Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet dediğin gibi adet görüyorsan 22-14=8 yumurtlama günü diyebiliriz yani yazdığın doğru 7-8-9 bu sebeple ne olur ne olmaz canım bu günleri kaçırma... 1 ay yumurtlamazsın ama öbür ay yumurtlayabilirsin yani bunu tedavin başladıktan sonra yumurta takibi ile anlayacaksın...ama doktor bilsin ve seni yumurta takibine reglin biter bitmez çağırsın bu önemli... ben de şu anda seninle benzer durumdayım diyebilirim...sadece 5 aydır korunmuyorum progestan ile adet görüyorum bebek için yumurtlamak için kilo verip spor yapıyorum...1 yıl dolar da olmazsa ki olacak diye olumlu bakıyorum...ben de o yoğun terdavilere başlayacağım...
inşallah her şey istediğimiz gibi olur :) sıkıntı etme moral çok önemli... fazla kilon var ise acilen kilo vermeye çalış bu da yumurtlamayı sağlıyor... bir de kaliteli yumurtlama için verilen insülin direnci ile ilgili bir hap var pko de metformin içerikli onu da sor istersen doktoruna... ben şu anda içmiyorum ama gerekirse içeceğim önümüzdeki aylardan itibaren...
arkadaşlarımız hep kullanıyorlar bu hapı ve çok memnunlar... adet göremeyenlerde düzenli adet de sağlıyor...

Son düzenleme:

selam :) hoşgelmiş kırmızılar... canım yumurtlamanın 1 gün öncesi, yumurtlama günü ve sonrasında gün aşırı ya ni 2 gün daha ilişki tamam mı?
yumurtlamadan 3 gün önce bile ilişki olmuş olsa spermler sağ kalabildiğinden yumurta döllenir... artık sen ateşe göre ayarlarsın...yumurtlama günü ateş 37-37.2 falan yükselir...

Son düzenleme:

Son düzenleme:

tuanatay merhaba nasılsın
adetin başladı mı?
girmiyorsun nete dün görmedim seni....

tuanatay merhaba nasılsın
adetin başladı mı?
girmiyorsun nete dün görmedim seni....

canım yazlıga gıttık daha sımdı gırdım eve ordan sureklı takıp ettım ama yazamadım.henuz baslamadı benımkıde bugun yarın beklıyorum ıns. Daha fazla bekletmez..

kızlar haftada bir gün kadın doğumda staja gidiyorum.

oraya gittiğimde hocama durumu anlattım ve dokturn bana hemen evlenmem gerektiğini söyleyip söylemediğini sordu.

nedenini o da tam olarak bilmiyor ama teorisine göre çocuk sahibi olunca kistlerin atıldığını söyledi bana. ama doktorum bana böyle bir şey söylemedi. bilmiyorum belki daha öğrenci olduğum içindir. 24 yaşındayım bir de henüz. kendimi evlenip çocuk yapacak durumda hissetmiyorum.

doktorundan böye bir şey duyan var mı merak ettim.

merhaba kızlar ben geldimmm
verimli gunlerim geçti artık geri sayıma başladım.son 11 gün
eger bu ay da bebek olmazsa ,"üçüncü ve son" ilaçla tedavi hakkımı sonraya ertelemeyi düşünüyorum.. önümüzdeki bir ay dinleneyim diyorum..doktor bana 3 kez uyguluyoruz bu tedaviyi ,sonra hsg çektirip iğne tedavisine başlıyoruz dedi. o yuzden son hakkımı biraz daha saklamak istiyorum..
belki bu iki aydır kullanmış olduğum serophene ilacının etkisi önümüzdeki ay da sürer ve kendiliğinden bir yumurta geliştiririm.. :44:

inşallah bu ay olur da bunlara gerek kalmaz.

polikistik over hastasıyım ve dün öğrendim 4 haftalık hamileyim düşük tehlikem var ama bir pkolu olarak buna da şükür

Canım Allah hakkında hayırlı olanı nasip eylesin.İnşaallah bu ay bebeğine kavuşursunda bu ilaçlara ve tedavilerin devamına gerek kalmaz

Valla ben daha yeniyim ama ilk defa duydum böyle birşeyi...Geçen forumda bir arkadaş daha yazmıştı annesinin pko olduğunu ve doğumdan sonra kistlerinin kaybolduğunu ama net bir bilgi bilemiyorum...

polikistik over hastasıyım ve dün öğrendim 4 haftalık hamileyim düşük tehlikem var ama bir pkolu olarak buna da şükür

Canım bebeğin hayırlı olsun..Bol bol uzanıp dinlen.İnşaallah gebeliğin sağlıklı bir şekilde devam eder.

kızlar ben bu metformin ve folik asite başladıktan bir hafta sonra çok afedersiniz ama idrarda koku olmaya başladı.Halbuki günde 3 lt su içiyorum.Mantar belirtiside yok.Sadece bu kokuyla beraber şuana kadar 3-4 defa farklı günlerde yumurta akı kıvamında akıntım oldu.Acaba kullandığım ilaçlar mı buna sebeb ?

canım yazlıga gıttık daha sımdı gırdım eve ordan sureklı takıp ettım ama yazamadım.henuz baslamadı benımkıde bugun yarın beklıyorum ıns. Daha fazla bekletmez..

fazla bekletmez canım başlar ya gitmen de iyi olmuş hava değişikliği....ne tarafta yazlık...
benim eşimin yaz döneminde izni olmuyor biz ne yazık ki sıcak günleri evde geçiriyoruz...
ama olsun sağlık olsun da...

Son düzenleme:

canım inşallah tutmuştur ya nasıl seviniriz hepimiz...olumlu bak olacak diye düşün hep böyle tamam mı?
gün de sayma bence zamanı bırak aksın gitsin fazla takılma zamana...

:)
ay ne güzel bence iyi düşün de tutunsun bebişin bebe aspirini kan dolaşımı için ya da progestan tutunsun diye bu tarz ilaçlar alıyor musun... ilk aylarda doktorlar veriyorlar diye duymuştum... folik asit içiyor musun bunlar önemli... hamile arkadaşlarım demişti...tabi doktorun verdiklerini alman yeterli ancak bunlar gerekli görüldüğünde gebelikte veriliyor hatta gebelikte metformin hapları da veriyor doktorlar...pko da...

bahsettiğin ilaçları ben kullanmadım bilmiyorum ancak kokulu akıntının iltihap habercisi olduğunu söylemişti doktorum canım istersen rahim ağzı dahil alttan muayene ol ve emin ol iltihap olmadığından...

canım folik asit magnezyum, fitil ve vajinal jel verdi 2 hafta sonra kontrole gitmemi istedi

super oldu benım ıcın kayınvalıdem esımın kardesı hepımız ordaydık degısıklık ıyı geldı urkmez tarafında yazlıkları denıze gırmek ıstedım ama kayınvalıdem daha gırılmez tedavı oluyosun usutursun dedı dusuncelı annem benım:) senın esının neden olmuo tatılı uzuldum bak buna yazın o sıcaklarda ınsanın daha cok ıhtıyacı oluo ızne.

doğumdan sonra pkonun yüzde 40 oranında bazı hastalarda düzeldiğini doktorum söyledi ancak tamamen geçebildiği ile ilgili kesinlik olmasa da iyileşenler de olabilir tabi...ben 30 yaşındayım bende 15 yaşımdan beri pko var ve yıllar geçti ama ben sorun etmiyorum...bu güne kadar yani 15 yıldır bununla yaşadım bundan sonra da yaşarım çünkü biliyorum ki tedavileri var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…