selamlar,
ben yaklaşık 7 yıldır pcos tedavisi görüyorum su an 22 yaşındayım ve bekarım yani henüz hamile kalmaya çalışmıyorum :) ama çok korkuyorum ilerde çocuk sahibi olamam diye.yaklaşık 5-6 doktor gezdim hepsi aynı ilaçları verdiler durdular 7 senedir aralıksız glucophage kullanıyorum 4 sene kadar diane kullandım şimdide yasmin kullanıyorum ama hala kilo sorunum var hala tüylenme aşırı ve ilacı bıraktığım an adet kesiliyor.2 sene önce ankara üniversitesi kadın doğum anabilimdalı başkanı Sevgi Tezcan a gitmiştim ve çok komiktir bana bir an önce evlenip çocuk yapmamı söyledi!çocuk sahibi olmak için yapılan tedavi pcosu azaltıyormuş (muşmuşmuş)
Yasmindende bıktım çünkü inanılmaz çalkantılı ruh hali yapıyor.Gerçekten çok kötüyüm :'(
paylaşmak istedim sizinle çünkü beni anlayabilecek kişiler sizlersiniz...
bence idrar testi için erken ,kan testinde çıkabilir hamileysen.eğer şüphen varsa kan tesi yaptır onda kesin çıkar.pkolu olmak hamile kalınamıyacağı anlamına gelmiyor zaten sadece geç yumurta oluşuyor,oda günü belli olmuyor.
selamlar,
ben yaklaşık 7 yıldır pcos tedavisi görüyorum su an 22 yaşındayım ve bekarım yani henüz hamile kalmaya çalışmıyorum :) ama çok korkuyorum ilerde çocuk sahibi olamam diye.yaklaşık 5-6 doktor gezdim hepsi aynı ilaçları verdiler durdular 7 senedir aralıksız glucophage kullanıyorum 4 sene kadar diane kullandım şimdide yasmin kullanıyorum ama hala kilo sorunum var hala tüylenme aşırı ve ilacı bıraktığım an adet kesiliyor.2 sene önce ankara üniversitesi kadın doğum anabilimdalı başkanı Sevgi Tezcan a gitmiştim ve çok komiktir bana bir an önce evlenip çocuk yapmamı söyledi!çocuk sahibi olmak için yapılan tedavi pcosu azaltıyormuş (muşmuşmuş)
Yasmindende bıktım çünkü inanılmaz çalkantılı ruh hali yapıyor.Gerçekten çok kötüyüm :'(
paylaşmak istedim sizinle çünkü beni anlayabilecek kişiler sizlersiniz...
canım kan testi için erken ben adet gunum gectikten sonra yapmak istiyorum cunku o kadar hayal kırıklıgı yasadımki cesaretim yok ama cogu insanda ne zaman hamile kalmısım o zamandan beri belirtilerini yasıyorum diyorlar ama bilmiyorum hamile degilimdir zannetmiyorum ama bu ilişkide kasık agrısı beni biraz suphelendirdi yada kistten mi diyor bir yanımda sizin tecrubelerinize ihtiyacım var ibr dahaki ay klomene baslayacam ve ben bu ayı stressiz yasadım nasıl olsa bir dahaki ay dusunecem diye acaba diyorum acaba
arkadaslar merhaba danısmak istedigim birsey var benimle tecrubelerinizi paylasırsanız cok sevinirim
bende de pko var ve adet coooooook duzensiz gecen ayın 22sinde ilacla adet oldum ve son 6 gundur falan goguslerim şiş,dokununca agrıyor, karnım şiş, kasıklarımda da agrılar oluyor ve afedersiniz son iki seferdir ilişkide sallandıkça kasıgımın sol tarafı agrıyor,acıyor ve rahatsız oluyorum tamam kistim var ama hiç ilişkide agrı hissetmiyordum son iki seferde olana kadar acaba diyorum hamilelikten mi oluyor hamile olabilir miyim cunku gecen ayı baz alırsak bu ayın 22sinde olmam lazım ve ben 6 gun onceden bunları yasıyorum bana bir akıl verin lutfen sizde de pko var ilişkide agrı hissediyor musunuz yani
canım kanda baktırman en güzeli. Neden hayal kırıklıgı olsunki hem stresini atarsın. Stressiz bi ay geçirdim diyorsun bu düşünce daha çok strese sokmasın seni. Ayrıca kandaki degerde önemli geç döllenme diye bişeyde var bunlarıda göz ardı etmemelisin. Belki Bebeğin süpriz yapıp gelmiştir inşallah..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?