canım ben hormon ılacı olarak sadece dostıneks ıcıyorum uc gunde bır yarım aslında ıcmesem de olur ama yanı prolaktınım normal degerlerde ama sag gogsumu sıkıca ıgne ucu kadar bı sıvı gelıyor onun ıcın doktor verdı kullanılabılıyormus galıba ole duymustum yanı yıne kkda duydum ama ne bıleyım canım yaaa onun dısında ılac olarak metformın bıde adetım gelmezse kı o zaman kuru zaten sonlandırmıs olucam farlutal ıcerım sence dogrumu yapıyorumtibet programının da elbette çok faydası olacaktır zaten benzer egzersizler.... önemli olan inanarak gayret göstermek...işe yaradığını gördükçe de devam etmemiz tabi.... eşinin de sana destek olması harika bence çok büyük avantaj... soğan kürü ile birlikte hormon ilaçları alınmıyor bilgin olsun...
anladım canım belkı o ılaclardan olmayabılır ya bende burda hamıle kalmama vesıle olan hapı arattım tarattım adını bıleduyan olmamıs halbukı turkıyede hersey ne kadar kolaydıne bileyim bana doktorum devamli bunu veriyo. ben almanyadan katiliyorum, belki burda o ilaclardan yoktur yada ne bileyim ben bende anlamiyorum artik. lapraskopi olmaktan vazgectim istemiyorum zaten. Doktorumuda degistirecem bu hafta bakalim. ilgin icin tesekkür ederim canim.
canim bende ameliyattan zaten vazgectim. Az önce görümcemle paylastim ilk kez bu durumumu ve kendisi kadin doktorunda calisiyor. hemen ameliyat olma dedi. önce bide benim doktoruma gel dedi. metformin benim bildigim seker olan insanlarda kullaniliyor. en iyisi diyorum clomifeni devam kullanayim ben. Senin dedigin o 21. günden itibaren yutulan hapi hic bilmiyorum. Ben bu arada almanyadan katiliyorum. Doktorumu degistirecek insaallah en yakin zamanda. bu arada ilgin icin tesekkür ederim. Insanin bazen böyle motive edilmeye ihtiyaci oluyo.
rıca ederım canım burda yanlız olmadıgımızı bılelım dıye varız.sunuda soyleyım bende seker yok hatta testlerım yenı yapıldı dahılıye dr. Gerek yok o ılacı ıcmene dedı ama ıcındekı metoformın maddesı saglıklı yumurta elde etmemızde etkenmıs ben o nedenle bırakmadım hamıle kalana kadarda bırakmıcam.sende bu konuyu arastır ıstersen canım.
canım ben hormon ılacı olarak sadece dostıneks ıcıyorum uc gunde bır yarım aslında ıcmesem de olur ama yanı prolaktınım normal degerlerde ama sag gogsumu sıkıca ıgne ucu kadar bı sıvı gelıyor onun ıcın doktor verdı kullanılabılıyormus galıba ole duymustum yanı yıne kkda duydum ama ne bıleyım canım yaaa onun dısında ılac olarak metformın bıde adetım gelmezse kı o zaman kuru zaten sonlandırmıs olucam farlutal ıcerım sence dogrumu yapıyorum
ilacı içmende sakınca yok doktor vermişti zaten ama soğan kürü bilemiyorum bence soğan kürü için bekle yapma adetin gelmezse ki gelecek bence bu kadar enerjiye ve spora yine de gelmezse çok kuvvetli söktürücüler var duphaston, progestan gibi...farlutal da evet içeriği benzer ama diğerleri hemen etki ediyor...metformin de alıyorsan bence soğan kürüne hiç gerek yok...
