canımm merhaba.. inan aynı durumdayız.. yazdığın şeylerin hepsi ama hepsi -ki bu kadar olur-benim de başımda..
bana da doktor glukophage vermişti ama bi fayda görmediğim için bırakmıştım.
ben de yasmin kullanıyorum 4 yıldır, tüy problemim kalmadı.
kilo problemim de var ve veremiyorum.yasmin acayip iştah açıyor.
ilacı bıraktığım an adetim kesiliyo,adet olmazsak da kist oluyor biliyorsun ki.
bir de aynı şekilde benim doktorum da bana bir an önce çocuk yapman lazım dedi, en güzel tedavi yöntemi budur dedi.
ben bu ay yasmini bıraktım ve soğan kürünü deniyorum. Risk aldım ama soğan işe yarayacak mı çok merak ediyorum.
Eğer işe yaramaz da adet olmazsam doktora gitcem.
Mecbur evlenene kadar kullanmalıyız yasmini. çünkü adet olmamak çok ama çok zararlıymış.
İç organları bile etkiliyormuş. 1-2 gün bile olsa muhakkak her ay adet olmak gerekliymiş.
yalnız değilsin canım, bizim gibi bir sürü bayan var inan ki..
çok kafaya takmamalısın.. her işte bir hayır vardır muhakkak..
öpüyorum senia.s.
bende size katilayim...söylediklerinizin hepsi benim icinde gecerli kizlar...
sogan kürü benim midemi mahvetti maalesef:1no2:
banada doktor bir an önce ilk cocugunu yap,ikincisini istersen 10 sene ara ver demisti..ama olmuyo iste:çok üzgünüm:
hakkimizda hayirlisi...
ya merak ettim sizdede 4-5 ay adet gelmedigi oluyor mu?
Doktor bana Pko başlangıcı demişti geçen ay. Ama hamile kalmam için de ganofen yumurta geliştirici hap vermişti. Sonuç 4 tane kocaman kist oldu. Hem de 6,7 cm lik. Bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum. Hiç 7 cm.lik kist duyan yada düşüreniniz var mı acaba?
bende size katilayim...söylediklerinizin hepsi benim icinde gecerli kizlar...
sogan kürü benim midemi mahvetti maalesef:1no2:
banada doktor bir an önce ilk cocugunu yap,ikincisini istersen 10 sene ara ver demisti..ama olmuyo iste:çok üzgünüm:
hakkimizda hayirlisi...
ya merak ettim sizdede 4-5 ay adet gelmedigi oluyor mu?
Doktor bana Pko başlangıcı demişti geçen ay. Ama hamile kalmam için de ganofen yumurta geliştirici hap vermişti. Sonuç 4 tane kocaman kist oldu. Hem de 6,7 cm lik. Bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum. Hiç 7 cm.lik kist duyan yada düşüreniniz var mı acaba?
yadelcım allah yardımcın olsun canım.bene uc yıllık evlıyım.tedavı goruyodum fakat esım askere gıdınce ara vermek mecburiyetınde kaldık doğal olarak.simdi 50 gunumuz kaldı inşallah.bakalım bızı neler beklıyor herseyın hayırlısı demekten baska yapacak birsey yok sanırım.uzme kendını rabbım ol deyınce neler olmazkı.kalb ını ferah tut a.s.
tedaviye hep devammı gerekiyo bunun bir süresi bitişi yokmuklava:
bilen varmı yardımcı olursa sevinirima.s.
ben 2 yıl tedavi gördüm ama suan kontrolede gidesim gelmiyo:çok üzgünüm:
ilaç içmekten sıkıldım mide agrısı yapıyo yaa:a015:
suan ilaçda kullanmıyom kontrolede gitmiyom nolcak bilmiyomdayerimseniben
canım ya pkos için kısır döngü tanımını kullanıyo doktorlar yani kesin cözümü yok her cocuk istediğinde sil bastan yapıyosun.ama benım ablam da da var pkos son cocugu kendiliğnden oluverdi.yanı hersey nasip işi.sende sıkma canını.biran once doktoruna git ihmal etme.bız uzerımıze dusenlerı harfıyyen yerıne getırelımki cabalar ve emekler boşa gıtmesın.haaaa su ilac içme konusunda da sana sonuna kadar katılıyorum artık paketını gormem bile yetıyo tıksınmeme ama ne care...tedaviye hep devammı gerekiyo bunun bir süresi bitişi yokmuklava:
bilen varmı yardımcı olursa sevinirima.s.
ben 2 yıl tedavi gördüm ama suan kontrolede gidesim gelmiyo:çok üzgünüm:
ilaç içmekten sıkıldım mide agrısı yapıyo yaa:a015:
suan ilaçda kullanmıyom kontrolede gitmiyom nolcak bilmiyomdayerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?