Adetin 10. günüydü,birde 14. günü gidicem büyüme devam eder inş.Beklemek çok zor ama nedense ben bu ay çok rahatım hiç birşeyi takmıyorum birde böyle deneyelim bakalım...
Sen tedaviye başlayalı nekadar oldu?
Ben 6 aydir korunmuyorum ama tedaviye 2 ay önce baslanildi canim. Rahat ol canim hic düsünme umarim insaallah büyür. Rabbim büyüktür. O herseyin en iyisine bizler icin bilendir!!!
devlet hastanelerınde yok sanırım alsancaga gıtmıstım ya orda sordum yok dedıler.ee ben nereye gıdeyım sımdı daha dogrusu o bolume gıtmeme gerek varmıkı suan.hanı adetımde yaklasıo ya testler falan yapılabılırdı dıye dusundum.
merhaba...
umarım aranızdan birileri banayardımcı olur.ultrasyın muaynesinde pkolu olduğumu söylemişti doktor.reglimin 3. günü hormon testimi yaptırdım sonuçlar şöyle
tsh 2.706
fsh 7.86
lh 5.95
estradiol 62.24
prolaktin 15.50
başka bi doktor sonuçların normal olduğunu söyledi.eğer sonuçlarım normalse ben pkolumuyum,değilmiyim?
sendromun tavan yaptı ne düzenli regl olucan nede hamile kalıcan diyecek diye doktor korkumdan gitmiyorum
maalesef oyle canım herseyı kendı kendımıze yapıyoruz. Neyse suan ılacım bıttı beklemedeyım zaten gelcek gıbı adetımde bıraz ondanda stres yaptım galıba ama bu yenı ayda kafamı rahat bırakmaya calısıcam:)
bıcımcım nasılsın canım ben hemen cıkmalıyım bugun hava yagmurluydu yuruyuse cıkamadım sadece hareketlerımı aparak ıdare edıcem malesef belkı esımle yarın cıkarız yarın tatıl cunku yehuuuuuuuuuuuuu sen nasılsın tatlım gorusuruz yıne sımdı cıkmalıyım allaha emanet ol
canım tsh tiroid çok iyi...Lh Fsh tan düşük yani bu da çok iyi...
diğer iki hormondan pek anlamıyorum ama onların değerleri de bana normal göründü....
:) çok sevindirici bence bakalım doktorun ne diyecek...
tuanatay canım sırf regl gerginliği de değildir bu... ben de senin gibi duphaston içtiğim ay son 3 hapımda ve başlayana kadar çok gerilmiştim regl olduktan sonra rahatlamıştım... biraz da bu ilacın etkisi canım sen sıkma canını... düzelecek....
inşallah canım ya bende sizleri tanıdığım için çok memnunum# reyyan
# yasmin16
# tuanatay
kızlar sızlerı tanıdıgıma cok memnunum yanı en azından bu ılletle yalnız basıma ugrasmadıgımı bılmek guzel en kısa zamanda yavrularımızı kucagımıza alrız ınsallah
buarada reyyancım eger ates olcumlerını yazarsan ben yorumlarım bu arada adetının ılk gnu baslamalısın olcemeye ve sabah altı ıle sekız arasında bır saat secıp hep aynı saatte yataktan cıkmadan dıl altından olcmen gerek canım gercı bılıyorsundur
inşallah cnm.ilk hamileliğimde farlutal ve klomen kullandım.dr 3 ay kullan gel dedi.3.ay gittiğimde 2 aylık hamile oldugumu öğrendim.olmayacak diye o kadar şartlandırmışımki kendimi şok olmuştum.ama bebeğimi kaybettim malesef.
şimdi hayatta olan oğlumdada sadece adetlerimi düzene koymuştuk.dr tedaviye çabuk yanıt verdiğimi söylüyor amaa işte bu düzensizlik çok kötü yaa..
sen herhangi bi ilaç kullanmıyormusun şu anda?kullanmıyorsan soğanı deneyebilirsin.bazılarında çok işe yarıyomuş.
doktor sonuçların normal olduğunu hsg çektirmemi söyledi.buraya kadar normalde bana ilk doktorum pkolu olduğumu söylemişti bu sonuçlara göre ben pkolu değilmiyim???
cıddımı ılacta gerıyo demek gercı haklı olabılırsın gecen ay da bu zamanlar esıme kızıp duruyodum yok yere arada gelıp gıodıyo kalıcı degıl allahtan:)benım dıger degerler normaldıde lh yuksektı ıste cok sukur baska hıc bı problem yok ılaclarla yasıcaz kabullenmek lazım heralde bende nefret ederdım ılaclardan allahım oyle bı hastalık verme sureklı ılac ıcmeme sebeb olcak bı derdım olmasın ıdıye dua ettım cok ama buyukmu konustum ne yaptım sımdı sureklı ılac yutuyorum metoformnede devam tatlım.
yok canım ben doktordan yana şansızım doktor hiç ilaç vermedi ama başka bi doktora gideceğim soğan kürünü çok duydum denemeyi düşünüyorum aslında birde bal tarçın ve çörek otu var denemeyi düşündüğüm
Kızlar benim son adet tarihim 18 nisan idi.Pko olduğumu öğrenir öğrenmez korunmayı bırakıp çalışmalara başlamıştık.Çalışma günleri sanki yumurtlama dönemime denk geldi gibi geliyor bana.Çünkü son 3-4 aylık adet tarihlerimi internetteki hesaplayıcıya girdiğimde o tarihte yumurtlama olmuş olabilir gibi.Zaten o gün yumurta akı gibi koyu bi sıvı görmüştüm iç çamaşırımda.Gün boyu değildi tabi sadece 1 kere geldi.
Biliyorum henüz gebelik için çoooook erken belki ama bir umut işte
Hadi hayırlısı bakalım
Kırmızıları görünce haber veririm artık(inşaallah görmem tabi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?