canım ıstersen dene bosa gıtmesıncanım merhaba ben yenılerdenım oncelıkle tanıstıgıma memnun oldum bırseydıcem tatlım ates olcme yontemını gecen ay denedım ve denen hersey oldu yumurtlamamdan bır gun once belırgın bır dusus ve catlama gunu de belırgın yukselme vardı sonrasında da yuksek gıtt ama ne bebek var nede yumurtlama oldu cunku adet de olmadım canım ve ates olcme cok streslı bırsey gercekten bence bu strese hıc gırme derım ama denemek ıstıyorum dersen ıcınde kalmasın yap canım
canımcım ben belkide senelerdir yumurtlamıyorum bilmiyorumki onu denemek için bakıcam merakım gitsinnkız ölçeri boşunamı aldırdım anacıma annem diyoki yarebbimm eskiden böle şeylermi vardı hürreme bakk aha aynı onun gibi doğurur duruduk diyo koparıyo benii ama ben dedım ya herseyı okudum yorumladım yumurtaldıgıma emındım bıle atesıme gore sozde ama ıste yanı daha cok strese gırme dıye dedım tatlım
canım ya bende sorun bıtermı kabuklu sogan zor buldum anacım hepcıkmıs taze sogan bembeyaz kabuksuz varya ondan bunu pazar pazar dolastım anacım zor buldum bu ay yapmam gerek ılacım da uc gune bır yarım oldugu ıcın ıkı ayda anca bıtıyor hesapladım bebsım ılacı bırakıcam o zamanistersen adet dönemini bekle belki zamanında gelir olmazsa soğanlara başlarsın en fazla filizlenirler ama bozulmazlar :)
hem diğer ilacın da bitmiş olur herhal de mi?
canım ıstersen dene bosa gıtmesınama ben dedım ya herseyı okudum yorumladım yumurtaldıgıma emındım bıle atesıme gore sozde ama ıste yanı daha cok strese gırme dıye dedım tatlım
canım ya bende sorun bıtermı kabuklu sogan zor buldum anacım hepcıkmıs taze sogan bembeyaz kabuksuz varya ondan bunu pazar pazar dolastım anacım zor buldum bu ay yapmam gerek ılacım da uc gune bır yarım oldugu ıcın ıkı ayda anca bıtıyor hesapladım bebsım ılacı bırakıcam o zaman
bu ayım boş geömesin bide ateş yapalım bakalımm sırf merakben gece yarısı koptum valla yaa burası ana evi resmen terapi yaaaa bacılarr gece yarı dans ediyorumm
selam..buraya daha öncede yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam.
bende pko luyum.2 hamiellik geçirdim.birini 30.haftada erken doğum nedeni ile kaybettim.şimdi bi oğlum var.
benim sormak istediğim ben hiç şeker ilacı kullanmadım bu zamana kadar.bu ilaç pko için olmazsa olmazmı?insülin direncimin oldugunu kendim bile hissediyorum.tüm belirtileri var bende.
2.5yıldır doğum kontrol hapı kulllanıyorum önümüzdeki ay bırakmayı düşünüyorum.ama biliyorumki yine düzensiz adet görücem ve buda beni korkutuyor.doğum kontrol hapı dışında farlutal yada duphastonla adetleri düzene koymak ve yanındada şeker ilacını almak kist oluşumunu engeller mi acaba?yada sadece soğan kürü uygulayarak düzenleyebilirmiyim.aklım çok karışık:44:
canım ya bende sorun bıtermı kabuklu sogan zor buldum anacım hepcıkmıs taze sogan bembeyaz kabuksuz varya ondan bunu pazar pazar dolastım anacım zor buldum bu ay yapmam gerek ılacım da uc gune bır yarım oldugu ıcın ıkı ayda anca bıtıyor hesapladım bebsım ılacı bırakıcam o zaman
kızlar benim çıkmam gerekiyor şimdi netten...
herkese iyi geceler
sabah yazmaya devam inşallah :)
bu ayım boş geömesin bide ateş yapalım bakalımm sırf merakben gece yarısı koptum valla yaa burası ana evi resmen terapi yaaaa bacılarr gece yarı dans ediyorumm
ay canım ıyı geceler sana allah rahatlık versın bende uykum gelırse ınsallah yatıcam sabah sporum var hehekızlar benim çıkmam gerekiyor şimdi netten...
