Slm kızlar, biraz sonra doktora gideceğim,klomen c.tesi bitti bakalım ne dicek doktor. klomeni ilk defa kullanıyorum geçen ay hsg çektirmiştim ilk 3 ay önemli demişlerdi. acaba hamiş kalabilecekmiyim yumurtam oluştumu ki? offf bir sürü soru kafamda
Klomen kaç ay kullanılabiliyor acaba bilgisi olan var mı?
mrb. arkadaşlar bende pkoluyum size bişey sormak istiyorum..bende tüylenme var.6 ay diane içtim bırakınca çoğalmaya başladı.bide benim hormonlarıma bakılmadı sadece ultrasonla teşhisi koydu bu ay hormonlarıma baktırmak istiyorum ama diane 35 kullanmak istemiyorum tüylenme için dr.başka bi hap verebilir mi başka bi hap varmı acaba doğum kontrol ilaçları hariç ..bilenler bilgi verirse sevinirim lütfen..
ıyıkı esın ısrar etmıs ozaman.tabıkı esler cok onemlı tedavıde benımkıde cok rahat davranır nasılsa olucak vardır zamanı der onun o rahatlıgı benım stresımı bıraz olsun hafıfletıyo.
yumurta oluşumu gelişimi bizlerde herkesten daha farklı ya belli olmaz...1 günde bile çok şey değişebilir oluşmuş olabilir yani... istersen için rahat edecekse tekrar kontrole gidebilirsin...
ayy canim insaallah öyledir. bu aksam kasiklarimda bi agri öldürdü beni bide cok belim agriyo, karnimda da bi sislik hayirdir valla. cuma günü kan vericem canim haftaya belli olacak.
canım dil altından dijital bir dereceyle
sabah 6-8 arası bir saatte
yataktan kalkmadan ölçüyorsun
ve hep aynı saatte ölçmeye özen göster
yoksa yapmış olduğun ölçümler hiç birşey ifade etmez
ve kesinlikle bu siteye üye ol çok faydasını göreceksin
Kayram çok teşekkür ederim cevapların için.
Ateş ölçmek için önce dil altı bir termometre temin edeyim.Daha sonra hergün burda paylaşırım inşaallah ateşimi.
Evet ben her ay 35-36 günde birde olsa adet görüyorum çok şükür.Bunun bi avantaj olup olmadığını bilmiyorum tabi.
Henüz yolun çoook başındayız.Korunmayı bırakalı daha 10 gün anca oldu.
Çok yakkında çift çizgiyi göreceğimi umut ediyorum ne bileyim...
Rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin inşaallah.
ınsallah canım sen enazından sole adetının 15 ıne kadar falan olc ılk gununden baslayarak sonra toplu ya hepsını yorumlayalım canım ama cok da guvenme cunku vucut ısısı en ufak bırseyde degısen bırsey ben denedım gecen ay sozde yumurtladım ama adet bıle olamadım yanı ama ınsallah sende ıse yarar
adet olman senın ıcın cok ıyı canım ınsallah en kısa zamanda gelır bebıslerımız artık[/COLOR]
Hmm...Deneyelim bakalım ben de sonuç nasıl olacak.
Ben her ay 35-36 günde birde olsa adet oluyorum mutlaka.Hiç adet olmadığım bir dönem olmadı ama dün arkadaşında dediği gibi düzenli adet görüp yumurtası gelişmeyenlerde olabiliyormuş.
Bakalım deneyip göreceğiz
kızlar niye artık kimse yazmıyor minietek biricik nediyim nerelerdesiniz yaw
çok teşekkür ederim cevapladığın için.t3 ve t4 gayet normal.sorun pko ve prolkatin.benim merak ettiğim önce prl tedavisimi yapıldı yani önce prl tedavisi bundan da sonuç alınmazsa hemen pko dan şüphelenip onun tedavisi mi olcak.dediğim gibi doktor dostinexi kullan 1 ay,olmazsa seraphone ve progestana başla dedi.sence de bu kısa biir süre değil mi.b i de bu testler hep adetin 3.günü mü yapılmalı.
yanı genelde 3-4-5. Gunlerde yapılıo bence senın lh fsh cok yuksek degıl senın problem prolaktın gıbı ama kafana takma cok bıraz rahat ol ne kadar stres yaparsan okadar ucar o hormon.emınım dusucektır o deger sonrada rahatlıkla yumurtlarsın:)senın gogsunden sut gelıomu
canim ilk ay günde 1 tane 5 gün boyunca kullandim ise yaramadi
ikinci günde iki tane 5 gün boyunca kullandim yine en ufak bi gelisme yok.
bu yüzden gerek yok devam etmeye dedi. cok moralim bozuk bu yüzden. bende ameliyat olmak istemiyorum. burda okuyorum gonal f varmis misal bana doktorum bunlardan hic bahsetmedi.
sorun çok yüksek olması değil ki pkoda. pko olup olmadığı. ve özlem pkolu. çünkü fsh 6.41,lh 9.88. normal insanların bu değerleri tam tersi olması gerekiyo. lh fshtan yüksek olmamalı. sonuçta pkolu. prolaktininde , pkonunda tedavisini olmalı. sadece prolaktin yetmez.
haklısın ama en azından 3 katı bı fark yok ılerı derecede degıl demek ıstemıstım ben orda. Bırıcıgınde bu sevıyelerdeydı lh ama bak kendı kendıne adet gorup ılac kullanmadan yumurtlayabılıyo.cokta vahım degıl yanı durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?