canım sanada ıyı gecelr oncelıkle basın saolsun benım de bır kaybım var ama baska cocugum yok ınsallah olur rabbım saglıklı sıhhatlı bebekler versın hepımzıe adetlerını nasıl duzene koymustunuz canım anlatırmısıninşallah cnm.ilk hamileliğimde farlutal ve klomen kullandım.dr 3 ay kullan gel dedi.3.ay gittiğimde 2 aylık hamile oldugumu öğrendim.olmayacak diye o kadar şartlandırmışımki kendimi şok olmuştum.ama bebeğimi kaybettim malesef.
şimdi hayatta olan oğlumdada sadece adetlerimi düzene koymuştuk.dr tedaviye çabuk yanıt verdiğimi söylüyor amaa işte bu düzensizlik çok kötü yaa..
sen herhangi bi ilaç kullanmıyormusun şu anda?kullanmıyorsan soğanı deneyebilirsin.bazılarında çok işe yarıyomuş.
tam bilmiyorum ama netten bakacaktım.gerçi bu ay doğum kontrolu bırakıyorum ama olurmu olurrr.EN ÖNEMLİSİDE NE BİLİYOMUSUNUZgerçekten hayırlısıyla istemek ben bunun örneklerini memleketime geldikçe annecim napsın heryerden duyduğunu bana söylüyo bizim gibi niceleri varr oluyor zaten yazılmışsa olacakk yazılmamışsa yapcek heçç bişi yok onun içindee ölecekmiyiz ıhh ıhhh hayatt devam ediyor yaaa
ole tabıkı ama yıne de bız olacagını dusunelım hanı evrenı olumluyonlendırmek varya ole bırseybol bol dua edelım ınsallah olacak ınsallah sen bılmedıgını sor bana seve seve cevap verırım cok degıl on gun oncesıne kadar olcuyordum sular seller gıbı ezberledım artık
sorarım cnm hele bi eve döneyimde kırmızıları göreyimm ay benn nasıl bu gece tozuttum böyle valla delirdim yeni ev aşkı beni delirtti annemler şimdi kalkacak ay kendimi bekar hissettimm.
canım sanada ıyı gecelr oncelıkle basın saolsun benım de bır kaybım var ama baska cocugum yok ınsallah olur rabbım saglıklı sıhhatlı bebekler versın hepımzıe adetlerını nasıl duzene koymustunuz canım anlatırmısın
rıca ederım canım burda yanlız olmadıgımızı bılelım dıye varız.sunuda soyleyım bende seker yok hatta testlerım yenı yapıldı dahılıye dr. Gerek yok o ılacı ıcmene dedı ama ıcındekı metoformın maddesı saglıklı yumurta elde etmemızde etkenmıs ben o nedenle bırakmadım hamıle kalana kadarda bırakmıcam.sende bu konuyu arastır ıstersen canım.
Tesekkür ederim, haklisin! Bu arada kusura bakma, benim annem babam seker hastasi oldugu icin bu hapi kullaniyorlar bende o yüzden dedim. Demek ki her iki derde de devaymis. Hergün yeni biseyler daha ögreniyoruz.
yumurtan olustugunda kasiklarinda bisey hissettinmi hic?
REYYAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..........BEN GELDİMMMM.....UNUTTUNMU BENİİ HATIRLIYORMUSUN YOKSAA:) NAPIYORSUNUZZZZ??NASILSINIZZ??NE İŞİN VAR KIZZ BU SAATTE.....BEN Bİ PKOYA BAKICAM DEDİM DALDIM YİNEEEEE...ŞAKA GİBİYİMM İLGİLENMİCEM DİYORUMM SONRA KENDİ KENDİMDEN KAÇA KAÇA BU koonuyu araştırıyorumm...
bu ilacın yan etkilerinin 2. haftadan sonra azaldığını okumuştum vücut alışıyormuş.. aslında iştah kapatması kilo verebilme açısından çok iyi ama yorgun düşürmesi tabi iyi değil... 1 haftadan sonra etkiler aynen devam ederse doktorla görüşün bence... ama tedavi için dayanmak gerekli... ne kadar zamandır içiyorsunuz...çok olmadı herhalde... 2 ay sonra ilaç yumurtalara olumlu etki etmeye başlıyor diye okumuştum internetten... biraz daha dayanmaya çalışın o kadar süre dayanıp içmişsiniz zaten...bu ilacı içen arkadaşlarımız çok... olumlu etkilerini görenler de çok...
Ben ilaca başlayalı 11 gün oldu.İlk 8 gün günde 1 adet içtim,daha sonra 1 sabah 1 akşam içmeye başladım.1 hap içtiğimde haftanın sonunda alışmıştı artık bünyem biraz.2 ye çıkarınca sarsıldım yine ama bugün biraz daha iyi gibiyim.Umarım dediğin gibi 2 haftanın sonunda yan etkileri azalmış olur.Bugün kendimi toparlayıp biraz yürüyüş yapmayı düşünüyorum.
Kızlar bişey sormak istiyorum...
Ben her ay düzenli adet oluyorum.Adet siklusum 35-36 günde olsa bile her ay adet oluyorum.
Acaba böyle düzenli adet görenlerin bebek için şansı dahamı yüksek oluyor ?
Birde bu ateş ölçme yöntemini anlatabilirmisiniz?
Adet bitiminde mi başlıyoruz her sabah uyandıktan sonra ateş ölçmeye ?
Yumurtlandığı zaman ateş düşüyormu yoksa çıkıyormu?
canım sabret hepımızde aynı etkıler oldu ben ılk 1 ay dogru duzgun bısey yıyemedım ama bak gectı hepsı.yemek arasında ılacı alırsam mıde bulantım daha az oluyodu sende oyle dene ıstersen.
selamlar kızlarr ben geldimm
nasılsınız bakalım ben iyiym çok şükür bu ay tedaviyi bıraktım bakaım kırmızılar nezaman gelicek
tuanataycım nasılsn canım ne var ne yok senin aran nasıl kırmızılarla
kızlar havalr düzelnce o kadar iyi oluymki moralim süper valla rabbim bozma bunu
slm tatlım hosgeldın valla ozledık senı:) benım bunye kırmızıya kus canım ya ama ben cok severım o rengı:)bende bu ay tedavıyı bırakmıstım sadece fılmı cektırdım progesteron hormonunda yumurtlama yok gozukunce duphastona asıldım ne yapayım sımdı yıne ılacla adetı beklıyorum.
Aman sende dılını ısır masallah bak keyfınde yerınde bu ay yumosun olur kendılıgınden belkı ama sen yıne 21. Gun test yaptır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?