sağol cnm iyiz çok şükür bugün kontrolüm vardı veeee 1 prens 1 prenses geliyo kızlar darısı tüm isteyenlerin başına aminnnn
canım bence hiiic bozma moralını bence devam et dozu yukseltsın bıraz daha aman ne bakıyon sen bu doktorlara kendı kendının doktoru olcan bıraz bak neguzel dıon ıgne varmıs dıe.kestırıp atmıs senınkı soyle pozıtıf bı dr. Bu kendıne bence senın yumurtalıklarda korkmus bu dr. Dan:)))
Öyle mi dersin. Yaptirmiyayim o zaman ben bu ameliyati. Ben adetimin 12. günü gittim hic büyüme olmamis o yüzden pek ümitli degilim ama yinede 21. adet günü gel kan ver dedi, bazen belli olmuyo yinede olabiliyo dedi. Ama görünüs olarak ümitli degilim bu ay icin dedi. sonrada birdahaki ay yine 12 gün hap yutmam gerek adetim gelsin diye sonra ameliyat demisti. Bu hapsizda ben adet olamiyorum.
Canim sen ne zamandir bekliyorsun bebisine? sen anlat birazda
ne guzel canım ya cok sevındım masallah ucunuzede.allah sonuna kadar yardımcı olsun tatlım.
ay canım ya ne güzel çok tebrik ederim tekrar inşallah sağlıkla ikisinide kucağına almak nasip etsin Allah maşallah...hem kız hem oğlan annesi aynı anda olacaksın çok az kula nasip olur :))
dikkat et kendine ve güzel bebeklerine tamam mı...
görüşmek üzere iyi geceler herkeslere...
busmai hayırlısı olsun canım inşallah... tabi değişiklik iyi gelir bi yerlere gidin canım...
merhaba bence de tuanatay arkadaşımın dediği gibi bekleyin bir süre daha...
bende de 15. gün geçen ay hiç yumurta gelişimi yoktu ve 21. gün testine göre yumurtlamadım
ertesi ay iki yumurta kendiliğinden gelişti ve ilaçsız adet gördüm yani belli olmuyor pko da durum bir ay çok kötü iken kendiliğinden düzelebiliyor ben gidebildiği kadar kendi haline bırakmaktan yanayım olmazsa da sadece haplarla deneyeceğim uzun süre...yine sen bilirsin... bekleyemem hemen çocuk istiyorum dersen sen bilirsin...
Sende mi clomifen kullaniyordun? yani ertesi ay hic bisey kullanmadan mi yumurtalarin gelisti??? Sonuc ne sende? Rabbim tez zamanda isteyen herkesin yüzünü güldürsün insaallah AMIN
sağol cnm darısı tüm isteyenlerin hep dua edicem sizlere gerçekten benim için duacı olan kişilerdende ALLAH razı olsun bi görsen tam önlerini gösterdiler anladık usg de bizde çok güzel ve değişik bi duyguu RABBİM herkesin yardımcısı olsun
canımcım nasılsın yaaa ıyıkı su sporu aklıma soktun harıka bır programım var ınsallah bu sefer dıyorum bakalım hayırlısı allahtan tabıkı sabah 5.30 kalkıs esımle yuruyus eve gelıp bıraz jımnastık bır kac hareket ogrendım bırazdan onları da anlatıcam daha sonra kahvaltı ve uyumak yok belkı bı ogle guzellık uykusugünaydın kızlar ben yine sabah erkenden geldim yazdım şimdi plates yapmak için çıkıyorum görüşürüz...
herkeslere iyi hafta sonları....
canım cok duygulandım yaaa demek ıkızlere hamılesın ve bır prenses bır prensın olacak ınsallah allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım sende pkolusun herhalde normal yollardan mı oldu canımsağol cnm iyiz çok şükür bugün kontrolüm vardı veeee 1 prens 1 prenses geliyo kızlar darısı tüm isteyenlerin başına aminnnn
canım adetın ıcın neden 12 gun hap yutman gerek bende ılacsız olmuyorum da farlutal kullanıyorum sabah aksam altı gun ve bak sana ne dıcem benım doktorum kıstlerımolmasına ve baska bır sebeten hem laparoskopı hemde hıstereskopı yapmasına ragmen kıstlerımı patlatmadı yanı onlar bır sebeb olusturmuyor bence sonucta onlar kotu huylu falan degıl kı kıst dedıklerımız catlamamıs yumurtalar ve sadece gınde ıkı tane yumurta gelıstırıcı hap kullanmakla karar verılırmı yanı gunde uc tane kullananlar var sonra ıgne ıle gelıstırenler falan var yanı doktorun umarım bunlardan haberdardır canımÖyle mi dersin. Yaptirmiyayim o zaman ben bu ameliyati. Ben adetimin 12. günü gittim hic büyüme olmamis o yüzden pek ümitli degilim ama yinede 21. adet günü gel kan ver dedi, bazen belli olmuyo yinede olabiliyo dedi. Ama görünüs olarak ümitli degilim bu ay icin dedi. sonrada birdahaki ay yine 12 gün hap yutmam gerek adetim gelsin diye sonra ameliyat demisti. Bu hapsizda ben adet olamiyorum.
