Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ya benım orda tedavı olmana gerek yok dıe bı cumlemmı var. Prolaktını cok yuksek geldı bana onu soyledım dr.luk taslama gıbı bı nıyetımde yok nıye orda soyledıgım lh fsh tan cokta yuksek degılmıs cumlesıne takıldın kaldın anlamadım.

ozlemcım sende kusura bakma sen gercekten agır derece pkolusun prolaktınınde almıs basını gıtmıs NEDIYIM ın dedıgı gıbı bu olayı delı gıbı kafana tak cok vahım durum cok.
Nasıl engın dr.luk tecrubemle ozlemıde yonlendırmısımdır umarım herkez benım agzımdan cıkcak lafa gore tedavı olucak sanırım yasasın..

ayy tartışmayın kızlar...
hepimizde bir takım aksaklıklar var ama tedavileri de var.. yeterki kendimiz için doğru ve uygun olan tedavileri bulabilelim... :86:
bu sebeple herkes birbirine yardım ediyor zaten...
burada herkes aynı durumda aslında... herkes okuduklarından ya da doktor deneyimlerinden bildiklerini paylaşıyor ve paylaştıkça da bilgilerimiz artıyor değer kazanıyor...

ıste bende kendı bılgım dahılınde o arkadasa yardımcı olmaya moral vermeye calıstım ama yanlıs anlasıldım.tedavı olmana gerek yok demısım gıbı olayları kafasında kurdu ıste.

selam arkadaslar nasılsınız degerlerını yorumlatan arkadasım galıba ozlemdı canım sole bır durum var pko ıcın yıllardır ugrasıyorum ve doktoruma cok guvenıyorum lh/fsh oranının ıkıden fazla olması gerekıyor pko denebılmesı ıcın yanı her lh yukseklıgı pko olmayabılır ultrasonda da bakmalı doktorun oncelık prolaktın ıcın tedavı uygulayacak muhtemelen daha sonrasında eger pko olduguna karar verırse ona gecektır canım degerın gercekten pkoluysankı olmayabılırsın agır bır durum gostermıyor durumun kolayca seker hapıyla normale doner gıbıme gelıyor canım benım bıle ıkı katı kadardı ve seker ılacıyla baskılandı bırazcıkcanım sımdı kesınlesmemıs bır hastalık ıcın stres yapma guzelım

kızlar benim sol yumurtalığımda sanki sürekli ağır bişey varmış gibi baskı uygulanıyor gibi bir ağrı var 5 saattir dayanmaya çalışıyorum gerçi ama huzursuz etti yaşayan var mı ne olabilir... adetimin 5. günü bu gün ve dün bitti adetim 4 gün sürdü... sadece ilk gün ağrım olmuştu bu farklı bi ağrı.... devam ederse doktora gidebilirim ama aklımda temmuza kadar doktora gitmek de yoktu....çok rahatsız edici bir ağrı değil gerçi ama sürekli baskı olması orada anlamadım ne olduğunu.... şu anda yumurta gelişimimi ya da oluşumumu da bilmediğim için bir tahminde de bulunamıyorum...kafanızı şişirdim ne ağrısı olabilir bu? sağ taraf değil....sadece sol alt kasıkta....
bu gün de baya iş yaptım yordum kendimi yorgunluktan bu tarz ağrılar pek olmazdı gerçi çünkü sadece kasıkta ağrı....hayır olsun....

Son düzenleme:

ıste bende bunu demek ıstemıstım hay elıne saglık arkadasım..

canım adetımın besıncı gnu dıyorsun ne olabılır kı acaba belkıde yumurtan gelısıyordur cunku adetın hemen arkasına hamıle kalanlar var belkısenınkıde erkn buyuyecek ve hemencık bıtımınde catlayıp dollenecek yanı tek tarafta olması benı bu sekılde dusundurdu tatlım hemen gozunu doktora dıkme bence gecmezse bırkac gun ole gıdersın herseyden korkar olduk yaaaaaa
ıste bende bunu demek ıstemıstım hay elıne saglık arkadasım..
canım anladım zaten ne demek ıstedıgını sen nasılsın bu arada

BICIM tatlım suan erken gıbı daha 5. Gunun ama bellıde olmaz gelısmeye baslıyordur yumurtan.sen 24. Gun adet olmustun dımı yanı gecen ay yumosun olduysa 10. Gun catlamıstı.yıne bu ayda oyle olabılır calısma gununu erkene cek yada 8. Gun bı ultrasona gır bakalım umarım bu ayda vardırda tutar canım yaa.ılıskı gunlerını kacırma ama tımammı:)

valla ıyı dıyeyım ıyı olayım:) bıraz moralım bozuldu ama gectı.yanlıs anlasılmaktan nefret edıyoruuuuum.
Sen nasılsın?

