slm arkadaşlar bendede pko var.doktor bana glucophage 850ml lik günde 1defa yarım içmemi söyledi.ilaç ilk 2ay işe yaradı.bu 3.ayım ama tam 2 ay olacak olacak nerdeyse ama hala adet olmadım.2kez gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı.neden böyle oldu sizce?çocuk istiyorum ben.doktora gitcem ama şöyle düzgün bi doktor bulamadım.
anladım ilacı hep mi yarım içtin?
belki yetersiz gelmiştir dozu...
ben bu ilacı kullanmadığımdan kullanan arkadaşlar yazarlar cevap....
bir de 2 ay adet görememe uzun zaman....adet söktürücü ile gebelik yoksa adeti getirtmen gerekli...
iyi bir doktor bulup tedavine devam etmelisin...
evet canım hep yarım içtim.doktor öyle söyledi.normaldede 3ayda bi adet olurdum.bu ilaç iyi gelmişti.ama şimdi niye böyle oldu anlamadım.dedğn gbi iyi bi dr. bulmam lazım.peki cnm bana istanbul avrupa yakasnda önerebileceğin iyi bi dr varmı.mümkünse ssk anlaşmalı olsun
umarım adet göreceğine dair belirti yoktur ve hamilesindir ay ne mutlu oluruz hepimiz eğer öyleysen... inşallah...tam 1 ay geçmiş üstünden aslında yakın zamanda kanda baktır gebeliğe de canım öğren bir an önce neymiş...
adet düzenin nasıl kaç günde bir adet döngün hadi inşallah hayırlısı :)
Günaydın Kızlaaaarrrr!.... sporum bitti...bayramımız kutlu olsun
sewda ben izmirdeyim istanbulda anadolu yakasında var bildiğim doktor ama Avrupa yakasında yok...bilenler cevap yazarlar...
ilacın faydasını gördüğün anda dozu arttırmalıydı doktor... hata orada olmuş bence.... yani 850mg 1 adet öğlen tok karnına alınıyor benim bildiğim... 1 ay böyle içildikten sonra sabah 1 akşam 1 tok içiliyor benim bildiğim bu yanlışsam arkadaşlarım düzeltirler... yani başlangıç bu şekilde diye biliyorum yarım ilaç hiç duymadım... neyse canım sen özel hastaneleri internetten araştır ssk anlaşmalı oluyor onlar zaten telefon açar sorarsın randövunu da alırsın... bir an önce git de tedavin yarım kalmasın...
evet canım hep yarım içtim.doktor öyle söyledi.normaldede 3ayda bi adet olurdum.bu ilaç iyi gelmişti.ama şimdi niye böyle oldu anlamadım.dedğn gbi iyi bi dr. bulmam lazım.peki cnm bana istanbul avrupa yakasnda önerebileceğin iyi bi dr varmı.mümkünse ssk anlaşmalı olsun
slm kuzuularrr ben evimdeyim artıkın ay artık erken kalkıyorum gün bitmek bilmiyor yavv.eşim işten çıkmadan önce perde diktiriyordum oyy perdelerim geldii inşallah hayırlısıyla öderim çokk şugar oldu evim yaaaa.kaynanamda diyorki tam yeni gelin evi gibi olmuş dedim zamanında yeni gelin tülüalaydın b,z şimdi masraf yapmayacaktık.dalga geçiyor sankikırmızılarım bugün yarın gelirrr bakalımmmm
slm kuzuularrr ben evimdeyim artıkın ay artık erken kalkıyorum gün bitmek bilmiyor yavv.eşim işten çıkmadan önce perde diktiriyordum oyy perdelerim geldii inşallah hayırlısıyla öderim çokk şugar oldu evim yaaaa.kaynanamda diyorki tam yeni gelin evi gibi olmuş dedim zamanında yeni gelin tülüalaydın b,z şimdi masraf yapmayacaktık.dalga geçiyor sankikırmızılarım bugün yarın gelirrr bakalımmmm
Canım benim adet siklusum 34-35-36 gün civari oluyor.
Birde ben korunmayı 6 mayısta bıraktım.Bu yumurtlama olayıda 9 mayıs gibi oldu.O yüzden bir "acaba" var kafamda ama daha çalışmalar çok yeni olduğu için umutlanamıyorum.
Kasıklarımda hafif bir adet sızısı başladı bugün.
Hadi hayırlısı bakalım.
Ayın 25e kadar adet olmazsam test yaparım diye düşünüyorum
rahim filmi neden istedi anlamadım sonuçların normal ise tedavi görmeyeceksin demek değil mi bu tedavi görmeyeceksen gebelik oluşması için bir süre beklemek gerekmez mi sonrasında oluşmazsa gebelik hsg çekilir benim bildiğim...
pko olup olmadığını doktor bilir... yumurtlama için ne dedi... yumurta takibi yaptırdın mı canım hiç ultrasonda yumurtlama günlerinde... biraz karıştı kafam benim tam anlayamadım senin durumun ne?
cevap yazan arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederm.6ay boyunca yarım içmemi söyledi doktorum hemde günde 1kez.peki ben doktora gitmeden sabah akşam 1tane alsam bi sorun olurmu acaba?
valla bende bişey anlamadım.rahim filmi ve eşimden sperm örneği istedi onların sonuçlarını al gel dedi.hayır hiç yumurtlama takibinden falan bahsetmedi.oof ya başka doktora gidiyim en iyisi ben böyle olmıcak sonuçlarımı alıyım gidiyim.yani şimdi rahim filmine gerek yokmu
1 yıl boyunca korunmayan ve çocuğu olmayan kadınlarda altta yatan nedenleri araştırmak için bunlar istenir.. bizde pko olduğumuzdan nadir yumurtladığımızdan gebe kalma sorunu oluyor ya doktorlar bu sebepten istiyor bu testleri... yumurtlama tedavisine geçmeden önce tüplerde tıkanıklığa bakıyorlar ve sperm kalitesine....
tabi bunları yaptırıp yaptırmamak sana kalmış...durumunu bilmediğim için bişey diyemiyorum ki...
cevap yazan arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederm.6ay boyunca yarım içmemi söyledi doktorum hemde günde 1kez.peki ben doktora gitmeden sabah akşam 1tane alsam bi sorun olurmu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?