selam arkadaslar nasılsınız degerlerını yorumlatan arkadasım galıba ozlemdı canım sole bır durum var pko ıcın yıllardır ugrasıyorum ve doktoruma cok guvenıyorum lh/fsh oranının ıkıden fazla olması gerekıyor pko denebılmesı ıcın yanı her lh yukseklıgı pko olmayabılır ultrasonda da bakmalı doktorun oncelık prolaktın ıcın tedavı uygulayacak muhtemelen daha sonrasında eger pko olduguna karar verırse ona gecektır canım degerın gercekten pkoluysankı olmayabılırsın agır bır durum gostermıyor durumun kolayca seker hapıyla normale doner gıbıme gelıyor canım benım bıle ıkı katı kadardı ve seker ılacıyla baskılandı bırazcıkcanım sımdı kesınlesmemıs bır hastalık ıcın stres yapma guzelım
canım adetımın besıncı gnu dıyorsun ne olabılır kı acaba belkıde yumurtan gelısıyordur cunku adetın hemen arkasına hamıle kalanlar var belkısenınkıde erkn buyuyecek ve hemencık bıtımınde catlayıp dollenecek yanı tek tarafta olması benı bu sekılde dusundurdu tatlım hemen gozunu doktora dıkme bence gecmezse bırkac gun ole gıdersın herseyden korkar olduk yaaaaaakızlar benim sol yumurtalığımda sanki sürekli ağır bişey varmış gibi baskı uygulanıyor gibi bir ağrı var 5 saattir dayanmaya çalışıyorum gerçi ama huzursuz etti yaşayan var mı ne olabilir... adetimin 5. günü bu gün ve dün bitti adetim 4 gün sürdü... sadece ilk gün ağrım olmuştu bu farklı bi ağrı.... devam ederse doktora gidebilirim ama aklımda temmuza kadar doktora gitmek de yoktu....çok rahatsız edici bir ağrı değil gerçi ama sürekli baskı olması orada anlamadım ne olduğunu.... şu anda yumurta gelişimimi ya da oluşumumu da bilmediğim için bir tahminde de bulunamıyorum...kafanızı şişirdim ne ağrısı olabilir bu? sağ taraf değil....sadece sol alt kasıkta....
bu gün de baya iş yaptım yordum kendimi yorgunluktan bu tarz ağrılar pek olmazdı gerçi çünkü sadece kasıkta ağrı....hayır olsun....
canım anladım zaten ne demek ıstedıgını sen nasılsın bu aradaıste bende bunu demek ıstemıstım hay elıne saglık arkadasım..
canım adetımın besıncı gnu dıyorsun ne olabılır kı acaba belkıde yumurtan gelısıyordur cunku adetın hemen arkasına hamıle kalanlar var belkısenınkıde erkn buyuyecek ve hemencık bıtımınde catlayıp dollenecek yanı tek tarafta olması benı bu sekılde dusundurdu tatlım hemen gozunu doktora dıkme bence gecmezse bırkac gun ole gıdersın herseyden korkar olduk yaaaaaa
canım anladım zaten ne demek ıstedıgını sen nasılsın bu arada
ıyıyım canım sanal ortam ıste yanlıs anlasılma olabılıyor sonucta bırbırımızın yuzunu gormuyoruz mımıklerımızı falanda gormuyoruz ya ondandır canım sıkma canını zaten derdımız bıze yetıyor degılmı bıde bole seylere sıkılmayalım bende ıyıyımsporan basladım sogan kuru yapıcam kendıme bu ay oyle ıste umut doluyum allah bosa cıkarmasınvalla ıyı dıyeyım ıyı olayım:) bıraz moralım bozuldu ama gectı.yanlıs anlasılmaktan nefret edıyoruuuuum.
Sen nasılsın?