valla ıyı dıyeyım ıyı olayım:) bıraz moralım bozuldu ama gectı.yanlıs anlasılmaktan nefret edıyoruuuuum.
Sen nasılsın?
ıyıyım canım sanal ortam ıste yanlıs anlasılma olabılıyor sonucta bırbırımızın yuzunu gormuyoruz mımıklerımızı falanda gormuyoruz ya ondandır canım sıkma canını zaten derdımız bıze yetıyor degılmı bıde bole seylere sıkılmayalım bende ıyıyımsporan basladım sogan kuru yapıcam kendıme bu ay oyle ıste umut doluyum allah bosa cıkarmasın

Ben günde 1 tane kullandım. Sağ tarafta 10 mm sol tarafta 11 mm 2 tane (aslında hareketli birsürü varmış ama en büyükleri bunlar) oluşmuş. Cuma günü tekrar gidicem 19 mm olduysa doktor çatlatacakmış. Doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi ama fazla umutlanma dedi.6 aya kadar olucak inş dedi, bekliyoruz bakalım hayırlısı...
senin yumurta hiçmi oluşmadı yoksa belli bir yerden sonra büyümüyormu?

gögsümde agri yok ama hafif büyüme var. cuma gel kan ver dedi ordan belli olacakmis zaten yumurtanin hoplayip hoplamadigi. ultrasyondan bahsetmedi. Hayir diyelim hayir olsun haklisin canim. Insaaaaaallllllaaaahhhh

ayy canim bunu duymak cok güzel. Bende öyle düsündügüm icin doktorumu degistirecem. yeni Doktorum gel cuma günü kan ver sonra konusuruz dedi haftaya carsambaya termin verdi. Valla bilmiyorum ama kac gündür kasiklarimda belimde bi agri var. Gögüslerimde hafif büyüme. Hayirlisi diyelim bakalim. Allahtan ümit kesilmez. Suan kac aylik hamilesin? sen 3 tane kullandin ha?

adetinin kacinci günü yumurtalarin 10 ve 11 mm olmus?

benim 9mm den sonra hic büyümüyo. Bilmiyorum allahtan ümit kesilmez diyerek dua ediyorum.

dediklerini dikkate alacağım şu anda geçti ağrı çok şükür ama dediğin gibiyse elbette ağrıya razıyım :)
ağzından bal damlıyor :) gerçekten inşallah dediğin gibi olsun... ama ultrasondan baktırmayacağım bu ay çünkü farkettim ki ben üstüne düştükçe olmuyor... ne zaman umursamıyorum yumurta oluşuyor... doktora gidersem çok umutlanacağım biliyorum... en iyisi akışına bırakmak... olacaksa da bişeyler sürpriz olsun artık...

Son düzenleme:

merhaba arkadaşlar bende polikistik over hastasıyım ama herhangi bir tedaviye başlamadım eşimde ileri sperm hareketliliği yeterli değildi ama doktor tavsiyesiyle ilaç kullanıyordu hafta sonundan beri 4 tane hamilelik testi yaptım hepsinde 2.cizgi silik cıktı kafam cok karışık hamile olabilir miyim acaba bütün belirtilerim var suanda

adetinin kacinci günü yumurtalarin 10 ve 11 mm olmus?

benim 9mm den sonra hic büyümüyo. Bilmiyorum allahtan ümit kesilmez diyerek dua ediyorum.

o hiç belli olmaz canım benim önceleri yumurtam çok yavaş gelişiyordu... yani 42. günde 22mm ye ulaşıp çatlayamıyordu...zaten o kadar beklemek adet görememek demek rahim için iyi değil adet getirtip o yumurta da yok ediyordum hep... ama şimdi daha hızlandı bu.... çünkü bir sonraki kontrolümde hiç yumurta oluşumu yoktu ama ondan sonrakinde ise 2 tane sürpriz yumurta oluşmuştu...
yani bazen diyorum benimle oyun oynuyor bu yumurtalar
sen de umutsuz olma 9mm den sonra büyümeyecek diye bir kurak yok yani mutlaka geliştiği bir dönemi yakalayacaksın....

kaçıncı gününde test yaptın... yumurtlama dönemlerimiz de belli değil ya ondan soruyorum...
bence muhtemel adet günün geldiyse ve testi öyle yaptıysan pozitif olma ihtimali var ve kanda da baktırman gerekli... umarım doğrudur test...içtiğin herhangi bir ilaç var mı peki şu anda...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…