Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

aman olsunda gec olsun o muhım degılde adettelerım duzelsın barı bebek stresınden cok bu yoruyo benıde.normal kadınlar gıbı soyle her ay tıkırında gelse ne olur sankı cokmu sey ıstıyoruum.

canım stres herseyı etkılıyor malesef duzenlı olan adetımı acaba gelecekmı gelecekmı dıye kendı elımle bozdum dıyebılırım tatlım kendını rahat bırak bıraz bende ole dıyorum en azından adetımız duzenlı olsa o zaman umudumuz da olur hanı bu ay olmadı bıdahakı ay derız dımı ama neyse hayrlısı allahtan kafana takma canım ınslalahh hersey gusel olacak

bicim cıkıyormusun canım ıyı geceler

kızlar bende kacıyorum sabah erken kalkıyorum malum optum sızlerı ıyı geceler

aman olsunda gec olsun o muhım degılde adettelerım duzelsın barı bebek stresınden cok bu yoruyo benıde.normal kadınlar gıbı soyle her ay tıkırında gelse ne olur sankı cokmu sey ıstıyoruum.

canım adet düzensizliğini başlarda ben de sorun ediyordum ama sonradan gördümki öyle güzel adet söktürücü ilaçlar var... yani neden sorun edeyim.. sonra adet gelmezse ilaçla getirtirim mantığıyla hiç adet zamanında strese girmiyorum rahatım... bu sebeple kendiliğinden zamanında geldi son adetim...inşallah önümüzdeki ay da böyle kendiliğinden geliverecek... stres ve olumsuz düşünceler bizim düşmanımız..stres faktörü ile Tsh hormonu bile oynayabiliyor endokrin uzmanı dedi bunu bana... biliyorsun bu Tsh da etkiliyor bebek sahibi olamamayı bu nedenle aklımızı rahat tutmak için birbirimize yardımcı olacağız hep her zaman 2.0 2.5 larda seyreden hormonum gergin olduğum gün üst sınırın üstüne çıkmıştı...sonra tekrar test yapıldı normale indiği görüldü neden böyle oldu diye sorduğumda o anki strese bağlıdır dedi doktor... yani kendimizi frenlemek durumundayız....iyi düşünmek zorundayız
yine erken erken yazdım sana....
öpüyorum kızlar

adetinin kacinci günü yumurtalarin 10 ve 11 mm olmus?

benim 9mm den sonra hic büyümüyo. Bilmiyorum allahtan ümit kesilmez diyerek dua ediyorum.

Adetin 10. günüydü,birde 14. günü gidicem büyüme devam eder inş.Beklemek çok zor ama nedense ben bu ay çok rahatım hiç birşeyi takmıyorum birde böyle deneyelim bakalım...
Sen tedaviye başlayalı nekadar oldu?

neden bukadar sinirlendin. 'prolaktinin tavan yapmış. ama lh ve fsh değerin çok yüksek değil' yazmışsın. ben bunun üzerine özlem sadece prolaktin için tedavi olmıcak. pko içinde olmalı. yükseklik olarak değilde sonuç olarak pkolu bi arkadaşımız.bunun içinde tedavi olmalı dedim. senin ilk yazdığın msjda sadece prolaktin için tedavi olsan yeter gibi bi durum havası vardı. sadece bunu söylemeye çalıştım. hiçbişey bilmiyorum yazmış. bizde bildiklerimizi söylemeye çalışıyoruz. sende öyle yazınca bende kendime bildiğimi söylemek istedim. bukadar sinir yapmana gerek yok.

maalesef oyle canım herseyı kendı kendımıze yapıyoruz. Neyse suan ılacım bıttı beklemedeyım zaten gelcek gıbı adetımde bıraz ondanda stres yaptım galıba ama bu yenı ayda kafamı rahat bırakmaya calısıcam:)

ooff tamam senın dedıdıgın dogru stresımın ıcınde bıde boyle seylerle ugrasamıcam sen bı lh fsh tan nekadar yuksek olursa ılerı derece oluo onu bı ogren ltfen banada satasma bak sen yorumlarına

ıste bende kendı bılgım dahılınde o arkadasa yardımcı olmaya moral vermeye calıstım ama yanlıs anlasıldım.tedavı olmana gerek yok demısım gıbı olayları kafasında kurdu ıste.

asıl sen beni yanlış anlamışsın. neyse saçma sapan bi mevzu yüzünden şurda tartışıcak değilim. bukadar sinir yapmana gerek yok. ben sadece 'değerlerin çok yüksek değil' diyince , değeri tabiki önemli ama sonuçta pkolu ve bununda tedavisine başlamalı dedim.

ya ayrıca ben o arkadasa sende pko yok demedım bu 1.sı 2.sı sadece degerın yuksek degıl dedım suan prolaktın daha yuksek dedım kı dr. Da once prolaktını dusurmek ıcın dostıneks kullandırıyo.yanı pko oldugunun kendısıde farkında sende bukadar sınır yapma bence ve burda kesıyorum hıc bı lafınada yorum yapmıyorum......

