Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım sen takıbe 2 gunde bır gıtmıyormusun

yok canım benım adetın 15, gün 12 mm di

yumurta gelıstırıcı bırsey kullanmadım sadec glucopage

minietek sanırım bu hapı glucopage ben de kullanacağım hiç bir doktor vermedi sinir oluyorum neden diye ama hızla kilo alıyorum dikkat etmeme rağmen...
sizler de içiyorsunuz işe yaradı ben neden bekliyorum içmiyorum ki...
denemeye karar verdim...

kızlar herkese iyi pazarlar
veeee sonunda bende kırmızıları gördüm demekki gebelik yok bendede artık diğer aylara bakıcağız hayırlısı üzülmek moral bozmak stres yok

bu arada bütün bayanların anneler gününü kutlarım inşallah hayırlsıyla yavrularımızın anneler gününü kutlaması dileğiylee

selam herkese nasılsınız arkadaşlar???????? anneler gününüzzz kutlu mutlu olsun... ellerinizden öperim... anne adaylarınada Rabbim en kısa zamanda nasip etsin .. amin...

anne ben ölüyorum..
gözlerim kanıyor ikide bir,
türk filmlerinin, yarı absürt senaryolarında,
hüzünleniyorum,
şizofreni diyorlar algınlığıma,
anne ben ölüyorum..
gözlerim doluyor, gözlerim kanıyor,
anne ben erken ölüyorum..
yüreğim yine benimle,
ama ben yaralıyım,
ve artık ata binemiyorum,
aramızda dağlar var,
kokun geliyor uzaklarda, hissediyorum,
ellerin cennet kokuyor anne,
kucağın cennet kokuyor,
beni kucağına alsana,
sarsana beni koklasana,
anne ben ölüyorum ağlamasana..
sevdiğim e söyle,
şarkımızı unutmasın,
'heryerde sen herşeyde sen,
bilmemki nasıl söylesem, '
diye biten şarkımızı,
nefes almak yaşamakmıdır anne?
acı çekiyorum nefes alamam değil mi?
o halde ölüm acısız, daha mı güzeldir ölüm?
keşke diyorum, hiç gitmeseydim oralara,
keşke diyorum, hiç gitmeseydim,
yolumu kesmeselerdi dar sokaklarda,
kavgalara girmeseydim,
seni bu kadar üzmeseydim,
keşke diyorum ah keşke,
düşün ki savrulmuşum,
ateş iken kül olmuşum,
alın yazım almış beni avuçlarına,
uzaklarda bir yerlerde,
bir şehir olmuşum,
üşüyen, yanan, eriyen bir şehir,
kül olmuş gitmişim anne,
ve bir avuç toz olup,
düşmüşüm ayak izine,
ve şimdi yanıyorum,
elini tutmadan ölüyorum,
ona yanıyorum,
saçlarım ağarmadan ölüyorum,
ona yanıyorum,
anne ben ölüyorum..
gözlerim doluyor, gözlerim kanıyor,
anne ben ölüyorum..
kokun geliyor uzaklardan, hissediyorum,
ellerin cennet kokuyor anne,
kucağın cennet kokuyor anne,
beni kucağına alsana,
sarsana beni, koklasana,
anne ben ölüyorum ağlamasana

Minietek,
nediyim,
moontorrent

hepinizin anneler gününü kutluyorum...ve tabiki tüm anne adaylarımızın....

öpüldünüz, iyi hafta sonları

mrb aranızda benim gibi pkolu olup dhea-s hormonu ve prolaktin hormonu yüksek olan var mı
hayıt bunlar için faydalı kullanan var mı

gunaydınlar..kızlar ben bugun yumurtladım sanırım:) atesım 20.gunde 36.8 i buldu sonunda sabah seffaf akntda vardı.ben progestron testnı nezaman yaptırmalıyım sızce?

Kızlar Pko teşhisi koyulduğunda hemen kabullendiniz mi yoksa farklı doktora(lara) gitme ihtiyacı hissettinizmi?
Benim gittiğim doktor çok iyi bi doktor olsada pko teşhisini doğrulatmak için farklı bir doktora daha mı gitsem acaba diyorum.Çok kararsızım

selam turuncu... bukadar kararsız kaldıysan bence direk adetinin 3.günü hormon testini yaptır. ki ben senin yerinde olsam yaptırırdım. emin olmak için. önemli olan lh ve fsh değeri zaten. devlet hastanesindeki doktorlardan da rica edebilirsin sana bu testi yazmaları için.
bende 5 yıl önce öğrenmiştim ve doktorum evet pkolusun ama testte yapmalıyız demişti. ozaman test sonuçlarım ultrason görünümüne göre daha iyi çıkmıştı.fakat çocuk düşünmediğim ve adet olabildiğim için umursamamıştım. bu sene çocuk için aynı doktora gittiğimde tekrar aynı testleri yaptık. ne durumda olduğuma bakmak için. sadece pko olduğunu belirlemiyo bu test. hastalğın şiddeti hakkındada bilgi veriyo.