kızlar bicim arkadasımın bana destek vermesı ıle bazı apora baslama kararı aldım ve haytımı programladım cok sukur ve bır arkadasımın tavsıyle bes mucızevı tıbet hareketını arastırdım sıde arastırırsanız mutlaka bulursunuz kısaca anlatayım ınsallah faydası olur hepımıze
plates kursuna gıtme fırsatı olmayan arkadaslar ıcın de bı ornek teskıl etmıs olsun bes mucıze tıbet hareketı dıye bır sey varmıs bende bılmıyordum bı arkadasım soledı bır cok faydası var hareketlerın cok da zor degıl zaten yavas yavas artırıyorsunuz hareketlerı yapmadan once yarım saat yurumek gerkeıyor tavsıye edılen zaman saba kahvaltı yapmadan once ılk haftalarda hareketler bes dakıka bıle surmuyor nefes alma verme seklı onemlı zaten hepsı anlatılıyor arastırısanız mutlaka bulursunuz bu arada bır suru faydası var ama algıda secıcılık ıste ben bızımle ılgılı olanı uzerınde duruyorum hareketlerın cogu rahımı ve yumurtalıkları uyarıcı hormonları duzenleyıcı ve duzensız regl ve yumurtlama tembellıgı goren kadınlarda ozellıkle ıyı dıye yazıyordu kızlar bırsey kaybetmeyız sonucta degılmı hepi topu uc bes yat kalk yapıcazınsallah ıse yarar
Hayırlı pazarlar kızlar...
Ben pko olduğumu geçen hafta öğrenmiştim biliyorsunuzdur belki.
Doktorum hemen kilo vermek için diaformin 1000mg başlamıştı folik asit ile.
Fakat bu diaformine başlayalı günlerim berbat geçmeye başladı inanın.Günde 1 tablet aldığımda idare ediyordum yinede 2 gündür 2 tablet almaya başladım.İnanın bulantı ve şişkinlikten hiç bişey yiyemez oldum.İlacı içmek için zoraki bişeyler yemeye çalışıyorum.
Kilo vermek için diyet ve egzersiz şart ama ben diyet yiyeceklerinden bile tiksinir oldum bu ilaca başlayalı.En sevdiğim çikolata bile gözüme çok kötü görünüyor.
Sporuda evde koşu bandında yapayım diyorum ama inanın adım atmaya mecalim kalmıyor gün içinde sanki.Kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum.Evimin işini bile yapamıyorum.
Bu durum daha ne kadar sürecek acaba....
canım plates dusundum ama dedıgn gıbı cdlerden ızlemeyle falan olaak gıbı degıl canım ehlınden ogrenmek gerke o da burada zor gııbı gozukuyor canım bu yuzden de o hareketlerı buldum sen onlardan da fayda gormusmuydun ınsallah faydası olur canım ınsallah bu hastalık bızı psıkolojık olarak yenmeden bız onu yenıcez normalde ben o kadar erken kalkmam mumkun degıl spor ıcın sırf kalkıcam bu arada kırmızıları gordum ben ılacla da olsa bakalım artık sonrası ne olcek soganlarımıda aldım bugun baslıcam 12 13 gun sonra falançok sevindim canım faydam olduysa ne mutlu bana... iyiyim ben moralim iyi bu ay maşallah... tibet programını ben de biliyorum çok faydalı denemiştim...ama ben şimdilik platesle devam ediyorum sonra onlara da geçeceğim... başlangıçta az az başlıyorsun haftadan haftaya arttırıyorsun egzersizleri her biri 21 kez diye biliyorum sonraları için tabi... bu arada söylediğini okudum ben de kasıkları dolayısıyla yumurtalıkları harekete geçiren egzersiz var dediğin gibi o tibet programının içinde yani kesinlikle faydasını göreceksin... kilo verebilmene de çok sevindim... baya erken kalkıyorsun sen maşallah... ben 6.30 ta kalkıyorum 8.oo gibi sporu yapıp 1 saat uyuyup güne devam ediyorum... şu anda herhangi bir işte çalışmadığımdan günümüde mümkün oldukça doldurmaya çalışıyorum...
tüm çalışmalarımız sonuç verecek inşallah... ben o egzersizleri bu ay uyguladıktan sonra sağ kasığımda hissedilir ve 3 gün süren yumurtalık ağrım oldu ve doktora gitme ihtiyacı bile görmedim çünkü adet olacağımı hissettim ve oldum...yani kesinlikle etkili...bu sebeple özellikle yumurtlama dönemine denk gelen 11-12-13-14. günler bu hareketlere ağırlık veriyorum...