Hadi bakalim canim hayirli haberlerini bekliyorum insaallah. Clomifen 6 aya kadar kullanilabiliyor. günde 1 taneyle baslayip 3 taneye kadar cikabiliniyor. Ama genellikle önce günde 1 taneyle baslaniliyor. 6 aydan sonra baska tedavilere geciliyor. hic biseyler hissetin mi gectigimiz günlerde?? insaallah büyümüstür. Ben de 2 aydir kullandim ama benim büyümüyor maalesef:-(
hayra yormak lazım... bu tarz belirtiler hep hormonların çalıştığına işaret aslında çok iyi bişe yani...
göğsünde de ağırlık ağrı varsa o da belirtilerden biri...
ultrasona girmeyecek misin?
cuma günü ultrasonda da baktır istersen önce...
selam, bende 2 ay kullandım ve hiç işe yaramadılar. hatta günde 3 tane 5 gün kullandım. kımıldama bile olmadı. çok moralim bozuldu. doktorum iğneyle büyütmeye geçmek istedi benim moralim çok bozulunca. bende iğnelere geçersem birdaha klomene geçemiceğim için tedirgin oldum ve tedaviye bi kaç ay ara verdim. ve bir kere çok yoğun adet oldum ilaçla. birdahaki ayda hamile kaldım. doktorum mucize yi başardın dedi ama klomeni bıraktıktan sonrada 1-2 ay işe yarayabilir dedi. yanlız ben kolmenle birlikte günde 1 tane şeker hapıda kullanmıştım. oda yumurta gelişimine yardımcı. istersen sende ameliyattan önce bir ay daha klomen kullan. günde 3 taneye çıkar. eğer yine gelişme olmazsa biraz ara ver. tabi yinede en iyisini doktor bilir. bizler sadece sana fikir veriyoruz.
Ben günde 1 tane kullandım. Sağ tarafta 10 mm sol tarafta 11 mm 2 tane (aslında hareketli birsürü varmış ama en büyükleri bunlar) oluşmuş. Cuma günü tekrar gidicem 19 mm olduysa doktor çatlatacakmış. Doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi ama fazla umutlanma dedi.6 aya kadar olucak inş dedi, bekliyoruz bakalım hayırlısı...
senin yumurta hiçmi oluşmadı yoksa belli bir yerden sonra büyümüyormu?
BICIM tatlım suan erken gıbı daha 5. Gunun ama bellıde olmaz gelısmeye baslıyordur yumurtan.sen 24. Gun adet olmustun dımı yanı gecen ay yumosun olduysa 10. Gun catlamıstı.yıne bu ayda oyle olabılır calısma gununu erkene cek yada 8. Gun bı ultrasona gır bakalım umarım bu ayda vardırda tutar canım yaa.ılıskı gunlerını kacırma ama tımammı:)
canım adetımın besıncı gnu dıyorsun ne olabılır kı acaba belkıde yumurtan gelısıyordur cunku adetın hemen arkasına hamıle kalanlar var belkısenınkıde erkn buyuyecek ve hemencık bıtımınde catlayıp dollenecek yanı tek tarafta olması benı bu sekılde dusundurdu tatlım hemen gozunu doktora dıkme bence gecmezse bırkac gun ole gıdersın herseyden korkar olduk yaaaaaa
evet geçen ay çatlamayıp regl le de atılmadıysa bu ay büyüme ihtimali var tabi.... ağrı geçti şimdi bu sebeple doktora gitmeyeceğim... ama yumurtalık ağrısı olduğu kesin çünkü diğer ağrıları ayırt edebiliyorum... bakalım ilerleyen günlerde neler olacak bu arada tam hız spora da devam ediyorum...
senin nasıl gidiyor?
adetinin kacinci günü yumurtalarin 10 ve 11 mm olmus?
benim 9mm den sonra hic büyümüyo. Bilmiyorum allahtan ümit kesilmez diyerek dua ediyorum.
merhaba arkadaşlar bende polikistik over hastasıyım ama herhangi bir tedaviye başlamadım eşimde ileri sperm hareketliliği yeterli değildi ama doktor tavsiyesiyle ilaç kullanıyordu hafta sonundan beri 4 tane hamilelik testi yaptım hepsinde 2.cizgi silik cıktı kafam cok karışık hamile olabilir miyim acababütün belirtilerim var suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?