Tamam canım.Yemek arasında içmeye dikkat edeceğim.
Bana kalsa bırakacaktım hemen ama eşimin desteği ile kullanmaya devam ediyorum.
Gerçekten insanın yanında böyle anlayışlı ve düşünceli bir eşin olması çok güzel birşey.
duzenlı adet gormen cok guzel bebek acıısından olmasa bıle saglıgının ıyı olması bakımından sansın cok yuksek.her ay duzenlı adet olanlardada her ay yumurta kesın oluyo dıyemıyoruz maalesef zaten bızdekı sorun her ay olusan folıkulun gelısıp catlayamadan orda kalması ınsallah hepımız tedavılerımızden olumlu sonuc alırız benım adetlerım duzelse o bıle yetıcek yanı.atesını adetın ılk gunu baslıyosun olcmeye hergun aynı saatte ve yataktan cıkmadan.yumurtlama olucagı gun yanı ovulasyonda atesın bıraz dusup ertsı gun normal sevıyenın ustune cıkıyo ve o gun ovulasyon gerceklesmıs oluo.
maşalah cannım maşlaah valla ne test yaptırasım var nede başka birşey gerçekten bu ay biraz rahalama istyorm dikkat ettimde tedavi süresince çok kasmışım kendimi şuan ondan bu rahalığım biraz böyle takılıcam deşarj olayım diyorum
canım bu rahatsızlık malesefki geçici değil seninde bildiğin gibi şimdi ilaçrdan düzeliriz ilacın etkisi geçr yine aynı sorunlar devam eder sabır lazım bize inşallah sen ben ve burada bebek özlemi olan bütün arkadaşlarımız tez zamanda bebeklerine kavuşur hep duamdasınız
ayy canım benım ya saol hepımız bırbırımıze dua edıyoruz zaten. Dogru soyluyosun gecıcı cozumlerımız ama sukurkı cozulebılıyo yıne:)
sen ınternet olayını halledebıldınmı evdenmı gırıyon artık.sık gel yaa kafamız dagılıyo burda
evet canım intrnet olayın halletttm evdeyim valla doğru söylüyorsun buraya girmeyince bir eksiklik hissediyorum gelrim sık sık caNIM şimdi bir yandan işlerim var onu yapıyorm bir yandan size yazıyorum
canım benım sanada bıseyler yazabılmek ısterdım ama zerre kadar bılgım yok bu tahlıller konusunda ama referans aralarında bı kactanesıde ust sınırda cıkmıs fsh a bakılmamıs nedenkı??
sorma benımde elımde telefon sureklı gece yatarken sabah uyandıgımda hatta dısarda otobuste heryerde gırıp bakıyorum muhabbete. Ne guzel valla sabahtan berı ev ıslerım duruyo ben burda tık tık:) yatagımı bıle toplamadım daha ıyı mıskınlık yaptım neyse sonra gorusuruk bıraz su evıme bakayım..
hıssettım tabı ıgne batar gıbı hafıf bı sancı vardı gelısırken catladıgındada adet sancımın bıraz daha hafıfını hıssettım.atesımı olctugumde barız catladıgı gunude gordum seffaf akıntıda oldu butun belırtılerını yasadım yanı o ay.ama bu ay tık yok yumoslarda. Demekkı benım sadece ılacla yumosum buyuyoobu durum bıle okadar etkılıyokı herseyı yumurta oldugu ay esımle ılıskım bıle daha farklıydı sankı.bence yumurta olmayısı cınsellıgı bıle etkılıyo.off neyse ıste umarım bıgun bu hastalık yumurtalıklarımı rahat bırakır.yınede cok sukur halımıze tedavı seceneklerımız cok dıye kendımı motıve edıyorum ıste.hayırlı bol yumurtalı haftalar herkeze..
canım klıse olurmu hıc tabıkıde stres cok ama cok onemlı bır unsur zaten normal saglık bır ınsanda bıle stresle erken yada gec adet olma olabılıyor bızı zaten hıc solemıyorum bıle ne guzel yavruna sarıl canım bende dusen bebegıme serophene farlutal ıle hamıla kalmıstım hıc ugrastırmadı benı yavrum ınsallah ıkıncısı de ugrastırmaz ama ınsallah bu sefer sag saglım kucagıma da alabılrıım hepımız ıcın dılıyorum allahım katından hayrlı evlatlar nasıp etsın bızlereteşekkürler cnm.adetlerimi farlutal ile düzenlemiştik.onun dışında bişey kullanmadım oğlumda.
