Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

merhaba kızlar benim eş evde olduğu için öyle giremiyorum o iyi olsunda ben girmiyim yeterki.yarın iki görüşmesi var dua edin kızlar lütfen çünkü olmazsa bebeği erteliycez 2 3 ay.yeni gelenler hoşgeldiniz canlar inşallah sizlerden güzelhaberler alırız.biricik ablacımhoşgeldin ay az yazmışsın ben hep bu topikte senin yazıları çok arıyorum yavv.bicim iyi tatiller seninde geri sayımın başladı değilmi bebik tedavisi için.tuanatay inşallahhh işte bu ay sen ve yellowdan hayırlı haberler alırız.yeni gelen kaderdaşlarım yazıları tam okuyamadım ama şifa bulursunuz inşallah tez zamanda ve bebikisteyenler kavuşur bebeklerine.sardunyacım hakkında hayırlısı olsun bu yaz bol gebişli olurda sende içlerinde olursun(tabiki bende)her işte vardır bir hayır bizi çok bağladı eşimin bu durumuevde ediyle büdü oturuyoruz çok güzel ama hayırlısıla iş bulsun sıkıntıdan ölecek:26:

herkese günaydın... ay kocama sinir olmaya başladım ya bebiş işini önemsemio gıcıııkkkk... nie telaş yapıosun bukadar dio inanmıorum yaa

kızlarrr nasılsınız bakaım kocam yurtdışına çıktığından evde değilim ve sıksık giremiyorum

ben dün adet olmam gerekiyordu ama hala olamadım geçen ay ayın 8nde adet olmuştum bu ay çatlatma iğnesinden 14 gün sayınca ayın 5nde olmam gerekirdi benim adetlerim tedaviden bu yana 14 günü hiç şaşmazdı ben en iyisi ayın 8ne kadar bekliyim diyorum ama bir yandanda meraktan ölüyorum ne yapsamkiiiiiiiiiiii?:44:

valla butun arkadaslar dualarımda senınde esın bıan once ıs bulurda butun sıkıntılarından kurtulursun ınsallah. Neyse tadını cıkarın sımdı benım esım ıkı gundur eve ugramıyo beledıyelerle ılgılı sorusturma baslatılmıs ya hakkımızda hayırlısı artık.secım oncesı tayyıp amcam saolsun.

herkese günaydın... ay kocama sinir olmaya başladım ya bebiş işini önemsemio gıcıııkkkk... nie telaş yapıosun bukadar dio inanmıorum yaa

tatlım bence hıııc kızma esıne eve bı telaslı yeter:)) neguzel ıste kasmıyo senı her ay bu ayda bı hamıle kalamadın sende dese dahamı ıyı.

ayy ıns. Gelmez adetın bu ay bı hamısımız cıksın barı. Hemen kos kan testı yaptır tatlım ama adet belırtılerın varsada bıraz bekle bakalım.buarada allah kavustursun canım

canım inşallah hayırlısı ile bir iş bulur eşin sende tedavini bırakmamış olursun dua ederiz eşine

bakalım canım adet dün olmam gerekirdi ama gelen giden yok

ayy ıns. Gelmez adetın bu ay bı hamısımız cıksın barı. Hemen kos kan testı yaptır tatlım ama adet belırtılerın varsada bıraz bekle bakalım.buarada allah kavustursun canım

saol canım inşallah salı günü kavuşuyoruz 1 haftalığına gitti ama günler geçmiyor bir türlü çok özledim kocamı

canım sancı dün ara girdi ama kasıklarıma değişik bir histi böyle içim oyuluyor gibi ama daha bu saate kadar giren bir sancı falan olmadı bakalım hayırlısı acaba diyorum kocamı özledim ondan mı geciktim nedir anlamadım

reyyan inşallah eşin bugun en hayırlısı neyse o işle anlaşır evınıze bebeişler gelır hemen arkasından inşallah yellow canım
bak git bir idrar testi al zaten umudun yok bir şey kaybetmezsın yarın sabah ta ilk idrarla yap hamıleysen çıkıcak zatenn hamıle oldugun halde negatıf çıkarsa bütün suç benım bak ama idrarda çıkıyo hamıleysen bak hatırlarsan benım değerlerım çok düşüktü bebeği kaybedıcez dıye çok korktum ama bende bile o kadar değer düşükken yınede adete 1 gun kala sılık cıktı 2, cızgı anladın

yıned e ıcın rahat etmıyor dersen kan testı yaptır yanlış çıkmaz kesınlıklee

esperanza hadı ınsallah hayırlı olur yumurtan buyur bak gunde ortalama 2 mm buyuyor ona göre hesapla dr a gıdecekmısın kaç gün arayla gıdeceksın

kasık sancısı adet zamanı hamıle olandada oluyor

ayak üşümesi
böle bır huzursuzluk oluyo bedenle ılgılı bende ilk belırtı göğüs ucları cıkmasıydı

kasık sancısı adet zamanı hamıle olandada oluyor

ayak üşümesi
böle bır huzursuzluk oluyo bedenle ılgılı bende ilk belırtı göğüs ucları cıkmasıydı

üşüyorum ayklarım özellikle ısınmıyor benimde bu ay göğüslerim büyüdü evde var test yarın sabah yapıyım o zaman şimdi yapsam çıkar mı kiiii

üşüyorum ayklarım özellikle ısınmıyor benimde bu ay göğüslerim büyüdü evde var test yarın sabah yapıyım o zaman şimdi yapsam çıkar mı kiiii

bence çıkar en azından 5-6 saat bekleyıp ıdrarda yapsan çıkar

sık idrara çıkıyomusun bu arada

hım inşallah idrar yolları enfeksıyonun yoktur sabah ılk ıdrarla yap canım yarını beklıcem sabırsızlıklaa

maalesefki var idrar yollarımda enfeksiyorn ayaklarım üşüttüğüm anda tekrarlıyor

inşallah hamılesındır ama değilsen güzelce antıbıotık ıgne ıle tedavını ol sonra sında gebe kalmaya çalış canım mesela adetlıyken ol iğnelerını

inşallah hamılesındır ama değilsen güzelce antıbıotık ıgne ıle tedavını ol sonra sında gebe kalmaya çalış canım mesela adetlıyken ol iğnelerını

ben dra gittiğimde idrar yollarım için bana suda eriyen toz ilaç verdi onu içince rahatlatıyor ama ben ilk düşüğümdede çok ağır geçirdim bu rahatsızlığı ve o ay hamile kaldığımı öğrendim gerçekten etkiliyor mu hamileleiği

idrar yolları enfeksıyonları ve grip bebeğin olusup tutunmasını engellıyorr

ben hamıle kalmadan önce adetlıyken ezbere antıbıotık kullanmıstım temızlesın ne var ne yoksa dıye

bir de kımyasallar çamasır suyu deterjan uzak dur hepsınden

ağır yağlı yıyecekler de yeme

Son düzenleme:

şu sıra zaten iştahım yok öyle ağır yemekler yemiyorum canım ben hasta olunca falan pek ilaç kullnmam ama eğerki bu ayda yoksa adetliyken bende kullanayım antibiyotik

şu sıra zaten iştahım yok öyle ağır yemekler yemiyorum canım ben hasta olunca falan pek ilaç kullnmam ama eğerki bu ayda yoksa adetliyken bende kullanayım antibiyotik

canım inşallah hamilesindir canım çok istiyorum hamıle olmasını burdakı herkesınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…