Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım folik asit magnezyum, fitil ve vajinal jel verdi 2 hafta sonra kontrole gitmemi istedi

anladım vajina jel muhtemelen progesteron içerikli falandır o zaman canım inşallah bebeğin sonuna kadar seninle kalsın :) gittiğinde bebe aspirinini de sor tamam mı?

onun işi satışla ilgilive yaz dönemi artıyor yoğunluk iznini bahar aylarında ya da kışa doğru veya :) yazdan önce kullanabiliyor...
ürkmez tarafını biliyorum denizi de harikadır ama tabi bu günlerde çok soğuktur bence de iyiki girmemişsin denize...

anladım vajina jel muhtemelen progesteron içerikli falandır o zaman canım inşallah bebeğin sonuna kadar seninle kalsın :) gittiğinde bebe aspirinini de sor tamam mı?

evet jel progesteron içerikliymiş.prospektüsünü okudum.bebe aspirinini sorucam not aldım teşekkür ederim

evet jel progesteron içerikliymiş.prospektüsünü okudum.bebe aspirinini sorucam not aldım teşekkür ederim

rica ederim...bulantıların oluyor mu bir arkadaşım 8 haftalık hamile onun bulantısı çok... bişey yiyemiyor...herkeste farklı bazısının hiç bulantısı olmuyor...

yelloww nasılsın? ses çıkmadı senden merak ettim...
biricik sen nasılsın? dinlenebildin mi canım....

rica ederim...bulantıların oluyor mu bir arkadaşım 8 haftalık hamile onun bulantısı çok... bişey yiyemiyor...herkeste farklı bazısının hiç bulantısı olmuyor...

suan bulantı falan yok ama ilerleyen haftalarda oluyormus sanırım

suan bulantı falan yok ama ilerleyen haftalarda oluyormus sanırım

evet olabiliyor ama olması da normalmiş sonuçta ilk başta yabancı bişey olarak algılıyor vücut onu ondan ama sonraları geçiyormuş bulantılar....doktora gittiğinde bizi de bilgilendir mutlaka her şey çok yolunda gitsin...

Son düzenleme:

Ayy insaallah canim! yada ne bileyim baska hormon hapi denesin. dün kan verdim bakalim ne olacak. merak etme haberdar ederim seni. iyi veya kötü. Ben cok zayifim. 1,65 boy 45 kg.

kızlar gunaydın..ya kafam cok karısık sımdı benım teyzemler saglıkcı ve su hast.lerde yapılan testler varya hıc bı markası yok sadece hcg yazıo ustunde ankaraya gıttıgımde teyzem onlardan bı kactane verdı bana duphaston bıtelıde bugun 5. Gun hala adetım gelmeyınce atesımde 37 cıkınca dun test yapmıstım aksamdı ama sılık 2. Cızgı cıkmıstı bu sabah ılk ıdrarla yaptım yıne sılık.ya bana oyunmu oynuyo bu test ılk defa 2. Cızgıyı sılık gordum.bıde bılıyosunuz ben 21. Gun kanda progesterona baktırdım ve cok dusuk bı deger cıkmıstı olamaz dımı yok yanı.ayy hayalmı gormeye baslıyorum artık..

Canım Allah hakkında hayırlı olanı nasip eylesin.İnşaallah bu ay bebeğine kavuşursunda bu ilaçlara ve tedavilerin devamına gerek kalmaz .
inşallah canım çok sagol iyi dileklerin için..
canım inşallah tutmuştur ya nasıl seviniriz hepimiz...olumlu bak olacak diye düşün hep böyle tamam mı?
gün de sayma bence zamanı bırak aksın gitsin fazla takılma zamana...
tesekkur ederim canım inşallah.. bu ay gunleri saymıyorum gecen ay cok heyecanlıydım ilk ilaç tedavisi ayımdı ya.. şimdi o kadar heyecanlı değilim

olabilirrrrrr canımm 2 kez test yaptın ve ikisinde de çıktı bence hamilesin! tekrar tahlil yaptır bir haftada bile değer çabucak artabiliyor

ben silik çizgiyi gördüğüm ay hamileydim.. adetimin 27. günü görmüştüm silik çizgiyi.. inşallah hamilesindir canım, yarın bi kanda baktır istersen, ayada bi kaç gün sonra bi daha idraradan bak

