Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Canım ben bugün öğleden sonra beynimi kemiren bu pko teşhisinin doğru olup olmadığını öğrenmek için farklı bir uzmandan randevu aldım ve hemen gittim.Doktor vajinal muayene ve ultrasondan teşhisi doğruladı maalesef.Doğru ilaç tedavisi başlamış önceki doktorum.Aynen bu şekilde devam edeceğim ve bebek çalışmalarına başlayacağız.Bakalım hayırlısı artık.
Seninde için rahat değilse hiç durma ve farklı bir doktora daha git.İnan çok rahatlatıyor bu insanı.En azından kafandaki"acabalı"sorulardan kurtulmuş olursun .

bıcım,bırıcık, reyyan,yelloww,mınıetek nerelerdesınız bı denk gelemıyoruz artık

hmm.. kızlar çok yoğun çalışıyor olsa gerek.. bicim döndün mü acaba tatilden?
biricik sen nettin ki? acaba verimli geçti mi yumurtlama günlerin?
hamişler nasıl geçiyo hamilelik?

ben glucopage kullandım yan etkısınını görmedım canım glukofen mıde bulantısı yaptı
canım inşallahh birdaha ki ayy hamıle kalırsın
Minietek,
nediyim,
moontorrent

hepinizin anneler gününü kutluyorum...ve tabiki tüm anne adaylarımızın....

öpüldünüz, iyi hafta sonları
tşk ederimm canım bende herkesin geçmiş anneler gününü kutlarım
bıcım,bırıcık, reyyan,yelloww,mınıetek nerelerdesınız bı denk gelemıyoruz artık
canım bu ara bek giremiyorum kadınlar kulubune ama daha sık gırmeye çalışcam

kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın bugün dr gittim herşey normal dedı ama 2 li test te bır değer düşük onun ,ç,n 4 lü test ı de istedi inşallah bır problem cıkmaz

merhaba arkadaşlar.bende pko luyum.öncelikle pko luların infertilite tedavisine çok çabuk yanıt verdiğini yazmak istiyorum.ama herşeyden önce kesinlikle moralimiz yüksek olmalı.ben 2 hamilelik yaşadım.
ilkinde 1 yıl kadar çocuk istemiyodum ve 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım.bıraktıgımda ise kendiliğinden olmayınca dr bana adet olmam için bi hap ve bi yumurtlama hapı verdi.3 ay sonra kontrole çağırdı.gittiğimde şok yaşadım.dr ultrasonda bakıp ''hiç bi gelişme yok..vs..''derken bak bakalım sen ne görüyosun dedi.bakmamla çığlığı koparmam aynı anda oldu minicik bi fasulye gibi bişey gördüm ama gözlerime inanamıyordum.2 aylık hamileymişim.ama ne yazıkki ilk bebeğimi kaybettim 30.gebelik haftamda doğum yaptım ve bebeğim 2 gün sonra vefat etti.
sonra 14 ay sonra 2.bebeğime hamile kaldım.bu kez yaz olmasının avantajı ile bol bol yüzdüm,stres attım.moralim çok bozuktu ama oyaz bebek fikrini kafamdan atıp herşeyi oluruna bıraktım.kolay olmadı ama bunu yapmam sonucunda hamile kaldım.ve çok şükür şimdi sağlıklı bi oğlum var.
ancak 2 doğuma rağmen pko geçmedi ne yazıkki..ve ben 2.5 yıldır doğum kontrol hapık ullanıyorum.kıllanma aşırı değil am var.kilo çok fazla ayılmaz.3-4 aydır 64 ten 60 a indim.ama dr bana bahsettiğiniz şeker ilaçlarından vermemişti.okudugum kadarıyla pko luların mutlaka kullanması gereken bi ilaç bu.bende bu hafta insülin direncini ölçtürüp birde doğum kontrol hapını bırakmayı düşünüyorum.onun yerine adet düzenleyizi başka bi ilaç isticem."bilmiyorum doğru bi karar olucakmı.aklım çok karışık bu konuda..
kusura bakmayın uzun yazdıma ama pko lu olupta hamile kalmak isteyen arkadaşlara yazmak istedim.lütfen moralinizi yüksek tutun.bizlerçok sayıda yumurta üretebiliyoruz ve bu tedavileriçin avantaj ...

minietek inşallah herşey iyi çıkar cnm 3 lü test niye istemedi anlamadım 2 liden sonra 3 lü yapıyolarmış ama bazı doktorlar direk 16.haftada 4 lü testi uygun görüyo neyseartık eskisi gibi yazamıyo herkesin işleri yoğun sanırım dikkat et kendine

kızlar hadi tecrübeli arkadaşlar bi bilgilendirsin.. çatlatma iğnesi fiyatları nasıl? ssk karşılıyor mu? bir de doktorumla bugün konuştum direk eşinle gel en baştan bakalım ona da.. aklımızda soru işareti kalmasın dedi.. şimdi bi de o çıktı.. acaba onun fiyatları nasıldır? bilgi verirseniz çok sevinirim..