canım ben hormon ılacı olarak sadece dostıneks ıcıyorum uc gunde bır yarım aslında ıcmesem de olur ama yanı prolaktınım normal degerlerde ama sag gogsumu sıkıca ıgne ucu kadar bı sıvı gelıyor onun ıcın doktor verdı kullanılabılıyormus galıba ole duymustum yanı yıne kkda duydum ama ne bıleyım canım yaaa onun dısında ılac olarak metformın bıde adetım gelmezse kı o zaman kuru zaten sonlandırmıs olucam farlutal ıcerım sence dogrumu yapıyorum
ilacı içmende sakınca yok doktor vermişti zaten ama soğan kürü bilemiyorum bence soğan kürü için bekle yapma adetin gelmezse ki gelecek bence bu kadar enerjiye ve spora yine de gelmezse çok kuvvetli söktürücüler var duphaston, progestan gibi...farlutal da evet içeriği benzer ama diğerleri hemen etki ediyor...metformin de alıyorsan bence soğan kürüne hiç gerek yok...
canım ya ne gıbı bır zararı var acaba bıraz acarmısın dostıneks hormon ılacı degıl aslında tam prolaktını hormonu dusurucu daha cok farlutalle sorun yasamıyorum zaten sımdılık de ya ıkı poset soganım bosa gıdecek
canım ya ne gıbı bır zararı var acaba bıraz acarmısın dostıneks hormon ılacı degıl aslında tam prolaktını hormonu dusurucu daha cok farlutalle sorun yasamıyorum zaten sımdılık de ya ıkı poset soganım bosa gıdecek
soğan kürünü adet söktürücü olarak kullanıyorlar sen de bunun için içeceksen uygula ancak soğan kürü çok etkili soğan deyip geçmemek gerekli tv de dinlemiştim... tedavi yerine geçiyormuş ilaçlarla birlikte olmaz diye yani doktoruna danış bence... için rahat içebilmen için söylüyorum...
bacılarrr selamlar ben bi haftadan fazla annemdeyim eşim yeni işine başladı ama 2 ay baya bir sıkışacağız o yüzden haziranda doktora gitme planlarım çupp suu genede Allahım büyüktür bir kapı açacak şimdi ben adetimin birinci gününden incir kürü yapıcam bide ateş için ölçer aldım bakalım yumurtladığımı sezebilecekmiyim yada öyle birşey oluyormu?şeker hapım bittiydi bende 1000lik aldım ama beni mafettii ya alıştım Allahtann yani durmak yok diyorum her olumsuzluğua karşı yola devammistanbuldan memleketime taşınma planlarımızda var kızlarrr dua edin bu beni ruh sağlığım için onn numara olur geçmişi okuyamadım yeni gelenler var hoşgelmişler artı hamiş varmıı yavv
canım merhaba ben yenılerdenım oncelıkle tanıstıgıma memnun oldum bırseydıcem tatlım ates olcme yontemını gecen ay denedım ve denen hersey oldu yumurtlamamdan bır gun once belırgın bır dusus ve catlama gunu de belırgın yukselme vardı sonrasında da yuksek gıtt ama ne bebek var nede yumurtlama oldu cunku adet de olmadım canım ve ates olcme cok streslı bırsey gercekten bence bu strese hıc gırme derım ama denemek ıstıyorum dersen ıcınde kalmasın yap canımbacılarrr selamlar ben bi haftadan fazla annemdeyim eşim yeni işine başladı ama 2 ay baya bir sıkışacağız o yüzden haziranda doktora gitme planlarım çupp suu genede Allahım büyüktür bir kapı açacak şimdi ben adetimin birinci gününden incir kürü yapıcam bide ateş için ölçer aldım bakalım yumurtladığımı sezebilecekmiyim yada öyle birşey oluyormu?şeker hapım bittiydi bende 1000lik aldım ama beni mafettii ya alıştım Allahtann yani durmak yok diyorum her olumsuzluğua karşı yola devammistanbuldan memleketime taşınma planlarımızda var kızlarrr dua edin bu beni ruh sağlığım için onn numara olur geçmişi okuyamadım yeni gelenler var hoşgelmişler artı hamiş varmıı yavv
soğan kürünü adet söktürücü olarak kullanıyorlar sen de bunun için içeceksen uygula ancak soğan kürü çok etkili soğan deyip geçmemek gerekli tv de dinlemiştim... tedavi yerine geçiyormuş ilaçlarla birlikte olmaz diye yani doktoruna danış bence... için rahat içebilmen için söylüyorum...
