Bana moral verin ben 2.çocuğu şimdilik yapamıyorum ilaçlarımın etkisi geçince inş tabi olursaçünkü artık yaşım ilerliyor zor gibi
bence de kimseye bişey belli etme inşallah pozitif haberini alırız o zaman yakınlarına söylersin canım...zaten gebelikte ilk 8 haftayı atlatmak mühimmiş.... ondan sonrası daha kolay fetus dönemine girildiğinden...
yani istediğin süre kadar gebe olduğunu kimseye söylemeyebilirsin...bu senin elinde... ben şayet gebe kalırsam 2, 2.5 ay bitmeden yani bebek yerini sağlama almadan eşim annem babam dışında kimse bilsin istemem...ama sizlerle paylaşırım tabi...
Bana moral verin ben 2.çocuğu şimdilik yapamıyorum ilaçlarımın etkisi geçince inş tabi olursaçünkü artık yaşım ilerliyor zor gibi
küstüm ben size kimse gelmiyo kahvaltıya.neyse ben biseyler atıstırıp doncem gerı optum hepınızı:)
Canım bende seninle hem fikirim.Ben aslında ilk 2 -2.5ay annemlere ve kayınvalidelerede söyleme taraftarı değildim.Çünkü iki ailede uzakta ve akılları bende kalsın istemiyordum.Ama eminim ki eğer birgün hamile olursam eşim hemen yetiştirir ailesine.
Perşembe günüde annemler geliyor uzun bir aradan sonra.Herhalde bende çenemi tutamam eğer varsa birşeyler
paylaşıldıkça mutluluk artar elbette anne baba bilsin tabi sorun değil de konu komşu bilmesin...çünkü ben nazara inanır oldum... evime ilk taşındığımızda patlayan avizelerin bardakların cam tencere kapaklarının haddi hesabı yok o yüzden bana mutluluk veren her olayı sadece 1. derece yakınlarıma anlatabiliyorum....
Ayy inanmıyorum...Patlayan avizeler,bardaklar
Hakkaten baya nazar varmış o zaman sizde.Bol bol oku üfle canım.
Rabbim kem gözlerden korusun hepimizide.
Gözü olanın gözü çıksınnnn
Slm kızlar
Dün doktora gittim adetimin 17. günü 22.5 mm olmuş yumuşum doktor çok iyi dedi ve göbekten çatlatma iğnesi yapıldı gün aşırı ilişki ve 15 gün sonra tekrar gidicem (tabi adet olmazsam) gebelik oluşmuşmu bakacak.
İlk ay olduğu için büyümez diye düşünüyordum benim için sürpriz oldu.Tutmama ihtimali de var ama insan işte umutsuz yaşayamıyor.
Dualarım sizlerle kızlar umuarım hepimizin kucakları dolar...
Canım bu kadar ümitsizliğe kapılma bence.Herşeyden önce sağlık gelir.Sağlığın yerine geldiğinde rabbimin izni ile bebeğinde olacaktır.Yeter ki sen inancını hiç kaybetme.
Ben geleyim demiştim amaaaaa
Şaka bi yana afiyet olsun canım.Sütümüzü,yumurtamızı ihmal etmiyoruz tamammıdırr
tünaydın kızlar nasılsınız bakalım
tuanataycım nasılsın iyisin inşallah kahvaltıya çağırmışsın ama yakın olsam kesin gelirdim sana bende tek başıma kahvaltıyı sevmeyenlerdenim ondan dolayı çok atlarım kahvaltıyı
Slm kızlar
Dün doktora gittim adetimin 17. günü 22.5 mm olmuş yumuşum doktor çok iyi dedi ve göbekten çatlatma iğnesi yapıldı gün aşırı ilişki ve 15 gün sonra tekrar gidicem (tabi adet olmazsam) gebelik oluşmuşmu bakacak.
İlk ay olduğu için büyümez diye düşünüyordum benim için sürpriz oldu.Tutmama ihtimali de var ama insan işte umutsuz yaşayamıyor.
kızlar kahvaltı en güzel öğündür atlanmaz... yalnız da olsanız tvnin karşısında keyifle yavaş yavaş yiyin en güzelinden özenerek hazırlayın kahvaltınızı...ben öyle yapıyorum keyif insanıyım sanırım biraz :)
evet şekerim doğru diyorsun ama ben genelde yiyemiyorum sabahları neden bilmiyorum bundan sonra yavaştan başlarım yemeye hergün düzenli bir şekilde :86:
canım senn adet bitti değil mi? geçen ay ilaçsız adet olmuştun. yumurtan gelişmişmiydi peki?
Slm kızlar
slm canım
yumurtanın 22.5 mm olduğunu yazdın benim drum benim yumurtalarım 17 mm e geldiğinde 2 gün yada 1 gün bekletip iğneyi vurduruyor acaba benimki fazla gelişmediğinden mi olmadı drum yanlış zamanda mı vurdu iğneyi kızlar
canım adetim 12 mayısta oldu 4 gün sürdü bitti yumurtladığımı düşünüyorum tüm belirtiler oldu ancak kaçırdım çünkü yumurtlama dönemimde eşimden ayrı istanbuldaydım... şimdi tam yumurtlama dönemimdeyim yine :) bakalım neler olacak
spora ve az yemeye devam ediyorum sanırım yumurta gelişimimde etkili olan bu çünkü ilaç almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?