Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım sanada ıyı gecelr oncelıkle basın saolsun benım de bır kaybım var ama baska cocugum yok ınsallah olur rabbım saglıklı sıhhatlı bebekler versın hepımzıe adetlerını nasıl duzene koymustunuz canım anlatırmısın

ole tabıkı ama yıne de bız olacagını dusunelım hanı evrenı olumluyonlendırmek varya ole bırsey bol bol dua edelım ınsallah olacak ınsallah sen bılmedıgını sor bana seve seve cevap verırım cok degıl on gun oncesıne kadar olcuyordum sular seller gıbı ezberledım artık

ay canlarım ben kalkcam dedım kaldım yıne en ıyısı ben kactım uyuyum artık kalkamıcam yoksa gorusuruz yarın ınsallah optum sızlerı..

sorarım cnm hele bi eve döneyimde kırmızıları göreyimm ay benn nasıl bu gece tozuttum böyle valla delirdim yeni ev aşkı beni delirtti annemler şimdi kalkacak ay kendimi bekar hissettimm.

sorarım cnm hele bi eve döneyimde kırmızıları göreyimm ay benn nasıl bu gece tozuttum böyle valla delirdim yeni ev aşkı beni delirtti annemler şimdi kalkacak ay kendimi bekar hissettimm.

allah yuzunu hep guldursun olsun daha guzel olsun daha da delı dolu olsun hayatın ınsallah canım ben cıktım allaha emanet ol

teşekkürler cnm.adetlerimi farlutal ile düzenlemiştik.onun dışında bişey kullanmadım oğlumda.
kaybettiğim bebkte farlutal ve klomen kullandım.birde hiç stres yapmadım 2. hamilelğimde.o yaz kendime zamaan ayırdım ,bebk fikrini çıkardım aklımdan,3-4 kilo verdim ve yaz sonu hamile oldugumu öğrendim.klasik olucak ama stres gerçekten çok etkiliyomuş,ben bunu yaşadım ve gördüm.sonra inandım bunu doğruluguna..

REYYAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..........BEN GELDİMMMM.....UNUTTUNMU BENİİ HATIRLIYORMUSUN YOKSAA:) NAPIYORSUNUZZZZ??NASILSINIZZ??NE İŞİN VAR KIZZ BU SAATTE.....BEN Bİ PKOYA BAKICAM DEDİM DALDIM YİNEEEEE...ŞAKA GİBİYİMM İLGİLENMİCEM DİYORUMM SONRA KENDİ KENDİMDEN KAÇA KAÇA BU koonuyu araştırıyorumm...

Son düzenleme:

Tesekkür ederim, haklisin! Bu arada kusura bakma, benim annem babam seker hastasi oldugu icin bu hapi kullaniyorlar bende o yüzden dedim. Demek ki her iki derde de devaymis. Hergün yeni biseyler daha ögreniyoruz.

yumurtan olustugunda kasiklarinda bisey hissettinmi hic?

hıssettım tabı ıgne batar gıbı hafıf bı sancı vardı gelısırken catladıgındada adet sancımın bıraz daha hafıfını hıssettım.atesımı olctugumde barız catladıgı gunude gordum seffaf akıntıda oldu butun belırtılerını yasadım yanı o ay.ama bu ay tık yok yumoslarda. Demekkı benım sadece ılacla yumosum buyuyoo bu durum bıle okadar etkılıyokı herseyı yumurta oldugu ay esımle ılıskım bıle daha farklıydı sankı.bence yumurta olmayısı cınsellıgı bıle etkılıyo.off neyse ıste umarım bıgun bu hastalık yumurtalıklarımı rahat bırakır.yınede cok sukur halımıze tedavı seceneklerımız cok dıye kendımı motıve edıyorum ıste.hayırlı bol yumurtalı haftalar herkeze..

canımcımmm kaçarak değil severek bilerek yaşamak daha güzel bence ben bunu bekarken yapmıştım çok doktorlara taşımışlardı beni ama ben hiçç takmadım hiçç biilacıda içmedim hiççtee düşünmedimm ama şu an sıkı sıkıya aksatmadan içiyorum ve iyi ne olabilir dahada düşünüyorum stres yapmadan kasmadan severek isteyerek bu iyi bi yöntem değil seninki yani bu kaçışdee takmamak hesabı yapmalısın araştırda baktaaa öğrende ona göre dile Rahmandan çok büyük bir hissiyatlaa

Ben ilaca başlayalı 11 gün oldu.İlk 8 gün günde 1 adet içtim,daha sonra 1 sabah 1 akşam içmeye başladım.1 hap içtiğimde haftanın sonunda alışmıştı artık bünyem biraz.2 ye çıkarınca sarsıldım yine ama bugün biraz daha iyi gibiyim.Umarım dediğin gibi 2 haftanın sonunda yan etkileri azalmış olur.Bugün kendimi toparlayıp biraz yürüyüş yapmayı düşünüyorum.

