canım vardır doktorun bildiği öyle düşünme belki 1 günde bile 2-3 mm büyüyordur yumurta... bilen arkadaşlar yazsınlar...ben de merak ettim...
tünaydın kızlar nasılsınız bakalım
tuanataycım nasılsın iyisin inşallah kahvaltıya çağırmışsın ama yakın olsam kesin gelirdim sana bende tek başıma kahvaltıyı sevmeyenlerdenim ondan dolayı çok atlarım kahvaltıyı
ıyım canım ya henuz bıseyım yok bugun yıne test yaptım daha belırgın cıktı 2. Cızgı test manyagı olcam yakında demekkı yukselmıs bıraz deger.kahvaltıya hep cagırıyorum ama gelen yok yakında olsan dedıgın gıbı kesın gelırdın arkadasım:) bende bı tost yaptım yumurta hasladım bu sıcakta ısılık olmazsam ıyıdır bıcımın dedıgı gıbı tv karsısında oturdum yedım.
kızlar ben birşey merak ediyorum sizlerede sormak istiyorum
acaba ailenizdede pkolu olan yakınlarınız var mı? bizde pkolu olan yok ama benimde halamın çoçuğu yok ve sebepsiz infertilite teşhisi koydular tüp bebek denediler yinede olmadı ben kendi durumumu görümceme söylediğimde sürekli halamın durumunu soruyor ve sende ona benzeyebilirsin gibi imalı laflar söylüyor gerçekten kafam rahat ama böyle konuşulunca insanı sarsıyor
yakın olsak gider gelirdik ne güzel afiyet bal şeker olsun arkadaşım bebeğinede sanada şifa olsun inaşlaah ben şimdi çıkıyorum biraz işlerim var görüşürüz canım
bu arada itanbul avrupa yakasında oturan varsa aranızda memnun kaldığınız tavsiye debileceğiniz bir kadın doğum uzmanı varsa paylaşırsanız çok sevinirim.yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum.teşekkürler.
arasındakı fark marka farkı glucopahe bu grupta ilk çıkan ilaç sonra esdeğerlerını yaptılarmerhaba minietek.Bebeğin hayırlı olsun.Hikayeni okudum,bende yeni öğrendim pko olduğumu ve hemen korunmayı bıraktım.Ümitle bekliyorum...
Bu arada metformin grubunda en iyisi glucopage demişin.Doktorum bana metformin olarak diaformin 1000mg verdi.Arasındaki fark ne peki?
Eczanede çalıştığını söyleyince sormak istedim
canım hamıleyım yazını okuyunca çok sevınmıstım rabbım sana sağlıklı evlat versın en kısa zamandamaalesef bugün düşük yaptım cok üzgünüm
maşallah onları yerım bennn ayy doğsalar bır an önce sağlıkla hayırla alsak kucağımıza koklasak mıncıklasakcnm erkek olan 2 gün daha önde gidiyo kıza göre yani aralarında 2 gün var ama normalmiş işte 3 hafta bile oluyomuş çift yumurta ikizlerinde...:87:
YELLOWW bıtırdınmı kız ıslerı benım bıttı hehe amma hızlıyız dımı
yaa ailemden bırı gıbısınız sızın boyle sevımenız benı okadar mutlu edıyokı sozlerle anlatamam bunu gercekten saolun ıyıkı tanımısım hepınızı.
Canım ben en son adetımı 20 nısanda gormustum 11 mayıs progesteronda yumurtlamam yoktu 21 mayısta sılık cızgıler cıkmaya basladı 23 mayıstada 83 hcg degerım.ama kafam karısık bıraz ben kac haftalık oluyorumkı suan
ne guzel ıste ıgnenıde olmussun sımdı kafanı rahatlat ve ılıskıye ara verme bence ıgneden sonra 4 gun ust uste olsun garantıye al ısı.ama bak buyumez demıssın buyumus belkıde tutar yanı hıc bellı olmaz
çok güzel haber ve güzel gelişme bu canım dualarım hepimiz için herkes en yakın zamanda bebeğine kavuşsun :) sen rahat ol gerilme stres etme tutar canım artık çatlayacağı da kesin tutar rahat ol sen...
slm canım
yumurtanın 22.5 mm olduğunu yazdın benim drum benim yumurtalarım 17 mm e geldiğinde 2 gün yada 1 gün bekletip iğneyi vurduruyor acaba benimki fazla gelişmediğinden mi olmadı drum yanlış zamanda mı vurdu iğneyi kızlar
slm güzellerr bir yaz temizliğine başladımkii anemmm dökmedik köşe bucak bırakmadım sanırım 1 hafta daha sürer.hersabah aynı saatte ateşimi ölçüyorum inşallahhh yumurtluyorumdurrr yani bunun belirtisini hisstemek bile bana büyük bi doping olur.çünkü doktoragidemeyeceğim(( bu ay böyle geçecekk hamişş varmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?