Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

6 aya kadar kullanılabiliyor canım ne dedi doktor yumurta oluşumu için yeterli büyümüş mü çatlamış mı?

hormon testleri adetin 3. günü sağlıklı oluyor onları yaptırdıktan sonra doktor yönlendirecektir... tüylenme için benim bildiğim başka hap yok epilasyon falan öneriyorlar ama bilemiyorum... doktorla onu da görüş istersen...

benim de eşim sizlerinki gibi bana hep çok destek ve rahat bu konularda o yüzden ben de takmıyorum ve rahatım.... bu gerçekten de çok önemli...

iyi geceler kızlar baya bekledim gelirsiniz belki diye ama malum yarın sabah yine erken kalkacağım görüşmek üzere....

Son düzenleme:
kızlar bı arkadasım var 6 ay bekledı onlarda bebısı onlara gıttık bu aksam enson 3 ay once gormustum ozaman 5 aylık hamıleydı sımdı 8 aylık karnıda baya cıkmıs gobısını sevdım:) sonra odasını esyalarını gosterdı super bısey ya tavsanlı bı tulum almıs harıkaydı herseyı oan gercekten bebek ıstıyoruum dıye bagırmak geldı ıcımden.allahım hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın(amın)

yumurta oluşumu gelişimi bizlerde herkesten daha farklı ya belli olmaz...1 günde bile çok şey değişebilir oluşmuş olabilir yani... istersen için rahat edecekse tekrar kontrole gidebilirsin...

ayy canim insaallah öyledir. bu aksam kasiklarimda bi agri öldürdü beni bide cok belim agriyo, karnimda da bi sislik hayirdir valla. cuma günü kan vericem canim haftaya belli olacak.

ayy canim insaallah öyledir. bu aksam kasiklarimda bi agri öldürdü beni bide cok belim agriyo, karnimda da bi sislik hayirdir valla. cuma günü kan vericem canim haftaya belli olacak.

hayra yormak lazım... bu tarz belirtiler hep hormonların çalıştığına işaret aslında çok iyi bişe yani...
göğsünde de ağırlık ağrı varsa o da belirtilerden biri...
ultrasona girmeyecek misin?
cuma günü ultrasonda da baktır istersen önce...

Son düzenleme:
[/COLOR]
Tamam Ronya cım...Önerilerini dikkate alacağım.
Adetten sonra sıkı takipte olacağım.
İnşaallah rabbim ne beni ne de sizleri fazla bekletmez...Hayırlı bir evlat nasip eyler.

Kızlar dün gece samimi bir arkadaşımın doğumu için hastahanedeydim.Doğum sonrası bebeği görünce içim çok tuhaf oldu gerçekten.O minicik elleri ve ayakları...Annesini emebilme çabaları..

2 hafta öncesine kadar kendimi bebek için hazır hissetmezken şimdi pozitif çizgiyi görmek için can atar oldum...

Bu arada üzerime yapışan 69 kilodan çok şükür artık kurtulabildim.Bu sabah itibari ile 66 kiloyum.
Bulantımda dün çok az oldu.İlacımı artık yemek esnasında içiyorum.
İçimden bir ses herşeyin çok güzel olacağını fısıldıyor...

ınsallah canım sen enazından sole adetının 15 ıne kadar falan olc ılk gununden baslayarak sonra toplu ya hepsını yorumlayalım canım ama cok da guvenme cunku vucut ısısı en ufak bırseyde degısen bırsey ben denedım gecen ay sozde yumurtladım ama adet bıle olamadım yanı ama ınsallah sende ıse yarar