Minietek,
nediyim,
moontorrent

hepinizin anneler gününü kutluyorum...ve tabiki tüm anne adaylarımızın....

öpüldünüz, iyi hafta sonları

çok teşekkür ederiz... umarım sizlerde seneye anneler gününde ya hamiş olursunuz yada bebişleriniz kucaklarınızda olur....

bende pko belirtileri yok sadece geçen yıl bi dönem saçlarım çok dökülmüştü okadar. bugün dra gittm tekrar. yumurtam gayet güzel gelişio. yumurtlamamda bi sorun yokmuş. yarın yaramı dondurucaz. bu yara yüzünden hamileliğin gecikio olablr dedi dr. bide eşime bakılıcak ben döndükten sonra. 2 hafta yokuuummmm:)

Merhaba canım...Ben 2 ay önce yine bu sorunlarım nedeni ile başka bi doktora gitmiştim.O doktor vajinal muayene sonrası çok sağlıklı bir rahmin var ama bide hormon testi yapalım dedi.Adet dönemi hormon testi yaptırdım ve sonuçta doktorum bi sıkıntı olmadığını söylemişti.Neticede farlutal yazip göndermişti sadece.
Düzensizliğim yine devam edince bu defa farklı doktora gitmeyi düşündüm ve bu doktor ultrasona göre pko dedi.Kan ve idrar tahlili falan yaptı ve sonuç olarak kilo vermek için ilaca ve folik asite başladık.
Kararsızlığım birazda bu yüzden kaynaklanıyor.Soru işaretlerimi gidermek için en kısa zamanda farklı bir doktora gitmeye karar verdim...İnsanın içindeki şüphe çok kötü inanın.

kızlarr kime soracağımı bilemedim...hormon testi yapılcak aç-tok farkediyor mu?

Bana doktorum aç-tok konusunda bişey söylememişti.
Ben yaptırdığımda her ihtimale karşı aç iken yaptırmıştım.Zaten öğrendiğim kadarı ile çok da fark etmediğini öğrendim.

slm turuncu bende bi doktora gittim ve ultrasonla pko teşhisi koydu horman testi falan da yaptırmadı bende cok kararsız kaldım başka bi doktora gitsem mi diye hala bekliyorum çok kararsızım birde hiç ilaç vermedi çocuk için 9 ay bekle sonra tedaviye başlayalım kafam daha cok karıstı tabi

bugun yumurtama baktırmak için doktora gittim. geç buyuyor yumurtan dedi.. henuz yeterince buyumemiş cuma tekrar bakacak.. üzüldüm ama geçen ayki kadar değil.. alışıyorum artık pko ya.isyan etmek neye yarar..
beni hüzünlendiren tek şey vardı ki, sekreterin yanında doktoru beklerken; bir kadın, sekreteri arayıp kurtaj yaptırmak istediğini soyledi. sekreter "eger saglıklı bir gebelikse bu doktorumuz yapmıyor, sizi diğer doktorumuzun sekreterine bağlayayım". diğer sekreter de yanındaydı, kadınla konuştu. "evliyseniz eşinizin imzası gerekli" dedi. kadın da sanırım boşanma aşamasındaymış, sekreter "resmen boşanmadıysanız eşinizin izni gerekli maalesef" dedi. o an ağlamak istedim. bizlere hamile kalmak bu kadar zorken o kadın sapasağlam bebeğini aldıracak.. bu nasıl bir caniliktir.. bu nasl bir dünya..

canım yumosun buyusunde gec buyusun herseyın hayırlısını versın allahım.ınsallah sende gonlundekıne kavusursun.dıger mevzuya gelıncede bende uzuldum baksana kadın bosanma asamasındaymıs kımbılır ne sorunlar yasıyoda aldırmayı bıle dusunuyo herkez kendınden sorumlu bosver bız kendı ıcımızdekı fırtınalara bakalım maalesef bu tarz olaylar cok oluo artık

kızlar son günlerde pek gelemedim ama zaten hiç bi değişiklik yok.. yellow kırmızılar gelmiş, hakkında hayırlısı olsun..
tüm annelerin, anne adaylarının ve anne olmayı planlayanların geç de olsa anneler gününü kutluyorum..

şimdi aklıma birşey takıldı benim.. çatlatma iğnesi yaptıranlar acaba bilgi verebilir mi? nerden yapılıyor iğne? ve fiyatı nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…