Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

öncelikle saol cvp için.istanbulda yaşıyorum şişli etfale gittim ilk gittiğim doktor pikolu olduğumu söyledi idrar,kan,rahimden sıvı alıp test yaptı onlar temiz çıktı.adetin 3.günü gel dedi gittim bu sefer başka bi bayan doktor vardı hormon tahlili istedi sadece sonuçlara göre bakacaz dedi.adetlerim düzenli 28-30 günü geçmez hiç.biraz kilo sorunum var 64 kiloyum vermeye çalışıyorum ama olmuyo şimdi hormonlarımda sorun çıkarsa önce hormon ilacı kullanıp sonra bebek içinmi tedavi görcem?yumurtlama takibini benmi istiyorum yoka doktor zaten söylüyomu?

canım iyi olmana sevindim dikkat et kendine
şu anda yeni bir hamilemiz yok ancak hepimiz umutla devam ediyoruz... inşallah busmai bu ay çatlatma iğnesi olacakmış inşallah bu ayki hamilemiz o olsun...
ben de iyiyim her şey yolunda.... dikkat et kendine ve kafana bişey takma sakın tamam mı?
olumsuz sözler duyarsan da kulak arkası etmeye devam et...
güzelce dinlen tatile falan git değişiklik yarıyor bilesin :)

bence ilk önce kilo veremediğinden doktora bahset insülin direncinden ötürü pko da kilo vermek zorlaşıyor... yürüyüş,spor yapmalısın... metformin içerikli ilaçlar kilo vermeye yardımcı olduğu gibi yumurtaları da uyarıcı etkisi var... bu arada hormonlarına bakıldıktan sonra spermiogram testi ve rahim filmi de istenebilir bundan sonrasında da yumurta geliştiren klomifen sitrat içerikli ilaçlarla yumurtaların büyümesi sağlanır... yani sen hemen çocuk istiyorum dersen doktora doktor beklemez bu tedavilere başlar...bu tedavi süresince de yumurta takibine çağırır doktor çünkü birden fazla yumurta gelişme riski var da ondan... istanbulu iyi bilmiyorum ama çağıner hastanesinde neslihan hanımdı galiba methini duydum haberiniz ola....neslihan yetginer

Son düzenleme:

3 aydır yürüyüş yapıyorum ve diyetteyim sıkı bi diyet hemde ama vere vere 3 kilo verdim.nerde olduğuna bakıyım bi o hastanenin eğer yakınsa oraya giderim.piko olduğum kesinleştikten sonra rahim filmini niye istiyolar ama ya lkorkuyorum ondan

kadıköy tarafında o hastane...
canım bu tedavilere geçilmeden önce kanalların yani tüplerde tıkanıklık var mı yok mu diye kontrol amaçlı çekilir rahim filmi... yani tıkanıklık varsa o esnada açarlar ki sonra yaptırdığın o tedaviler boşa gitmesin diye ama sen istemiyorsan senin seçimin... anestezi ile yaptırıldığında korkulacak bişey yok.. diğer türlü çok ağrılı oluyormuş...
aynen ben de zor kilo veriyorum şimdilik kilomu koruyorum yapabildiğim bu çünkü kilo vermek çok zor haklısın...

Son düzenleme:

canım bence hiiic bozma moralını bence devam et dozu yukseltsın bıraz daha aman ne bakıyon sen bu doktorlara kendı kendının doktoru olcan bıraz bak neguzel dıon ıgne varmıs dıe.kestırıp atmıs senınkı soyle pozıtıf bı dr. Bu kendıne bence senın yumurtalıklarda korkmus bu dr. Dan:)))

du bakalım bu onumuzdekı ay bende bı salona yazılayım dıom ama evdede bısıklet cevırıom.yaa ben zayıfım 52 kg ama bu selulıtlerle basım dertte hep bu ostrojenın sucu neyapcam bunları ya.gecmek bılmıyo sızdede varmı?

30 yaşındayım son 5 yıldır bende de var selülit ama takmıyorum artık çoğu kadında oluyor hele kilo alıp verdikten sonra iyice artıyor
bisiklet çeviriyorum ben de ama plates ayrı bişey kayıt ol başla bence hem insanı motive ediyor bizim buna da ihtiyacımız var :)
kalça bacak sıkılaştırıyor ya mutlaka faydası olur...

Son düzenleme:
30 yaşındayım son 5 yıldır bende de var selülit ama takmıyorum artık çoğu kadında oluyor hele kilo alıp verdikten sonra iyice artıyor

ama olmasııın yaaa!! Ben cok takıyorum onları yazın sole rahat rahat bıkınımı gıymek ıstıyorum ooff of elıme hangı yag gecse suruyorum masajlar yapıorum kese sıcak soguk su tutuyorum ama nafıle cok sınırım onlara

hımm kadıköy uzak bizee avrupa yakasındayız biz ya bişey daha sorcam adetlerim düzenli benim bunun bi artısı varmı ?

ben çıkıyorum kızlar netten ütüler yine beni bekler of anam of....
:)
görüşürüz... gece bir ara girer yazarım artıkın...

işte vücut sıkılaştırmak için bu anlamda platesten faydalan derim ben o zaman hem zayıfmışsın hiç zorlanmazsın... basit başlanıyor önce sonra ilerletiyorlar hareketleri

hehee ben bıtırdım o isi bızım utu gunlerı senınle aynı galıba hadı kolay gelsın canım

ay valla kıskandım şimdi :)
ne yapalım artık ....
ben de bitireceğim sıvayım kolları da bir an önce bitsin...
sağol canım öptüm... dediğimi unutma platese kaydol bak selülitlerde azalma olur...kasları güçlendiriyor...

tımam sekerım bu ay bı bıtsın hemen baslıcam en azından yaz sonu fıt olalım dımı ama .

saol canım yarın buyuk gun.iğneyi vuruldum bugun. yarın kaplıcaya gitmeyi düşünüyoruz biraz rahatlarım belki.. inşallah olur..
heycandan uyuyamadık şgalıba:)) hayırlısı olsun canım ya sen cok dr.a takılma bence ıgneden 24 saat sonra calısmaya basla her 24 tede tekrarla senden guzel haberlerı beklıcez artık.

evet resmen butun gece internette araştırma yaptım :) oof of çok bilmek de başa bela.
haklısın 24 saati geçirmeyeyim .. bir hafta interneti yasakladım kendime haftaya görüşürüz

sağol cnm iyiz çok şükür bugün kontrolüm vardı veeee 1 prens 1 prenses geliyo kızlar darısı tüm isteyenlerin başına aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…