kaybettiğim bebkte farlutal ve klomen kullandım.birde hiç stres yapmadım 2. hamilelğimde.o yaz kendime zamaan ayırdım ,bebk fikrini çıkardım aklımdan,3-4 kilo verdim ve yaz sonu hamile oldugumu öğrendim.klasik olucak ama stres gerçekten çok etkiliyomuş,ben bunu yaşadım ve gördüm.sonra inandım bunu doğruluguna..
canım yaaa etkılemezmı tabıkı etkılıyor cınsellıgı dusunsene baka yumurtladıgın gunlerde neler oluyor rahım agzı daha yukarı cıkıyor ve yumusuyor ılıskı kolay olsun dıye sıvı salgılanıyor falan ama yumurtlama olma dımı kaskatı valla canım bıle acıyor benım ınsallah hastalık bır gun yumurtalarımıı bırakırhıssettım tabı ıgne batar gıbı hafıf bı sancı vardı gelısırken catladıgındada adet sancımın bıraz daha hafıfını hıssettım.atesımı olctugumde barız catladıgı gunude gordum seffaf akıntıda oldu butun belırtılerını yasadım yanı o ay.ama bu ay tık yok yumoslarda. Demekkı benım sadece ılacla yumosum buyuyoobu durum bıle okadar etkılıyokı herseyı yumurta oldugu ay esımle ılıskım bıle daha farklıydı sankı.bence yumurta olmayısı cınsellıgı bıle etkılıyo.off neyse ıste umarım bıgun bu hastalık yumurtalıklarımı rahat bırakır.yınede cok sukur halımıze tedavı seceneklerımız cok dıye kendımı motıve edıyorum ıste.hayırlı bol yumurtalı haftalar herkeze..
canım ates ıcın sumu soleyebılırım adetının bırıncı gununden ıtıbaren olceceksın sabah altı ıle sekız arasında bır saat secıp kendıne her gun aynı satte olcmelısın yataktan cıkmadan tabıkı dıl altından dıjıtal termometre ıle daha uygun sen her gun olc ve not al buraya yazarsan ben yorumlarım canımKızlar bişey sormak istiyorum...
Ben her ay düzenli adet oluyorum.Adet siklusum 35-36 günde olsa bile her ay adet oluyorum.
Acaba böyle düzenli adet görenlerin bebek için şansı dahamı yüksek oluyor ?
Birde bu ateş ölçme yöntemini anlatabilirmisiniz?
Adet bitiminde mi başlıyoruz her sabah uyandıktan sonra ateş ölçmeye ?
Yumurtlandığı zaman ateş düşüyormu yoksa çıkıyormu?
canım sen zaten duzenlı adet oluyormussun seker hapı zaten oldugun adetının yanı sıra yumurtalamanı kalıtelı yumurtalamanı daha da onemlısı saglıyor canım ınsallah hersey gonlunce olurBen bu pko ile yeni tanıştığım için konu hakkında çok fazla bir bilgim yok.Sizler sayesinde öğreniyorum yavaş yavaş.Demek düzenli adet olmak her ay yumurtanın olduğunun bi işareti olmayabiliyor...:44:
Bikaç gün içerisinde adet olacağımı hissediyorum.Aslında adetim geçen ayın 18.de olmuştu.Normalde pkoya göre ayın 25inde falan adet olmalıyım ama kasıklarımda adet ağrısı hissediyorum.Belkida şeker hapının bir faydası olmuştur kimbilir....Adet başlayınca ateş ölçme yöntemini deneyeyim bakalım..
Rabbim hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin...Şafi isminin tecellisiyle şifa versin inşaallah.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAynen canim belki suan dua vaktidir. Herkese bol yumultali haftalar diliyorum bende. Rabbim herkese "hamileyim" demeyi nasip etsin insaallah.
Saydigin tüm belirtiler bende de suan var ama hafif yani. Ama gecen hafta doktorum yumos yok deyince ümit etmedim. Acaba yinede bireseyler olusuyormu ki ?
canım ben ılk pko teshısı kondugunda gynelle kullanmıstım yanı sıra tabıkı glukofen sadece uc ay kullanmıstımmrb. arkadaşlar bende pkoluyum size bişey sormak istiyorum..bende tüylenme var.6 ay diane içtim bırakınca çoğalmaya başladı.bide benim hormonlarıma bakılmadı sadece ultrasonla teşhisi koydu bu ay hormonlarıma baktırmak istiyorum ama diane 35 kullanmak istemiyorum tüylenme için dr.başka bi hap verebilir mi başka bi hap varmı acaba doğum kontrol ilaçları hariç ..bilenler bilgi verirse sevinirim lütfen..
