Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

mrhb arkadaşlar bende dün soğan suyuna başladım tadı çok kötü ama bebiş için içiyorum.adetimin2. günü başladım ve inanılmaz fazla gelio adetim benim hep az olurdu bakalım inş.bu vesileyle bebişim gelir.hepinize acil şifalar diliyorum.

selamlar,
ben yaklaşık 7 yıldır pcos tedavisi görüyorum su an 22 yaşındayım ve bekarım yani henüz hamile kalmaya çalışmıyorum :) ama çok korkuyorum ilerde çocuk sahibi olamam diye.yaklaşık 5-6 doktor gezdim hepsi aynı ilaçları verdiler durdular 7 senedir aralıksız glucophage kullanıyorum 4 sene kadar diane kullandım şimdide yasmin kullanıyorum ama hala kilo sorunum var hala tüylenme aşırı ve ilacı bıraktığım an adet kesiliyor.2 sene önce ankara üniversitesi kadın doğum anabilimdalı başkanı Sevgi Tezcan a gitmiştim ve çok komiktir bana bir an önce evlenip çocuk yapmamı söyledi!çocuk sahibi olmak için yapılan tedavi pcosu azaltıyormuş (muşmuşmuş)
Yasmindende bıktım çünkü inanılmaz çalkantılı ruh hali yapıyor.Gerçekten çok kötüyüm :'(
paylaşmak istedim sizinle çünkü beni anlayabilecek kişiler sizlersiniz...

arkadaşım aramıza hoşgeldin. kilo sorunum var demişsin, benim doktorum pko probleminin çoğu zaman kilo verilmesiyle çözüldüğünü söylemişti, ben toplam 22 kilo verdim. tüylenmeler de azaldı, çünkü biliyorsun bu tüylenme şeker düzensizliğinden falan da dolaylı olarak kaynaklanıyor, kilo fazlası da şekeri etkiliyor. adetimin düzelip düzelmediğini bu ay sonunda anlayacağım, eğer düzelirse 1 yıldır diane35 kullanmamın yanında verdiğim kiloların da etkisi olacağını düşünüyorum

merhabalar bende aranıza yeni katıldım.benimde 1.5 senedir pko sorunum var hormonlarım düzenli fakat adetlerim hep geç geliyo.45-50 gün arası.benim istediğimde adetlrimin düzene girmesi ve bebeğim olsun istiyorum.benim şimdiye kadar hep adetlerim düzenliydi fakat ne olduysa 1.5 sene önce geç gelmeye başladı.doktora gittiğimdede pko olduğunu söyleyince şok oldum nasıl olduğunu anlamadım bile.adetimin 1. günü hayıt tohumundan yaptığım çaya başladım sabah akşam içiyorum.14. günü kestim bakalım bu ay nasıl bi değişiklik olacak.sizlerinde önerileri varsa paylaşabiliriz.

arkadaslar merhaba danısmak istedigim birsey var benimle tecrubelerinizi paylasırsanız cok sevinirim
bende de pko var ve adet coooooook duzensiz gecen ayın 22sinde ilacla adet oldum ve son 6 gundur falan goguslerim şiş,dokununca agrıyor, karnım şiş, kasıklarımda da agrılar oluyor ve afedersiniz son iki seferdir ilişkide sallandıkça kasıgımın sol tarafı agrıyor,acıyor ve rahatsız oluyorum tamam kistim var ama hiç ilişkide agrı hissetmiyordum son iki seferde olana kadar acaba diyorum hamilelikten mi oluyor hamile olabilir miyim cunku gecen ayı baz alırsak bu ayın 22sinde olmam lazım ve ben 6 gun onceden bunları yasıyorum bana bir akıl verin lutfen sizde de pko var ilişkide agrı hissediyor musunuz yani

bence idrar testi için erken ,kan testinde çıkabilir hamileysen.eğer şüphen varsa kan tesi yaptır onda kesin çıkar.pkolu olmak hamile kalınamıyacağı anlamına gelmiyor zaten sadece geç yumurta oluşuyor,oda günü belli olmuyor.

canım kan testi için erken ben adet gunum gectikten sonra yapmak istiyorum cunku o kadar hayal kırıklıgı yasadımki cesaretim yok ama cogu insanda ne zaman hamile kalmısım o zamandan beri belirtilerini yasıyorum diyorlar ama bilmiyorum hamile degilimdir zannetmiyorum ama bu ilişkide kasık agrısı beni biraz suphelendirdi yada kistten mi diyor bir yanımda sizin tecrubelerinize ihtiyacım var ibr dahaki ay klomene baslayacam ve ben bu ayı stressiz yasadım nasıl olsa bir dahaki ay dusunecem diye acaba diyorum acaba

hosgeldin bende senin gibi senelerdir dogum kotrol hapları kullanarak adet olduyordum hala devam edıyor orası ayrı. bununla yaşamayı kabul etmek lazım. Hiçbir bayandan farkımız yok sadece işlevlerimizi düzene sokmak lazım.Tedavini bırakma ayrıca doktorun dogru söylemiş pocs gebe kalamaz diye bişiye yok ama belli bi yastan sonra zorluk çekiyor insan tabi evlenmek gibi bi niyetin varsa ama unutmaki bununda çaresi var Allah başka dert vermesin NACİZANE FİKRİM İLACLARINI KULLANMAYA DEVAM ET SANA ÇOK YARARI OLUCAK sevgiler a.s.

