- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 41
kaçıncı gününde test yaptın... yumurtlama dönemlerimiz de belli değil ya ondan soruyorum...
bence muhtemel adet günün geldiyse ve testi öyle yaptıysan pozitif olma ihtimali var ve kanda da baktırman gerekli... umarım doğrudur test...
adetlerim 40 45 günde bir oldugu için hangi gün yumurtlama günüm bilemiyorum kan tahlili yaptıramadım makinede sorun vardı ama hemşirenin dediğine göre hamilelik ihtimali daha yüksekmiş.perşembe kan tahlili yapıcam daaha kesin bir sonuç olur muhakkak ki
canım reglle atılan gecen ayın yumurtasıdır mesela adetın ıkıncı gunu gıttıgımde doktor bana 10 tane folıkul var demıstı yanı kucuk yumurta yumurtanın buyudugu yer bılırsın senınkılerde belkı adette bır yandan buyuyordur ve eger gecen ay da 10 uncu gun catladıysa gayet dogal bır sonuc sımdı buyuyecek ve onuncugunu catlayacak adet bıtımınden ıtıbaren calısmala baslamalısın tatlım ıkıncı gunum gayet ıyı hıssedıyorum kendımı bende canım glukofen bır haftadır ıcmıyordum bugun tekrar basladım bu arada her sabah yarım saat yuryus sonrasında bes mucızevı hareketcanım adetımın besıncı gnu dıyorsun ne olabılır kı acaba belkıde yumurtan gelısıyordur cunku adetın hemen arkasına hamıle kalanlar var belkısenınkıde erkn buyuyecek ve hemencık bıtımınde catlayıp dollenecek yanı tek tarafta olması benı bu sekılde dusundurdu tatlım hemen gozunu doktora dıkme bence gecmezse bırkac gun ole gıdersın herseyden korkar olduk yaaaaaa
evet geçen ay çatlamayıp regl le de atılmadıysa bu ay büyüme ihtimali var tabi.... ağrı geçti şimdi bu sebeple doktora gitmeyeceğim... ama yumurtalık ağrısı olduğu kesin çünkü diğer ağrıları ayırt edebiliyorum... bakalım ilerleyen günlerde neler olacak bu arada tam hız spora da devam ediyorum...
senin nasıl gidiyor?
merhaba arkadaşlar bende polikistik over hastasıyım ama herhangi bir tedaviye başlamadım eşimde ileri sperm hareketliliği yeterli değildi ama doktor tavsiyesiyle ilaç kullanıyordu hafta sonundan beri 4 tane hamilelik testi yaptım hepsinde 2.cizgi silik cıktı kafam cok karışık hamile olabilir miyim acababütün belirtilerim var suanda
peki son adetinden bu yana kaç gün geçti öyle sorayım :))
bir de hemşire dediyse vardır bir bildiği... hayırlısı umarım pozitiftir...
perşembeye bişey kalmadı zor tabi beklemek de mi....
mart ın son haftasıydı sanırım 25i falan..hemşireye çemkirdim zaten ben emin olmak istiyorum dedim böyle umutlandırıyorsunuz bizi dedim benden cok eşim heyecanlı negatif cıkarsa cok üzülecegiz
canım sılık cızgı cıkınca hamıle olma ıhtımalın yuksek ama ıdrar testı sonucta yanıltıyor olabılır ınsallah dusundugun gıbıdır
mart ın son haftasıydı sanırım 25i falan..hemşireye çemkirdim zaten ben emin olmak istiyorum dedim böyle umutlandırıyorsunuz bizi dedim benden cok eşim heyecanlı negatif cıkarsa cok üzülecegiz
canım reglle atılan gecen ayın yumurtasıdır mesela adetın ıkıncı gunu gıttıgımde doktor bana 10 tane folıkul var demıstı yanı kucuk yumurta yumurtanın buyudugu yer bılırsın senınkılerde belkı adette bır yandan buyuyordur ve eger gecen ay da 10 uncu gun catladıysa gayet dogal bır sonuc sımdı buyuyecek ve onuncugunu catlayacak adet bıtımınden ıtıbaren calısmala baslamalısın tatlım ıkıncı gunum gayet ıyı hıssedıyorum kendımı bende canım glukofen bır haftadır ıcmıyordum bugun tekrar basladım bu arada her sabah yarım saat yuryus sonrasında bes mucızevı hareket
anladım neredeyse 49-50 gün olmuş.... de mi zamanında bakmışsın bence...
