tahmini 3 4 aydır hastaneye gidiyorum ve her ay hormonlarıma bakıyorlar ve her gittiğimde smeaer alıyorlar..
tatlım yanlısım varsa duzelt benı ama adetının 4.gunundemı 11mm?? Eger oyleyse yumurtanda senın gıbı telaslımıs:)) ortalama gunde 2mm buyudugunu varsayarsak 9.gun 21mm olur vay be super hız.bence sen 8. Gunude tekrar dr. Gorun valla sastım ben sımdı zaten bu yumoslara bı turlu akıl erdıremedım.
cnm yanlış anlatmışım, adetim bittikten sonraki 3. gün oluyor aslında. yani adetimin en son gününden sonraki 3. gün
bu durumda 11 gün sonra çatlayacak duruma gelmesi lazım, umarım gelir. pzt yine bakıcak dr. ilaçsız bi şekilde takip edicez bakalım nereye varıcak sonu
yumoş gunde 2mm buyuyor canım 21-22 arasında da çatlıyorpazartesi tekrar gidicem. Aslında 3-4 gün arayla bakıcaktı ama ben yumurtlama günümde ve öncesinde burada olmycam. Takip edicekti yumurta gelişimimi ama artık öbür aya hamile kalamazsan devam ederiz takibe dedi.
canım tahmını 9, 10, gun çatlıcak 8, gece ve 10, gece ılıskı olsun bencearkadaşlar,
adetten sonraki 4. Günümde 11mmlik yumurtam oluşmuş. Yumurtlama günüm 14. Gün. Yumurtamın büyüklüğü çatlayabilecek hale gelirmi sizce 10 gün içinde? çatlaması için kaç mm olması gerekir?
kızlar geçen ay tam verimli günlerimde ailemden misafirlerim vardı hatırlarsanız, ve bu ay aynı şey olucak!!! Kafayı yemek üzereyim yaaaa!!!!!!
Yılda 1 kere gelirlerdi, şimdi yine diş tedavisi için gelicekler burda ege üniversitesine! üstüne üstük onlar geliyor diye annemde gelicek ve 2-3 gün kalırım falan dedi!!!!!
Ya allahım, bu bir işaretmidir nedir, tam yine verimli günlerime denk geliyor. Geçen ay süklusun 10. Günü folikülüm 14 mm idi, ona göre bu ayda hesapladım....bu ay 3 gün erken adet olmama rağmen, ona göre hesapladım!!!!
Ya hakkaten bu sefer sinirlendim artık, zaten deli gibi yoruluyorum iş yerimde, eve gelip onlarla ilgilen sonra da......bilmiyorum artık, tuanatayın eşi gibi zaten benim eşimde uykuya düşkün, çok iyi biliyorum geç saatlere kadar oturulucak ve hatta yemeklerde alkol alınacak ve eşim küt diye uyuyakalacakkkkkkk!!!!!!!!!
Offfff bbbbeeeeeeeeee yaaaaaaaa!!!!!!!
arkadaşlar adet oldum adetim bitti dün duş aldım temızlendım ama 2 gun once zaten bitmişti adetın damla kan gelıyordu dün hiç gelmedi abdest aldım neyse ilişkiden sonra kan geldi ama açık pembe renginden adet kanaması olamaz diye düşünüyorum ne peki bu kan kafamı karıştırdı
kızlar bende pkoluyum buay ilaç kulanmıyorum yumurta takibi yapılıyor adetin9. günü 10mm di pazartesi tekrar gidicem sizce daha nekadar büyür incir kürü yapıyorum bide
dün forumlarda okudum incir kürünün olumsuz etkileri varmış cnm birisi anlatıyordu kist yapmış fln die aklında olsun
bilmiyorum inşallah bende öyle bişey olmaz ben buay ilaç kullanmadan incir kürü yapıuyorum adetimin 9. günü gittim 10mm olmuştu pazartesi tekrar baklıacak inşallah ozaman akadar büyür
ben soğana devam ediyorum hala...inşallah olumlu sonuçlar alırız pzt bende gidicem. bakalım ne kadar büyümüş yumoşlarımız..dr bana pazar günü ilişki önerdi. çarşamba gidiyorum 10 gün kadar yokum, tamda zamanına denk geldi yaa çok üzülüyorum bu ay da böyle geçicek die..
