Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar herkese merhabalar ben geldim internetteki sorundan doloayı yine giremedim bir ara düzeldi sonra yine sorun oldu kızlar buarada giremediğim zaman içinde bende mantar çıktı vajinal bölgemde ve çok ileri derecedeymiş 5 gündür ilaç fitil krem şampuan kullanıyorum zaten benim tahminlerime göre tamda çatladığı anda ilişki yasaklandı bakalım bu ay pek umudum yok ama bellide olmaz arkadaşlar

bu arada tuanatay çok tebrik ederim canım sende hayırlısıyla sağlıkla kavuşucaksın meleğine darısı bizlerin başına

eee arkadaşlar başka hamilemiz var mı acaba varsa tebrik ederim

bicimcim nasılsın canım valla giremediğim zamanlarda hep aklımdaydınız çok özledim burayı

Evet canım bugün yarın bekliyoruz bakalım.Eğer bikaç güne olmazsam test yaparım.Perşembe günü annemler geliyor bikaç günlüğüne.Çifte süpriz yaşarız belki

kızlar 83 degerım hala ınanamıyorum elım ayagım tıtrıyo karısmıs olamaz dımı

Canımm çok tebrik ederim...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşaallah.
Gerçekten çok sevindim..

kızlar 83 degerım hala ınanamıyorum elım ayagım tıtrıyo karısmıs olamaz dımı

eve geldim, koştura koştura pc yi açtım.....seni merak ettim...
valla değerler hakkında hiçbir fikrim yokki...ama acaip heyecanladımmm!!!
hamile olan arkadaşlar, lütfen Tuanatay'ın değerini yorumlayıınnnn!!!!
ne dediler hastanede??? bir dahamı gel dediler, yoksa değer iyi hamilesinmi dediler????

arkadaşım şimdi sorununu anlamadım...olgun yumurtan var demek, yumurtlamışsın demek. ayrıca farlutalı neden kullanmadın? 1 kerelik çözüm gerçi, adet düzenlemez!!!!
zaten sende bir adet düzensizliği başlamış, bir ilaç bunu kolay kolay bozamaz!
ayrıca başka belirtiler nedir? doktor pko sun dedimi?????

değeri gayet iyi.. 10 nun üzerinde gebelik var kabul ediliyor ve her gün ikiye katlıyor değeri..normal zamanında yumurtlamış ve döllenmiş olsaydı şuan değeri 700 ün üzerinde olması lazımdı.. ama demekki geç döllenme.. ama yinede gebelik var.. bildiğim kadarıyla tabii

Selamlar. burayı göremedim sanırım yeni üyeyim ben hemen aynı konuyu açmışım az önce şimdi ona bakmak için girdiğimde gördüm burayıda. Öncelikle selam herkeze bende Pko'lu oldugum bugün kesinleşti doktor bana klomen verdi 5gün kullanmam için.bundan sonraki tedavi hakkındada bilgi verdi ama ben burada yaşayan görenlerin yorumlarını almak istiyorum. Pko hakkında birkaç sorum var bana ''doğru bilgiler'' verebilicek bir arkadaş varsa ??????

sor cnm bildiğim bişeyse cevaplayayım

Neden mi endokronolojiye yönlendirdi çünkü kendisi hastanenin ortağı başka doktora başka muayene ücreti burda okuduğum kadarıyla çoğu kişiye kadın doğumcu yazmış şeker ile ilgili ilaçları... Bilmiyorum bakalım Perşembe de o doktora gidicem...
Ve ben bekarım evet Kendim gidip Yasmin alsam çok farkeder mi yani ikisi farklı ilaçlar mı gösterdiği etki aynı değil mi?

Sivilce yağlı yersem oluyor çekirdek falan yersem oluyor yoksa benim birinci sorunum kilo 2. si tüylenme... Adetim her ay geliyor ama günleri şaşıyor bazen. Doktora açık açık söyledim kilo veremiyorum diye yine de bu ilacı verdi sordum kilo aldırırmı? aldırır dedi. böyle çaresiz çaresiz yüzüme baktı sanki kanserin son safhasındaymışım da hiç umut yokmuş gibi... Doktorun eski hastalarını tanıyan arkadaşlarım var onlara hep Yasmin vermiş.. Ve burda okuduğum kadarıyla Yasmin kullananlar yan etki görmemiş çoğu Diane35 kullananların %90 kilo almış.. Ben daha fazla kilo almak istemiyorum..