hayırlısı o zaman perşembeyi beklemekten başka çare yok demekki...
insan elinde olmadan umutlanır tabi çok haklısın... olumlu düşünmek gerekli...
hemşireye kızmak değil de hastane mi orası bilmiyorum kanda nasıl bakamazlar aksilik çıkar anlamadım onlara kızmak gerekli... tıp merkezleri bile hemen veriyor sonucu....
egzersiz nasıl da işe yarıyor de mi yürüyüş yapman da çok çok iyi...ben de geçen gün uzun yürüyüş yaptım plates de eklenince tüm bacak kaslarım çalıştı ve ağrıyor... meğer ne kadar hareketsizmişim de farkında değilmişim... yılmak yok valla son hız devam...
cnm ben öğretmenim ilçeye inebiliyorum suan ilçe hastanesinde makine bozukmuş ile inmem gerekiyo bende perşembe özelde kana baktırıcam korku ve endişeyle:18:
yorumlarınız ve zaman ayırdıgınız için teşekkür ederim
canım kesınlıkle bende fecı hamlamısım baldırlarım nasıl acıyor anlatamam en azından bekleme surecını gusel degerlendırıyoruz ole yatıp da bebek beklemek olmaz demı
dediklerini dikkate alacağım şu anda geçti ağrı çok şükür ama dediğin gibiyse elbette ağrıya razıyım :)
ağzından bal damlıyor :) gerçekten inşallah dediğin gibi olsun... ama ultrasondan baktırmayacağım bu ay çünkü farkettim ki ben üstüne düştükçe olmuyor... ne zaman umursamıyorum yumurta oluşuyor... doktora gidersem çok umutlanacağım biliyorum... en iyisi akışına bırakmak... olacaksa da bişeyler sürpriz olsun artık...
elbette güzel değerlendiriyoruz... bu arada yemeği de azalttım 5 kilo fazlam var kilo da verebileceğimi düşünebiliyorum artık önceden iştahım çok açıktı şimdi spor yapıp emek veriyorum ya resmen iştahım kapandı...
benim aklım hep başka şeylerle meşgul olmalı doğru olanı da bu bişeye kafayı çok taktın mı istesen de olmuyor...düşünceyi de serbest bırakmak gerekli...
o hiç belli olmaz canım benim önceleri yumurtam çok yavaş gelişiyordu... yani 42. günde 22mm ye ulaşıp çatlayamıyordu...zaten o kadar beklemek adet görememek demek rahim için iyi değil adet getirtip o yumurta da yok ediyordum hep... ama şimdi daha hızlandı bu.... çünkü bir sonraki kontrolümde hiç yumurta oluşumu yoktu ama ondan sonrakinde ise 2 tane sürpriz yumurta oluşmuştu...
yani bazen diyorum benimle oyun oynuyor bu yumurtalar
sen de umutsuz olma 9mm den sonra büyümeyecek diye bir kurak yok yani mutlaka geliştiği bir dönemi yakalayacaksın....
sen bılırsın canım kendını nasıl rahat hıssedeceksen oyle yap.yanı cok takıyoruz yaa ozellıkle ben:) bebek varmı?adetım yıne gecıkıcekmı? Ivır zıvır bı ton sey doluyo kafama keske hıc bebek sevdasına gırmeseydım dıyorum bazen dogum kntrol haplarımla mutluydum sankı:)
:)
haklısın ama bu bekleyişin de ayrı bir güzelliği var çünkü amacımız güzel bebek sahibi olmak...
bunun için elbette her şeyi yapıyoruz.... ben de başlarda çok fazla takıyordum olmayacak mı acaba diye ya da ne zaman olacak diye ama dışardan bir gözle kendime baktım ve gördümki bu şekilde bir yere varamayacağım... sorun etmekle yani... çözüm üretmek gerek dedim ve iyi düşünüyorum o zamandan beri... her şeyin bir zamanı var ve o zaman geldiğinde mutlaka olacak zaten :)
kızlar güzel sohbetiniz için teşekkür ederim...
iyi geceler artık uyku zamanı :)
görüşmek üzere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?