Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

aynen paylaştıkça çok iyi geliyor :)

ya sakın kafayla yazayım dedım kayınvalıdemdeydım hepsı yanımdaydı bı yandanda burayı okuyodum.okadar umudumun olmadıgı bı ayda geldıkı kendı dr.um bıle ınanmadı yanı progesteronda yumurtlama yoktu ya nasıl olur falan dıo gec catlamıs ıste ya hanı hatırlıyonuzmu bı ara atesım yukseldı yumurtlama oldumu acaba falan dedım hanı ozamanmı tuttu acaba? Ayy kafamda bı suru soru oldu kac haftalık oluokı sımdı bebıs.

Kizllaaaar, yardiminiza ihtiyacim var.
ben 20. adet günümde kan verdim, bakmak icin yumurtanin hoplayip hoplamadigina. Bugün kan degerlerimi ögrendim, fakat doktora carsamba günü gidecem. Doktorda calisan kizlar da anlamiyorlarmis. biri 247 digeri ya 147 yada 47 dediler. Iciniizde bilen varmi????? biri progesteron biri prolactinmis. Allahim insaallah yumurtam hoplamistir. Lütfen yardim edin!!! cok meraklandim

canım bu değerlerin hiçbiri doğru olamaz....8 in üstünde olması gerekiyor hatta:

8 fena değil
10 çok iyi
12 süpperrrrr

bana doktorum açıklamıştı....bu arada progesterondan bahsediyorum, evet yumurtan oluşup çatlamışmı diye .......
sen yine ara ve sor bence

canım merak etme, onu doktor son adet dönemine göre, ve geç çatlamasını da göze alarak hesaplar...

aayyyyyyyyy, şimdiden hayırlı uğurlu olsun demiyorum, bi doktora git gelde, o zaman patlıycammm sana )))) bu aralar aldığım en iyi haberrrrr!!!

Ama bana bu iki degeler verildi bugün. Simdi dahada merak ettim.

canım benım ya asıl ozaman ben patlıcam dr.um heycanımı fazla surdurmedı kesın bısey soyleyemeyız dedı cok bılmıs ukala hoduk bı dr ya.

Günaydın kızlar..Bugün 36.günüm.Normal şartlara göre en geç bugün adet olmam gerekiyor ama bende hala tık yok.2-3 gündür sağ kasığımda batmalar var.Belim çok ağrıyor.Tabi ben bütün bunları bahar temizliğine ve yorgunluğuma bağlıyorum ama kafamada takılmadı değil hani
Bugünde olmazsam artık yarın bi test yaparım.Daha fazla bekleyemiyorum çünkü

herkese günaydın :)
tuanatay dün gece yokluğumdan istifade yine stres etmişsin :) yakışmamış....
kızım sorun çıkmayacak gör bak çok yeni daha senin gebelik testte silik çıkmasından belli çok yeni diye de değer küçük yarın gör bak değerin 110 lara çıkmış olacak en az...canım hep böyle olumlu düşünmen gerekiyor senin....

turuncu canım sende testini al evde bulundur canım... haberini bekliyoruz....sanırım sen de geç yumurtluyorsun regl tarihlerin bunu gösteriyor...

canım benım ya asıl ozaman ben patlıcam dr.um heycanımı fazla surdurmedı kesın bısey soyleyemeyız dedı cok bılmıs ukala hoduk bı dr ya.

madem böyle düşünüyorsun gebeliğini bu doktor ile devam ettirme canım çünkü biliyorsun gebelik pko sendromunda farklı işliyor çok dikkat edilmeli...daha iyi bildiğin bi doktor varsa seni rahatlatan güzel konuşan ona git tamam mı?

Son düzenleme:

47 prolaktin olmalı....
247 değildir o canım 2.47 dir bu da düşük değer en az 9 un üstünde olmalı progesteron ki yumurtlayabilmişsin diyebilelim... doktorun da değerlendirecektir... yanlışım olabilir ama yazdığından anladığım bu canım....benim daha da düşük berbat bir değer çıkmıştı 2 ay öncesinde yani sıkma canını tamam mı... bu hiç düzelmeyecek anlamına gelmez yani... bak tuanatay da 21.günden sonra yumurtladı turuncu arkadaşımızın da sanırım öyle yumurtlaması yani belli olmuyor pkoda tamam mı?....

Son düzenleme:

ya ınsallah vardır sendede hadı bakalım arka arkaya verelım mujdeyı.hepımız bu ay cıkalım su stresten.gercı hos bu stresler hıc bıtmıyo sımdıde deger yukseldımı acaba dıe yıyıp bıtırıyon kendını

Tamam canım bugün bi test almaya çalışacağım.Ne bileyim ilk denememiz olduğun için hiç test almamıştım eve.

inşallah canım her şey yolunda gidecek değerinde de erken diye bence sorun yok ama sen bu kadar kafaya takarsan dengeni yorar bozarsın arkadaş tavsiyesi nasıl ki beklemediğin düşünmediğin zamanda pozitif çıktı yine düşünme ve aklını rahat tut...

cnm erkek olan 2 gün daha önde gidiyo kıza göre yani aralarında 2 gün var ama normalmiş işte 3 hafta bile oluyomuş çift yumurta ikizlerinde...:87:
bebeklerinin sağlıklı olması ne güzel haber canım ya maşallah
aldığın kilo da iyi bundan sonra da dikkat et çünkü esas 6. aydan sonra iştah açılıyor....16+4 dediğin ne ben anlamadım...

Günaydın canım..
Ben iyim çok şükür.
Ne zaman doktora gideceksin ?Gebelik belirtileri var mı ?

yarın yıne hcg ye bakılcak 2ye katlandıysa saglıklı bı hamılelıktır dedı yanı yarınkı sonuca gore gıderım heralde.bı kactane belırtı yasıyorum suan mesela ınek gıbı oldu goguslerım:) sureklı su ıcme ıhtıyacı duyuyorum bı okadarda tuvalete gıdıyorum yanlız encok dıkkatımı ceken belırtı ıdrar rengımın degısmıs olmasıydı.batmalardan sancılardan bahsetmıyorum heran adetım geldı gelıyor gıbıydı

cnm erkek olan 2 gün daha önde gidiyo kıza göre yani aralarında 2 gün var ama normalmiş işte 3 hafta bile oluyomuş çift yumurta ikizlerinde...:87:

:) ay harika ya bak 2 gün büyük oğlan o zaman ne değişik bişey demi Allah ın mucizesi işte
güzel bebeklerini 4 gözle bekliyoruz
ben de çift yumurta ikizlerinde aralarında ay farkı olanı duymuştum doğru...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…