Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım ben hormon ılacı olarak sadece dostıneks ıcıyorum uc gunde bır yarım aslında ıcmesem de olur ama yanı prolaktınım normal degerlerde ama sag gogsumu sıkıca ıgne ucu kadar bı sıvı gelıyor onun ıcın doktor verdı kullanılabılıyormus galıba ole duymustum yanı yıne kkda duydum ama ne bıleyım canım yaaa onun dısında ılac olarak metformın bıde adetım gelmezse kı o zaman kuru zaten sonlandırmıs olucam farlutal ıcerım sence dogrumu yapıyorum
anladım canım belkı o ılaclardan olmayabılır ya bende burda hamıle kalmama vesıle olan hapı arattım tarattım adını bıleduyan olmamıs halbukı turkıyede hersey ne kadar kolaydı

rıca ederım canım burda yanlız olmadıgımızı bılelım dıye varız.sunuda soyleyım bende seker yok hatta testlerım yenı yapıldı dahılıye dr. Gerek yok o ılacı ıcmene dedı ama ıcındekı metoformın maddesı saglıklı yumurta elde etmemızde etkenmıs ben o nedenle bırakmadım hamıle kalana kadarda bırakmıcam.sende bu konuyu arastır ıstersen canım.

canım cok ıyı yapmıssın konuya atlamıs gıbı olmak ıstemem ama galıba bende yazmstım buraya sadece seker oldugu ıcın degıl sonucta hıcbırımız seker hastası degılız ama yınede kalıtelı yumurtlayabılmek ıcın o ılac cok onemlı bana doktorum hayat boyu kullancaksın demıstı

bacılarrr selamlar ben bi haftadan fazla annemdeyim eşim yeni işine başladı ama 2 ay baya bir sıkışacağız o yüzden haziranda doktora gitme planlarım çupp suu genede Allahım büyüktür bir kapı açacak şimdi ben adetimin birinci gününden incir kürü yapıcam bide ateş için ölçer aldım bakalım yumurtladığımı sezebilecekmiyim yada öyle birşey oluyormu?şeker hapım bittiydi bende 1000lik aldım ama beni mafettii ya alıştım Allahtann yani durmak yok diyorum her olumsuzluğua karşı yola devammistanbuldan memleketime taşınma planlarımızda var kızlarrr dua edin bu beni ruh sağlığım için onn numara olur geçmişi okuyamadım yeni gelenler var hoşgelmişler artı hamiş varmıı yavv

hoşgeldin canım
eşinin iş bulmasına çok sevindim zamana bırak her şey yolunda gitsin.. istediğin gibi memleketine taşınırsınız inşallah her şey istediğin gibi olsun... herkeste tedavi çalışmaları son hız devam :) ama şimdilik yeni hamilemiz yok...

slm kızlar biçimcim ilaç içmeden adet olmana çok sevindim inşallah hep böyle devam eder

canım merhaba ben yenılerdenım oncelıkle tanıstıgıma memnun oldum bırseydıcem tatlım ates olcme yontemını gecen ay denedım ve denen hersey oldu yumurtlamamdan bır gun once belırgın bır dusus ve catlama gunu de belırgın yukselme vardı sonrasında da yuksek gıtt ama ne bebek var nede yumurtlama oldu cunku adet de olmadım canım ve ates olcme cok streslı bırsey gercekten bence bu strese hıc gırme derım ama denemek ıstıyorum dersen ıcınde kalmasın yap canım

AYY HERYCADANN yazamadım moonteenmiydi ayy bacımın bebişleri biri kız biri erkekmişş Allahım nasıl sevindimm benimde en büyük hayalim buydu yavvv.demek herkez beklemede istermisiniz herkez aynı ayda pat pat pattttttttttDDDDDDDDDDinşallahhhhhhhhhhh

slm kızlar biçimcim ilaç içmeden adet olmana çok sevindim inşallah hep böyle devam eder

amin :) inşallah öyle şaşırdım ki ilaçsız gelmesine hiç beklemiyordum tabi... demek ki olabiliyormuş çok umutlandım ....sonraki aylardan da çok umutluyum...

canım 4 gundur ıcıyorum 3 gunluk bı ılacım daha var.gelsın su kırmızılarda yenı aya baslayım:)

istersen adet dönemini bekle belki zamanında gelir olmazsa soğanlara başlarsın en fazla filizlenirler ama bozulmazlar :)
hem diğer ilacın da bitmiş olur herhal de mi?

amin :) inşallah öyle şaşırdım ki ilaçsız gelmesine hiç beklemiyordum tabi... demek ki olabiliyormuş çok umutlandım ....sonraki aylardan da çok umutluyum...
canım zaten benim bu hastalıktan anladığım tek şey kafana takmayacaksın moralin yüksek olacak gerisi geliyor kolayca...inşallah hamile haberleri alırız bir an önce bbu arada bende plates yapıyorum 5 aydır falan hatta selülitsavar dvd sini aldım selülitlere iyi geliyor kızlar tavsiye ederim tek sorunum diyetle ve platesle 1 haftada 2 kilo aldım

selam..buraya daha öncede yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam.
bende pko luyum.2 hamiellik geçirdim.birini 30.haftada erken doğum nedeni ile kaybettim.şimdi bi oğlum var.
benim sormak istediğim ben hiç şeker ilacı kullanmadım bu zamana kadar.bu ilaç pko için olmazsa olmazmı?insülin direncimin oldugunu kendim bile hissediyorum.tüm belirtileri var bende.
2.5yıldır doğum kontrol hapı kulllanıyorum önümüzdeki ay bırakmayı düşünüyorum.ama biliyorumki yine düzensiz adet görücem ve buda beni korkutuyor.doğum kontrol hapı dışında farlutal yada duphastonla adetleri düzene koymak ve yanındada şeker ilacını almak kist oluşumunu engeller mi acaba?yada sadece soğan kürü uygulayarak düzenleyebilirmiyim.aklım çok karışık:44:

canım 4 gundur ıcıyorum 3 gunluk bı ılacım daha var.gelsın su kırmızılarda yenı aya baslayım:)

gelir canım beklediğinden bile çabuk getirir 200 lük sabah akşam mı içiyorsun....
regl başladığı anda bırak ilacı tamam mı bana öyle yaptırıyordu doktor...

sağol cnm iyiz çok şükür bugün kontrolüm vardı veeee 1 prens 1 prenses geliyo kızlar darısı tüm isteyenlerin başına aminnnn

çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün ne güzel bi duygudur aynı anda hem kız hem erkek annesi olmak isteyen herkese versin Allah

plates iştah açıyor ama metabolizmayı çalıştırdığı için bu böyle ve daha sağlıklı bence....
diğer türlü daha fena çünkü metabolizma çalışmadığı zaman az da yesek faydası yok ki...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…