Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar benim çıkmam gerekiyor şimdi netten...
herkese iyi geceler
sabah yazmaya devam inşallah :)

selam canım kaybettiğin bebeğin için çok üzüldüm ama Allah oğluna uzun ömürler versin doğumkontrol hapını bırakmadan bi doktora görün bence belki şekerini ölçtürüp gerek görürüse şeker ilacı yazar olmazsa olmaz mı bilmiyorum ama çogu kişi kullanıyor kist oluşmasını engelliyor mu onu bilmiyorum

ilacını sakın bırakma o daha mühim...
o zaman ilaçla beraber başla artık herhangi bir yanetki görürsen doktoruna sorarsın ama doktorun verdiği ilacı içmen gerekli...

bu ayım boş geömesin bide ateş yapalım bakalımm sırf merakben gece yarısı koptum valla yaa burası ana evi resmen terapi yaaaa bacılarr gece yarı dans ediyorumm

ateş ölçen çok kişi var.... sen de dene reyhancım...
ben ölçmeden artık kendi ateşimi bilir oldum :)

kızlar benim çıkmam gerekiyor şimdi netten...
herkese iyi geceler
sabah yazmaya devam inşallah :)
ay canım ıyı geceler sana allah rahatlık versın bende uykum gelırse ınsallah yatıcam sabah sporum var hehe

teşekkür ederim cnm.önümüzdeki ay bırakmayı düşünüyorum.bu ay yeni başladım çünkü.şimdi bırakırsam dengem iyice bozulacak.bu hafta dr a gidip tahlil ve ultrasona giricem inşallah.sonra dr un önerdiği şkeilde devam etmeyi düşünüyorum.aslında oğluma kardeş düşünmeye başladım.benim istediğim adetlerim düzenli olsun gerisinide oluruna bırakıyım ama bakalım dr ne dicek..

gelir canım beklediğinden bile çabuk getirir 200 lük sabah akşam mı içiyorsun....
regl başladığı anda bırak ilacı tamam mı bana öyle yaptırıyordu doktor...

kız ne 200 benım 10 mg lık duphastone ıcıyorum dıdrogesteron yazıo ustundee sımdı kalktım baktım:) reglım ılac bıtınce 3. Gun baslıo yanı daha once baslıcagını sanmıyorum tatlım.

bir de başladı mı bırakılmıyor kı zaten bu plates aslında birde yürümek lazım platesle beraber öyle daha hızlı kilo veriliyormus canım

ilacını sakın bırakma o daha mühim...
o zaman ilaçla beraber başla artık herhangi bir yanetki görürsen doktoruna sorarsın ama doktorun verdiği ilacı içmen gerekli...

bırakmam tatlım merak etme doktora ne hacet sana sorarım azarlarsan da sen azarlarsın artık ıkı gunde hayat kocum oldun kız

kız ne 200 benım 10 mg lık duphastone ıcıyorum dıdrogesteron yazıo ustundee sımdı kalktım baktım:) reglım ılac bıtınce 3. Gun baslıo yanı daha once baslıcagını sanmıyorum tatlım.

anladım benim ilacım progestandı farklı o zaman duphaston dediğin gibi 3. günde getirtiyor canım
iyi geceler öptüm sizleri...

inşallah adetlerın haptan sonra düzelir bende başka bi doktora gitmeyi planlıyorum cünkü ilk doktorum 9 ay korunma belki olur çocuk dedi ama olmayacaksa tedavisiz beklemeye gerek yok bence kafamı toplayım başka doktor araştıracagım

# reyyan
# yasmin16
# tuanatay
kızlar sızlerı tanıdıgıma cok memnunum yanı en azından bu ılletle yalnız basıma ugrasmadıgımı bılmek guzel en kısa zamanda yavrularımızı kucagımıza alrız ınsallah
buarada reyyancım eger ates olcumlerını yazarsan ben yorumlarım bu arada adetının ılk gnu baslamalısın olcemeye ve sabah altı ıle sekız arasında bır saat secıp hep aynı saatte yataktan cıkmadan dıl altından olcmen gerek canım gercı bılıyorsundur

inşallah cnm.ilk hamileliğimde farlutal ve klomen kullandım.dr 3 ay kullan gel dedi.3.ay gittiğimde 2 aylık hamile oldugumu öğrendim.olmayacak diye o kadar şartlandırmışımki kendimi şok olmuştum.ama bebeğimi kaybettim malesef.
şimdi hayatta olan oğlumdada sadece adetlerimi düzene koymuştuk.dr tedaviye çabuk yanıt verdiğimi söylüyor amaa işte bu düzensizlik çok kötü yaa..
sen herhangi bi ilaç kullanmıyormusun şu anda?kullanmıyorsan soğanı deneyebilirsin.bazılarında çok işe yarıyomuş.

tam bilmiyorum ama netten bakacaktım.gerçi bu ay doğum kontrolu bırakıyorum ama olurmu olurrr.EN ÖNEMLİSİDE NE BİLİYOMUSUNUZgerçekten hayırlısıyla istemek ben bunun örneklerini memleketime geldikçe annecim napsın heryerden duyduğunu bana söylüyo bizim gibi niceleri varr oluyor zaten yazılmışsa olacakk yazılmamışsa yapcek heçç bişi yok onun içindee ölecekmiyiz ıhh ıhhh hayatt devam ediyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…