Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım benım ya ınsallah hepımız burda hamıleyım dıyebılırız o duyguyu tadabılırız.olmazsa tabıkı uzulmem ama olursada hayır demem yanı:)

biliyorum çok istediğini...
inşallah hepimiz çok çok istiyoruz ve Allah görüyor...birer birer gelecek bebeklerimiz....

her seferinde her ay acaba bu ay yumurtlamış mıyımdır olacak mı tutacak mı diye düşünmek aslında çok yorucu bişey bu nedenle bizler aslında çok güçlü ve sabırlı kadınlarız :)
ve bunun karşılığını hepimiz sırayla alacağız buna inanıyorum

canım benım ya ınsallah hepımız burda hamıleyım dıyebılırız o duyguyu tadabılırız.olmazsa tabıkı uzulmem ama olursada hayır demem yanı:)

canım 2. çizgi farklı renkte de olsa sonuç pozitif der hep kullanma kılavuzlarında... neyse zaten yarın kandan belli olur... öpüyorum seni çıktım ben iyi geceler...

kesınlıkle katılıyorum her kadının harcı degıl pkolu olmak:) bırer tanede olsa olsunda bebısımız gerısı kolay zaten bu olay yoruyo ınsanı.ben dogumdan sonra dırek d.kntrol haplarına gecerım zaten ooh kafam rahat olur ama emzırme donemı falan var dımı neyse beklerız bı sure adet gormeden.of ya plan yapmak ıstemıyorum artk

canım 2. çizgi farklı renkte de olsa sonuç pozitif der hep kullanma kılavuzlarında... neyse zaten yarın kandan belli olur... öpüyorum seni çıktım ben iyi geceler...

ıyı geceler sanada tatlım bende yatayım kac gundur erken kalkıom.yarınıda ıple cekıyorum

emzirme dönemi bitince bile ben dk hapı almam progestan ile adet görürüm yine doğum k. haplarının yan etkileri beni mahvetti...ve bence pko da gerekli değil... eksik olan hormonu almak yeterli....canım iyi geceler iyi düşün tamam mı uykunu da al.... sabaha dinç ol....

kızlar gunaydın..bu sabah 4. Testımı yaptım hayalet cızgım daha belırgın cıktı ben kan vermeye gıdıyorum dua edın benım ıcın emı.kalbım yerınden cıkcak sankı o derece heyecanlıyım.ama bıde yoksa bısey eve gelıp butun testlerı tek tek kırarım yanı.kan aldırmaktan nefret edıyoruuum.

bence sonuç belli, şimdiden tebrik ederim canım.. kan testi sana iyi haber verecek bugün emininm:) ben sana ne demiştim, göbek tokuşturcaz seninle demiştim.. çabuk büyüyt göbüşüde yetiş bize:)

bence sonuç belli, şimdiden tebrik ederim canım.. kan testi sana iyi haber verecek bugün emininm:) ben sana ne demiştim, göbek tokuşturcaz seninle demiştim.. çabuk büyüyt göbüşüde yetiş bize:)

:)) cıdden ya oyle demıstın sen bana. Ama gec kaldım bıraz sanırım ben ınsallaaaah cıkar ya her ay varmısın yokmusun oldu.

sonuc aksam 17:30 da bellı olcakmıs of ya zaman gecermı bıde esımın tam eve gelıs saatı ben nasıl gıdıp alıcam onu haberıde yok kan verdıgımden bu ay bısey yok zannedıyo.gecen ay ne umıtlerle geldı bekledı gercı kımseye soylemedım cıkmazsa enazından sız tesellı verırsınız bana:)

maalesef bugün düşük yaptım cok üzgünüm

Lamekan çok üzüldüm düşük yapmana.İnşaallah bi daha ki sefere....Hayırlısı

Tuanatay canım valla ben bile merak etmeye başladım ki senin şuan ki heyecanını düşünemiyorum bile...Akşam üstü mutlaka gelip bakacağım sonuca.Hadi hayırlısı bakalım

Bugün 35.gün ve hala gelmedi kırmızılar...Gelsede gidip hormon testini yaptırsam.:97:
Dün 10 km kadar yürüdük eşimle gün içerisinde.Önceki gün 5 km kadar yürüdük.
Hala sökmedi ..4-5 gündür sanki olacakmışım gibi bir ağrı var kasıklarımda ama olmuyoor.İşte pko nun en gıcık yanı bu olsa gerek.Her sabah acaba oldumu diye fırlıyorsun yataktan amaaaa :84:

Neyse alıştık artık ne yapalım..

Ben bahar temizliğine başladım kızlar.Dün yürüyüşten önce camları sildim.Kocacımda yıkanan perdeleri astı saolsun.Akşam eve geldiğimde canım çıkmıştı tabi
Sabahta tartıya çıktım belki bişey farketmiştir diye amaaa adetim herhalde çok yakın ki su toplamış vucudum.Sabah sabah bir gıcık olma sebebi daha işte

merhaba,
en içten kalbimle diliyorumki inşallah burdaki isteyen herkese Rabbim meleklerini en kısa sürede versin inşallah.
ben sizlere birşey sormak istiyorum.
pko sorunu olmayan ve normal yolllardan hamile kalmış biri hatta doğum yapalı 3 sene olmuş biri pkolu olabilirmi? bu süre içerisinde yani?
yoksa böyle birşeyin ihtimali yokmu ?

tuanataycıımmm??? ben yokdum yine 3-4 gün, tatile gittik...

aaaa en son adet bekliyordun sen değilmi??? demek gelmedi daha?? testte silikmi çıktı?
ben geçmişi pek okuyamadımda...

ay hadi bakalım, hayırlısı!!! hemen tel.den bağlan bize bari

tabiki var. pko lu olupta ille de doğum yapamaz anlamına gelmez. o süre pko ilerlememiş olabilir..
şimdi patlak vermiş olabilir....benimde 31 yaşımdan sonra çıktı, doğum yapmamıştım ama 10 yıl doğum kontrol hapı kullandım ve 10 yıl sonra haplara rağmen adet olamamaya başlamıştım...

çok heyecanlı ya ben bile heyecanlandım inşallah guzel haberini alırız canım

yelloww nasılsın? ses çıkmadı senden merak ettim...
biricik sen nasılsın? dinlenebildin mi canım....

canım saol, bizde perşembe sabah tatile gittik, c.tesi gece döndük ama bana çok iyi geldi. hatta bir kez denize girdim....sonra yumurtalıkları üşütürüm diye girmedim..bugünlerde adet olmam gerek, şu adet geçsin bak nasıl üstüne düşücem....

arkadaşım bu ilacı ben tam 9 aydır kullanıyorum, ve inanılmaz faydasını gördüm....
biraz sabretmen gerek. bende adet düzenledi ve yumurtlamama yardımcı oldu...
yalnız mutlaka kilolu isen kilo vermen gerek ve bir pko lu olarak karbonhidrattan uzak durman gerek.
belki dızu az geldi....
ben baştan beri sabah 1000 mg ve akşam 1000 mg kullanıyorum. doktorum öğün arasında demişti, yani ağzına bir iki lokma attıktan sonra, çünkü ilk 1-2 hafta bulantı yapıyor. ben şimdi aç karnına bile içiyorum, tık yok....süper bir ilaç bana göre tabiikkiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…