canım uyutma kocayı ne var bundan kolay uyumasın uyuyorsada sen uyandır yapın bebek için herseyı gecıceksın her sorunu asıcaksın sızede mısaır geleceği tuttu gelmesınler canım herkesın bır düzenı var ben sevmem o kadar mısafırı bır gece yattın tamam hadı güle güle kımseyede rahatsızlık vermemek ıcın kalmamaya calısırım ama neyse sen aş bütün sorunlarıı canım hadı inşallah
sorma canım, normalde biz yılda 1 bir araya geliriz..ama bu yıl böyle oldu. bende pek misafir sevmem ve kimsenin evinde de kalmam....
arkadaşlarım geldiğinde kendi evi gibi davranır zaten misafir sayılmazlar, o açıdan hepimiz çok rahatızdır...tamam gelsinler ama şaka gibi hep tam yumurtlama günlerimde değil!!!!
düşünmemeye çalışıyorum ve kendimi kasmıycam valla....hepsi geleceğine göre, zaten yapacak birşeyim yok!
herkeze iyi hafta sonlarıııı!!!!
canım benımde adetımın başlangıcından ıtıbaren 10, gun pembe sulu akıntım gelmıstı hamıle kaldıgım ay yumurtlama belırtısı dıyorlar genelde bazı kısılerde oluyomusarkadaşlar adet oldum adetim bitti dün duş aldım temızlendım ama 2 gun once zaten bitmişti adetın damla kan gelıyordu dün hiç gelmedi abdest aldım neyse ilişkiden sonra kan geldi ama açık pembe renginden adet kanaması olamaz diye düşünüyorum ne peki bu kan kafamı karıştırdı
kızlar bende pkoluyum buay ilaç kulanmıyorum yumurta takibi yapılıyor adetin9. günü 10mm di pazartesi tekrar gidicem sizce daha nekadar büyür incir kürü yapıyorum bide
canım sen adetin kaçıncı günü gitmiştin dr hiç baktımı yumurtan büyümüşmü diye neye göre ilişki önerdi .*
adetim pazar gecesi bitti, dr perşembe sabah baktı ve 11mmlik yumurtan var şuan dedi. pazartesi tekrar bakıcak yumurtama ama pazar ilişki önerdi nie anlamadım. belkide salıdan sonra yokum die tedbir olarak önermiş olablr
yumurtanın erken çatlama ıhtımalı olabılıyor canım onun için demiştir
pazar buyuk olasılıkla 17-19 arası olcak yumoş ama sperm ler 72 saat canlı kalabıldıklerınden 3 gun boyunca yumoş çatlasada yanı pazartesı salı çarşamba sperm hazır belıyo olcak salı da ilişki olursa hiç rısk siz olur ıhtımal buyuk olasılıkla böle gelısırse hamıle kalırsın
inşallah kalırsın canım ilişkiden hemen sonra kalkma uzan tamam
yumurtanın erken çatlama ıhtımalı olabılıyor canım onun için demiştir
pazar buyuk olasılıkla 17-19 arası olcak yumoş ama sperm ler 72 saat canlı kalabıldıklerınden 3 gun boyunca yumoş çatlasada yanı pazartesı salı çarşamba sperm hazır belıyo olcak salı da ilişki olursa hiç rısk siz olur ıhtımal buyuk olasılıkla böle gelısırse hamıle kalırsın
inşallah kalırsın canım ilişkiden hemen sonra kalkma uzan tamam
canım senin ozaman adetin 9. günümüydü ....yuurtanın11mm oldugu gün
tamam cnm. ben önceki aylarda da yumurtlama zamanıma dikkat ederek ilişkilerimi ayarlamıştım ama olmamıştı nedense.bu ay hamilelik olmazsa önümüzdeki ay doğru düzgün bi yumurta takibi yaptırıcam bakalım belki çatlamadan kistleşiodur ne biliim aklıma herşey gelio. yoksa herşey normal madem nie olmadı 5 aydr dimi? inş olur artık
canım senin ozaman adetin 9. günümüydü ....yuurtanın11mm oldugu gün
canım sen takıbe 2 gunde bır gıtmıyormusun
Perşembe gittim bide pzt çağırdı dr. zaten bu ay düzenli takip yapamıycaz sadece pazartesi bakıcak bi daha artık izmire döndüğümde giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?