Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

yanı genelde 3-4-5. Gunlerde yapılıo bence senın lh fsh cok yuksek degıl senın problem prolaktın gıbı ama kafana takma cok bıraz rahat ol ne kadar stres yaparsan okadar ucar o hormon.emınım dusucektır o deger sonrada rahatlıkla yumurtlarsın:)senın gogsunden sut gelıomu

kızlar size bi sorum var:
doktor yumurtamın oluştugunu soyledi ve bana ovitrelle iğne verdi cumartesi ogleye dogru yapılacak. pazar ve pazartesi akşamı ilişki dedi.sonra gün aşırı.yani bu hafta yoğunuz.. kullanan var mı size nasıl söylediler?çatlama anını kaçırmaktan korkuyorum pazar akşam geç olmaz mı

heycandan uyuyamadık galıba:)) hayırlısı olsun canım ya sen cok dr.a takılma bence ıgneden 24 saat sonra calısmaya basla her 24 tede tekrarla senden guzel haberlerı beklıcez artık.

bence tedavi yöntemi doğru bu süre içerisinde stres yapmayın gittiğiniz yerdeki doktor da sizin yumurta gelişiminizle ilgilenir... stres bu rahatsızlığı tetikleyip iyice hormonları bozuyor bilginiz olsun.. ilaçlarınızı alın ve serophene kullanımında yumurta takibine gitmeyi ijmal etmeyin çünkü çoğul gebelik oluşumuna neden olabiliyor yumurta geliştirici ilaçlar...
geçmiş olsun :)
sıkmayın canınızı ben de dk haplarını bıraktıktan sonra aynen dediğiniz gibi oldum....bu 5. ayım düzelmeye başladı artık... ama geçen her ay düzenli progesteron hormonu takviyesi ile adet gördüm...
benim prolaktin normaldi önce onu düzeltecek sizde doktor daha sonra da adetleri ve yumurta düzenini...

Son düzenleme:

canım şimdiden stres etmişsin yapma ama ya böyle bak yumurtan oluşmuş gelişmiş geriye bi çatlaması kalmış... dediği zamanlarda ilişkiye girmiş olsan yeterli... yumurta çatladıktan sonra 24 saat döllenmek için ömrü var yani spermler de 48 ila 72 saat yaşadığına göre kaçırmazsın merak etme:)
böyle şeyleri de fazla düşünme olacağına bırak...
sabırla bekliyoruz bakalım neler olaacak çok sevindim senin için...
sen rahat ol ki yumurtanın ve spermin buluşacağı yokllar tıkanmasın ve bebeğin sana gelsin tamam mı? ilişkiden sonra da hemen ayaklanma sırtüstü uzan hatta rahat ol ve uyumaya çalış bence...

Son düzenleme:
kızlar pkolu ne demek ?

pkolu demek: polikistik over sendromlu demek....
yumurtalıklarda çatlayamayan yumurtaların kist olarak dizilip biriktirilmesi ve çatlaması git gide daha zor hale gelmesi demek...kilo, sivilce,ciltte yağlanma, adet düzensizlikleri yan etkileri :)

günaydın kızlar ben yine sabah erkenden geldim yazdım şimdi plates yapmak için çıkıyorum görüşürüz...
herkeslere iyi hafta sonları....

günaydın kızlar ben yine sabah erkenden geldim yazdım şimdi plates yapmak için çıkıyorum görüşürüz...
herkeslere iyi hafta sonları....

gunaydın canım..kız gozunu acar acmaz platesemı gıdıyon neguzel valla gazıemırde olsaydın keske beraber gıderdık sıkılasmaya ıhtıyacım vaaaar.

kızlarrr herkese günaydın ve iyi haftasonları

ben bayadır nete giremiyorum internetteki bir sorundan dolayı bugünde eşimşn dükkanına geldimde öyle bir giriyim dedim
tuanatay bicim reyyan moontorent biricik ve aklıma getiremediğim diğer arkadaşlarım nasılsınız iyisiniz inşallah ben iyiyim sizleride merak ettim giremediğimden geçmişi okuyamadım inşallah hamiş vardır kızlar herkesi çok öptüm internet buldukça gireceğim kendinize iyi bakın

