Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım vardır doktorun bildiği öyle düşünme belki 1 günde bile 2-3 mm büyüyordur yumurta... bilen arkadaşlar yazsınlar...ben de merak ettim...

ayy ben şimdi panik oldu yaa inşallah zamanlama yanlış değildir çok iyi büyüdüğünü söylüyordu ama insan ister istemez şüpheye düşüyorr

kızlar ben birşey merak ediyorum sizlerede sormak istiyorum

acaba ailenizdede pkolu olan yakınlarınız var mı? bizde pkolu olan yok ama benimde halamın çoçuğu yok ve sebepsiz infertilite teşhisi koydular tüp bebek denediler yinede olmadı ben kendi durumumu görümceme söylediğimde sürekli halamın durumunu soruyor ve sende ona benzeyebilirsin gibi imalı laflar söylüyor gerçekten kafam rahat ama böyle konuşulunca insanı sarsıyor

ıyım canım ya henuz bıseyım yok bugun yıne test yaptım daha belırgın cıktı 2. Cızgı test manyagı olcam yakında demekkı yukselmıs bıraz deger.kahvaltıya hep cagırıyorum ama gelen yok yakında olsan dedıgın gıbı kesın gelırdın arkadasım:) bende bı tost yaptım yumurta hasladım bu sıcakta ısılık olmazsam ıyıdır bıcımın dedıgı gıbı tv karsısında oturdum yedım.

yakın olsak gider gelirdik ne güzel afiyet bal şeker olsun arkadaşım bebeğinede sanada şifa olsun inaşlaah ben şimdi çıkıyorum biraz işlerim var görüşürüz canım

bızde anlı sanlı tek pkolu benım tatlım:))ya sen gorumcenle bu konuları konusma bence bı sekılde sustur takma kafanada hıc. bısekılde olucak zamanı var gercekten olmasa ınan benım tutmazdı sen fılm cekılmısmıydın

arkadaşlar merhaba ben 2009 geliniyim konuyu takip ediyorum çünkü ablam pko lu.ama 4-5 ay önce öğrendi.ablamın 2 tane çocuğu var.kızı 10 yaşında oğlu da 5.evlendiği ilk ay ilk çocuğuna hamile kalmıştı 2.de istediği zaman olmuştu.sonradan olabilecek bişey mi pko bilmiyorum.ablam doktora sormamış .doktor bir sorun yok demiş başka çocuk düşünüyormusun diye sormuş ablam hayır demiş.belki de ondan anlatmamış.ablam da o an pko ne olduğunu anlamadığı için sormamış doktora.

çok uzattım arkadaşlar dilerim en kısa zamanda o güzel haberlerinizi alırız.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.biz daha denemedik bile bebek için.2.yılımızı doldurucaz haftaya bugün ama erteliyoruz bakalım ne zmana kısmet olacak.bu aralar bir kadın doğum uzmanına gideceğim evlendiğimden beri gitmedim hiç.umarım hepimiz bu duyguyu tadarız.

bu arada itanbul avrupa yakasında oturan varsa aranızda memnun kaldığınız tavsiye debileceğiniz bir kadın doğum uzmanı varsa paylaşırsanız çok sevinirim.yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum.teşekkürler.

dayanamadım kızlar gecmısın hepsini okuyamadım 884 de kaldımm

tuanay canımmm nasıl mutlu oldumm varya inanamıyorum gözlerım doluyor halaa allah ıma şükürler olsun harıkasın maşşalah sana da bebeğinede çok çok sevindimm canımm darısı diğer arkadaşların başına inşallahh
değerin çok güzel canımm süper bence adetın kacıncı gunu yaptırdın testini bvenım adete bır gün kala 62 çıkmıştı ve hatırlarsan bende 2-3 günde bir yaptırmıstım testımı gec yumurtlamıstım senın gıbı ve gec döllenmee olmuştu onun için değerler yavaş gelısmıstı ama şuanda gayet iyiyiz maşallah haftamızla uyumluyuz

canım bak sakın ağır iş yapma deterjanlarla çamasır suyuyla falan ugrasma ben hamıle kalmayı bekledıgım ay 1 ay boyunca temızlık yapmadım doğru düzgün kadın almıstım bır kere

sakın sakın ağır yaklı yeme salıncakta falan sallanma hoplama zıplama ilişki olmasın bıraz dayanın

rabbim size bağışlasın onu çok sevindim canım muhteşem bır haber bu içim içime sığmıyor

canım kesınlıkle bakırköy incirli cad. ferhat uysal şimdıye kadar 3 doktor değiştirdım 4, doktorum ferhat bey ve çok memnunum benım hiç bırsey sormama gerek kalmadan hemde her seferınde 4 boyutludan bakıyor 4 lü testımızı yaptırdık muayene ucretı almadı sadece 4 lü teste ücret ödedık 120 tl

yaa ailemden bırı gıbısınız sızın boyle sevımenız benı okadar mutlu edıyokı sozlerle anlatamam bunu gercekten saolun ıyıkı tanımısım hepınızı.
Canım ben en son adetımı 20 nısanda gormustum 11 mayıs progesteronda yumurtlamam yoktu 21 mayısta sılık cızgıler cıkmaya basladı 23 mayıstada 83 hcg degerım.ama kafam karısık bıraz ben kac haftalık oluyorumkı suan

YELLOWW bıtırdınmı kız ıslerı benım bıttı hehe amma hızlıyız dımı

bitti canım ama bende bittim dünden beri temizlikti ütüydü birde haftasonu pikniğe gittik hamlaşmışım heralde heryerim ağrıyor sana speedy gonzales diyeceğimmmmmmmm gerçekten hızlısın ben dünden beri uğraşıyorummm hahahahahaahh

ne dicem sana atıyorum 14-15 mayıs gibi yumurtlamış olsan 8 gün yani 1 haftalık olur canım çok yeni daha yani değerin çok mormal bence... yarın doktor da der zaten....1 haftalık silik çıkar testte ve kandan anlaşılır seninki de anlaşıldı :)
annem burada bana geldi ara ara gelir yazarım kızlar öptüm :)

Son düzenleme:

çok güzel haber ve güzel gelişme bu canım dualarım hepimiz için herkes en yakın zamanda bebeğine kavuşsun :) sen rahat ol gerilme stres etme tutar canım artık çatlayacağı da kesin tutar rahat ol sen...

İnşallah kızlar dediğiniz gibi olur, şimdilik gayet rahatım stres yapmıyorum tutar mı diye tabi zaman ilerledikçe nasıl olurum bilemem.
Çatlatma iğnesinden sonra yumurta kesin çatlıyormu yoksa çatlamama ihtimalide var mı?

14. günü gittiğimde 14 mm di doktor normal dedi 19 mm olmadan çatlatılmıyormuş. 3 gün sonra tekrar bakıldı 22 olmuş, yani 1-2 günde 8 mm büyümüş belki senin doktorumda böyle olacağını düşünerek iğneyi vurduruyordur.

slm güzellerr bir yaz temizliğine başladımkii anemmm dökmedik köşe bucak bırakmadım sanırım 1 hafta daha sürer.hersabah aynı saatte ateşimi ölçüyorum inşallahhh yumurtluyorumdurrr yani bunun belirtisini hisstemek bile bana büyük bi doping olur.çünkü doktoragidemeyeceğim (( bu ay böyle geçecekk hamişş varmııı

canım nasılgıdıyor degerlerın adetının bı onbesıncı gunune kadar falan olc sonra yorumlayalım olurmu sevındım senın adına ınsallah yumurtlarsın da dopıngın hıc dusmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…