herkese iyi geceler
sabah yazmaya devam inşallah :)
ay yerım ben senı dans mı edıyon kız valla bende burda umutlandım bır kac gundur keyfım yerınde gecen ay tamamen sıfırlardaydım
teşekkür ederim cnm.önümüzdeki ay bırakmayı düşünüyorum.bu ay yeni başladım çünkü.şimdi bırakırsam dengem iyice bozulacak.bu hafta dr a gidip tahlil ve ultrasona giricem inşallah.sonra dr un önerdiği şkeilde devam etmeyi düşünüyorum.aslında oğluma kardeş düşünmeye başladım.benim istediğim adetlerim düzenli olsun gerisinide oluruna bırakıyım ama bakalım dr ne dicek..selam canım kaybettiğin bebeğin için çok üzüldüm ama Allah oğluna uzun ömürler versin doğumkontrol hapını bırakmadan bi doktora görün bence belki şekerini ölçtürüp gerek görürüse şeker ilacı yazar olmazsa olmaz mı bilmiyorum ama çogu kişi kullanıyor kist oluşmasını engelliyor mu onu bilmiyorum
gelir canım beklediğinden bile çabuk getirir 200 lük sabah akşam mı içiyorsun....
regl başladığı anda bırak ilacı tamam mı bana öyle yaptırıyordu doktor...
plates iştah açıyor ama metabolizmayı çalıştırdığı için bu böyle ve daha sağlıklı bence....
diğer türlü daha fena çünkü metabolizma çalışmadığı zaman az da yesek faydası yok ki...
ilacını sakın bırakma o daha mühim...
o zaman ilaçla beraber başla artık herhangi bir yanetki görürsen doktoruna sorarsın ama doktorun verdiği ilacı içmen gerekli...
kız ne 200 benım 10 mg lık duphastone ıcıyorum dıdrogesteron yazıo ustundee sımdı kalktım baktım:) reglım ılac bıtınce 3. Gun baslıo yanı daha once baslıcagını sanmıyorum tatlım.
teşekkür ederim cnm.önümüzdeki ay bırakmayı düşünüyorum.bu ay yeni başladım çünkü.şimdi bırakırsam dengem iyice bozulacak.bu hafta dr a gidip tahlil ve ultrasona giricem inşallah.sonra dr un önerdiği şkeilde devam etmeyi düşünüyorum.aslında oğluma kardeş düşünmeye başladım.benim istediğim adetlerim düzenli olsun gerisinide oluruna bırakıyım ama bakalım dr ne dicek..
ıyı geceler canım allah rahatlık versın:80:anladım benim ilacım progestandı farklı o zaman duphaston dediğin gibi 3. günde getirtiyor canım
iyi geceler öptüm sizleri...
ay canım ıyı geceler sana allah rahatlık versın bende uykum gelırse ınsallah yatıcam sabah sporum var hehe
ay yerım ben senı dans mı edıyon kız valla bende burda umutlandım bır kac gundur keyfım yerınde gecen ay tamamen sıfırlardaydım
ediyom valla hemde nasıll aynı parçayıı atmaaaa atmaaa dinleye dinleye .burası bambaşka bir dünya ya buradaki samimiyeti ben en yakınlarımdan görmedim hastalığım konusunda iyki varsınızzzzzzzzz iyki burası varrr
inşallah adetlerın haptan sonra düzelir bende başka bi doktora gitmeyi planlıyorum cünkü ilk doktorum 9 ay korunma belki olur çocuk dedi ama olmayacaksa tedavisiz beklemeye gerek yok bence kafamı toplayım başka doktor araştıracagım
ay canım ıyı geceler sana allah rahatlık versın bende uykum gelırse ınsallah yatıcam sabah sporum var hehe
ediyom valla hemde nasıll aynı parçayıı atmaaaa atmaaa dinleye dinleye .burası bambaşka bir dünya ya buradaki samimiyeti ben en yakınlarımdan görmedim hastalığım konusunda iyki varsınızzzzzzzzz iyki burası varrr
bende aynı seyı soluyorum canım cok ama cok haklısın zaten ne hastalıgımdan ne bebegımın neden kaybettıgımden ne gecırdıgım amelıyatlardan hıc bır yakınımın annem babam kardesım ve esım harıc kımsenın haberı yok bu derdı anlayabılmek ıcın gercekten bu derdı bılmek gerekıyor cekmeyenın soledıgı sozler de fasa fıso gelıyor
# reyyan
# yasmin16
# tuanatay
kızlar sızlerı tanıdıgıma cok memnunum yanı en azından bu ılletle yalnız basıma ugrasmadıgımı bılmek guzel en kısa zamanda yavrularımızı kucagımıza alrız ınsallah
buarada reyyancım eger ates olcumlerını yazarsan ben yorumlarım bu arada adetının ılk gnu baslamalısın olcemeye ve sabah altı ıle sekız arasında bır saat secıp hep aynı saatte yataktan cıkmadan dıl altından olcmen gerek canım gercı bılıyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?