canım folik asit magnezyum, fitil ve vajinal jel verdi 2 hafta sonra kontrole gitmemi istedi
super oldu benım ıcın kayınvalıdem esımın kardesı hepımız ordaydık degısıklık ıyı geldı urkmez tarafında yazlıkları denıze gırmek ıstedım ama kayınvalıdem daha gırılmez tedavı oluyosun usutursun dedı dusuncelı annem benım:) senın esının neden olmuo tatılı uzuldum bak buna yazın o sıcaklarda ınsanın daha cok ıhtıyacı oluo ızne.
anladım vajina jel muhtemelen progesteron içerikli falandır o zaman canım inşallah bebeğin sonuna kadar seninle kalsın :) gittiğinde bebe aspirinini de sor tamam mı?
evet jel progesteron içerikliymiş.prospektüsünü okudum.bebe aspirinini sorucam not aldım teşekkür ederim
rica ederim...bulantıların oluyor mu bir arkadaşım 8 haftalık hamile onun bulantısı çok... bişey yiyemiyor...herkeste farklı bazısının hiç bulantısı olmuyor...
suan bulantı falan yok ama ilerleyen haftalarda oluyormus sanırım
GÜNAYDIN KIZLAR...
yine sabah erkenden kalktım şimdi de spor zamanı... cherryguy canım inşallah haftaya gideceğin doktor iyi çıksın da klomen tedavine devam etsin...2 ay zaten denemek için yetersiz bir süre.. bir de ilacın dozunu da arttırmamış sanırım seni tedavi eden doktor... bu sebeple en güzelini yapıyorsun değiştirmekle... bizleri de bilgilendir... Senin kilon nasıl normal mi?
inşallah canım çok sagol iyi dileklerin için..Canım Allah hakkında hayırlı olanı nasip eylesin.İnşaallah bu ay bebeğine kavuşursunda bu ilaçlara ve tedavilerin devamına gerek kalmaz.
tesekkur ederim canım inşallah.. bu ay gunleri saymıyorum gecen ay cok heyecanlıydım ilk ilaç tedavisi ayımdı ya.. şimdi o kadar heyecanlı değilimcanım inşallah tutmuştur ya nasıl seviniriz hepimiz...olumlu bak olacak diye düşün hep böyle tamam mı?
gün de sayma bence zamanı bırak aksın gitsin fazla takılma zamana...
kızlar gunaydın..ya kafam cok karısık sımdı benım teyzemler saglıkcı ve su hast.lerde yapılan testler varya hıc bı markası yok sadece hcg yazıo ustunde ankaraya gıttıgımde teyzem onlardan bı kactane verdı bana duphaston bıtelıde bugun 5. Gun hala adetım gelmeyınce atesımde 37 cıkınca dun test yapmıstım aksamdı ama sılık 2. Cızgı cıkmıstı bu sabah ılk ıdrarla yaptım yıne sılık.ya bana oyunmu oynuyo bu test ılk defa 2. Cızgıyı sılık gordum.bıde bılıyosunuz ben 21. Gun kanda progesterona baktırdım ve cok dusuk bı deger cıkmıstı olamaz dımı yok yanı.ayy hayalmı gormeye baslıyorum artık..
bahsettiğin ilaçları ben kullanmadım bilmiyorum ancak kokulu akıntının iltihap habercisi olduğunu söylemişti doktorum canım istersen rahim ağzı dahil alttan muayene ol ve emin ol iltihap olmadığından...
kızlar gunaydın..ya kafam cok karısık sımdı benım teyzemler saglıkcı ve su hast.lerde yapılan testler varya hıc bı markası yok sadece hcg yazıo ustunde ankaraya gıttıgımde teyzem onlardan bı kactane verdı bana duphaston bıtelıde bugun 5. Gun hala adetım gelmeyınce atesımde 37 cıkınca dun test yapmıstım aksamdı ama sılık 2. Cızgı cıkmıstı bu sabah ılk ıdrarla yaptım yıne sılık.ya bana oyunmu oynuyo bu test ılk defa 2. Cızgıyı sılık gordum.bıde bılıyosunuz ben 21. Gun kanda progesterona baktırdım ve cok dusuk bı deger cıkmıstı olamaz dımı yok yanı.ayy hayalmı gormeye baslıyorum artık..
maalesef bugün düşük yaptım cok üzgünüm
Ayy insaallah canim! yada ne bileyim baska hormon hapi denesin. dün kan verdim bakalim ne olacak. merak etme haberdar ederim seni. iyi veya kötü. Ben cok zayifim. 1,65 boy 45 kg.
ya benim içime doğmuştu hep de diyordum sana ama sen hep çok umutsuz olduğun için bişey demiyordum neyse kanda baktırdığında belli olacak canım :)
hadi hayırlısı bakalımduphaston biteli 5 gün oldu demişsin benim 3. gün adetim gelmişti... bazılarımız 21. günden sonra yumurtluyor eğer öyle olduysan mümkün canım hiç bişey imkansız değildir bunu unutma....biz erken de yumurtlayabiliriz çok geç de yumurtlayabiliriz biliyorsun bizimki farklı.... demek ki her zaman umutla bakman gerekiyor muş de mi :)
inşallah güzel haber verirsin... olmazsa da hiç üzülme ben senin en kısa zamanda gebe kalacağını yürekten hissediyorum...
bu arada kendim için de bunu diliyorum.... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?