canım saol, bizde perşembe sabah tatile gittik, c.tesi gece döndük ama bana çok iyi geldi. hatta bir kez denize girdim....sonra yumurtalıkları üşütürüm diye girmedim..bugünlerde adet olmam gerek, şu adet geçsin bak nasıl üstüne düşücem....
Bugün 35.gün ve hala gelmedi kırmızılar...Gelsede gidip hormon testini yaptırsam.:97:
Dün 10 km kadar yürüdük eşimle gün içerisinde.Önceki gün 5 km kadar yürüdük.
Hala sökmedi ..4-5 gündür sanki olacakmışım gibi bir ağrı var kasıklarımda ama olmuyoor.İşte pko nun en gıcık yanı bu olsa gerek.Her sabah acaba oldumu diye fırlıyorsun yataktan amaaaa :84:
Neyse alıştık artık ne yapalım..
Ben bahar temizliğine başladım kızlar.Dün yürüyüşten önce camları sildim.Kocacımda yıkanan perdeleri astı saolsun.Akşam eve geldiğimde canım çıkmıştı tabi
Sabahta tartıya çıktım belki bişey farketmiştir diye amaaa adetim herhalde çok yakın ki su toplamış vucudum.Sabah sabah bir gıcık olma sebebi daha işte
aman çok sevindim dinlenmene deniz suyu çok iyi geliyor insana zaten :)
canım bu ay olacak inşallah ben çok umutluyum....senin adına....
inşallah tuanatayın da ikinci çizgisi çıktı silik diyor ama zaten kan verecek inşallah hepimiz için her şey yolunda gitsin
evet canım okudum birazcık...inşallah artık hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız....
bende galiba yine 2-3 kilo aldım, hemen başladım yine düzgün beslenmeye...akşamları yürüyüş yapıcam yine...önceden öğlen tatilimde yapıyordum ama havalar ısındı ve bu halle iş yerime dönmek zor oluyor...korkudan tartılmıyorum ama fark ediyorum :-(((
neyse, veririm ama ....
canlarııım ay neguzel hepınız burdasınız.zaman gecmek bılmıyo aksam esıme caktırmadan bı sekılde evden cıkıp sonucu alıcam.daha ordan cıkmadan haberı verırım sıze:)
yine eskisi gibi yemeye devam et canım mutlaka işe yarayacaktır...ben 2 haftadır plates yapıyorum 1.5 kilo verdim 57 den 55.5 indim ve çok sevindim şimdi daha da hırslandım kilo verme konusunda... şu aralar da tam siklusumun ortasındayım ateş de var belki yumurtlarım belli mi olur :)
yine eskisi gibi yemeye devam et canım mutlaka işe yarayacaktır...ben 2 haftadır plates yapıyorum 1.5 kilo verdim 57 den 55.5 indim ve çok sevindim şimdi daha da hırslandım kilo verme konusunda... şu aralar da tam siklusumun ortasındayım ateş de var belki yumurtlarım belli mi olur :)
sen böyle devam edersen kesin olur yumurtlama...tüm vücudunu çalıştırıyorsun nede olsa
eğerki çıkamazsan telefonla aç öğren tamam mı mutlaka öğren canım bizler de çok merak ettik... :)
eğerki çıkamazsan telefonla aç öğren tamam mı mutlaka öğren canım bizler de çok merak ettik... :)
hıc bellı olmaz valla yumurtlamıs olabılırsın zaten bırıcıkle senın azmınıze hayranım hıc bıseyden odun vermıyosunuz masallah sızler
inşallah dediğin gibi olur :) kesinlikle her yeri çalıştırıyor....5 gün yapıp 2 gün ara veriyorum kasları dinlendirmek için o 2 gün arada tüm kaslarımın ağrıdığını ve çalıştığını hissediyorum bu güne kadar aklım neredeymiş önceden yapsam çok daha iyiydi ama olsun... günde 35 dk hiç durmaksızın hareketleri basitten zora yapmak yetiyor... zevkli bile diyebilirim...
of ya daha kac saat var yazlıkları cıkartayım bende h.sonu utuyuda sallamıstım onlarıda halledeyım zaman gecsın barı
Bende bugün en sonunda sonuçlarımı gösterdim doktora bana Diane35 verdi ama bu ilaç kilo yapar dedi ben zaten kilo vermediğim için gittim bana kilo aldıran ilaç verdi arkadaşlar..
Deli olucam moralim çok bozuk kullanmayacağım kesinlikle başka bir ilaç alacağım yada başka doktora giderim sonra..
Birde gizli şeker varmış onun içinde endokronoloji bölümüne git dedi.. İlerde çocuk sahibi olmada çok büyük sıkıntılar yaşayacaksın dedi.. Perşembe günü Endokronoloji ye gidicem inşallah oda diyet verip göndermez diyet ve sporla 6 aydır zaten kilo veremedim ben...
test yaptın de mi... bak adet gecikince gebelik imkansız olarak düşünmeyin kızlar mutlaka testinizi yapın sonra adeti getirtin tamam mı :)bana doktor dedi bunu normal adet gününü her zaman bekle olmazsan test yap gebelik yoksa yine de gelmezse ilaçla getirt demişti bu çok önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?