canım inşallah hamilesindir canım çok istiyorum hamıle olmasını burdakı herkesınn
reyyan inşallah eşin bugun en hayırlısı neyse o işle anlaşır evınıze bebeişler gelır hemen arkasından inşallah yellow canım
bak git bir idrar testi al zaten umudun yok bir şey kaybetmezsın yarın sabah ta ilk idrarla yap hamıleysen çıkıcak zatenn hamıle oldugun halde negatıf çıkarsa bütün suç benım bak ama idrarda çıkıyo hamıleysen bak hatırlarsan benım değerlerım çok düşüktü bebeği kaybedıcez dıye çok korktum ama bende bile o kadar değer düşükken yınede adete 1 gun kala sılık cıktı 2, cızgı anladın
yıned e ıcın rahat etmıyor dersen kan testı yaptır yanlış çıkmaz kesınlıklee
esperanza hadı ınsallah hayırlı olur yumurtan buyur bak gunde ortalama 2 mm buyuyor ona göre hesapla dr a gıdecekmısın kaç gün arayla gıdeceksın
tatlım bence hıııc kızma esıne eve bı telaslı yeter:)) neguzel ıste kasmıyo senı her ay bu ayda bı hamıle kalamadın sende dese dahamı ıyı.
arkadaşlar,
adetten sonraki 4. günümde 11mmlik yumurtam oluşmuş. yumurtlama günüm 14. gün. yumurtamın büyüklüğü çatlayabilecek hale gelirmi sizce 10 gün içinde? çatlaması için kaç mm olması gerekir?
canım adetin kaçgün sürüyor ona bağlı bide ben adetimin başlangıcından itibaren gün saydım 9.gün kontrole gittim dr 10mm yumurtan var dedi salı tekara bakacak ama bilmiyorum bende merak ediyorum bide ben buay ilaç kulanmadım incir kürü yapıyorum inşallah 4 günde büyürrrrrrr
adetim 4 gün sürüyor canım. bir önceki adetim geçtiimiz pazar günü bitti. çarşamba drdaydım ve 11mm yumurtam görünüyordu. 28 günde bir adet olduum için 14. gün yumurtamın çatlaması gerekir sanırım. benmki o boyuta ulaşırmı acaba?
bende bu ay soğan kürü uyguluyorum
seninle aynı gün adet olmuşuz sanırım canım benim adetmin 9. günü dr bugün baktı 10mm inşallah büyür ve çatlarda hamilelik oluşur canım ........ilaç kulandınmı buay
ilaç tedavisine başlamadı drum. önce yumurtlama düzenini takip edicez 2 ay doğal yollardan deniycez olmassa eşine bakıcaz dedi. soğan kürü kullanıyorum ben şuanda.
inşallah çatlarlar bu ay cnm ikimizinkide
kızlar idrar testi yaptım ama çıkmadı yani bu ay bende bebiş yok önümüzdeki aylara bakıcağız artıkk
arkadaşlar,
adetten sonraki 4. günümde 11mmlik yumurtam oluşmuş. yumurtlama günüm 14. gün. yumurtamın büyüklüğü çatlayabilecek hale gelirmi sizce 10 gün içinde? çatlaması için kaç mm olması gerekir?
tatlım yanlısım varsa duzelt benı ama adetının 4.gunundemı 11mm?? Eger oyleyse yumurtanda senın gıbı telaslımıs:)) ortalama gunde 2mm buyudugunu varsayarsak 9.gun 21mm olur vay be super hız.bence sen 8. Gunude tekrar dr. Gorun valla sastım ben sımdı zaten bu yumoslara bı turlu akıl erdıremedım.
kızlar idrar testi yaptım ama çıkmadı yani bu ay bende bebiş yok önümüzdeki aylara bakıcağız artıkk
kızlar geçen ay tam verimli günlerimde ailemden misafirlerim vardı hatırlarsanız, ve bu ay aynı şey olucak!!! kafayı yemek üzereyim yaaaa!!!!!!
yılda 1 kere gelirlerdi, şimdi yine diş tedavisi için gelicekler burda ege üniversitesine! üstüne üstük onlar geliyor diye annemde gelicek ve 2-3 gün kalırım falan dedi!!!!!
ya Allahım, bu bir işaretmidir nedir, tam yine verimli günlerime denk geliyor. geçen ay süklusun 10. günü folikülüm 14 mm idi, ona göre bu ayda hesapladım....bu ay 3 gün erken adet olmama rağmen, ona göre hesapladım!!!!
ya hakkaten bu sefer sinirlendim artık, zaten deli gibi yoruluyorum iş yerimde, eve gelip onlarla ilgilen sonra da......bilmiyorum artık, tuanatayın eşi gibi zaten benim eşimde uykuya düşkün, çok iyi biliyorum geç saatlere kadar oturulucak ve hatta yemeklerde alkol alınacak ve eşim küt diye uyuyakalacakkkkkkk!!!!!!!!!
offfff bbbbeeeeeeeeee yaaaaaaaa!!!!!!!
ıyıde canım heray hormon degerlerıne smear testıne bakılmıyokı bence 25tl muayene cok degıl o testlerı bıkere yaptırıyon tekrarı ıcın ustunden cook uzun zaman gecıyo.
tahmini 3 4 aydır hastaneye gidiyorum ve her ay hormonlarıma bakıyorlar ve her gittiğimde smeaer alıyorlar..
galiba arkadaş ADET BİTİMİNDEN 4 GÜN SONRA DEDİ....
SÜKLUSUMUZU ADET BAŞLADIĞI GÜN SAYARIZ: YANİ ASLINDA ADETİ 4 GÜN SÜRÜYORSA ADETİNİN YANİ SÜKLUSUNUN 8. YADA 9. GÜNÜ DEMEK....
benim geçen ay mesela süklusumun 10. günü folükülüm 14 mm idi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?