Ne güzel moral vermiş doktorun öyle
Bekarsın herhalde arkadaşım.Benim bildiğim kadarı ile pko olupta bekar olanlara genelde diane 35 veriyorlar.Gizli şeker içinde büyük ihtimalle metformin verecektir doktorun.İşin garip yanı bana kadın doğumcu yazmıştı metformini ama seni endokronolojiye yönlendirmişler.:44:
Kilo almaya şartlama beynini bence.Tedavi sürecinde bu ilacı kullanman gerekecek diye biliyorum.(yanlışım varsa arkadaşlarım düzeltsin)
Zaten metformine başladığın zaman biraz dikkat ve spor ile yavas yavas kilo vereceksindir.
Henüz test yapmadım canım.Benim adet tarihlerim çok değişken.Bak son 4 ayın tarihlerini yazayım:
2 ocak,8 şubat,11 mart,18 nisan...
Haftasonuna kadar beklemeyi düşünüyorum.Adet belirtilerim var o yüzden umudum yok aslında gebelik için.Hayırlısı
kolay gelsin canım :) ben bitirdim o işi...
tuanatay ben de bu gün çamaşır ütü falan onlarla uğraşıyorum bir de balkonları temizledim....ev işi işte sonu gelmez....
vaay sen butun ıslerı bıtırmıssın.ev ısı dedıgın gıbı bıtmıyo cok nankor coook.
kızlar herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım hepiniz dikkat edin kendinize bende şimdiye kadar 3 kg almışım en son cmtesi usg girdim ve erkek olan 16+4 kız olan da 16+1 di ama gelişmeleri uygun haftalarına dedi doktorum ve çift kese olanlarda bu normalmiş dediğine göre neyse işler çok yoğun ben kaçtımm.......
ltffff dyunnnn
34 yaşındayım bir kızım var metotraksat kullandığım için 2 yıl bebek yapmıycaktım neyse şubatta aldığım norlevo adet düzenimi bozdu 50 gündür adet olamıyorum lekelenme hariç diye dr farlutal verdi ama çok gergin ve sinirli oldum diye bir adetten başka içmedim şimdi biberiye civanperçemi kekik papatya çayı içiyorum bugün başladı dün dr olgun yumurtan var bi tane demişti bu nedemek sizce ben ne zaman adet olurum adetten sonra doğum kontrol hapı kullan dedi dr ama ben istemiyorum bitkilerle tedavi edebilirmiyim kendimi sizce adetim düzelir mi(( çok oldum biliyorum ama uyuyamıyorum bile çok gerginim haplardan bıktım Allah 'ım yardım etsin tüm dertlilere bigü adetim gelmiyceni hiç düşünemezdim hep 21 yada 25 günde gelirdi norlevo bozdu
kızlarrrrrrr benim fsh :7.47 lh:8.34 çıktı ,ama ben 26-27 günde regl oluyorum,bendede mi pco var yaa,:26:
önemli olan yumurtlama olup olmadığı ve yumurtlama düzeni bu da ultrason takibi ile olur doktor cevap verecektir pko soruna....
lhın fsh tan düşük olması gerekli tabi adetin 3. gününde yapılan testin sonucunda Lh düşük çıkmalı Fsh tan
21. gün progesteron testi var onu da yaptırırsan anlarsın yumurtlama olup olmadığını....adet görmen büyük artı bence...çok sorun etme...ultrasonda doktorun ne dediği önemli kist var mı yok mu bu önemli...
anladım canım,,,teşekkür ederim,,,adetin 4. günü yaptırmıştım,
dr ile henüz görüşemedim,smear testi,rahim filmi filan da istemişti,,,o yüzden netten araştırdım,sanırım yumurtlamada sorun varr,,,
6-7 ay önce ultrasonla muayene olmuştum,herhangi sorun yoktu,ama şimdi var mı bilmiyorum,,,
kızlar 83 degerım hala ınanamıyorum elım ayagım tıtrıyo karısmıs olamaz dımı
canımmmm tebriklerrr ! çok sevindim ben de heyecanla soucunu bekliyordum.. eşine müjde ver artık, ne kadar güzel! inşallah sonuna kadar gider.
bu arada demek ki rahim filmi çektirmek gerçekten işe yarıyormuş..aklıma o geldi,sen film çektirmştin değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?