kızlar 83 degerım hala ınanamıyorum elım ayagım tıtrıyo karısmıs olamaz dımı
anladım genelde 36 gün 34 gün gibi o zaman senin....adet belirtilerinin olması bişey değiştirmez adet belirtileri olup hamile kalanlar oldu... ayak üşümesi karın bel ağrısı gibi.... yani o zaman sen bir süre daha bekle ama evde de her zaman gebelik testini bulundur canım.... şu durumda 24 mayısta da adet görebilirsin ya da gebe olabilirsin iki ihtimalden biri....şubat ile mart arasındaki adetin çok düzenli gelmiş diğerleri 6-7 gün oynamış... o yüzden zor tabi bilebilmek...ama bu gün yarın adet görmen gerekli...
ltffff dyunnnn
34 yaşındayım bir kızım var metotraksat kullandığım için 2 yıl bebek yapmıycaktım neyse şubatta aldığım norlevo adet düzenimi bozdu 50 gündür adet olamıyorum lekelenme hariç diye dr farlutal verdi ama çok gergin ve sinirli oldum diye bir adetten başka içmedim şimdi biberiye civanperçemi kekik papatya çayı içiyorum bugün başladı dün dr olgun yumurtan var bi tane demişti bu nedemek sizce ben ne zaman adet olurum adetten sonra doğum kontrol hapı kullan dedi dr ama ben istemiyorum bitkilerle tedavi edebilirmiyim kendimi sizce adetim düzelir mi(( çok oldum biliyorum ama uyuyamıyorum bile çok gerginim haplardan bıktım Allah 'ım yardım etsin tüm dertlilere bigü adetim gelmiyceni hiç düşünemezdim hep 21 yada 25 günde gelirdi norlevo bozdu
Selamlar. burayı göremedim sanırım yeni üyeyim ben hemen aynı konuyu açmışım az önce şimdi ona bakmak için girdiğimde gördüm burayıda. Öncelikle selam herkeze bende Pko'lu oldugum bugün kesinleşti doktor bana klomen verdi 5gün kullanmam için.bundan sonraki tedavi hakkındada bilgi verdi ama ben burada yaşayan görenlerin yorumlarını almak istiyorum. Pko hakkında birkaç sorum var bana ''doğru bilgiler'' verebilicek bir arkadaş varsa ??????
Ne güzel moral vermiş doktorun öyle
Bekarsın herhalde arkadaşım.Benim bildiğim kadarı ile pko olupta bekar olanlara genelde diane 35 veriyorlar.Gizli şeker içinde büyük ihtimalle metformin verecektir doktorun.İşin garip yanı bana kadın doğumcu yazmıştı metformini ama seni endokronolojiye yönlendirmişler.:44:
Kilo almaya şartlama beynini bence.Tedavi sürecinde bu ilacı kullanman gerekecek diye biliyorum.(yanlışım varsa arkadaşlarım düzeltsin)
Zaten metformine başladığın zaman biraz dikkat ve spor ile yavas yavas kilo vereceksindir.
ben de turuncu arkadaşıma katılıyorum moralini bozma dk hapları sen dikkat edersen kilo aldırmaz... ben 2 yıl yasmin 2 yıl da belara kullanmıştım başlarda ama dikkat ettim kilo almamak için.... gülmeklazım canım sende sivilcelenme mi var diana 35i genelde bu sebepten tercih ederler..