Slm kızlar, biraz sonra doktora gideceğim,klomen c.tesi bitti bakalım ne dicek doktor. klomeni ilk defa kullanıyorum geçen ay hsg çektirmiştim ilk 3 ay önemli demişlerdi. acaba hamiş kalabilecekmiyim yumurtam oluştumu ki? offf bir sürü soru kafamda
Klomen kaç ay kullanılabiliyor acaba bilgisi olan var mı?
Slm kızlar, biraz sonra doktora gideceğim,klomen c.tesi bitti bakalım ne dicek doktor. klomeni ilk defa kullanıyorum geçen ay hsg çektirmiştim ilk 3 ay önemli demişlerdi. acaba hamiş kalabilecekmiyim yumurtam oluştumu ki? offf bir sürü soru kafamda
Klomen kaç ay kullanılabiliyor acaba bilgisi olan var mı?
canım ates ıcın sumu soleyebılırım adetının bırıncı gununden ıtıbaren olceceksın sabah altı ıle sekız arasında bır saat secıp kendıne her gun aynı satte olcmelısın yataktan cıkmadan tabıkı dıl altından dıjıtal termometre ıle daha uygun sen her gun olc ve not al buraya yazarsan ben yorumlarım canım
canım sen zaten duzenlı adet oluyormussun seker hapı zaten oldugun adetının yanı sıra yumurtalamanı kalıtelı yumurtalamanı daha da onemlısı saglıyor canım ınsallah hersey gonlunce olur
Kayram çok teşekkür ederim cevapların için.
Ateş ölçmek için önce dil altı bir termometre temin edeyim.Daha sonra hergün burda paylaşırım inşaallah ateşimi.
Evet ben her ay 35-36 günde birde olsa adet görüyorum çok şükür.Bunun bi avantaj olup olmadığını bilmiyorum tabi.
Henüz yolun çoook başındayız.Korunmayı bırakalı daha 10 gün anca oldu.
Çok yakkında çift çizgiyi göreceğimi umut ediyorum ne bileyim...
Rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin inşaallah.
arkadaşım merhaba bende pko var
ben tam bir senedir ateş ölçüyorum
ve hangi ay yumurtladığım yada yumurtlamadığımı çok iyi biliyorum
1 yılda 3 kere doğal 1 kerede puregon iğneyle yumurtladım
fertility friend diye bir siteye üyeyim
süper bir site hangi gün yumurtladığını öğrenebiliyorsun ve ne zaman adet olacağını biliyorsun
biz pko olanlar için yumurtlamanın tespitinde en güzel yöntem ateş ölçme
biliyorsun ovulasyon testleri bizlerde lh hormonu sürekli var olduğundan yanlış sonuç veriyor
canım ben kendi ateşimi koyayım incele istersen
çigi çekilmiş tablolar verimli ayları
çizgisiz tablolar ise yumurtlamadığım ayları gösteriyor
2e2c5d Ovulation charts on FertilityFriend.com
[/COLOR]
Ronya yardımın için çok teşekkür ederim.En kısa zamanda bir termometre alıp bu yöntemi deneyeceğim.
Sen ateşini nasıl ölçüyorsun ?
Koltuk altındanmı yoksa dil altından mı?
Arkadaşlar ben test sonuçlarını aldım ama doktor yokmuş yorumu bilmiyorum siz daha tecrübelisiniz lütfen bana söyleyin ...
Hb A1C : 5.2 REF : 4,0 - 6,2
Açlık kan şekeri : 99 REF : 70-115
1. Saat Kan şekeri : 219
2. Saat Kan Şekeri : 171
3. Saat Kan Şekeri : 109
Açlık İdrar 1.-2.-3. saat NEGATİF
TSH : 4,90 REF :0,35 - 4,94
Free T4: 0,74 REF : 0,70-1,48
Free T3 : 3,52 REF : 1,71 - 3,71
LH: 9,90
ESTRADIOL :61
PROLAKTİN :11,70 REF : 3,34 - 26,72
iNSULİN : 18,11 REF : 1,90-23,00
Kortizol sabah : 18,59 REF : 6,70 - 22,6
Serbest Testesteron : 3,10 REF : 1,10 - 3,10
Aynen canim belki suan dua vaktidir. Herkese bol yumultali haftalar diliyorum bende. Rabbim herkese "hamileyim" demeyi nasip etsin insaallah.
Saydigin tüm belirtiler bende de suan var ama hafif yani. Ama gecen hafta doktorum yumos yok deyince ümit etmedim. Acaba yinede bireseyler olusuyormu ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?