Canım bebeğini kaybetmiş olmana çok üzüldüm.Şuan sağlıklı bir evladının olmasına ise çok sevindim.
Darısı tüm isteyenlerin başına inşaallah..

Kızlar bişey sormak istiyorum.
Pkolu bayanlarda bu saç dökülmesi,sivilcelenme veya tüy sorunu hep devam ediyormu yoksa ilaçlar yardımcı oluyormu biraz?

gunaydınlar..kızlar ben bugun yumurtladım sanırım:) atesım 20.gunde 36.8 i buldu sonunda sabah seffaf akntda vardı.ben progestron testnı nezaman yaptırmalıyım sızce?

21. gün yapılıyor canım umarım tutmuştur bu ay kendiliğinden mi yumurtladın...

yarın yaram dondurulucak, çok korkuyorum ama hamile kalma ihtimali artar dedi dr

ben de dondurmuştum hiç korkulacak bişey değil anlamıyorsun bile ama yanına ped almayı unutma...bir de apronax ford falan al sonrasında adet sancısı gibi sancı yapıyor...

pazartesi sabahı geldim arkadaşlarım ve hemen işlere koyuldum çamaşır ütü derken
yazmaya zamanım olamadı... iyi dinlendim tatilde ve hiç hastalık düşünmedim her şey iyi gidecek diye de umutlanmaya bile başladım...bu ay ilaçsız deniyorum kendimi olması gereken adet tarihim 18mayıs bakalım ne olacak :)
yelloww canım geçmiş olsun üzülme sakın tamam mı? evet çok umutluyduk bu ay için ama her şeyde de bir hayır vardır önümüzdeki aylarda tedavisiz gebe olma ihtimalinin de yüksek olduğunu bil ve kafanı rahat tut yeter canım tamam mı? ve önümüzdeki aylarda yumurtlamanın kendiliğinden olma ihtimalinin yükseldiğini de göz önüne al çünkü çok uzun zamandır tedavi gördüğünden bir süre yumurtlaman düzenli şekilde devam edecektir gebelik testini her ay yap mutlaka..... ne diyoruz her zamanki gibi sağlık olsun...
tuanatay geldim fırsat buldukça da nete geleceğim...

mrb cnm ben vurundum çatlatma iğnesini yaşım 22 olduğu için ssk karşılamadı onların da özel şartları varmış 23 üzeri kırk yaş altı olmak gerekiyomuş 80 lira verip aldım iğnenin adı ovitrelleydi.

slm kızlar, bu gün itibariyle yumurtlama takibine başlıyoruz. 5 gün klomen içip pazartesi doktora gidicem, nasıl bir süreçten geçeceğim bakalım? Klomeni sadece 5 gün mü kullanıyoruz? Umarım herşey yolunda gider hepimiz için

sen ıcını ferah tut hep emınım ıyı cıkıcaktır sonucların.

hosgeldııın.camasır utu deme bana bende esımı bı hafta yanlız bıraktım hala utu yapıyorum evde kabıle yasadı sankı bu kadar olmaz yanı yıka yıka bıtıremedım.

selam... günaydın kızlar nasılsınız?? cuma günü ultrasona gircem sanırım yumurtalarımı takip etcek bakalım hayırlısı artık... ne sıkıcı değil mi ya hastaneye git gel git gel.. pufff bide üstüne üstlük dikişlerimi aldırcam o gün öğleden sonraa.. amannn ne cok işim var...

senin gene iyi ben bir hafta yanlız bıraktım 1 ay da evi temizleyemedim pis bu erkekler söyleyincede kızıyorlar..

hosgeldııın.camasır utu deme bana bende esımı bı hafta yanlız bıraktım hala utu yapıyorum evde kabıle yasadı sankı bu kadar olmaz yanı yıka yıka bıtıremedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…