kızlar herkese merhabalar ben geldim internetteki sorundan doloayı yine giremedim bir ara düzeldi sonra yine sorun oldu kızlar buarada giremediğim zaman içinde bende mantar çıktı vajinal bölgemde ve çok ileri derecedeymiş 5 gündür ilaç fitil krem şampuan kullanıyorum zaten benim tahminlerime göre tamda çatladığı anda ilişki yasaklandı bakalım bu ay pek umudum yok ama bellide olmaz arkadaşlar
bu arada tuanatay çok tebrik ederim canım sende hayırlısıyla sağlıkla kavuşucaksın meleğine darısı bizlerin başına
eee arkadaşlar başka hamilemiz var mı acaba varsa tebrik ederim
bicimcim nasılsın canım valla giremediğim zamanlarda hep aklımdaydınız çok özledim burayı
Selamlar. burayı göremedim sanırım yeni üyeyim ben hemen aynı konuyu açmışım az önce şimdi ona bakmak için girdiğimde gördüm burayıda. Öncelikle selam herkeze bende Pko'lu oldugum bugün kesinleşti doktor bana klomen verdi 5gün kullanmam için.bundan sonraki tedavi hakkındada bilgi verdi ama ben burada yaşayan görenlerin yorumlarını almak istiyorum. Pko hakkında birkaç sorum var bana ''doğru bilgiler'' verebilicek bir arkadaş varsa ??????
Sivilce yağlı yersem oluyor çekirdek falan yersem oluyor yoksa benim birinci sorunum kilo 2. si tüylenme... Adetim her ay geliyor ama günleri şaşıyor bazen. Doktora açık açık söyledim kilo veremiyorum diye yine de bu ilacı verdi sordum kilo aldırırmı? aldırır dedi. böyle çaresiz çaresiz yüzüme baktı sanki kanserin son safhasındaymışım da hiç umut yokmuş gibi... Doktorun eski hastalarını tanıyan arkadaşlarım var onlara hep Yasmin vermiş.. Ve burda okuduğum kadarıyla Yasmin kullananlar yan etki görmemiş çoğu Diane35 kullananların %90 kilo almış.. Ben daha fazla kilo almak istemiyorum..
Kilo almaya şartlandırıyorum kendimi çünkü ben 6 ay spor ve diyet yaptım hiç kilo veremedim.. Bilmiyorum kızlar olmassa önce şeker hastalığının tedavisine yönelicem...
tebrık eden etmeyen arkadaşlar hepiniz saolun.daha şoku atamadım ustumden bide testi yaptırdıgım yerde bişey soylemedıler degerim hakkında doktorunuza sorun dediler kendi doktorumda 2 gun sonra tekrarlayalım dedı ozaman kesin var deriz dedi.neden kimse kesin konuşmuyooo cokmu düşük degerim
tuanatay kızım cevap yazsana meraktan öldüm burada ne dedi eşin
mayıs ayı hamilemiz oldun maşallah ya Allah nazarlardan saklasın...
yumurtlama tedavisine ara verildiğinde de gebe kalınıyor diye sana deyip durdum du da ihtimal vermedin sen... :)
demek ki geç bir tarihte yumurtladın canım ve ilişki denk gelmiş tutmuş bak düşünmeyince akıl rahat olunca ne kolay oluyor gördün mü :)
darısı başımıza
kız oku oku bitiremedin yazsana iki satır :)
:) canım benim ya bi yandan eşime laf anlatıyom bi yandan yazılanları okuyorum. neyse bak anlatayım şimdi eve girdim herkezi mutfaga topladım ve soyledim.ya bide benim 21. gun progesterondada cıkmayınca umıdım kalmamıstı ondan olamaz bu ay demiştim. dediğin gibi kafadan cıkarınca oluo
yeni oluşmuş demek ki canım 1 haftalık olabilir tahminimce ondan düşük hızla yükselecek bu sebeple 2 gün sonra tekrarlanacak.... progestanı içmeye devam edecek misin dedi mi bişey doktor... içim içeme sığmadı çok sevindim sayende... moral oldun canım hepimize :)
bencede henuz cok yeni daha 2 hafta var yada yok. valla bişey demedi dr.da bitek folıc kullanıyorum bide metefrmn baska bişi vermedi henuz.inşallah katlanır deger ya.henuz ben bile inanamıyorum darısı isteyen herkezin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?