slm turuncu bende bi doktora gittim ve ultrasonla pko teşhisi koydu horman testi falan da yaptırmadı bende cok kararsız kaldım başka bi doktora gitsem mi diye hala bekliyorum çok kararsızım birde hiç ilaç vermedi çocuk için 9 ay bekle sonra tedaviye başlayalım kafam daha cok karıstı tabi
bıcım,bırıcık, reyyan,yelloww,mınıetek nerelerdesınız bı denk gelemıyoruz artık
ben glucopage kullandım yan etkısınını görmedım canım glukofen mıde bulantısı yaptıminietek sanırım bu hapı glucopage ben de kullanacağım hiç bir doktor vermedi sinir oluyorum neden diye ama hızla kilo alıyorum dikkat etmeme rağmen...
sizler de içiyorsunuz işe yaradı ben neden bekliyorum içmiyorum ki...
denemeye karar verdim...
canım inşallahh birdaha ki ayy hamıle kalırsınkızlar herkese iyi pazarlar
veeee sonunda bende kırmızıları gördüm demekki gebelik yok bendede artık diğer aylara bakıcağız hayırlısı üzülmek moral bozmak stres yok
bu arada bütün bayanların anneler gününü kutlarım inşallah hayırlsıyla yavrularımızın anneler gününü kutlaması dileğiylee
tşk ederimm canım bende herkesin geçmiş anneler gününü kutlarımMinietek,
nediyim,
moontorrent
hepinizin anneler gününü kutluyorum...ve tabiki tüm anne adaylarımızın....
öpüldünüz, iyi hafta sonları
canım bu ara bek giremiyorum kadınlar kulubune ama daha sık gırmeye çalışcambıcım,bırıcık, reyyan,yelloww,mınıetek nerelerdesınız bı denk gelemıyoruz artık
merhaba arkadaşlar.bende pko luyum.öncelikle pko luların infertilite tedavisine çok çabuk yanıt verdiğini yazmak istiyorum.ama herşeyden önce kesinlikle moralimiz yüksek olmalı.ben 2 hamilelik yaşadım.
ilkinde 1 yıl kadar çocuk istemiyodum ve 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım.bıraktıgımda ise kendiliğinden olmayınca dr bana adet olmam için bi hap ve bi yumurtlama hapı verdi.3 ay sonra kontrole çağırdı.gittiğimde şok yaşadım.dr ultrasonda bakıp ''hiç bi gelişme yok..vs..''derken bak bakalım sen ne görüyosun dedi.bakmamla çığlığı koparmam aynı anda oldu minicik bi fasulye gibi bişey gördüm ama gözlerime inanamıyordum.2 aylık hamileymişim.ama ne yazıkki ilk bebeğimi kaybettim 30.gebelik haftamda doğum yaptım ve bebeğim 2 gün sonra vefat etti.
sonra 14 ay sonra 2.bebeğime hamile kaldım.bu kez yaz olmasının avantajı ile bol bol yüzdüm,stres attım.moralim çok bozuktu ama oyaz bebek fikrini kafamdan atıp herşeyi oluruna bıraktım.kolay olmadı ama bunu yapmam sonucunda hamile kaldım.ve çok şükür şimdi sağlıklı bi oğlum var.
ancak 2 doğuma rağmen pko geçmedi ne yazıkki..ve ben 2.5 yıldır doğum kontrol hapık ullanıyorum.kıllanma aşırı değil am var.kilo çok fazla ayılmaz.3-4 aydır 64 ten 60 a indim.ama dr bana bahsettiğiniz şeker ilaçlarından vermemişti.okudugum kadarıyla pko luların mutlaka kullanması gereken bi ilaç bu.bende bu hafta insülin direncini ölçtürüp birde doğum kontrol hapını bırakmayı düşünüyorum.onun yerine adet düzenleyizi başka bi ilaç isticem."bilmiyorum doğru bi karar olucakmı.aklım çok karışık bu konuda..
kusura bakmayın uzun yazdıma ama pko lu olupta hamile kalmak isteyen arkadaşlara yazmak istedim.lütfen moralinizi yüksek tutun.bizlerçok sayıda yumurta üretebiliyoruz ve bu tedavileriçin avantaj ...
gunaydınlar..kızlar ben bugun yumurtladım sanırım:) atesım 20.gunde 36.8 i buldu sonunda sabah seffaf akntda vardı.ben progestron testnı nezaman yaptırmalıyım sızce?
kızlarr kime soracağımı bilemedim...hormon testi yapılcak aç-tok farkediyor mu?
yarın yaram dondurulucak, çok korkuyorumama hamile kalma ihtimali artar dedi dr
kızlar hadi tecrübeli arkadaşlar bi bilgilendirsin.. çatlatma iğnesi fiyatları nasıl? ssk karşılıyor mu? bir de doktorumla bugün konuştum direk eşinle gel en baştan bakalım ona da.. aklımızda soru işareti kalmasın dedi.. şimdi bi de o çıktı.. acaba onun fiyatları nasıldır? bilgi verirseniz çok sevinirim..
ben glucopage kullandım yan etkısınını görmedım canım glukofen mıde bulantısı yaptı
canım inşallahh birdaha ki ayy hamıle kalırsın
tşk ederimm canım bende herkesin geçmiş anneler gününü kutlarım
canım bu ara bek giremiyorum kadınlar kulubune ama daha sık gırmeye çalışcam
kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın bugün dr gittim herşey normal dedı ama 2 li test te bır değer düşük onun ,ç,n 4 lü test ı de istedi inşallah bır problem cıkmaz
pazartesi sabahı geldim arkadaşlarım ve hemen işlere koyuldum çamaşır ütü derken
yazmaya zamanım olamadı... iyi dinlendim tatilde ve hiç hastalık düşünmedim her şey iyi gidecek diye de umutlanmaya bile başladım...bu ay ilaçsız deniyorum kendimi olması gereken adet tarihim 18mayıs bakalım ne olacak :)
yelloww canım geçmiş olsun üzülme sakın tamam mı? evet çok umutluyduk bu ay için ama her şeyde de bir hayır vardır önümüzdeki aylarda tedavisiz gebe olma ihtimalinin de yüksek olduğunu bil ve kafanı rahat tut yeter canım tamam mı? ve önümüzdeki aylarda yumurtlamanın kendiliğinden olma ihtimalinin yükseldiğini de göz önüne al çünkü çok uzun zamandır tedavi gördüğünden bir süre yumurtlaman düzenli şekilde devam edecektir gebelik testini her ay yap mutlaka..... ne diyoruz her zamanki gibi sağlık olsun...
tuanatay geldim fırsat buldukça da nete geleceğim...
hosgeldııın.camasır utu deme bana bende esımı bı hafta yanlız bıraktım hala utu yapıyorum evde kabıle yasadı sankı bu kadar olmaz yanı yıka yıka bıtıremedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?