:) evet yıne erkencısın masllah.ya bende endokrınolajıye gıtmek ıstıyorum ama cogu hast. Bu bolum yok sen nereye gıtmıstın?

ben hala beni yanlış anladın. bukadar sinirlenmene gerek yok diyorum. sen çocukça şeyler yazıyosun. kaç yaşında olduğunu merak etmeye başladım. neyse ben gayet sakinim merak etme. kusura bakma seni kızdırmak yada kavga etmek için yazmadım hiçbirini. sadece kendimce bildiğim bişeyi yazmaya çalıştım. mimiklerimizi ,yüzlerimizi görmediğimiz için nedemek istediğimiz belki tam anlaşılmıyordur.

al mendilini,ver mendilimi =)))))))) bende burda kesiyorum....

lütfen kusuruma bakma. bu son olsun bu konuyla ilgili. pko ıcın soyluyorum cok bı yukseklık yok lh da ama prolaktın ucmus cıdden demişsin.

senın lh fsh cok yuksek degıl senın problem prolaktın gıbı ama kafana takma cok bıraz rahat ol ne kadar stres yaparsan okadar ucar o hormon.emınım dusucektır o deger sonrada rahatlıkla yumurtlarsın

gerçekten yanlış anlamanı istemiyorum. ben bu sözlerin üzerine yazdım o msjları. yani prolaktini çözünce yumurtlarsın demişsin ya. onun için. benimde lh ve fsh ım 5 civarıydı. ama asla kendi kendi yumurtlayamadım. hatta klomenle bile yumurtlayamadım. sende prolaktini hallet yumurtlarsın yazınca kendimce bildiğim şeyi yazdım. sadece prolaktini değil pkoyuda önemsemeli diye. yoksa moralini boz arkadaşımızın demedim. buna neden sinirlendiğinide gerçekten anlamadım....

oyyy oyyyy oyyy!!! kızlar sinirler iyice gerilmiş???
yapmayın yahu, hiçbirimiz burda doktor değiliz, kendi tecrübelerimizi paylaşıyoruz...

herkesin sinirlerinin gerilmesi gayet normal bence, uzun bir süreçten geçiyoruz, kolay değil..
ha yumurtaydı, adetdi....LH 'ydı falan....

ben kendi haline bıraktım herşeyi, ilaçlarımı hiç aksatmıyorum ama...bu ay verimli günlerde hiç ilşki olmamıştı, artık önümüzdeki süreye bakıcam...

herkese böyle tavsiye ediyorum, tabiki doktor kontrollerini aksatmadığımız sürece...kafam gerçekten çok rahat....

ya bak yazmıcam dıyorum ama kıskırtıyosun cıdden.sen benım lh fshtan cokta yuksek degıl lafıma takıldın kaldın. Bılmıyorum bılıyomusun ama prolaktın yukseklıgı gercekten yumurtanın gelısememesıne nedendır.o kısıde dostınexten sonra yanı prolaktını dusunce dr.u bebek tedavısıne baslıcaktı bende ozaman kolaylıkla yumurtan gelısır demek ıstedım. Ayrıca cocukta degılım yasım 29 merakın gıderılmıstır umarım.pkonunda derecelerını bı nette acta arastır.

nerelerdesın tatlım ya valla cennetlık olcaz:) ugramıyon artık hıc adet tarıhın yaklastımı?

kızlar hormonların verdiği stresten herkes gerilebilir...ama tartışmayın lütfen... yapıcı tartışmalar olsun kırıcı değil...
herkes bildiğini paylaşmakta özgürdür...yersiz sebeplerle birbirinizi kırmayın...
aynı duruma bizler de düşebiliriz...bu durumda da sizler bizleri uyarmalısınız...

Tuanatay ben basmane şifada endokrine gitmiştim ama bir daha oraya gitmem... kadın doğum doktoru Berrin hanım bilgili iyi biri ancak hastane 5 para etmez... çok bekledim ve tatmin olmadım süre bakımından....
bilgin olsun canım... ama hastanelerde genelde endokrin birimi olur... sen nereye gittin de yoktu?

en güzelini yapıyorsun...rahat olmana çok sevindim ben de aynen senin gibi düşünüyorum.... rahatım... yapmam gerekenleri yapıp akışına bırakıyorum...

devlet hastanelerınde yok sanırım alsancaga gıtmıstım ya orda sordum yok dedıler.ee ben nereye gıdeyım sımdı daha dogrusu o bolume gıtmeme gerek varmıkı suan.hanı adetımde yaklasıo ya testler falan yapılabılırdı dıye dusundum.

nerelerdesın tatlım ya valla cennetlık olcaz:) ugramıyon artık hıc adet tarıhın yaklastımı?

canım şimdi 19 mayıs tatil öncesi şirkette çok iş var, daha doğrusu cuma da tatil bize...ondan pek giremiyorum...

yazmasamda ara ara bakıyorum ama.....

sen ne durumdasın? adet olucaksın galiba? benim bu ayın 27 ya da 28 i en geç adet olmam gerek...

en güzelini yapıyorsun...rahat olmana çok sevindim ben de aynen senin gibi düşünüyorum.... rahatım... yapmam gerekenleri yapıp akışına bırakıyorum...

oohhhh aynen öyle yap.....bencede....yaz geliyor gibim kızlar, iyiki verdik kiloları! hehehhe...

kaçıyorum ben, yemek yiyeyim, yoksa akşama kadar aç kalırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…