canım benım ya ınsallah hepımız burda hamıleyım dıyebılırız o duyguyu tadabılırız.olmazsa tabıkı uzulmem ama olursada hayır demem yanı:)
canım benım ya ınsallah hepımız burda hamıleyım dıyebılırız o duyguyu tadabılırız.olmazsa tabıkı uzulmem ama olursada hayır demem yanı:)
her seferinde her ay acaba bu ay yumurtlamış mıyımdır olacak mı tutacak mı diye düşünmek aslında çok yorucu bişey bu nedenle bizler aslında çok güçlü ve sabırlı kadınlarız :)
ve bunun karşılığını hepimiz sırayla alacağız buna inanıyorum
bıcım ya yarın cıkmazsa kanda varya o zaman butun testlere kuserım yanı
canım 2. çizgi farklı renkte de olsa sonuç pozitif der hep kullanma kılavuzlarında... neyse zaten yarın kandan belli olur... öpüyorum seni çıktım ben iyi geceler...
kesınlıkle katılıyorum her kadının harcı degıl pkolu olmak:) bırer tanede olsa olsunda bebısımız gerısı kolay zaten bu olay yoruyo ınsanı.ben dogumdan sonra dırek d.kntrol haplarına gecerım zaten ooh kafam rahat olur ama emzırme donemı falan var dımı neyse beklerız bı sure adet gormeden.of ya plan yapmak ıstemıyorum artk
bence sonuç belli, şimdiden tebrik ederim canım.. kan testi sana iyi haber verecek bugün emininm:) ben sana ne demiştim, göbek tokuşturcaz seninle demiştim.. çabuk büyüyt göbüşüde yetiş bize:)
maalesef bugün düşük yaptım cok üzgünüm
sonuc aksam 17:30 da bellı olcakmıs of ya zaman gecermı bıde esımın tam eve gelıs saatı ben nasıl gıdıp alıcam onu haberıde yok kan verdıgımden bu ay bısey yok zannedıyo.gecen ay ne umıtlerle geldı bekledı gercı kımseye soylemedım cıkmazsa enazından sız tesellı verırsınız bana:)
merhaba,
en içten kalbimle diliyorumki inşallah burdaki isteyen herkese Rabbim meleklerini en kısa sürede versin inşallah.
ben sizlere birşey sormak istiyorum.
pko sorunu olmayan ve normal yolllardan hamile kalmış biri hatta doğum yapalı 3 sene olmuş biri pkolu olabilirmi? bu süre içerisinde yani?
yoksa böyle birşeyin ihtimali yokmu ?
sonuc aksam 17:30 da bellı olcakmıs of ya zaman gecermı bıde esımın tam eve gelıs saatı ben nasıl gıdıp alıcam onu haberıde yok kan verdıgımden bu ay bısey yok zannedıyo.gecen ay ne umıtlerle geldı bekledı gercı kımseye soylemedım cıkmazsa enazından sız tesellı verırsınız bana:)
yelloww nasılsın? ses çıkmadı senden merak ettim...
biricik sen nasılsın? dinlenebildin mi canım....
evet canım hep yarım içtim.doktor öyle söyledi.normaldede 3ayda bi adet olurdum.bu ilaç iyi gelmişti.ama şimdi niye böyle oldu anlamadım.dedğn gbi iyi bi dr. bulmam lazım.peki cnm bana istanbul avrupa yakasnda önerebileceğin iyi bi dr varmı.mümkünse ssk anlaşmalı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?