Kilo almaya şartlandırıyorum kendimi çünkü ben 6 ay spor ve diyet yaptım hiç kilo veremedim.. Bilmiyorum kızlar olmassa önce şeker hastalığının tedavisine yönelicem...

tuanatay canım benim hayırlı olsun nasıl sevindim gözlerim doldu ama ben hissediyordum sanki içten içe de biliyordum demiştim ya....
doktor ne diyecek bakalım
bebe aspirini ya da progestan takvisiyesi için....folik asit alıyor musun canım almıyorsan hemen başla...
içtiğin duphastonların da nasıl faydası olmuştur kimbilir...o ilaç bebek olursa tutunmasına yardımcı biliyorsun....
eşin nasıl karşıladı neler dedi :)

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun ya zamanlama kötü denk gelmiş ama sağlık bu bir an önce iyileş de yine yumurtlarsın yine olur takma sakın kafana...

ne gibi sorular yardımcı olalım.... ben henüz klomen tedavisine geçmedim yumurta geliştiren bir ilaç bu ve gün aşırı ultrason takibi ile içilen bir ilaç....

anladım tüylenme ve sivilcelenme için verilen ilaç bu....doğru vermiş doktor... canım kesinlikle glisemik indeks diyetini uygulaman gerekli ve metformin şeker haplarının da sana kilo vermende faydası olacaktır...bu ilacı doktorun neden vermedi diane 35 ile birlikte içilebilir diye biliyorum...
diyet ve sporla kilo veremediysen demek ki insülin direnci mevcut metformin içeren haplarla bunu dengeleyebilirsin...

Son düzenleme:
tuanatay kızım cevap yazsana meraktan öldüm burada ne dedi eşin
mayıs ayı hamilemiz oldun maşallah ya Allah nazarlardan saklasın...
yumurtlama tedavisine ara verildiğinde de gebe kalınıyor diye sana deyip durdum du da ihtimal vermedin sen... :)
demek ki geç bir tarihte yumurtladın canım ve ilişki denk gelmiş tutmuş bak düşünmeyince akıl rahat olunca ne kolay oluyor gördün mü :)
darısı başımıza
kız oku oku bitiremedin yazsana iki satır :)

Son düzenleme:
tebrık eden etmeyen arkadaşlar hepiniz saolun.daha şoku atamadım ustumden bide testi yaptırdıgım yerde bişey soylemedıler degerim hakkında doktorunuza sorun dediler kendi doktorumda 2 gun sonra tekrarlayalım dedı ozaman kesin var deriz dedi.neden kimse kesin konuşmuyooo cokmu düşük degerim

yeni oluşmuş demek ki canım 1 haftalık olabilir tahminimce ondan düşük hızla yükselecek bu sebeple 2 gün sonra tekrarlanacak.... progestanı içmeye devam edecek misin dedi mi bişey doktor... içim içeme sığmadı çok sevindim sayende... moral oldun canım hepimize :)

Son düzenleme:

:) canım benim ya bi yandan eşime laf anlatıyom bi yandan yazılanları okuyorum. neyse bak anlatayım şimdi eve girdim herkezi mutfaga topladım ve soyledim.ya bide benim 21. gun progesterondada cıkmayınca umıdım kalmamıstı ondan olamaz bu ay demiştim. dediğin gibi kafadan cıkarınca oluo

21. günden sonra olmuş yumurtlaman demek ki....oh ya çok şükür yumurtlama olsun da zamanı önemli değil :) eşin ne dedi?

bencede henuz cok yeni daha 2 hafta var yada yok. valla bişey demedi dr.da bitek folıc kullanıyorum bide metefrmn baska bişi vermedi henuz.inşallah katlanır deger ya.henuz ben bile inanamıyorum darısı isteyen herkezin başına

amin canım sen şimdi rahat ol o zaman tamam mı? 2 gün sonra ultrasondan da bakar doktor iyice netleşir... rahme yerleşmesi mühim rahme yerleştiyse sorun yok canım benim sen aklını rahat tut çok da yorma kendini sırt üstü yat mümkünse bu gün de yoruldun dinlen biraz canım tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…