merhaba kızlar benim eş evde olduğu için öyle giremiyorum o iyi olsunda ben girmiyim yeterki.yarın iki görüşmesi var dua edin kızlar lütfen çünkü olmazsa bebeği erteliycez 2 3 ay.yeni gelenler hoşgeldiniz canlar inşallah sizlerden güzelhaberler alırız.biricik ablacımhoşgeldin ay az yazmışsın ben hep bu topikte senin yazıları çok arıyorum yavv.bicim iyi tatiller seninde geri sayımın başladı değilmi bebik tedavisi için.tuanatay inşallahhh işte bu ay sen ve yellowdan hayırlı haberler alırız.yeni gelen kaderdaşlarım yazıları tam okuyamadım ama şifa bulursunuz inşallah tez zamanda ve bebikisteyenler kavuşur bebeklerine.sardunyacım hakkında hayırlısı olsun bu yaz bol gebişli olurda sende içlerinde olursun(tabiki bende)her işte vardır bir hayır bizi çok bağladı eşimin bu durumuevde ediyle büdü oturuyoruz çok güzel ama hayırlısıla iş bulsun sıkıntıdan ölecek:26:
herkese günaydın... ay kocama sinir olmaya başladım ya bebiş işini önemsemio gıcıııkkkk... nie telaş yapıosun bukadar dio inanmıorum yaa
kızlarrr nasılsınız bakaım kocam yurtdışına çıktığından evde değilim ve sıksık giremiyorum
ben dün adet olmam gerekiyordu ama hala olamadım geçen ay ayın 8nde adet olmuştum bu ay çatlatma iğnesinden 14 gün sayınca ayın 5nde olmam gerekirdi benim adetlerim tedaviden bu yana 14 günü hiç şaşmazdı ben en iyisi ayın 8ne kadar bekliyim diyorum ama bir yandanda meraktan ölüyorum ne yapsamkiiiiiiiiiiii?:44:
merhaba kızlar benim eş evde olduğu için öyle giremiyorum o iyi olsunda ben girmiyim yeterki.yarın iki görüşmesi var dua edin kızlar lütfen çünkü olmazsa bebeği erteliycez 2 3 ay.yeni gelenler hoşgeldiniz canlar inşallah sizlerden güzelhaberler alırız.biricik ablacımhoşgeldin ay az yazmışsın ben hep bu topikte senin yazıları çok arıyorum yavv.bicim iyi tatiller seninde geri sayımın başladı değilmi bebik tedavisi için.tuanatay inşallahhh işte bu ay sen ve yellowdan hayırlı haberler alırız.yeni gelen kaderdaşlarım yazıları tam okuyamadım ama şifa bulursunuz inşallah tez zamanda ve bebikisteyenler kavuşur bebeklerine.sardunyacım hakkında hayırlısı olsun bu yaz bol gebişli olurda sende içlerinde olursun(tabiki bende)her işte vardır bir hayır bizi çok bağladı eşimin bu durumuevde ediyle büdü oturuyoruz çok güzel ama hayırlısıla iş bulsun sıkıntıdan ölecek:26:
ayy ıns. Gelmez adetın bu ay bı hamısımız cıksın barı. Hemen kos kan testı yaptır tatlım ama adet belırtılerın varsada bıraz bekle bakalım.buarada allah kavustursun canım
saol canım inşallah salı günü kavuşuyoruz 1 haftalığına gitti ama günler geçmiyor bir türlü çok özledim kocamı
canım sancı dün ara girdi ama kasıklarıma değişik bir histi böyle içim oyuluyor gibi ama daha bu saate kadar giren bir sancı falan olmadı bakalım hayırlısı acaba diyorum kocamı özledim ondan mı geciktim nedir anlamadım
kasık sancısı adet zamanı hamıle olandada oluyor
ayak üşümesi
böle bır huzursuzluk oluyo bedenle ılgılı bende ilk belırtı göğüs ucları cıkmasıydı
üşüyorum ayklarım özellikle ısınmıyor benimde bu ay göğüslerim büyüdü evde var test yarın sabah yapıyım o zaman şimdi yapsam çıkar mı kiiii
bence çıkar en azından 5-6 saat bekleyıp ıdrarda yapsan çıkar
sık idrara çıkıyomusun bu arada
hım inşallah idrar yolları enfeksıyonun yoktur sabah ılk ıdrarla yap canım yarını beklıcem sabırsızlıklaa
maalesefki var idrar yollarımda enfeksiyorn ayaklarım üşüttüğüm anda tekrarlıyor
inşallah hamılesındır ama değilsen güzelce antıbıotık ıgne ıle tedavını ol sonra sında gebe kalmaya çalış canım mesela adetlıyken ol iğnelerını
idrar yolları enfeksıyonları ve grip bebeğin olusup tutunmasını engellıyorr
ben hamıle kalmadan önce adetlıyken ezbere antıbıotık kullanmıstım temızlesın ne var ne yoksa dıye
bir de kımyasallar çamasır suyu deterjan uzak dur hepsınden
ağır yağlı yıyecekler de yeme
şu sıra zaten iştahım yok öyle ağır yemekler yemiyorum canım ben hasta olunca falan pek ilaç kullnmam ama eğerki bu ayda yoksa adetliyken bende kullanayım antibiyotik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?