[/COLOR]
Hmm...Deneyelim bakalım ben de sonuç nasıl olacak.
Ben her ay 35-36 günde birde olsa adet oluyorum mutlaka.Hiç adet olmadığım bir dönem olmadı ama dün arkadaşında dediği gibi düzenli adet görüp yumurtası gelişmeyenlerde olabiliyormuş.
Bakalım deneyip göreceğiz

adet olman senın ıcın cok ıyı canım ınsallah en kısa zamanda gelır bebıslerımız artık

bicim, geçen hafta dondurma işlemim yapıldı gerçekten haklıymışsın korkucak bişi yokmuş:) yaradan kurtuldum artık sıra bebişte

selam özlem. prolaktinin yüksek. onun için dostinex kullanılıyor. şuan oturduğun yerde endokrin bölümüne git. sana o ilacı versin. bi süre sonra düşücektir. ama sende pkoda var. bizler gibi. fsh ın lh tan yüksek olması gerekiyo. ama durum bizde tam tersi. bunun içinde iyi bir kadın doktoru bulmalısın. bizler içinde metformin maddesi bulunun şeker haplarını kullanıyoruz. kimimizde adet düzenlemesine yarıyo. kimimizde zayıflamaya. kimimizdede yumurta geliştirmeye yardım ediyo ve hamile kalıyoruz. mesela ben şeker hapı kullanıp hamile kalanlardanım. ve önce bi yumurta takibi yapılması gerekiyo. bakalım yumurtaların büyüyomu? taşındığın yerde vakit kaybetmeden iyi bi doktor bulmalısın. ama endokrine gitmeyi ihmal etme. dostinexe başla ve prolaktinini düşür.
bu arada pko için adetin 3. günü test yapılıyor herzaman.

sorun çok yüksek olması değil ki pkoda. pko olup olmadığı. ve özlem pkolu. çünkü fsh 6.41,lh 9.88. normal insanların bu değerleri tam tersi olması gerekiyo. lh fshtan yüksek olmamalı. sonuçta pkolu. prolaktininde , pkonunda tedavisini olmalı. sadece prolaktin yetmez.

selam, bende 2 ay kullandım ve hiç işe yaramadılar. hatta günde 3 tane 5 gün kullandım. kımıldama bile olmadı. çok moralim bozuldu. doktorum iğneyle büyütmeye geçmek istedi benim moralim çok bozulunca. bende iğnelere geçersem birdaha klomene geçemiceğim için tedirgin oldum ve tedaviye bi kaç ay ara verdim. ve bir kere çok yoğun adet oldum ilaçla. birdahaki ayda hamile kaldım. doktorum mucize yi başardın dedi ama klomeni bıraktıktan sonrada 1-2 ay işe yarayabilir dedi. yanlız ben kolmenle birlikte günde 1 tane şeker hapıda kullanmıştım. oda yumurta gelişimine yardımcı. istersen sende ameliyattan önce bir ay daha klomen kullan. günde 3 taneye çıkar. eğer yine gelişme olmazsa biraz ara ver. tabi yinede en iyisini doktor bilir. bizler sadece sana fikir veriyoruz.

haklısın ama en azından 3 katı bı fark yok ılerı derecede degıl demek ıstemıstım ben orda. Bırıcıgınde bu sevıyelerdeydı lh ama bak kendı kendıne adet gorup ılac kullanmadan yumurtlayabılıyo.cokta vahım degıl yanı durumu.

ama biricik yumurtlamasını tamamen uzun süre şeker ilacı kullanmasına borçlu. bu arkadaşımız şeker ilacı kullanmıyor. ve sonuçta pkolu. hemen hemen çoğunun değerleri öyle ama kimse biricik gibi her ay yumurtlamıyo. benim test sonuçlarımda ikiside 5 ti. çok yüksek değil ama sonuçta pkoluyum. ve 2 ay boyunca klomen hiçbir işe yaramamış. fsh 6 sa lh ın 3 olması gerekiyo. eğer lh yüksekse sonuç olarak pkosun ve tedavisi gerekiyo. sen sonuçların çok yüksek değil dediğin için ben şaşırdım. yükseklik önemlidir mutlaka ama sonuç olarak neticenin ne olduğu. arkadaş pkolu ve tedavi olması gerekiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…