selam kızlar bende pco luyum benim adetlerim hep düzensiz oluyordu 3 yıllık evliyim 2 aydır korunmayı bıraktık doktorum önce adetim olsun diye progestan verdi ve adetim oldu adetimin 2.günü gittim ve bana klomen verdi adetin 4.günü ona başldım ve ongün içinde bitti hap ve 13.gün gel yumurtalarına bakalım dedi bugün gidicem doktora bakalım hayırlısı birde çatlatma iğnesi aldırdı bize 2 tane belkide bugün onları vuracak...bakalım 16:00 da randevum var...
selam kızlar bende pco luyum benim adetlerim hep düzensiz oluyordu 3 yıllık evliyim 2 aydır korunmayı bıraktık doktorum önce adetim olsun diye progestan verdi ve adetim oldu adetimin 2.günü gittim ve bana klomen verdi adetin 4.günü ona başldım ve ongün içinde bitti hap ve 13.gün gel yumurtalarına bakalım dedi bugün gidicem doktora bakalım hayırlısı birde çatlatma iğnesi aldırdı bize 2 tane belkide bugün onları vuracak...bakalım 16:00 da randevum var...
slm kızlar bende de dün doktor pko gözüküyor dedi fazla açıklama yapmadı asıl doktorum degildi günüm oldugundan ve kendisi yurt dışında oldugundan bi arkadaşı baktı..normalde bu ay aşılama yapılacaktı ama yarım folikül olmuş gelişmemiş dedi..klomen biteli 4 gün olmuştu normalde yumurta gelişmiş olması lazım dedi bu ay aşılama yapamayız zaten dedi..offf cnm sıkkın çok...
Bircan'cım ben soğan kürünü yeni uygulamaya başladım,Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlundan ve kullanan arkadaşlardan duyduğum, araştırdığım ve okuduğum kadarıyla Pko'ya birebirmiş. Nasıl kullanılacağına gelince, Adetinin 1. gününden itibaren 15 gün uyguluyosun. Hergün 2 defa taze olarak hazırlıyosun. 1,5 Bardak su tencerede kaynatılır ve kabukları soyulmuş, dörde bölünmüş 1 adet soğan suya atılır, beş dakika daha kaynatılır ve ocak kapatılır. Soğan suyu demlenmeye bırakılır ve her seferinde taze olarak hazırlanıp aç karnına içilir. Umarım faydası olur arkadaşım. Ama unutmaki metformin içeren Glucopage tarzı ilaçlarımızıda ihmal etmememiz gerek.
ben dogum kontrol hapı kullanıyorum acaba bu kürüde uygulasammı ki ? yardımcı olurmusunuz 1 ay kullanıcam ilacı sonra klomene baslıycam yoksa klomene basladılıgm aymı yapsam kafam karma karısık oldu. :a015:
Canım doğum kontrol hapını sanırım adet görmek için kullanıyorsun. Hap bitsin, Adetinin 1. günü uygulamaya başla. Hapla nasıl bir etkileşim yapar bilmiyorum, adetinin 1. gününden 15. güne kadar uygula.
merhaba canım bende pocliyim. Adetlerim düzensizdi. Ne varki 2 aydır kendiliğinden oluyorum dün bende gittim doktora riske atmayalım dedi tekrar dogum kotrol hapı verdi adetten sonra klomene baslıycam adetin 5 günü Sen 4 günü baslamıssın Kafam karıstı 14 günüde ben gidicem sonuctan haberdar edersen sevinirim... sevgiler
evet canım normalde 2 aydır kendilinden oluyordum 38 / 45 arası. bua ay riske atmayalım istemeyerek basladım. Klomenle uygulanabılırmıki bi bilgin varmı canım sa.s.evgiler
selam,ben de gonaphene kullanıyorum,klomenle aynı içeriğe sahip.bana da 3. günde başla dedi doktorum.iyice kafanı karıştırmadım umarım ama olumlu düşün,vardır doktorlarımızın bir bildiği...
Klomenle uygulanmasında bir sakınca yok. Sonuçta tamamen doğal bir kür, hatta belkide kaliteli yumurta gelişimine faydası olabilir. Yumurtaların döllenme ihtimali artabilir. Bu kürün üzerinde çok durdular, çok önemli olduğunu vurguluyor İbrahim Saraçoğlu her seferinde.. Ben etkili ve yararlı olacağını düşünüyorum. Sağlıkla kalın...kaydirigubbakcemile2
15 gün uygulayın dıyorlar buralardan okumuştum.Etki edecekse neden olmasınki katlanırız yeterki geçirsin poc illet bişi Allah Kimseye başka dert vermesinde bu dertleride bizden alsın.siz uyguluyormusun?
ben bi ara kullandım o ilac ama etkı etmedi onunla beraber 3 ayda glucophage 850 mg kullandım 3 ay oda etkı etmedi yanlız baska bi hekıme gittigim an yumurtalıklarım cok büyümüştü tekrar dogum kontrol verdi düzene girmesi için bu ayda klomeni deniycem özel dr cok gittim. dün ise devlet hastanesine gittim bi tandık doktor baktı o yönlendirdi artık gına geldi ilac içmekten için dısım hap oldu valla... Kafam canım yeterınce karısık istemıyordum dkh baslamayı ama eşim başla diyorsaa doktor baslayalım dedi bundada vardır bi hikmet dogru söyluyorsun olumlu düşünmek lazım. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?