canım kanda baktırman en güzeli. Neden hayal kırıklıgı olsunki hem stresini atarsın. Stressiz bi ay geçirdim diyorsun bu düşünce daha çok strese sokmasın seni. Ayrıca kandaki degerde önemli geç döllenme diye bişeyde var bunlarıda göz ardı etmemelisin. Belki Bebeğin süpriz yapıp gelmiştir inşallah..:1hug:

merhaba,ben de bahsettiğin ağrı ve adet gecikmesini 2 yıl önce yaşayıp sevinmiş,testin negatif olduğunu görünce de doktora gitmiştim.55 mm çapında bir kistim vardı,hatta doktorum diğer kistlerimi göremedi ve ben pko olduğumu bu yıl öğrendim.o kist ilaçla eritildi ve o günden itibaren hiç ağrı çekmedim,yani pko'nun o ağrıyı yapacağını pek sanmıyorum.inşallah hamilesindir ama değilsen doktora gitmeyi ihmal etme canım,herşey gönlünce olsun.

canlarım cok tesekkur ederim desteginiz icin ben zaten normale gore bu ayın 22sinde olmam lazım ki olmuyorum duzensiz oldugu iicin ama dedigim gibi gecen ayı baz alırsak 15 aydır istiyorum cok hayal kırıklıgı yasadım kasıgımın sol tarafı kendini bellli edecek sekilde agrıyor ve ilişkide de oyle valla kistten mi gebelikten mi bilmiyorum ama biraz daha bekleyim zaten bu adet olusumda dr a gidecem klomene baslıyacaz adet olmazsam yine gidecem adet sokturucu verip oyle baslayacaz ama bir onumuzdeki hafta olsun test yaparım inşallah klomene gerek kalmadan hamile olurum allahım tum isteyenlere versin inşllah dua edin kızlar bana

merhabalar bende pkos hastasıyım.bir yıl tedavi gordum.yani klomen glukofen pregnıl vs.tam hersey yolunda derken eşimi askere yolladım.iki ayımız var inşallah.tekrar bastan alıcaz sanırım.rabbim bebek isteyen kimseleri umitsiz bırakmasın

ya arkadaşlar bende pkoluyum.jinekolojik muayene sonucu bu teşhis kondu.hormon tahlillerimin bir kısmı sonuçlandı bir kısmını bekliyorum.sizlerden ricam hormon tahlil sonuçlarınızı burada paylaşırsanız bizlerde karşılaştırma yapabiliriz.

arkadaşlar bu soğan kürü hamile kalmayı kolaylaştırıp kaliteli yumurta oluşmasınımı sağlıyo,yani hamile kalmak isteyenlermi kullanacak orasını anlamadım.ben hayıt tohumu kullanıyorumda onunda çok yararı olduğunu duydum yapanlardan.eğer kullanan arkadaşlar varsa soğanı veya hayıtı lütfen nasıl olduğunu ve yararını bana yazsın paylaşalım.

canım sogan suyu pcos a iyi geliyormuş yani kıst olusumunu engelliyormus dolayısıyla gebe kalmayı kolaylastırıyo.iki bucuk su bardagı suya bır soğanı dorde bolup suya koyup kaynatıyosun öğleden önce ve sonra birer bardak 15 gun devam ediyosun ama 15 gunu gecirmiyorsun ibrahim saracoğlu öööle diyo.hadı sana kolay geksın tatlım.iyi calışmalar :dance:

sağol arkadaşım verdiğin bilgilerden dolayı.yumurtalıkları uyarıp kaliteli yumurta oluşumunumu sağlıyo acaba?hayıt içinde aynı şeyi söylemişlerdi şimdi hayıtla soğan suyunun arasında kaldım hangisini yapsam acaba?

canım soğan suyunu içen biri olarak ben cvp vereyim sana.benimde bugün 5.günüm pko var bendede.adeti düzene sokuyomuş sağlıklı yumurta geliştiriyomuş ve hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş.aşılamadan önce bunu yapın mutlaka dedi ibrahim saraçoğlu.bakalım hayırlısı hepimiz için.ben öğlen yemeğinden önce ve akşam yemeğinden önce içiyorum.öğlen kaynattığımın yarısını akşam içiyorum hadi kolay gelsin sana inş. yararını görürüsün.

sağolun arkadaşlar ,şimdi bu adetimden sonra birde bunu deniyelim bakalım.pko yu iyileştiriyosa çok iyi.

bir de bu soğan suyu belli bir süre geçtikten sonra akıntı ile birlikte kistleri çözüyormuş öyle demişti saraçoğlu

inşallah hepimize şifa olur bende çok endişeleniyorum adetim düzene girmiyecek diye.düzenli olması demek yumurta oluşması demek.inşallah dualarım karşı gelir ve hepimiz ALLAH'ın izniyle sağlıklı sıhatli çocuk sahibi oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…