Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

selam kızlar bende pco luyum benim adetlerim hep düzensiz oluyordu 3 yıllık evliyim 2 aydır korunmayı bıraktık doktorum önce adetim olsun diye progestan verdi ve adetim oldu adetimin 2.günü gittim ve bana klomen verdi adetin 4.günü ona başldım ve ongün içinde bitti hap ve 13.gün gel yumurtalarına bakalım dedi bugün gidicem doktora bakalım hayırlısı birde çatlatma iğnesi aldırdı bize 2 tane belkide bugün onları vuracak...bakalım 16:00 da randevum var...

normalde 2-3 tane olabilir ama bende 10-15 tane polikistik gördü adetim çok düzenli belirtilerimde yok benim gibi olan varmı?Hormon testide yaptı bakalım sonucu ne olacak gebeliği çok mu zorlaştırıyor

ay canim insallah iyi haberlerle gelirsina.s.

merhaba canım bende pocliyim. Adetlerim düzensizdi. Ne varki 2 aydır kendiliğinden oluyorum dün bende gittim doktora riske atmayalım dedi tekrar dogum kotrol hapı verdi adetten sonra klomene baslıycam adetin 5 günü Sen 4 günü baslamıssın Kafam karıstı 14 günüde ben gidicem sonuctan haberdar edersen sevinirim... sevgiler

Canım adetinin kaçıncı günüydü? doktorunun yumurtalık gelişmemeiş dediği gün. PKO'da yumurtalıklar ilaca geç cevap verebilir, normalde 10-12 ve 14. gün gelişmesi beklenen yumurta PKO'da 16. gün hatta sonrası gelişebilir. benim doktorum bunu önemsemediği için 8 ay boşuna ilaç kullandım ve herseferinde erkenden bakıp yumurtan yok demişti. sonradan öğrendimki benm yumurtam 16. günden itibaren gelişiyor. bence adetinin 20. gününe kadar kontrolu bırakma. Hoşçakal.

ben dogum kontrol hapı kullanıyorum acaba bu kürüde uygulasammı ki ? yardımcı olurmusunuz 1 ay kullanıcam ilacı sonra klomene baslıycam yoksa klomene basladılıgm aymı yapsam kafam karma karısık oldu. :a015:

Canım doğum kontrol hapını sanırım adet görmek için kullanıyorsun. Hap bitsin, Adetinin 1. günü uygulamaya başla. Hapla nasıl bir etkileşim yapar bilmiyorum, adetinin 1. gününden 15. güne kadar uygula.

evet canım normalde 2 aydır kendilinden oluyordum 38 / 45 arası. bua ay riske atmayalım istemeyerek basladım. Klomenle uygulanabılırmıki bi bilgin varmı canım sa.s.evgiler

selam,ben de gonaphene kullanıyorum,klomenle aynı içeriğe sahip.bana da 3. günde başla dedi doktorum.iyice kafanı karıştırmadım umarım ama olumlu düşün,vardır doktorlarımızın bir bildiği...

evet canım normalde 2 aydır kendilinden oluyordum 38 / 45 arası. bua ay riske atmayalım istemeyerek basladım. Klomenle uygulanabılırmıki bi bilgin varmı canım sa.s.evgiler

Klomenle uygulanmasında bir sakınca yok. Sonuçta tamamen doğal bir kür, hatta belkide kaliteli yumurta gelişimine faydası olabilir. Yumurtaların döllenme ihtimali artabilir. Bu kürün üzerinde çok durdular, çok önemli olduğunu vurguluyor İbrahim Saraçoğlu her seferinde.. Ben etkili ve yararlı olacağını düşünüyorum. Sağlıkla kalın...kaydirigubbakcemile2

selam,ben de gonaphene kullanıyorum,klomenle aynı içeriğe sahip.bana da 3. günde başla dedi doktorum.iyice kafanı karıştırmadım umarım ama olumlu düşün,vardır doktorlarımızın bir bildiği...

