senin gene iyi ben bir hafta yanlız bıraktım 1 ay da evi temizleyemedim pis bu erkekler söyleyincede kızıyorlar..
bıcım,bırıcık, reyyan,yelloww,mınıetek nerelerdesınız bı denk gelemıyoruz artık
slm kızlar, bu gün itibariyle yumurtlama takibine başlıyoruz. 5 gün klomen içip pazartesi doktora gidicem, nasıl bir süreçten geçeceğim bakalım? Klomeni sadece 5 gün mü kullanıyoruz? Umarım herşey yolunda gider hepimiz için
kızlar nasılsınız hiç ses seda yok yawww ben cmtesi bi seminere katıldım çok güzeldi okadar çok şey öğrendimki bu doğum koçu ayşe öner verdi semineri bi sürüde hediye dağıtıldı emzik bebek bezi falan tabi ben ikşer tane aldım ayrı mesele yazmıyo kimse artıkçok sakinleştik
allah var esım tıtızdır ama bu tıtızlıgı yuzunden camasır bıtmıyo mutfak falan bıraktıgım gıbıydı ama kıyafetler korıdora tasmıstı nerdeyse:) bende sımdı cıkıyorum su progesterona bı baktıralım bakalım yumos olmusmu bu ay hepınızı optuum
canım benim evde misafir var, ayrıca 1 hafta iş yerimde yoktum ve işlerim çookk birikmiş. yorgunluktan ölüyorum, ayrıca tüm verimli günlerimi kaçırdım ve bu yüzden dün akşam moralim çok bozuktu...
neyse, o yüzden pek giremiyorum...ama bundan sonra ne misafir ne başka bir şey istiyorum, yakında yine sizlerleyim inşallah!!!
Canım ben bugün öğleden sonra beynimi kemiren bu pko teşhisinin doğru olup olmadığını öğrenmek için farklı bir uzmandan randevu aldım ve hemen gittim.Doktor vajinal muayene ve ultrasondan teşhisi doğruladı maalesef.Doğru ilaç tedavisi başlamış önceki doktorum.Aynen bu şekilde devam edeceğim ve bebek çalışmalarına başlayacağız.Bakalım hayırlısı artık.
Seninde için rahat değilse hiç durma ve farklı bir doktora daha git.İnan çok rahatlatıyor bu insanı.En azından kafandaki"acabalı"sorulardan kurtulmuş olursun .
bende düşünüyorum canım başka bi doktora gitmeyi ama bu ay ki reglimi bekliyorum belki hamile kalırım gerek kalmaz diye bi umut.... kızlar birşey sormak istiyorum size hamilelik düşüncesini aklımdan çıkarınca hamile oldugumu öğrendim diyen bir sürü yazı okudum ama kimse nasıl aklından çıkarmıs nasıl stres yapmamayı başarmıs bilmiyorum... moral çok önemli ve inanmak ama bi an geliyor insan bütün bildiklerini unutuyor....
canım benim evde misafir var, ayrıca 1 hafta iş yerimde yoktum ve işlerim çookk birikmiş. yorgunluktan ölüyorum, ayrıca tüm verimli günlerimi kaçırdım ve bu yüzden dün akşam moralim çok bozuktu...
neyse, o yüzden pek giremiyorum...ama bundan sonra ne misafir ne başka bir şey istiyorum, yakında yine sizlerleyim inşallah!!!
yaramı dondurdum bugün kızlar. dr dedi: bebişin yeri artık hazır:) önümüzdeki ay da takipte olucak yumoşlarım. yarın tatile gidiorum 10 gün yokum. kendinize çok ii bakın arkadaşlar... geldiğimde hamiş haberleri alırım inşallah...
hosgeldııın.camasır utu deme bana bende esımı bı hafta yanlız bıraktım hala utu yapıyorum evde kabıle yasadı sankı bu kadar olmaz yanı yıka yıka bıtıremedım.
haklısın bende senin gibi düşünüyorum :) 4. makine yıkandı bu gün sepet de tam dolu...
olsun ya iyi olalım da çamaşır ütü falan alıştım ben artık elimin kiri diyorum :))
yumurtladın mı sen canım bu ay?...
kimsecikler yok yine...aynı saatlerde denk gelemedik bir türlü...iyi geceler hepinize...
buarada benım bugun gıttıgım dr kendı doktrm dııl ve bana 6 ay metofrmın kullandıysan bırak artık dedı ne ıs anlamadım ben sureklı ıcıcem zannedıyodum bu doktrların bırı bırını tutmuyo yanı.
merhaba yazınızı okudum bende pkoluyum metmorfin kullanıyrum 1aydır 1defa aşıla yaptırdım olmadı siz hangi tedavileri oldunuz ne kadar zamandır uğraşıyosunuz?
buarada benım bugun gıttıgım dr kendı doktrm dııl ve bana 6 ay metofrmın kullandıysan bırak artık dedı ne ıs anlamadım ben sureklı ıcıcem zannedıyodum bu doktrların bırı bırını tutmuyo yanı.
haklısın canım ya ıyı olalımda yapalım..ben yumurtladgımı sandım dıyelım cunku tam bı teyıt almadım dr.dan yaptıramadım bugun progestrn testını ama yarın sabahtan hastaneye gıdıcem umarım yaptırabılırım.dort gozle reglımı beklıyorum hemen ılaca baslıycam.
bende düşünüyorum canım başka bi doktora gitmeyi ama bu ay ki reglimi bekliyorum belki hamile kalırım gerek kalmaz diye bi umut.... kızlar birşey sormak istiyorum size hamilelik düşüncesini aklımdan çıkarınca hamile oldugumu öğrendim diyen bir sürü yazı okudum ama kimse nasıl aklından çıkarmıs nasıl stres yapmamayı başarmıs bilmiyorum... moral çok önemli ve inanmak ama bi an geliyor insan bütün bildiklerini unutuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?