herkese günaydın :)
tuanatay dün gece yokluğumdan istifade yine stres etmişsin :) yakışmamış....
kızım sorun çıkmayacak gör bak çok yeni daha senin gebelik testte silik çıkmasından belli çok yeni diye de değer küçük yarın gör bak değerin 110 lara çıkmış olacak en az...canım hep böyle olumlu düşünmen gerekiyor senin....
turuncu canım sende testini al evde bulundur canım... haberini bekliyoruz....sanırım sen de geç yumurtluyorsun regl tarihlerin bunu gösteriyor...
yarın yıne hcg ye bakılcak 2ye katlandıysa saglıklı bı hamılelıktır dedı yanı yarınkı sonuca gore gıderım heralde.bı kactane belırtı yasıyorum suan mesela ınek gıbı oldu goguslerım:) sureklı su ıcme ıhtıyacı duyuyorum bı okadarda tuvalete gıdıyorum yanlız encok dıkkatımı ceken belırtı ıdrar rengımın degısmıs olmasıydı.batmalardan sancılardan bahsetmıyorum heran adetım geldı gelıyor gıbıydı
evet yaa sen sakınlestırıyon valla benı:)) of su yarın hcgden anlımın akıyla bı cıkayım ıstemıcem bısey.
hamile arkadaşlarımız bu belirtileri daha iyi bilirler de güldürdün beni benzetmelerinle :)
yarın yıne hcg ye bakılcak 2ye katlandıysa saglıklı bı hamılelıktır dedı yanı yarınkı sonuca gore gıderım heralde.bı kactane belırtı yasıyorum suan mesela ınek gıbı oldu goguslerım:) sureklı su ıcme ıhtıyacı duyuyorum bı okadarda tuvalete gıdıyorum yanlız encok dıkkatımı ceken belırtı ıdrar rengımın degısmıs olmasıydı.batmalardan sancılardan bahsetmıyorum heran adetım geldı gelıyor gıbıydı
:)) neyapayım ama oyle oldular sutyen bulamıyorum evde kendıme 75-80 arası ufacık tefecık bısydıler daha buyucakmı bunlar yaa
:) ay harika ya bak 2 gün büyük oğlan o zaman ne değişik bişey demi Allah ın mucizesi işte
güzel bebeklerini 4 gözle bekliyoruz
ben de çift yumurta ikizlerinde aralarında ay farkı olanı duymuştum doğru...
merak etme canım bişey olmayacak.... gebeliğin mucize zaten sürpriz devamı da mucizevi bişekilde gelecek korkma....biz de sabırsızlıkla bekliyoruz uyumadın galiba sen çok erken kalkmışsın heyecandan mı
Canım bende bicime katılıyorum.Gebelik daha çok erken olduğu için hcg biraz düşük çıkmış olabilir.Ama eminimki yarın çok daha yüksek çıkacaktır
Bu arada bende göğüslerimde bi şişlik hissediyorum.Kasığımda batmalar var ve bel ağrısı çekiyorum.
Ağzımda sürekli bir kuruluk var ve idrarın hem rengi koyulaştı hemde koku var gibi.
Çok fazla ümitlenmek istemiyorum.Bugün bi test alıp yarın sabah ilk iş testi yapmak olacak.Hadi hayırlısı(tabi adet olmazsam)
:)) neyapayım ama oyle oldular sutyen bulamıyorum evde kendıme 75-80 arası ufacık tefecık bısydıler daha buyucakmı bunlar yaa
canım hem de nasıl büyüyecekler
selam kızlar bende pkluyum yaaa(
yoo heyecandan degılde 1 haftadır erken yatıyorum erkendende kalkıyorum sana uydum:) kahvaltı yapcam daha mecburen yanı ama yanlız kahvaltılardan nefret edıyoruum.gelsenıze bıze hepınız soylee guzel bı sofra hazırlayım sızee:))
yoo heyecandan degılde 1 haftadır erken yatıyorum erkendende kalkıyorum sana uydum:) kahvaltı yapcam daha mecburen yanı ama yanlız kahvaltılardan nefret edıyoruum.gelsenıze bıze hepınız soylee guzel bı sofra hazırlayım sızee:))
ya bak aynı belirtiler var sende de ben de önceden iltihap falan dedim sana ama gebelik belirtileriyse ki bu da yüksek ihtimal canım çok seviniriz hepimiz...
Hoşgeldin canım aramıza
[/COLOR][/I][/B]
Offf çok heyecanlandım şimdi yaa.Bugün arkadaşlarla toplanacağız.Çıkışta çaktırmadan eczaneye uğrar bi test alırım.Yarın sabahta ilk idrarla testi yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?