kızlar hepinize selamlar..
bir haftayı geçkin süredir giremedim hiç nete.. Adapazarından annemler geldiler.. ehh malum koşturmaca ile geçti.. dün doktora kontrole gittim.. ve artık kesin kez pko teşhisini koydu doktorum :)) çünki ilk kez kistlerim ilaca rağmen gitmemişti.. ama hormon değerlerin çok normal çıktı ve doktor kolay bir hasta profili çiziyorsun.. inşallah çok zorlanmayız dedi :) annemler burda olduğu için eşimi spermiyogram için ikna edemedim :) gelmeyi kabul etmedi benimle.. bu hafta içi gidicek o teste, bana da klomen verdi.. ilk kez deneyeceğiz bu ay bakalım.. tek doz ile başlanır genelde ama ben işi şansa bırakmak istemiyorum direk 2 doz ile başlatıcam dedi.. ve haziranın 1inde kontrolüm var.. yumurtama bakıcak ne alemde diye ve sonrasında eğer büyümüş ise çatlatma iğnesi vuracak.. off heyecan yaptım :)) inşallah çok uğraşmayız..

bu arada eğer hamiş kalırsam ay sonunda tatil planlarımız vardı, sanırım hamileliğin ilk 3 ayında uçağa binmek tehlikeli oluyormuş.. bilgisi olan var mı?

bir de geçmişi okuyamadım, en kısa zamanda okuyacağım.. coşmuşsunuz yine.. bir kaç mesaj yukarıda tuanatay'ın yazısını gördüm.. inşallah hamişsindir canım benim.. artık yeni hamiş haberi duyma zamanı geldi de geçiyor.. uzun zamandır yoktu hiç haber.. yarın hemen gidip bi test yaptır bence

hepinizi öpüyorum

yarın sabahta sılık cıkarsa ılk ısım gıdıp kanda baktırmak olcak arkadaslar ooff cok heyecan yaptım testlere cıkarıp cıkarıp bakıyorum.dılımın ucuna kadar gelıyo ama esımede soyleyemıyorum umarım testlerın azızlıgıne gelmem

bahsettiğin ilaçları ben kullanmadım bilmiyorum ancak kokulu akıntının iltihap habercisi olduğunu söylemişti doktorum canım istersen rahim ağzı dahil alttan muayene ol ve emin ol iltihap olmadığından...

Valla bilmiyorum ki canım.İlaçlardan sonra başladı bende bu mesele.Öncesinde hiç başıma gelmemişti.:44:

Canım inşaallah bebeğin yoldadır.

maalesef bugün düşük yaptım cok üzgünüm

yapma ya çok üzüldüm... peki doktor ile görüştün mü o kadar tedbir olmasına rağmen neden böyle oldu... sağlık olsun canım her şeyde vardır bir hayır... ağlama üzülme lütfen vücut attığına göre demek ki vardı bişey inşallah bundan sonraki gebeliğinde her şey yolunda gidecek...

Son düzenleme:
Ayy insaallah canim! yada ne bileyim baska hormon hapi denesin. dün kan verdim bakalim ne olacak. merak etme haberdar ederim seni. iyi veya kötü. Ben cok zayifim. 1,65 boy 45 kg.

gerçekten kilon azmış ama daha iyi boşver yalnız daha fazla kilo verme dikkat et... herkese alma diyorum sana da kilo verme :) komik oldu....

ya benim içime doğmuştu hep de diyordum sana ama sen hep çok umutsuz olduğun için bişey demiyordum neyse kanda baktırdığında belli olacak canım :)
hadi hayırlısı bakalım duphaston biteli 5 gün oldu demişsin benim 3. gün adetim gelmişti... bazılarımız 21. günden sonra yumurtluyor eğer öyle olduysan mümkün canım hiç bişey imkansız değildir bunu unutma....biz erken de yumurtlayabiliriz çok geç de yumurtlayabiliriz biliyorsun bizimki farklı.... demek ki her zaman umutla bakman gerekiyor muş de mi :)
inşallah güzel haber verirsin... olmazsa da hiç üzülme ben senin en kısa zamanda gebe kalacağını yürekten hissediyorum...
bu arada kendim için de bunu diliyorum.... :)

Son düzenleme:

canım benım ya ınsallah hepımız burda hamıleyım dıyebılırız o duyguyu tadabılırız.olmazsa tabıkı uzulmem ama olursada hayır demem yanı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…