ben bi ara kullandım o ilac ama etkı etmedi onunla beraber 3 ayda glucophage 850 mg kullandım 3 ay oda etkı etmedi yanlız baska bi hekıme gittigim an yumurtalıklarım cok büyümüştü tekrar dogum kontrol verdi düzene girmesi için bu ayda klomeni deniycem özel dr cok gittim. dün ise devlet hastanesine gittim bi tandık doktor baktı o yönlendirdi artık gına geldi ilac içmekten için dısım hap oldu valla... Kafam canım yeterınce karısık istemıyordum dkh baslamayı ama eşim başla diyorsaa doktor baslayalım dedi bundada vardır bi hikmet dogru söyluyorsun olumlu düşünmek lazım. sevgiler

15 gün uygulayın dıyorlar buralardan okumuştum.Etki edecekse neden olmasınki katlanırız yeterki geçirsin poc illet bişi Allah Kimseye başka dert vermesinde bu dertleride bizden alsın.siz uyguluyormusun?

pkos belırtısı ne lütfen bana yazarmısınız? yumurtalrın kçük ve cok olması demekmı?pekı bu tahlılsonucundanmı cıkar.sanırım bendede var...progesteron hormonum düşük cıktı sebep bumu

ben geldim burdayım saat 4 olmasını bekliyorum çok umutlanmak istemiyorum ama sanki içimden bir ses olacak diyor..belkide ilk kez denediğimiz için böyle umutlandım ne dersiniz?

nisasum pco nun en büyük belirtisi düzensiz adetler en büyük belirtisi daha sonra kıllanmalar,yüzde aknelerin çıkması ve bel-karın bölgesinin kilo alması benim doktorumun bana söylediği bende düzensiz adetler oluyordu ve kilo almıştım 5 kilo kadar ama aynı zamanda büssürüüüüü test yapıldı sanırım ona bakarak da söyledi

canım cok tesekkur ederım sao..benım adetlerım düzenli ama yüzümde akne cıkıyor.kilo artısım yok. bılmıyorum.klomen kullandım daha once ama ozaman doktor test falan yapmadı bırsey demedı...
canım ınsaaalah sende bebegıne kavusursun kısa zamanda

15 gün uygulayın dıyorlar buralardan okumuştum.Etki edecekse neden olmasınki katlanırız yeterki geçirsin poc illet bişi Allah Kimseye başka dert vermesinde bu dertleride bizden alsın.siz uyguluyormusun?

Amin canım inşallah sonuç alırız çabalarımızdan. Ben 17 yaşımdan beri çekiyorum bunu, şuanda 28 yaşındayım. Evet bende uygulamaya başladım bu kürü ama glucopage bir yandan, hastalanmak için Duphaston içiyrm o bir yandan bide soğan kürü midem iyice altüst oldu. Sürekli bulantı halinde yaşıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

inş. güzelim şartlarımız aynı seninle aynı şekildeyim. Kendi halinden olması için 1yıldır ugrasıyorum ama olmuyor ne yapalım yardımcı tedavi almamız lazım artık normal bayanlardan farkımız yok işin acıkcası sadece tembel ve bunun içinde doktorlardan destek almak lazım. Hayırlısı olsun canım yaaa umudumuzu yitirmemeliyiz. Herkese iyi akşamlar

canım,ben de 'doktorlarımızın bir bildiği vardır' derken bunu kastediyordum.her bünye farklı,o yüzden farklı günlerde,farklı dozlarda kullandırılıyor.her ilacın bize etkisi de aynı olmuyor.ben haziranda gonaphene'i ilk ve tek kez kullanarak hamile kaldım(ağustosta da bebeğimi kaybettim),sende ise etki yapmamış.Allah hepimizi doğru doktorlar ve doğru tedavilerle mutlu sona ulaştırsın,dualarım hepimiz için...

arkadaşlar biraz önce saraçoğlu'ndan dinledim, hamile kalmaya yardımcı olarak 8-9 inciri (stüdyoda kuru incir gösterdiler herhalde kuru kullanılacak) yarım litre suda kaynatıyorsunuz, yumurta çatlatması içinde bu incirler 4-5 dk kaynadıktan sonra içine sert, orta boy bir havuç atıp 4-5 dk daha kaynatıyorsunuz. içiyorsunuz ama günde ne kdar içilecek onu söylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…