Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

aman çok sevindim dinlenmene deniz suyu çok iyi geliyor insana zaten :)
canım bu ay olacak inşallah ben çok umutluyum....senin adına....
inşallah tuanatayın da ikinci çizgisi çıktı silik diyor ama zaten kan verecek inşallah hepimiz için her şey yolunda gitsin

test yaptın de mi... bak adet gecikince gebelik imkansız olarak düşünmeyin kızlar mutlaka testinizi yapın sonra adeti getirtin tamam mı :)bana doktor dedi bunu normal adet gününü her zaman bekle olmazsan test yap gebelik yoksa yine de gelmezse ilaçla getirt demişti bu çok önemli...

evet canım okudum birazcık...inşallah artık hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız....
bende galiba yine 2-3 kilo aldım, hemen başladım yine düzgün beslenmeye...akşamları yürüyüş yapıcam yine...önceden öğlen tatilimde yapıyordum ama havalar ısındı ve bu halle iş yerime dönmek zor oluyor...korkudan tartılmıyorum ama fark ediyorum :-(((
neyse, veririm ama ....

Bende bugün en sonunda sonuçlarımı gösterdim doktora bana Diane35 verdi ama bu ilaç kilo yapar dedi ben zaten kilo vermediğim için gittim bana kilo aldıran ilaç verdi arkadaşlar..
Deli olucam moralim çok bozuk kullanmayacağım kesinlikle başka bir ilaç alacağım yada başka doktora giderim sonra..

Birde gizli şeker varmış onun içinde endokronoloji bölümüne git dedi.. İlerde çocuk sahibi olmada çok büyük sıkıntılar yaşayacaksın dedi .. Perşembe günü Endokronoloji ye gidicem inşallah oda diyet verip göndermez diyet ve sporla 6 aydır zaten kilo veremedim ben...

canlarııım ay neguzel hepınız burdasınız.zaman gecmek bılmıyo aksam esıme caktırmadan bı sekılde evden cıkıp sonucu alıcam.daha ordan cıkmadan haberı verırım sıze:)

yine eskisi gibi yemeye devam et canım mutlaka işe yarayacaktır...ben 2 haftadır plates yapıyorum 1.5 kilo verdim 57 den 55.5 indim ve çok sevindim şimdi daha da hırslandım kilo verme konusunda... şu aralar da tam siklusumun ortasındayım ateş de var belki yumurtlarım belli mi olur :)

bırıcık nereye kayboldu yıne dıye ıcımden gecırdım yazmıssın canım.tatıle gıttın demek ne guzel kıloda aldıysanda takma kafana sen bu azımle yıne sutun gıbı olursun:)

canlarııım ay neguzel hepınız burdasınız.zaman gecmek bılmıyo aksam esıme caktırmadan bı sekılde evden cıkıp sonucu alıcam.daha ordan cıkmadan haberı verırım sıze:)

eğerki çıkamazsan telefonla aç öğren tamam mı mutlaka öğren canım bizler de çok merak ettik... :)

sen böyle devam edersen kesin olur yumurtlama...tüm vücudunu çalıştırıyorsun nede olsa

hıc bellı olmaz valla yumurtlamıs olabılırsın zaten bırıcıkle senın azmınıze hayranım hıc bıseyden odun vermıyosunuz masallah sızler

sen böyle devam edersen kesin olur yumurtlama...tüm vücudunu çalıştırıyorsun nede olsa

inşallah dediğin gibi olur :) kesinlikle her yeri çalıştırıyor....5 gün yapıp 2 gün ara veriyorum kasları dinlendirmek için o 2 gün arada tüm kaslarımın ağrıdığını ve çalıştığını hissediyorum bu güne kadar aklım neredeymiş önceden yapsam çok daha iyiydi ama olsun... günde 35 dk hiç durmaksızın hareketleri basitten zora yapmak yetiyor... zevkli bile diyebilirim...

hıc bellı olmaz valla yumurtlamıs olabılırsın zaten bırıcıkle senın azmınıze hayranım hıc bıseyden odun vermıyosunuz masallah sızler

sağol
ben kendime hedef koyduğum zaman böyle oluyorum... şimdi ilk hedefim kilo vermek ve olursa tabiki bu arada bebek... :)

Son düzenleme:

evet çok zevkli, ben en çok vücudunun sınırlarının zorlanmasını seviyorum

ben kaçtım kızlar, öğlen yemeği ve sonra şu bitmeyen ve bayan toplantılar....

of ya daha kac saat var yazlıkları cıkartayım bende h.sonu utuyuda sallamıstım onlarıda halledeyım zaman gecsın barı

kızlar herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım hepiniz dikkat edin kendinize bende şimdiye kadar 3 kg almışım en son cmtesi usg girdim ve erkek olan 16+4 kız olan da 16+1 di ama gelişmeleri uygun haftalarına dedi doktorum ve çift kese olanlarda bu normalmiş dediğine göre neyse işler çok yoğun ben kaçtımm.......

Ne güzel moral vermiş doktorun öyle

Bekarsın herhalde arkadaşım.Benim bildiğim kadarı ile pko olupta bekar olanlara genelde diane 35 veriyorlar.Gizli şeker içinde büyük ihtimalle metformin verecektir doktorun.İşin garip yanı bana kadın doğumcu yazmıştı metformini ama seni endokronolojiye yönlendirmişler.:44:

Kilo almaya şartlama beynini bence.Tedavi sürecinde bu ilacı kullanman gerekecek diye biliyorum.(yanlışım varsa arkadaşlarım düzeltsin)
Zaten metformine başladığın zaman biraz dikkat ve spor ile yavas yavas kilo vereceksindir.

Henüz test yapmadım canım.Benim adet tarihlerim çok değişken.Bak son 4 ayın tarihlerini yazayım:
2 ocak,8 şubat,11 mart,18 nisan...
Haftasonuna kadar beklemeyi düşünüyorum.Adet belirtilerim var o yüzden umudum yok aslında gebelik için.Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…