Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

senin gene iyi ben bir hafta yanlız bıraktım 1 ay da evi temizleyemedim pis bu erkekler söyleyincede kızıyorlar..

allah var esım tıtızdır ama bu tıtızlıgı yuzunden camasır bıtmıyo mutfak falan bıraktıgım gıbıydı ama kıyafetler korıdora tasmıstı nerdeyse:) bende sımdı cıkıyorum su progesterona bı baktıralım bakalım yumos olmusmu bu ay hepınızı optuum

bıcım,bırıcık, reyyan,yelloww,mınıetek nerelerdesınız bı denk gelemıyoruz artık

canım benim evde misafir var, ayrıca 1 hafta iş yerimde yoktum ve işlerim çookk birikmiş. yorgunluktan ölüyorum, ayrıca tüm verimli günlerimi kaçırdım ve bu yüzden dün akşam moralim çok bozuktu...

neyse, o yüzden pek giremiyorum...ama bundan sonra ne misafir ne başka bir şey istiyorum, yakında yine sizlerleyim inşallah!!!

kızlar nasılsınız hiç ses seda yok yawww ben cmtesi bi seminere katıldım çok güzeldi okadar çok şey öğrendimki bu doğum koçu ayşe öner verdi semineri bi sürüde hediye dağıtıldı emzik bebek bezi falan tabi ben ikşer tane aldım ayrı mesele yazmıyo kimse artık çok sakinleştik

evet sonrasında takip edilecek yumurtan büyümüş mü diye.büydüyse ilişki günlerini söyleyecek ve sonra da çatlamış mı diy bakılmaya gideceksin.çatlamazsa iğneyle ilaç verip çatlatılıyor. benimki kendiliğinden çatlamıştı.benim de bu ay ikinci ilaç denemem.benimki serophene.
çok stres yaptım ben geçen ay ilk denememdi ya çok umutlandım ve heyecanlandım ama maalesef olmadı. sen fazla heyecan yapma,o da olumsuz etkiliyor... bu ay da heyecanlanmayayım diyorum ama gene kalbim pırpır ediyor. nasıl dikkatimi dağıtacağımı bilmiyorum

regl dönemimiz yaklaşınca hareketlenir gene burası:) herkes hemen hemen aynı zamanlarda reglini bekliyo. tesadüf.

:) inşallah olmuşturr... bende perşembe baktırcam..

tatlım senın heray gelıyo verımllı gunlerın masallah..ben neyapayım ılac ıcersem gıdaklıyorum.bu ay kendılıgınden yumurta oldu gıbı hıssttım ama progestern testını yaptıramadım sadece dr.la konusabıldım yarın yapabılıyolarmıs testı benım bugun yaptırmam gerekıyodu.neyse kendı halımdeyım bu ay:)

yaramı dondurdum bugün kızlar. dr dedi: bebişin yeri artık hazır:) önümüzdeki ay da takipte olucak yumoşlarım. yarın tatile gidiorum 10 gün yokum. kendinize çok ii bakın arkadaşlar... geldiğimde hamiş haberleri alırım inşallah...

bende düşünüyorum canım başka bi doktora gitmeyi ama bu ay ki reglimi bekliyorum belki hamile kalırım gerek kalmaz diye bi umut.... kızlar birşey sormak istiyorum size hamilelik düşüncesini aklımdan çıkarınca hamile oldugumu öğrendim diyen bir sürü yazı okudum ama kimse nasıl aklından çıkarmıs nasıl stres yapmamayı başarmıs bilmiyorum... moral çok önemli ve inanmak ama bi an geliyor insan bütün bildiklerini unutuyor....

evet ben de aklımdan çıkarmak için uğraşıyorum hiçbir ilerleme yok

canım ya yorma kendini bak haziranda kaçırma sakın yumurtlama günlerini tamam mı*

ne güzel sevindim tatilde yarayacaktır mutlaka....herşey yolunda gider merak etme...

hosgeldııın.camasır utu deme bana bende esımı bı hafta yanlız bıraktım hala utu yapıyorum evde kabıle yasadı sankı bu kadar olmaz yanı yıka yıka bıtıremedım.

haklısın bende senin gibi düşünüyorum :) 4. makine yıkandı bu gün sepet de tam dolu...
olsun ya iyi olalım da çamaşır ütü falan alıştım ben artık elimin kiri diyorum :))
yumurtladın mı sen canım bu ay?...

kimsecikler yok yine...aynı saatlerde denk gelemedik bir türlü...iyi geceler hepinize...

Son düzenleme:

haklısın canım ya ıyı olalımda yapalım..ben yumurtladgımı sandım dıyelım cunku tam bı teyıt almadım dr.dan yaptıramadım bugun progestrn testını ama yarın sabahtan hastaneye gıdıcem umarım yaptırabılırım.dort gozle reglımı beklıyorum hemen ılaca baslıycam.

buarada benım bugun gıttıgım dr kendı doktrm dııl ve bana 6 ay metofrmın kullandıysan bırak artık dedı ne ıs anlamadım ben sureklı ıcıcem zannedıyodum bu doktrların bırı bırını tutmuyo yanı.

merhaba yazınızı okudum bende pkoluyum metmorfin kullanıyrum 1aydır 1defa aşıla yaptırdım olmadı siz hangi tedavileri oldunuz ne kadar zamandır uğraşıyosunuz?

merhaba yazınızı okudum bende pkoluyum metmorfin kullanıyrum 1aydır 1defa aşıla yaptırdım olmadı siz hangi tedavileri oldunuz ne kadar zamandır uğraşıyosunuz?

canım ben 6 ay glocophace kullandım hemen hemen bı 3 aydırda folıcasıt 2defada klomıfen kullandım ama ortada hamılelık durumu olmayınca hsg cektırdım.senın daha yenı baslamıs olman ılgınc bence metfrmını pko tanısı koyulan her hasta hemen kullanmalı asılamanın tutmamıs olmasınada uzuldum ama umudunu kaybetme bugun konustugum dr en kolay cozulen ınfertılıte nedenı dedı hatta ben gırmeden once bı hastası gelmıs kadın pkoluymus tup bebekle ıkızlerı olmus nasıl olsa dogal olmuo dıe salmıslar cayıra vee kadın kırkında yıne hamısmıs yaa. bende zaten 9aylık evlıyım ama 9 aydırda ugrasıyoruz :))

haklısın birinin dediği diğerini tutmayabiliyor ortak karar diye bişey yok doktorlarda... ne yapalım artık.. sen ilacın sana faydalı geldiğini gördüysen bence devam et sen bilirsin çünkü 6 aydan uzun içilemez diye bişey yok...mesela ben hiç başlamadım daha bu ilaca ancak başlamayı düşünüyorum artık...gittiğim 3 doktor da gerekli görmedi ancak ben istanbulda 2 kilo daha aldım kilo vermem gitgide zorlaşıyor...850mg eczaneden alıp ben de başlamayı düşünüyorum...en iyi doktor yine insana kendisi galiba..vücudumuzu bizden iyi tanıyan yok......bu ay ben özellikle gitmedim yumurtlama takibine kendi haline bıraktım kafama takmıyorum artık... olacaksa olur zaten dediğin örnekteki gibi... yaşım henüz 30 dediğin gibi 40 a kadar yolu var elbette... gerçi bebeğim o kadar bekletmez umarım

Son düzenleme:

yumurtlaman olduysa gebelik ihtimali yok mu göremedi mi doktor anlayamadım olsun artık...
ne ilacı bu canım farklı birşey mi...

cnm ben bol bol alışveriş yaptımmmm kuaföre gitmeyi planlıyodum ki hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…