Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

pazartesi tekrar gidicem. aslında 3-4 gün arayla bakıcaktı ama ben yumurtlama günümde ve öncesinde burada olmycam. takip edicekti yumurta gelişimimi ama artık öbür aya hamile kalamazsan devam ederiz takibe dedi.

tatlım bence hıııc kızma esıne eve bı telaslı yeter:)) neguzel ıste kasmıyo senı her ay bu ayda bı hamıle kalamadın sende dese dahamı ıyı.

öyle tabi ama dr benim sağlıklı olduumu söyledi yumurta takibimi de yapıp kesin emin olucakmış. kistlerim etkilemezmiş hamileliğimi öyle dedi çok şaşırdım. 2ay daha hamile kalamazsan doğal yollardan, o zmn eşine bakmamız gerekicek dedi. eşim de istemio böyle bişeyi. saçma tepkiler verio. bi rahat bi rahat.. vakti gelince olur bebek bizim böyle tedavi olmak için doktorları gezmemizlemi olucak, boşver dio.. pzt dra gidicem yumurta takibine,'ne gerek var' fln dio. ben onun çocuğunu doğurabilmek için uğraşıyorum onun yaptığına bak yaaa

arkadaşlar,
adetten sonraki 4. günümde 11mmlik yumurtam oluşmuş. yumurtlama günüm 14. gün. yumurtamın büyüklüğü çatlayabilecek hale gelirmi sizce 10 gün içinde? çatlaması için kaç mm olması gerekir?

canım adetin kaçgün sürüyor ona bağlı bide ben adetimin başlangıcından itibaren gün saydım 9.gün kontrole gittim dr 10mm yumurtan var dedi salı tekara bakacak ama bilmiyorum bende merak ediyorum bide ben buay ilaç kulanmadım incir kürü yapıyorum inşallah 4 günde büyürrrrrrr

adetim 4 gün sürüyor canım. bir önceki adetim geçtiimiz pazar günü bitti. çarşamba drdaydım ve 11mm yumurtam görünüyordu. 28 günde bir adet olduum için 14. gün yumurtamın çatlaması gerekir sanırım. benmki o boyuta ulaşırmı acaba?
bende bu ay soğan kürü uyguluyorum

Son düzenleme:

seninle aynı gün adet olmuşuz sanırım canım benim adetmin 9. günü dr bugün baktı 10mm inşallah büyür ve çatlarda hamilelik oluşur canım ........ilaç kulandınmı buay

seninle aynı gün adet olmuşuz sanırım canım benim adetmin 9. günü dr bugün baktı 10mm inşallah büyür ve çatlarda hamilelik oluşur canım ........ilaç kulandınmı buay

ilaç tedavisine başlamadı drum. önce yumurtlama düzenini takip edicez 2 ay doğal yollardan deniycez olmassa eşine bakıcaz dedi. soğan kürü kullanıyorum ben şuanda.
inşallah çatlarlar bu ay cnm ikimizinkide

Son düzenleme:

bende incir kürü kulanıyorum inşallah canım rabiim dualarımızı kabul eder

kızlar idrar testi yaptım ama çıkmadı yani bu ay bende bebiş yok önümüzdeki aylara bakıcağız artıkk

tatlım yanlısım varsa duzelt benı ama adetının 4.gunundemı 11mm?? Eger oyleyse yumurtanda senın gıbı telaslımıs:)) ortalama gunde 2mm buyudugunu varsayarsak 9.gun 21mm olur vay be super hız.bence sen 8. Gunude tekrar dr. Gorun valla sastım ben sımdı zaten bu yumoslara bı turlu akıl erdıremedım.

galiba arkadaş ADET BİTİMİNDEN 4 GÜN SONRA DEDİ....

SÜKLUSUMUZU ADET BAŞLADIĞI GÜN SAYARIZ: YANİ ASLINDA ADETİ 4 GÜN SÜRÜYORSA ADETİNİN YANİ SÜKLUSUNUN 8. YADA 9. GÜNÜ DEMEK....

benim geçen ay mesela süklusumun 10. günü folükülüm 14 mm idi....

kızlar geçen ay tam verimli günlerimde ailemden misafirlerim vardı hatırlarsanız, ve bu ay aynı şey olucak!!! kafayı yemek üzereyim yaaaa!!!!!!

yılda 1 kere gelirlerdi, şimdi yine diş tedavisi için gelicekler burda ege üniversitesine! üstüne üstük onlar geliyor diye annemde gelicek ve 2-3 gün kalırım falan dedi!!!!!

ya Allahım, bu bir işaretmidir nedir, tam yine verimli günlerime denk geliyor. geçen ay süklusun 10. günü folikülüm 14 mm idi, ona göre bu ayda hesapladım....bu ay 3 gün erken adet olmama rağmen, ona göre hesapladım!!!!

ya hakkaten bu sefer sinirlendim artık, zaten deli gibi yoruluyorum iş yerimde, eve gelip onlarla ilgilen sonra da......bilmiyorum artık, tuanatayın eşi gibi zaten benim eşimde uykuya düşkün, çok iyi biliyorum geç saatlere kadar oturulucak ve hatta yemeklerde alkol alınacak ve eşim küt diye uyuyakalacakkkkkkk!!!!!!!!!

offfff bbbbeeeeeeeeee yaaaaaaaa!!!!!!!

hmm.. gıcık bir durum olsa gerek
evde de biri olduğunda rahat rahat olmuyor ki bir şey
Allah hakkında hayırlısını versin canım, takma kafana.. bunda da bir hayır vardır.. daha vakti saati gelmemiştir belki de bebişin

tahmini 3 4 aydır hastaneye gidiyorum ve her ay hormonlarıma bakıyorlar ve her gittiğimde smeaer alıyorlar..
ıyıde canım heray hormon degerlerıne smear testıne bakılmıyokı bence 25tl muayene cok degıl o testlerı bıkere yaptırıyon tekrarı ıcın ustunden cook uzun zaman gecıyo.

tahmini 3 4 aydır hastaneye gidiyorum ve her ay hormonlarıma bakıyorlar ve her gittiğimde smeaer alıyorlar..

acaba her seferinde farklı bir hastaneye mi gidiyorsunuz ki? ondan her doktor kendisi yapmak istiyor olabilir mi ki? ama yine de eski tahlil sonuçlarını da götürseniz belki her seferinde yenilemezler..

nebıleyım canım bende anlamadım 10 gun ıcınde catlıcak buyukluge ulasırmı demıs ya o bakımdan sey ettım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…