21. günden sonra olmuş yumurtlaman demek ki....oh ya çok şükür yumurtlama olsun da zamanı önemli değil :) eşin ne dedi?
aynen zamanı önemli degil yeterki saglıklı olsun.esimde ne desin garibim şok oldu bi kendine gelemedi haberi yoktu zaten testten. bi 5 dk sonra kendine geldi sarıldı falan öyle yani kafamdaki gibi bi müjde veremedim sadece onun o şok halini görmek çok güzeldii
sevgili tuanatayy canım çok sevindimmm hayırlı uğurlu olsunnn
canım yumurtlama takibimi yapıldı nasıl oldu anlatsana biraz
canlarım öptüm sizi eve geçince bakıcam tekrar
yellooww canım ya nasılsın?
bicimmmmmmmmmmmmmmmmmm yakaladım seni
iyi canım sen nasılsın sende ne var ne yok nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır
bayadır karşılaşamadık geçmiş olsun canım... nasıl gidiyor tedavi mantar olmuşsun...
gerçi çabuk geçen bişey ...
sabun kalınca iyi durulanmayınca olur o genelde... ben hep özel bölge için sebamedin sabununu kullanıyorum...eski yıllarda bende de olmuştu...
valla spor ve kilo verme çalışmalarına devam bunun dışında bu ay için kendi kendime yumurtlarım diye düşündüğümden olumlu baktığımdan şu anda ilaç almıyorum.... moralim iyi her şey yolunda...
TUANATAY ın durumu da çok umutlandırdı beni moral oldu iyice :)
bende vajinal bölgenin temizliğine dikkat ederim yani birde dr çok fazla deyince şaşırdım şuan iyiyim ilaçları kullanınca rahatladım bende tedaviyi bu ay bitirdim ben bu ay bütün ilaçları bıraktım folik asitle aspirini bile kafa rahatlığı gerekiyor bana sadece bu aya mahsus aspirinle folik asiti kullanmıyacağım
sende ne var ne yok canım
valla tuanatayın durumuna çok çok sevindim yaa bu siteyi açar açmaz karşıma çıktı onun hamile haberi o kadar çok sevindimki hemen yazdım zaten rabbim bizlerede nasip etsin inşallah kızlar duamdasınız her daim gerçekten kaç gündür aklımdasınız çok özlemişim yaa
umarım bir an önce tedavin biter ve iyileşirsin...ilaçları bıraktığını biliyorum takip ediyorum seni :)
kesin yumurtlamışsındır gerçi çünkü üst üste çok tedavi gördün ilaçsız da uzunca bir süre yumurtlayacağını düşünüyorum ben senin....
tuanatay da ilaçları bıraktı... sonraki ay kendiliğinden 21. günden sonra yumurtladı...kader kısmet işte...
yumurtlamış olabilir ama bu ay anlayamadım inşallah hayırlı zamanlarda bebeişlerimiz gelir allahtan ümit kesmeyelim canım başka hamilemiz var mı peki
ben de özlüyorum...nasıl güzel bir alışkanlık oldu buraya gelip sizlere yazmak...gelemezsem eksiklik hissediyorum....kim ne yaptı diye merak ediyorum... böyle arkadaşlıklar gerçekten de çok güzel... paylaşmak çok güzel sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?