Öyle mi dersin. Yaptirmiyayim o zaman ben bu ameliyati. Ben adetimin 12. günü gittim hic büyüme olmamis o yüzden pek ümitli degilim ama yinede 21. adet günü gel kan ver dedi, bazen belli olmuyo yinede olabiliyo dedi. Ama görünüs olarak ümitli degilim bu ay icin dedi. sonrada birdahaki ay yine 12 gün hap yutmam gerek adetim gelsin diye sonra ameliyat demisti. Bu hapsizda ben adet olamiyorum.
canım plates dusundum ama dedıgn gıbı cdlerden ızlemeyle falan olaak gıbı degıl canım ehlınden ogrenmek gerke o da burada zor gııbı gozukuyor canım bu yuzden de o hareketlerı buldum sen onlardan da fayda gormusmuydun ınsallah faydası olur canım ınsallah bu hastalık bızı psıkolojık olarak yenmeden bız onu yenıcez normalde ben o kadar erken kalkmam mumkun degıl spor ıcın sırf kalkıcam bu arada kırmızıları gordum ben ılacla da olsa bakalım artık sonrası ne olcek soganlarımıda aldım bugun baslıcam 12 13 gun sonra falanay daldan dala atlıyom he nıye 5.30 cunku esımsız yuruyuse cıkmam bılıyorum sererım kendımı o da bana uyum saglıcak beraber yurucez zaten lojmandayız alanımız cok musaıt sonra eve gelıp o hareketlerı yapcaz sonra kahvaltı ve o ıse gıtcek ben yataga garıbım o spor egıtımıne ıste de devam edıyor ama sırf benım kılo vermem yardımcı olmak ıcın kalkıcak
CHERYY bu arada sormayı unuttum metoformıne baslamısmıydın baslamadıysan muhakkak basla.benım hıkaye soyle canım 9 aylık evlıyım dr.un tavsıyesı uzerıne bebek yapmaya karar verdık ama yapamadık:) ekımden berı metoformını kullanıyorum son 2 ayda klomen kullandım zaten ılk ay folıkul olusmadı 2. Ayda dozu yukseltınce bıtanecık yumos oldu ama tutmadı bende bu ay hıc bısı kullanmadım ve rahım fılmını cektırdım sımdı progestan ıcıyorum reglımın 5. Gunu klomene tekrar baslıycam bakalım artık zaman ne gosterıcek.
canımcım nasılsın yaaa ıyıkı su sporu aklıma soktun harıka bır programım var ınsallah bu sefer dıyorum bakalım hayırlısı allahtan tabıkı sabah 5.30 kalkıs esımle yuruyus eve gelıp bıraz jımnastık bır kac hareket ogrendım bırazdan onları da anlatıcam daha sonra kahvaltı ve uyumak yok belkı bı ogle guzellık uykusuzaten dıyetım var ve 4 gundur ıkı kılo verdım ınsallah devamı da gelır aksam onda yatıs yoksa sabah nasıl kalkcaz demı
canım cok duygulandım yaaa demek ıkızlere hamılesın ve bır prenses bır prensın olacak ınsallah allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım sende pkolusun herhalde normal yollardan mı oldu canım
canım adetın ıcın neden 12 gun hap yutman gerek bende ılacsız olmuyorum da farlutal kullanıyorum sabah aksam altı gun ve bak sana ne dıcem benım doktorum kıstlerımolmasına ve baska bır sebeten hem laparoskopı hemde hıstereskopı yapmasına ragmen kıstlerımı patlatmadı yanı onlar bır sebeb olusturmuyor bence sonucta onlar kotu huylu falan degıl kı kıst dedıklerımız catlamamıs yumurtalar ve sadece gınde ıkı tane yumurta gelıstırıcı hap kullanmakla karar verılırmı yanı gunde uc tane kullananlar var sonra ıgne ıle gelıstırenler falan var yanı doktorun umarım bunlardan haberdardır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?