Kizlar bende de pco var ve bu yüzden hamile kalamiyorum. Iki ay Clomifen kullandim ama nafile, bana hic etkisi olmadi. Hic yumurtaliklarimda büyüme bile olmadi. Doktor bu tedaviyi sonlandirdi normalde 6 aya kadar clomifen tavsiye ediyorum ama sizde iki aydir hic bi gelisme olmadigi icin sonlandiriyorum dedi. Bana lapraskopie olmami tavsiye etti. Yani ameliyatla göbekten hortumla girilip o pco lari patlatalim dedi. Ben cok kararsizim yaptirsam yaptirmasam mi diye. Lütfen bana akil verin. Buna benzer seyleri yasayan varmi aranizda???

Son düzenleme:

dozu yukselttımı pekı benımde ılk ayda tek dozla yumurta gelısmedı 2 doza cıkarınca bıtane oldu.bence en son dusun o amelıyatı ve bukadar karamsar bı dr.danda kurtul derım.

ıyı ıste troıdle ılgılıde problem yok.daha ne olsun sen ılaclarını duzenlı kullan gerısı gelır.

çok çok teşekkür ederim içimi rahatlattın.benim gösümden sıvı ya da süt gelmiyo.zaten dikkat edersen değerlerim çok çok yüksek değil.çünkü doğum kontrol hapları da etkili demişsin.2 yıl doğum kontrol hapı kullandım tüm yumurtaları işlevsiz bıraktım şimdi de toparlayamadı kendini.prolaktin de stresten oldu sanıyorum.inşallah dostinex işe yarar pko tedavisi için de beklicem ama her ay tahlillerimi yenilerim.

teşekkür ederim peki sizin prolaktin kaçtı.bu arada çoklu gebelik demişsiniz ya gece rüyamda ikizlerimin olduğunu gördüm hüngür hüngür ağlıyordum ben bunlara nasıl bakacam diye...neyse bir de doktorum dostinexi kullandıktan sonra yine adet olamazsam diye farlutal adet söktürücü verdi ki testlerime bakabileyim diye.benim prolaktin 46 sen ce çok mu yüksek.bakıyorum burdakilere 88,97,kimisi 100 üstü.rabbim hepimize yardım etsin

arkadaşlar pko tedavisinde nasıl bir yöntem izlenir peki. pko tedavisi görenler sizler nasıl başladınız yani değerleriniz kaçtı kaç kez doktora gittiniz,hangi ilaçları kullanıyorsunuz,çatlatma iğnesi felan,tüp bebek,yani bu süreç hakkında da aydınlatırsanız sevinirim.biliyorum çok oldum ama

dozu yukselttımı pekı benımde ılk ayda tek dozla yumurta gelısmedı 2 doza cıkarınca bıtane oldu.bence en son dusun o amelıyatı ve bukadar karamsar bı dr.danda kurtul derım.

canim ilk ay günde 1 tane 5 gün boyunca kullandim ise yaramadi
ikinci günde iki tane 5 gün boyunca kullandim yine en ufak bi gelisme yok.
bu yüzden gerek yok devam etmeye dedi. cok moralim bozuk bu yüzden. bende ameliyat olmak istemiyorum. burda okuyorum gonal f varmis misal bana doktorum bunlardan hic bahsetmedi.

benim prolaktin 23 civarı çıkıyor...
bence o ilacı kullan normale insin daha sonra pko için kişiye özel tedavi oluyor kilo olmaması gerekli önce zayıflamak gereklivs...

gunaydın canım..kız gozunu acar acmaz platesemı gıdıyon neguzel valla gazıemırde olsaydın keske beraber gıderdık sıkılasmaya ıhtıyacım vaaaar.

canım benim kuzenim plates eğitmeni istanbula gittiğimde bana tüm hareketleri gösterdi ve çalıştırdı şimdi izmire geldiğimden beri kendim devam ediyorum yani dışarıda falan değil evimde kendim sabah 8.00 gibi uyguluyorum... e sağlıklı olmak gerekli....özellikle de pko gibi inatçı rahatsızlıklar varsa daha çok dikkat etmeliyiz bu tarz şeylere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…