canım sen takıbe 2 gunde bır gıtmıyormusun
yok canım benım adetın 15, gün 12 mm di
yumurta gelıstırıcı bırsey kullanmadım sadec glucopage
mrb aranızda benim gibi pkolu olup dhea-s hormonu ve prolaktin hormonu yüksek olan var mı
hayıt bunlar için faydalı kullanan var mı
Minietek,
nediyim,
moontorrent
hepinizin anneler gününü kutluyorum...ve tabiki tüm anne adaylarımızın....
öpüldünüz, iyi hafta sonları
Kızlar Pko teşhisi koyulduğunda hemen kabullendiniz mi yoksa farklı doktora(lara) gitme ihtiyacı hissettinizmi?
Benim gittiğim doktor çok iyi bi doktor olsada pko teşhisini doğrulatmak için farklı bir doktora daha mı gitsem acaba diyorum.Çok kararsızım
Minietek,
nediyim,
moontorrent
hepinizin anneler gününü kutluyorum...ve tabiki tüm anne adaylarımızın....
öpüldünüz, iyi hafta sonları
Valla bilmiyorum ki canım.
Sende pko belirtileri yokmuydu hiç ?
Ben önceki mesajımda yazdığım gibi bu belirtiler nedeni ile gittim doktora.Yani çoğu belirti bende var diyebilirim.Bakalım bebiş çalışmalarında herşey daha net ortaya çıkar gibi
selam turuncu... bukadar kararsız kaldıysan bence direk adetinin 3.günü hormon testini yaptır. ki ben senin yerinde olsam yaptırırdım. emin olmak için. önemli olan lh ve fsh değeri zaten. devlet hastanesindeki doktorlardan da rica edebilirsin sana bu testi yazmaları için.
bende 5 yıl önce öğrenmiştim ve doktorum evet pkolusun ama testte yapmalıyız demişti. ozaman test sonuçlarım ultrason görünümüne göre daha iyi çıkmıştı.fakat çocuk düşünmediğim ve adet olabildiğim için umursamamıştım. bu sene çocuk için aynı doktora gittiğimde tekrar aynı testleri yaptık. ne durumda olduğuma bakmak için. sadece pko olduğunu belirlemiyo bu test. hastalğın şiddeti hakkındada bilgi veriyo.
kızlarr kime soracağımı bilemedim...hormon testi yapılcak aç-tok farkediyor mu?
Çok teşekkür ederim cevabın için.Acaba bekleyip adetin 3.günü hormon testi yaptırmak için başka bir doktora mı gitsem diyorum?
Birde ben küçük bir şehirde ikamet ediyorum.O yüzden iyi bi doktor bulmak çok zor oluyor.Gittiğim doktor ise alanında uzman diye gittim ama birden pko teşhisi koyulunca şaşkınlığımı gizleyemedim açıkcası.
Ultrason masasına yattığımda doktor sol yumurtalığıma doğru kayınca gözleri açıldı ve "oofff off" dedi.Ne oldu falan dedim o da polikistik over gibi görünüyor yumurtalığın dedi.Benim pko nun ne olduğunu bilmediğimi sanıyordu herhalde.
Acaba ultrasonda gördükleri yettiği için mi hormon testi istemedi ki?
Valla düşüne düşüne bir hal oldum inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?