Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet yaa sen sakınlestırıyon valla benı:)) of su yarın hcgden anlımın akıyla bı cıkayım ıstemıcem bısey.

hamile arkadaşlarımız bu belirtileri daha iyi bilirler de güldürdün beni benzetmelerinle :)

evet yaa sen sakınlestırıyon valla benı:)) of su yarın hcgden anlımın akıyla bı cıkayım ıstemıcem bısey.

merak etme canım bişey olmayacak.... gebeliğin mucize zaten sürpriz devamı da mucizevi bişekilde gelecek korkma....biz de sabırsızlıkla bekliyoruz uyumadın galiba sen çok erken kalkmışsın heyecandan mı

Canım bende bicime katılıyorum.Gebelik daha çok erken olduğu için hcg biraz düşük çıkmış olabilir.Ama eminimki yarın çok daha yüksek çıkacaktır
Bu arada bende göğüslerimde bi şişlik hissediyorum.Kasığımda batmalar var ve bel ağrısı çekiyorum.
Ağzımda sürekli bir kuruluk var ve idrarın hem rengi koyulaştı hemde koku var gibi.
Çok fazla ümitlenmek istemiyorum.Bugün bi test alıp yarın sabah ilk iş testi yapmak olacak.Hadi hayırlısı(tabi adet olmazsam )

bu arada ben sigara içiyordum kızlar onu da 1 e indirdim yakında 1 taneyide içmem bırakırım her şey sağlık için... yumurtlamayı olumsuz etkiliyor sigara....

teşekkür ederim cnm ALLAH herkese versin İNŞALLAH tuanatay bu arada tebrik ederim inşallah değerin yükselir merakla bekliyoruzzz

Son düzenleme:
merak etme canım bişey olmayacak.... gebeliğin mucize zaten sürpriz devamı da mucizevi bişekilde gelecek korkma....biz de sabırsızlıkla bekliyoruz uyumadın galiba sen çok erken kalkmışsın heyecandan mı

yoo heyecandan degılde 1 haftadır erken yatıyorum erkendende kalkıyorum sana uydum:) kahvaltı yapcam daha mecburen yanı ama yanlız kahvaltılardan nefret edıyoruum.gelsenıze bıze hepınız soylee guzel bı sofra hazırlayım sızee:))

ya bak aynı belirtiler var sende de ben de önceden iltihap falan dedim sana ama gebelik belirtileriyse ki bu da yüksek ihtimal canım çok seviniriz hepimiz...

cnm benimde öleydi ama çok fazla büyümediler bilmiyorum belki ilerleyen aylarda büyürler ama seyyar süthane gibi olmak istemiyorum ben iyiler böle
:)) neyapayım ama oyle oldular sutyen bulamıyorum evde kendıme 75-80 arası ufacık tefecık bısydıler daha buyucakmı bunlar yaa

selam kızlar bende pkluyum yaaa (

Hoşgeldin canım aramıza

Valla ben hayır demem bu kahvaltı işine.
Yalnız kahvaltı yapmayı hiç sevmiyorummm :97:

tepsi hazırla kendine geç tv nin karşısına öyle ye
ben yalnız oluğumda yerken böyle yapıyorum...

ya bak aynı belirtiler var sende de ben de önceden iltihap falan dedim sana ama gebelik belirtileriyse ki bu da yüksek ihtimal canım çok seviniriz hepimiz...

Offf çok heyecanlandım şimdi yaa.Bugün arkadaşlarla toplanacağız.Çıkışta çaktırmadan eczaneye uğrar bi test alırım.Yarın sabahta ilk idrarla testi yaparım.

Offf çok heyecanlandım şimdi yaa.Bugün arkadaşlarla toplanacağız.Çıkışta çaktırmadan eczaneye uğrar bi test alırım.Yarın sabahta ilk idrarla testi yaparım.

bence de kimseye bişey belli etme inşallah pozitif haberini alırız o zaman yakınlarına söylersin canım...zaten gebelikte ilk 8 haftayı atlatmak mühimmiş.... ondan sonrası daha kolay fetus dönemine girildiğinden...
yani istediğin süre kadar gebe olduğunu kimseye söylemeyebilirsin...bu senin elinde... ben şayet gebe kalırsam 2, 2.5 ay bitmeden yani bebek yerini sağlama almadan eşim annem babam dışında kimse bilsin istemem...ama sizlerle paylaşırım tabi...

Son düzenleme:
Bana moral verin ben 2.çocuğu şimdilik yapamıyorum ilaçlarımın etkisi geçince inş tabi olursa çünkü artık yaşım ilerliyor zor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…