arkadaşlar merhaba
bu soğan kürünü 15 gün kullanılacak demişsiniz. Bende başlıcaktım ama ibrahim saraçoğlunun internetteki sayfasında 21 gün diyor. Ayrıca adetinizin 1. günü olarak başlayın diye yazmıyor. Şimdi kaldım uygulama tam olarak nasıl olacak beni aydınlatırsanız cok memnun olurum.
canlarım cok tesekkur ederim desteginiz icin ben zaten normale gore bu ayın 22sinde olmam lazım ki olmuyorum duzensiz oldugu iicin ama dedigim gibi gecen ayı baz alırsak 15 aydır istiyorum cok hayal kırıklıgı yasadım kasıgımın sol tarafı kendini bellli edecek sekilde agrıyor ve ilişkide de oyle valla kistten mi gebelikten mi bilmiyorum ama biraz daha bekleyim zaten bu adet olusumda dr a gidecem klomene baslıyacaz adet olmazsam yine gidecem adet sokturucu verip oyle baslayacaz ama bir onumuzdeki hafta olsun test yaparım inşallah klomene gerek kalmadan hamile olurum allahım tum isteyenlere versin inşllah dua edin kızlar bana
Arkadaşım İbrahim Saraçoğlunun sitesinden aynen kopyala yapıştır yapıyrm. 21 deil 15 gün diyor, evet adetin 1. günü sitede demiyor ama kendisini Seda Sayanın prog. izlediğimde söylemişti. Hoşçakal.
özür dilerim arkadaşım dün forumdan sonra tekrar baktım ve hatamı gördüm. kusura bakma.. Ama hemen bende başlıcam bu soğan kürüne dilerim herşey düzelir
Aynı şeyi bu ay ben de yaşadım. ilişki esnasında sol taraftaki o ağrı :çok üzgünüm: sanırım kistten oluyor. bu ay adetim de çok gecikti. bir hafta belki 10 gün göğüslerim öyle şişti ve hassaslaştı ki :1shok: neyseki sonunda başladı.. hamile olabilirim sandım, 3 kere test yaptım; malesef negatif. aylardır doktora gitmiyorum, glucophage vermişti, 2 ay kullandım sonra onu da bıraktım :çok üzgünüm: bu ay gitsem iyi olacak ama bu sefer de maaş alamıyoruz, arayamıyorum bile doktoru.. bir yandan annemler durmadan soruyorlar, soğan soğan diye peşimde dolaşıyorlar.. off iyice yoruldum artık..
selamlar,
ben yaklaşık 7 yıldır pcos tedavisi görüyorum su an 22 yaşındayım ve bekarım yani henüz hamile kalmaya çalışmıyorum :) ama çok korkuyorum ilerde çocuk sahibi olamam diye.yaklaşık 5-6 doktor gezdim hepsi aynı ilaçları verdiler durdular 7 senedir aralıksız glucophage kullanıyorum 4 sene kadar diane kullandım şimdide yasmin kullanıyorum ama hala kilo sorunum var hala tüylenme aşırı ve ilacı bıraktığım an adet kesiliyor.2 sene önce ankara üniversitesi kadın doğum anabilimdalı başkanı Sevgi Tezcan a gitmiştim ve çok komiktir bana bir an önce evlenip çocuk yapmamı söyledi!çocuk sahibi olmak için yapılan tedavi pcosu azaltıyormuş (muşmuşmuş)
Yasmindende bıktım çünkü inanılmaz çalkantılı ruh hali yapıyor.Gerçekten çok kötüyüm :'(
paylaşmak istedim sizinle çünkü beni anlayabilecek kişiler sizlersiniz...
arkadaşlar unutmayın ki pko da fazla kilo herşeyi zorlaştıran bir durum. lütfen yılmayın ve kilo vermeye çalışın, ben pko tedavisine başladığımda endokronoloji doktorum kontrolünde 22 kilo verdim. 1 senedir diane35 kullanıyorum ve bırakmak için son kutumun bitmesini bekliyorum. bir sonraki ay kendiliğinden adet olabilirsem bunda kilo vermemin çok büyük etkisi olacak
kader arkadaşlarım nerdesin yahu pkonun caresi yok belli ben herseyden ümidimi kestim bu hastalık bana agır bir yuk oldu taşıyamıyorum desemde allah beterinden korusun mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
Arkadaşlar ben de pkoluyum.Önce hap tedavisi oldum.Sonra iğneye geçtik ve aşılama yapıldı.Ama maalesef olmadı.Doktor çok önemli.Doktoruma çok güveniyorum.Doktorum inferlitite uzmanı başka bir doktora yönlendirecek.Acıbademe gidiyorum.Mükemmel ilgi var.Orada Şahin Beye yönlendirileceğim.Adını çok duydum.Sanırım biz tüp bebek deneyeceğiz.Bu ay görüşülecek.Allah herkezin yardımcısı olsun.
ben kendimi bildim bileli pkoluyum ve hiç kilo sorunum olmadı yılmak yok diyosun ama ben gercekten yıldım sen evlimisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?