Kızlar bişey sormak istiyorum...
Ben her ay düzenli adet oluyorum.Adet siklusum 35-36 günde olsa bile her ay adet oluyorum.
Acaba böyle düzenli adet görenlerin bebek için şansı dahamı yüksek oluyor ?

Birde bu ateş ölçme yöntemini anlatabilirmisiniz?
Adet bitiminde mi başlıyoruz her sabah uyandıktan sonra ateş ölçmeye ?
Yumurtlandığı zaman ateş düşüyormu yoksa çıkıyormu?

Arkadaşlar ben test sonuçlarını aldım ama doktor yokmuş yorumu bilmiyorum siz daha tecrübelisiniz lütfen bana söyleyin ...

Hb A1C : 5.2 REF : 4,0 - 6,2
Açlık kan şekeri : 99 REF : 70-115
1. Saat Kan şekeri : 219
2. Saat Kan Şekeri : 171
3. Saat Kan Şekeri : 109
Açlık İdrar 1.-2.-3. saat NEGATİF

TSH : 4,90 REF :0,35 - 4,94
Free T4: 0,74 REF : 0,70-1,48
Free T3 : 3,52 REF : 1,71 - 3,71
LH: 9,90

ESTRADIOL :61
PROLAKTİN :11,70 REF : 3,34 - 26,72
iNSULİN : 18,11 REF : 1,90-23,00
Kortizol sabah : 18,59 REF : 6,70 - 22,6
Serbest Testesteron : 3,10 REF : 1,10 - 3,10

canım sabret hepımızde aynı etkıler oldu ben ılk 1 ay dogru duzgun bısey yıyemedım ama bak gectı hepsı.yemek arasında ılacı alırsam mıde bulantım daha az oluyodu sende oyle dene ıstersen.

selamlar kızlarr ben geldimm
nasılsınız bakalım ben iyiym çok şükür bu ay tedaviyi bıraktım bakaım kırmızılar nezaman gelicek

tuanataycım nasılsn canım ne var ne yok senin aran nasıl kırmızılarla

kızlar havalr düzelnce o kadar iyi oluymki moralim süper valla rabbim bozma bunu

Son düzenleme:

duzenlı adet gormen cok guzel bebek acıısından olmasa bıle saglıgının ıyı olması bakımından sansın cok yuksek.her ay duzenlı adet olanlardada her ay yumurta kesın oluyo dıyemıyoruz maalesef zaten bızdekı sorun her ay olusan folıkulun gelısıp catlayamadan orda kalması ınsallah hepımız tedavılerımızden olumlu sonuc alırız benım adetlerım duzelse o bıle yetıcek yanı.atesını adetın ılk gunu baslıyosun olcmeye hergun aynı saatte ve yataktan cıkmadan.yumurtlama olucagı gun yanı ovulasyonda atesın bıraz dusup ertsı gun normal sevıyenın ustune cıkıyo ve o gun ovulasyon gerceklesmıs oluo.

bicimcim seninde adetin ilaçsız gelmiş çok sevindim canım inşallah hrşey yoluna girmişde hamiş haberini alırız tabi hepimizin haberlerini alırız darısı başımıza inşallah

moontorent canım seninde ikizerin bir kı bir erkekmiş çok çok sevindim maşallah diyelm canım allah hayılısyla sağlıkla kucağınaaln inşallah darısı bizlerin başına

canım sabret hepımızde aynı etkıler oldu ben ılk 1 ay dogru duzgun bısey yıyemedım ama bak gectı hepsı.yemek arasında ılacı alırsam mıde bulantım daha az oluyodu sende oyle dene ıstersen.

Tamam canım.Yemek arasında içmeye dikkat edeceğim.
Bana kalsa bırakacaktım hemen ama eşimin desteği ile kullanmaya devam ediyorum.
Gerçekten insanın yanında böyle anlayışlı ve düşünceli bir eşin olması çok güzel birşey.

slm tatlım hosgeldın valla ozledık senı:) benım bunye kırmızıya kus canım ya ama ben cok severım o rengı:)bende bu ay tedavıyı bırakmıstım sadece fılmı cektırdım progesteron hormonunda yumurtlama yok gozukunce duphastona asıldım ne yapayım sımdı yıne ılacla adetı beklıyorum.
Aman sende dılını ısır masallah bak keyfınde yerınde bu ay yumosun olur kendılıgınden belkı ama sen yıne 21. Gun test yaptır.

bende sizleri özledim canımm maşalah cannım maşlaah valla ne test yaptırasım var nede başka birşey gerçekten bu ay biraz rahalama istyorm dikkat ettimde tedavi süresince çok kasmışım kendimi şuan ondan bu rahalığım biraz böyle takılıcam deşarj olayım diyorum

canım bu rahatsızlık malesefki geçici değil seninde bildiğin gibi şimdi ilaçrdan düzeliriz ilacın etkisi geçr yine aynı sorunlar devam eder sabır lazım bize inşallah sen ben ve burada bebek özlemi olan bütün arkadaşlarımız tez zamanda bebeklerine kavuşur hep duamdasınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…