişti. ben de sema hanıma gitmek üzere niyetlendim. ama cumartesi acil olarak gitmem gerekince tek boş randevu vakti olan güzin hanımla görüştüm. çok kibar ve ilgili bir doktor. ben daha önce akayda bir doktora gitmiştim. çok rahatsız ediciydi. ondan sonra bana ilaç gibi geldi diyebilirim. fiyatları da çok uygun geldi bana. akayda ultrasyon için bile para alıyorlardı burda öyle birşey olmadı. çok memnun kaldım. güzin hanımla devam etmeyi düşünüyorum ve herkese de öneriyorum.

slm kızlar bugün dra gittim. drumu kesinlikle çok beğendm ve tavsiye ederim izmirli arkadaşlara.. bana dediki yumurtalıklarında polikistik görüntüler var ama pco olma ihtimalin bence yok onun için hormon tahlili bile istemiycem senden. 11mlik yumuoşum varmış şuanda bile ve bu ay hamile kalmazsan önümüzdeki ay veya snrki aylarda hormonlara bakarız, ilaca gerek yok şimdilik dedi. ama bu ay tam yumurtlama zamanımda kocişimden uzakta olucam. yumurtlamadan 2 gün önce ilişki önerdi, olursa olucak olmassa öbür ay hormonlara ve eşimin spermiyografına bakıcaz artık. şuan sağlıklı görünüosun dedi çok sevndimm

memnun kalmış olmana çok sevindim :)) klinik hakkında iyi şeyler okudukça, memnuniyet mesajları gördükçe daha da güvenim artıyor..

hadi kızlar yaa hamiş haberi versin birileri artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…