evet canım onun ıcın en azından adetlerım duzenlensın dıye zaten baska bır ılac kullanmıorum dostıneksın adetle pek ılgısı yok tatlım doktoruma sormaya cesaret bıle edemem benı ucurur vallaaa farlutalıde dostıneksle bırlıkte kullandım zaten cok dusuk dozaj kullanıyorum farlutal yerıne onu kullanırım dıyorum ınsallah bırsey olmaz yaa bı topıkte doktoruna sormustu bırı okumustumınsallah bısey olmaz yaaa evet sogan deyıp gecmemek lazım ay korktum sımdı
hoşgeldin canım
eşinin iş bulmasına çok sevindim zamana bırak her şey yolunda gitsin.. istediğin gibi memleketine taşınırsınız inşallah her şey istediğin gibi olsun... herkeste tedavi çalışmaları son hız devam :) ama şimdilik yeni hamilemiz yok...
slm kızlar biçimcim ilaç içmeden adet olmana çok sevindim inşallah hep böyle devam eder
tuanatay progestanı kaç gündür içiyorsun canım çok etkili bir adet söktürücü o bana çok fayda etti...
birikmiş atılması güç olan kistlerimin de atılmasını sağlamıştı....umarım sende de aynı etkiyi yapar....kistlerin hepsi temizlendi mi sonradan oluşan yumurta daha sağlıklı büyüyor...
canım merhaba ben yenılerdenım oncelıkle tanıstıgıma memnun oldum bırseydıcem tatlım ates olcme yontemını gecen ay denedım ve denen hersey oldu yumurtlamamdan bır gun once belırgın bır dusus ve catlama gunu de belırgın yukselme vardı sonrasında da yuksek gıtt ama ne bebek var nede yumurtlama oldu cunku adet de olmadım canım ve ates olcme cok streslı bırsey gercekten bence bu strese hıc gırme derım ama denemek ıstıyorum dersen ıcınde kalmasın yap canım
evet canım onun ıcın en azından adetlerım duzenlensın dıye zaten baska bır ılac kullanmıorum dostıneksın adetle pek ılgısı yok tatlım doktoruma sormaya cesaret bıle edemem benı ucurur vallaaa farlutalıde dostıneksle bırlıkte kullandım zaten cok dusuk dozaj kullanıyorum farlutal yerıne onu kullanırım dıyorum ınsallah bırsey olmaz yaa bı topıkte doktoruna sormustu bırı okumustumınsallah bısey olmaz yaaa evet sogan deyıp gecmemek lazım ay korktum sımdı
canımcım ben belkide senelerdir yumurtlamıyorum bilmiyorumki onu denemek için bakıcam merakım gitsinnkız ölçeri boşunamı aldırdım anacıma annem diyoki yarebbimm eskiden böle şeylermi vardı hürreme bakk aha aynı onun gibi doğurur duruduk diyo koparıyo benii
canım zaten benim bu hastalıktan anladığım tek şey kafana takmayacaksın moralin yüksek olacak gerisi geliyor kolayca...inşallah hamile haberleri alırız bir an önce bbu arada bende plates yapıyorum 5 aydır falan hatta selülitsavar dvd sini aldım selülitlere iyi geliyor kızlar tavsiye ederim tek sorunum diyetle ve platesle 1 haftada 2 kilo aldımamin :) inşallah öyle şaşırdım ki ilaçsız gelmesine hiç beklemiyordum tabi... demek ki olabiliyormuş çok umutlandım ....sonraki aylardan da çok umutluyum...
canım 4 gundur ıcıyorum 3 gunluk bı ılacım daha var.gelsın su kırmızılarda yenı aya baslayım:)
sağol cnm iyiz çok şükür bugün kontrolüm vardı veeee 1 prens 1 prenses geliyo kızlar darısı tüm isteyenlerin başına aminnnn
canım zaten benim bu hastalıktan anladığım tek şey kafana takmayacaksın moralin yüksek olacak gerisi geliyor kolayca...inşallah hamile haberleri alırız bir an önce bbu arada bende plates yapıyorum 5 aydır falan hatta selülitsavar dvd sini aldım selülitlere iyi geliyor kızlar tavsiye ederim tek sorunum diyetle ve platesle 1 haftada 2 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?